Založ si blog

Slovač, ani na túto Covid „novinárku“ nezabudnime. ..

…keď v našom štáte, v našej milovanej Slovenskej republike bude opäť nastolená ústavnosť a zákonnosť!!!

A opäť je to „novinárka“ z toho istého média, ako „slávne-preslávený“ Covid vakcinačný Peter Schutz alias dobytok-kvičiace prasce.

Dnes je takouto nehoráznou Covidovou „novinárkou“ akási Nataša Holinová zo SMWE.sk.

Jej článok z nadpisom – „Je to na vás, čierne okresy“, je pre mňa osobne tou najväčšou covid „novinárskou“ spodinou!!!

Čo táto „novinárka“ položila na papier je niečo, čo sa v minulosti bude musieť riadne prešetriť lebo ja osobne neverím, že niekto môže z vlastnej iniciatívy písať takéto doslova nezmysli a takto nadbiehať štátnej a celosvetovej západnej Covid propagande o „účinnosti“ Covid vakcín!!!

Táto Covidová, pre mňa osobne totálne Covid zapredanecká „novinárka“ píše toto – „Jediné, čo má v našej situácii význam, je bežať si po vakcínu.“

Tak najskôr by hádam bolo načim bežať na Úrad „vlády“ SR a opýtať sa ich prečo tie premrhané stámilióny eur, ktoré boli vyhodené doslova do Covid vzduchu na akési psie AG testy, nemali byť použité na výstavbu nových, moderných, vysoko odborných nemocníc, na dofinancovanie vybavenia a mzdových nákladov týchto a jestvujúcich nemocníc, do medicínskeho vzdelávacieho procesu a hlavne na liečbu C-19, teda na nákup liekov ktoré podľa V. Krčméryho na liečbu C-19 máme už dlhé roky! A rovnako na propagáciu zdravého životného štýlu! Na budovanie si silnej prirodzenej imunity, teda zníženie DPH na zdravé Slovenské potraviny a hlavne slovenské ovocie a zeleninu, aby bolo dostupné každému občanovi SR atď. atď.!!!

Tu mala táto „novinárka“ utekať a svoje „novinárske“ nohy lámať!!!

Covid „novinárka“ Nataša Holinová, odkazujem Vám, že jediné, čo nás ešte môže zachrániť je to, aby okamžite skončila táto Covid apartheidná „vláda“ a všetky, tak Covid nimi skorumpované (z našich spoločných peňazí!) „objektívne“ média a ich Covid zapredanecký „objektívny“ novinári, ako ste aj vy sama! Teraz nehovorím o Vás, ako o osobe, ale len ako o „novinárke“, aby bolo jasné, že nenapádam, Vás ako človeka, ale len a výhradne vašu profesiu „novinárky“ a hlavne vašu „profesionalitu“!!!

Táto „novinárka“ píše ďalej tieto neskutočne Covid drzé slová – „Na mape to vyzerá, ako keby sa zo severu a z východu hnali na juh búrkové mračná.“

Čo je toto za nehoráznosť!

Veď toto je podľa mňa jednoznačne navádzanie na nenávisť a násilie!

Táto „novinárka“ jasne píše, že všetci občania severného a východného Slovenska sú zodpovední za to, že štát totálne medicínsky zlyhal resp. zlyhať chcel!!!

Prečo sa táto „novinárka“ nepýta, prečo sa účinne nelieči a to aj takými liekmi, o ktorých sa vie že sú účinné, ale kvôli USA a EÚ byrokracií nie sú registrované, o ktorých hovoril ešte v marci 2020 samotný V. Krčméry, ktorí dokonca vtedy tvrdil, že on by takéto lieky pacientovi, Covid pacientovi podal i napriek tomu, ak by mal byť za to trestne stíhaný!!!

Prečo táto Covidová „novinárka“ neuteká za Vladimírom Krčmérym a nepýta sa ho, ktoréže to mal lieky na mysli a prečo sa nebije ako lev, aby ich tu na Slovensku mohol podávať občanom SR, ktorí by to nevyhnutne potrebovali a kašľal by nato, či by mu Hamranovi –  „jeho chlapci“ boli v pätách…???!!!

Naozaj nemám viac čo dodať k takýmto, podľa môjho názoru a resvedčenia, jednoznačne Covid zapredaneckým „novinárom“!

Asi budeme musieť zatiaľ urobiť len to, čo nám skrze obrazovky TA3, svojho času odkázal, opäť V. Krčméry, keď dostal otázku, aké sú dôsledky, vedľajšie účinky Covid vakcíny, hlavne tej od Pfizer a jeho odpoveď bola, že netuší, že to budeme (teda oni covid odborníci to budú vedieť!) vedieť tak najskôr o päť rokov!!!

Takže aj my si budeme musieť istý čas ešte počkať, verím, že už nie viac, ako päť mesiacov, kedy táto Covid apartheidno-separatistická chunta skončí a s ňou skončia aj zlaté Covid zapredanecké časy, aj takých „novinárov“, akou je aj dnes mnou spomínaná, akási Nataša Holinová!!!

NATAŠE HOLINOVEJ dávam do pozornosti tento článok zo zahraničnej tlače, na základe ktorého jej odporúčam, aby zmenila smer behu od Covid vakcíny k účinnému lieku aj na dnešný SARS-CoV-2, Nataša nech sa páči – https://www.naturalnews.com/2021-10-29-japan-ends-vaccine-induced-pandemic-legalizing-ivermectin.html

 

Takže Nataša Holinová, čo si myslíte, Japonci bežia správnym smerom, aby sa na nich nevalila „čierna Covid farba“ z akejkoľvek svetovej strany???

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.