Založ si blog

Lengvarský a spol. , už sa nevyhovárajte a spravte to!

A V. Lengvarský opäť len lamentuje a vyplakáva, ba dokonca sa Covid vyhráža.

Že sa mu Covid situácia horší, že musí sprísniť „pandemické“ pravidlá a pod.

Nuž dobre!

Ja, ako Covid nezaočkovaný, ako Covid netestovaný, už viac ako rok a pol plne Covid zdravý, bez rúška, bez respirátora, bez hlúpych dištancií a iných asociálnych opatrení, plne súhlasím s týmto:

Súhlasím, aby sa konečne všetkým tým Covid zaočkovaným dostalo toho, čo im bolo sľubované.

My Covid nezaočkovanci to nie len strpíme, ale celkom úprimne im to aj doprajeme.

Teda ja určite a bez irónie!

Teda, ak niekomu bolo bulikané do hlavy, že jedine Covid vakcína ho ochráni pred C-19 a teda, že bude slobodný, že bude môcť viesť úplne normálny život, bez rúška, bez respirátora, bez dezinfekcií, bez dištancií a pod., tak si celkom iste toto všetko zaslúži a mali by mu/im to umožniť práve tí, čo mu/im to sľubovali, ak sa nechá Covid zaočkovať, ešte stále experimentálnou vakcínou lebo vyhodnotenie účinkov týchto vakcín máme vraj očakávať v rokoch 2022 až 2023!!!

Takže V. Lengvarský a spol. dosť bolo toho vášho strachu! Dosť bolo utláčania plne Covid zaočkovaných!

KONAJTE v ich prospech a na nás Covid nezaočkovancov nehľaďte! Lebo náš čas ešte len príde!

Je potrebné, aby ste sa konečne osmelili a zaviedli režim pre plne Covid zaočkovaných!

Je potrebné, aby do reštaurácií, kín, fitnes, plavárni, múzeí, hotelov a pod. mohli vojsť len plne Covid zaočkovaní, taktiež túto podmienku musí spĺňať aj obslužný personál resp. zamestnanci týchto zariadení a objektov a je potrebné, keďže to bude výlučne priestor, kde sa budú pohybovať a zdržiavať len plne Covid zaočkovaní, tak bez akýchkoľvek obmedzení, pretože Covid očkovaním všetky dôvody pominuli – žiaden obmedzený počet, žiadne rúška, žiadne dezinfekcie, žiadne rozostupy, o respirátoroch ani len nehovorím – teda nič, nič a ešte raz nič!

Veď čo sa im už po stránke respiračnej, po stránke C-19 môže prihodiť, keď budú v spoločnosti sebe „rovných“ – teda plne Covid zaočkovaných!

Veru, nie je to nič výnimočné, stane sa len to, čo sa im spievalo, keď sa Covid vakcinačne chytali do Covid vakcinačnej siete!

A my ostatní sa budeme s úctivej diaľky nejaký ten čas prizerať na to, ako sa im respiračne darí, ako sa im C-19 darí sa nenakaziť, ba ani neochorieť!

A takisto by bolo ale potrebné urobiť ešte jednu výnimku a to takúto.

Keď sa národ delí, tak poriadne!

Je potrebné, aby tí prevádzkovatelia, ktorí na to pristanú vpustili do svojich priestorov, prevádzok a hotelov len a výlučne Covid nezaočkovaných, ani jednou dávkou, ale minimálne na pohľad Covid a inak respiračne zdravých. Teda žiadne nadmerne kýchanie, kašlanie, smoklenie, zvýšená telesná teplota a pod.

V týchto priestoroch bude potrebné veľmi razantne dodržiavať pravidlo, že tu bude zakázaný vstup zaočkovaných, aj keď len jednou dávkou Covid experimentom, aby nedošlo k premiešaniu takto od seba Covidovo odlišných jedincov!

Prečo V. Lengvarský a spol. nepristúpite na takýto spoločenský Covid kompromis?

Veď plne zaočkovaní sa už nebudú musieť ničoho báť, keď sa budú nachádzať v spoločnosti sebe rovných a tí druhí, kde hrdo patrím aj ja, sa budeme tiež plne bezpečne cítiť medzi nezaočkovanými, netestovanými na C-19 lebo sa toho neobávame ani teraz!

Nuž a potom uvidíme, kde to po stránke respiračnej bude lepšie či v skupine  „A“ – plne zaočkovaných alebo v skupine „B“ absolútne nezaočkovaných, Covid netestovaných!

Áno, je potrebné to konečne vykonať a nie tu donekonečna strašiť národ, že je to Covid vlna nezaočkovaných, že na týchto doplácajú tí čo sú plne Covid zaočkovaní a takto zbytočne rozoštvávať národ!

Veď čoho sa obáva plne Covid zaočkovaný, keď Covid verchuška mu sveto svete tvrdila, že niet inej ochrany ako tejto a nič mu z tohto hľadiska nehrozí!!!

Takže, ako? Budete mať V. Lengvarský a spol. Odvahu a vykonáte čo ste plne Covid zaočkovaným sľúbili s jasnou kompenzáciou pre nás ostatných Covid nezaočkovaných, Covid netestovaných…?!

Lebo spravodlivosť, ľudské a občianske práva musí/musia platiť pre každého!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.