Založ si blog

Z. Čaputová a P. Kažimír by mali odísť svorne ruka v ruke!

A schytiť za „čisté“ ručičky aj ďalších!

Už dávnejšie som napísal článok o tom, že podľa môjho názoru by mal Peter Kažimír okamžite opustiť post guvernéra NBS, ale nie preto, za čo ho dnes pranierujú zapredanecké média a hlavne Zuzana Čaputová, ktorá mu odkazuje, že ak by bola na jeho mieste, tak by rezignovala a odišla!

Veľmi „zaujímavý“ postoj Z. Čaputovej!

Nuž ale pekne po poriadku, prečo mám názor, žeby sa mali poberať obidvaja svorne, naraz a so sebou by mali zobrať aj iných napr. celú „vládu“ SR a s tým spojenú celú „vládnu“ koalíciu a poniektorých zapredaneckých „novinárov“ a zapredanecké média…!!!

V mojom článku zo dňa 24.júna 2021 – „Prečo I. Matovič kryje P. Kažimíra a prečo P. Kažimír robí zo seba idiota?“ – https://ferro.blog.pravda.sk/2021/06/24/preco-i-matovic-kryje-p-kazimira-a-preco-p-kazimir-robi-zo-seba-idiota/ jasne píšem, prečo som zato, aby sa Peter Kažimír sám vzdal pozície G-NBS a mali ho k tomu mediálne dotlačiť, ak by u nás takéto s celoslovenskou pôsobnosťou existovali(!), demokratické a objektívne média!

A na základe čoho? Na základe domnienok, podozrení alebo výpovede akýchsi kajúcnikov?

Nuž veru nie!

Peter Kažimír sa deklasoval sám, keď na TB dňa 31.03.2021 oznámil celému Slovensku, že k ich (rozumej NBS) optimistickým predpovediam o vývoji slovenskej ekonomiky je potrebné vykonať hlavne (jedine?) toto – „……samozrejme základným predpokladom toho, aby sme mali pravdu…, …potrebujeme pokračovať v očkovaní…“

Toto si dovolil povedať G-NBS P. Kažimír na konci marca 2021!

Teda svoje prognózy NBS opiera hlavne na Covid zaočkovanosť občanov SR a vôbec nemá/nemajú na stole žiadne faktografické štúdie, že Covid zaočkovanosť spôsobí, že národ slovenský bude zdravý, bude chodiť riadne do práce… a teda ekonomika SR bude rásť!

Podľa mňa je to totálny nezmysel a ja za tým vidím len jedno jediné.

Totiž Peter Kažimír tým nepriamo (alebo priamo?), neúmyselne (alebo úmyselne?) vykonal verejnú reklamu (lobing?) západným farma  firmám, hlavne tej USA Pfizer!

Môžem označiť P. Kažimíra, ako za skorumpovaného vysokopostaveného štátneho úradníka farma firmami?

Nuž podľa logiky Z. Čaputovej a „objektívnych“ médií asi resp. určite áno!

Kažimír predsa otvorene hovorí, že ekonomika SR bude šliapať tak, ako to oni neprognózovali, ale len za podmienky, keď sa bude v Covid očkovaní pokračovať, čím naznačil, že Covid očkovanie sa má vykonávať hlava nehlava a hlavne „dobrovoľne“ ak nechceme padnúť na samé dno, ale už nepovedal aj „B“, že kde na toľko vakcín vziať financie a či aj toto míňanie financií na „dobrovoľné“ Covid vakcíny a s tým spojené „dobrovoľné“ AG testovanie neočkovaných (dnes vieme, že sa Covid testujú všetci rad radom!) nenaruší ich optimistickú víziu vývoja rastu našej ekonomiky!

Dnes „objektívne“ média, koaliční „politici“ a Z. Čaputová, pranierujú „chudáka“ P. Kažimíra za to, že vraj niekoho podplácal resp. protežoval za sumu 50 tisíc eur!

Obvinenie za podplácanie voči P. Kažimírovi nevzniesol nikto iný, ako Lipšicová Špeciálna, dnes najšpeciálnejšia prokuratúra SR, na základe „pravdivej“ výpovede F. Imreczeho!

Áno, na základe „nevynútenej“ výpovede toho Františka Imreczeho, ktorý ešte v čase keď nebol nikým na svojej pozícií ohrozovaný, v čase keď pôsobil ako Prezident finančnej správy SR a teda bol vo svojich vyjadreniach absolútne slobodný, hovorí o tom, že dnešný „minister“ vnútra R. Mikulec zobral (teda nie údajne, ale naisto!), ako vtedajší riaditeľ Vojenskej spravodajskej služby (VSS) úplatok vo výške 100 tisíc eur, teda dvojnásobok(!) toho, čo mal ponúkať P. Kažimír!

A toto mal F. Imrezce pri neformálnom rozhovore povedať vtedajšiemu šéfovi NAKA B. Zurianovi! (vieme kde je B. Zurian dnes!)

A že to nie je hoax, tak o tom svedčí aj ten fakt, že o tom informuje samotný Denník N, ktorému k tejto obzvlášť závažnej informácií o úplatkárstve R. Mikulca stačí, ak to R. Mikulec len odmietne a vec je vybavená – „Mikulec zobral úplatok, hovorí na nahrávke bývalý šéf daniarov Imrecze. Minister to opäť odmietol“ –  https://dennikn.sk/2468192/mikulec-zobral-uplatok-hovori-na-nahravke-byvaly-sef-daniarov-imrecze-minister-to-opat-odmietol/

Nuž veru, ak niekto požaduje, aby P. Kažimír sa poberal zo svojej pozície, tak by Peťko mal pekne krásne schytiť za ruku aj Romana Mikulca a poďme pekne/krásne svorne na „vychádzku“ k orgánom činným v trestnom konaní!

Na scénu vstupuje samozrejme aj Z. Čaputová, ktorá je „najčistejšia“ zo všetkých „čistých“ a to ako hodnotovo, morálne tak aj politický!

Čaputová sa k „prípadu“ P. Kažimíra vyjadrila takto – „Je to jedno z mnohých obvinení. To, čo sa na Slovensku za posledné mesiace deje, je veľmi dôležitá očista a náprava správnym smerom. Nehovorím len o desiatkach obvinených, ale aj o tom, že vyše 20 ľudí sa už priznalo k spáchaniu korupčnej činnosti v minulosti. Je to nevyhnutný proces, ktorý musí pokračovať.“

Veru, veru Z. Čaputová, tu musím súhlasiť hlavne s tým záverom, že – „…Je to nevyhnutný proces, ktorý musí pokračovať.“

Áno, musí sa pokračovať, ale voči všetkým a to bez výnimky, teda Z. Čaputovú nevynímajúc!

To, že Z. Čaputová je vo funkcií „prezidentky“ SR protiústavne (podľa môjho názoru jednoznačne!) a teda nie na základe Ústavy SR, tak to už rieši Európsky súdny dvor!

Ja sa zameriam na inú vec v spojitosti so Z. Čaputovou a P. Kazimírom.

Kažimírovi sa dáva za vinu, že mal vplývať na akési konania, v čísi prospech a mať z toho osobný úžitok!

Nuž pýtam sa! Keď Z. Čaputova sa „podujala“ vykonať reklamu, natočiť reklamné video na Covid vakcináciu – https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky , že Covid vakcína je „SLOBODA“, v čí prospech tak konala, na koho mala vplývať a hlavne aký mala mať z toho úžitok?!

Samozrejme, teraz sa ozvú veľmi kritické hlasy, že to robila výlučne v prospech nás občanov SR a teda aj mňa samotného!

Nuž mňa prosím z toho vynechajte lebo ja sa v živote neorientujem na základe žiadnych reklám a už vôbec nie takejto hlúpej, ničím vedecký nepodloženej na experimentálnu Covid vakcínu za ktorú neberie zodpovednosť, akúkoľvek ani samotný jej výrobca…!

Nuž dovoľte, aby som k tomuto napísal svoj názor!

Ja v konaní P. Kažimíra a Z. Čaputovej nevidím najmenší rozdiel!

Čaputová týmto reklamným šotom na Covid očkovanie urobila jednoznačne veľkú nadprácu na území SR v prospech veľkých svetových Covid farma firiem, hlavne tej „naj“ teda USA Pfizer!

A aký mala mať Z. Čaputová z toho prospech? Nuž áno, na prvý pohľad žiadny.

Ale nie za všetko sa platí peniazmi! Nie každá korupcia je meraná vo finančnom vyjadrení!

Ja sa domnievam a je to môj osobný názor, že týmto vyjadrení sa Z. Čaputovej k „dobrovoľnému“ Covid očkovaniu, si osobne pomohla hlavne tým, že bude v Bruseli a vo Washingtone politický „varená – pečená“ a bude sa jej prehliadať, že na domácej politickej scéne SR sa jej pod rukami/oknami dejú veci, ktoré by v iných štátoch boli neprehliadnuteľné napr. v Maďarsku alebo Poľsku, ktorých vrcholoví predstavitelia štátu nezobkajú z rúk Bruselských ba ani Washingtonských tak, ako by si to oni želali/želajú!!!

A teda áno, aj Z. Čaputová by sa mala chytiť za ruky s P. Kazimírom, R. Mikulcom a spol. a poslušne pekne svorne ruka v ruke odkráčať zo slovenskej politickej scény preč a natrvalo!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca severokórejského diktátora Kima sa stala hitom TikToku

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Pre pozorovateľov režimu má dvojminútová skladba nové, alarmujúce posolstvo.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.