Založ si blog

Čo diktatúre nevyhovuje, tak stačí odstrániť? Tak to teda nie! Viď posledný prípad.

Áno, môj názor je jednoznačný! Od marca 2020 nám tu „vládne“ skupinka ľudí, ktorí sa nikdy k moci dostať nemali!

Časom sa z nich vykľula doslova Covid apartheidná diktatúra a všetko čo nezapadá do ich Covid apartheidnej diktatúry je hrubým spôsobom potlačené, zosmiešnené a „naveky“ zrušené, tak ako to toť nedávno povedal dočasný PP Štefan Hamran – „…skončíme s tým raz a navždy…“!!!

Naozaj takéto vyjadrenia patria do úst resp. vychádzajú z úst tých najtvrdších diktátorov, despotov lebo demokrat sa môže vyjadriť jedine takto  – „Áno sú to veci, ktoré sa nesmú diať. Ale najskôr preveríme ich príčinu, následne to riadne vyšetríme a potom sa občania nášho štátu dozvedia naozajstnú, neskreslenú pravdu o takýchto prípadoch, aby sa takéto veci už u nás nediali, čo nezaručuje, že sa občas udejú, ale verejnosť už bude mať informácie, ako sa s takýmito prípadmi budeme vypriadavať…“

A čo je hlavnou témou môjho dnešného názorového článku?

Nuž len takáto „maličkosť“ !

Akýsi „zloduch“, ktorý potreboval lekársku pomoc a bol privezený do nemocnice na Kramáre, si dovolil takú bezočivosť, že priamo z nemocnice natočil „hoaxové“ video, na ktorom tvrdí, že má zápal pľúc, horúčku, že mu robili štyrikrát(!) Covid test a až ten štvrtý konečne ukázal, že je Covid pozitívny a to už malo stačiť na jeho hospitalizáciu, pravdepodobne na „preplnené“ Covidové oddelenie.

Tento „zloduch“ to zavesil na sociálne siete a začal sa Covid humbug!

Samozrejme, že okamžite to zachytila „špeciálna“ policajná jednotka, špeciálne na to určená (toto tu nikdy nebolo! Aby sme z našich daní platili ešte aj toto!) pod názvom – „Hoaxy a podvody – Polícia SR“!!!

Polícia na tomto svojom facebookovom profile, pre občanov SR „veľmi potrebnom“ sociálnom profile uvádza, že najskôr sa informovali o tejto „hoax realite“ priamo u prameňa, teda na Kramároch, kde sa dozvedajú, že všetko je „úplne inak“.

Inak, ale len podľa nich.

Totiž tento pacient „zloduch“, ešte stihol na svojom FB profile uviesť, že pod istými vyhrážkami zo strany nemocnice musel toto video okamžite odstrániť!

Žiaľ Covid „hoax“ polícia SR, sa uspokojila len z vyjadrením nemocnice a na svoj FB profil „Hoaxy a podvody – Polícia SR“ zavesili výsmešný status na uvedeného „hoax Covidového zloducha“ pod takýmto dehonestujúcim nadpisom – „TOTÁLNY A PRIMITÍVNY VÝSMECH: TENTO MUŽ MÁ COVID-19 A URÁŽA VŠETKÝCH ZDRAVOTNÍKOV“ –   https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1062588427902357

A to ma stačiť? Nuž teda nie!

Ak sa jedná o tak závažný „hoax“, že si pacient dovolí v nemocnici nakrútiť video o tom, že nemocničné Covid oddelenia zívajú prázdnotou, tak sa to nemalo takýmto diktátorským spôsobom odbiť!

Samozrejme, že všetky Covid zapredanecké „slovenské“ média tento policajný status z radosťou prevzali a daného „zloducha“ pacienta, ešte väčšmi zosmiešnili a ľudský potupili.

Tento „zloduch“ totiž nedostal priestor na vysvetlenie svojho „hoaxu“ o prázdnych Covid oddeleniach.

Jediné čo stačil ešte uverejniť bolo toto – „Na základe vyhrážok vedenia nemocnice som musel zmazať video. Stále som v nemocnici, mám obojstranný zápal pľúc, plus test ukázal Covid 19 že som pozitívny. Majú ma previesť na infekčné oddelenie, ale nič sa nedeje, len sa tu boli vykročiť dve ženské.“ –  https://www.facebook.com/hoaxPZ/photos/a.317666309061243/1062580274569839/

 

A toto má byť všetko? Takto sa majú odbiť takéto „hoaxy“?

Tak to teda nie!

Prečo dotyčný personál, dotknutej nemocnice, nedal priestor tomuto „zloduchovi“, aby natočil ešte jedno video, ktorým by vyvrátil to svoje prvé „hoaxové“ video?

Ja viem že toto sa nedá robiť z každým pacientom, ale keď sa jedná dnes o tak Covid „pandemickú“ citlivú tému – „preplnenosti nemocníc Covid pacientmi“, tak by hádam stálo za to, sa tomuto trošičku povenovať, hlavne ak dotyčný „zloduch covid nemocničný hoaxer“ uvádza na sociálnej sieti svoje plné meno aj konkrétnu diagnózu (!), teda nejde o „hoaxera“ anonymného(!), a neodbiť to len týmto suchým konštatovaním – nemocnica na Kramároch PZ SR odpovedá na dotknuté „hoaxové“ video takto – „ muž je už momentálne na Covid oddelení, kde je 55 pacientov, z ktorých je 80% nezaočkovaných“

Naozaj? Naozaj už leží tam kde má, teda na Covidovom oddelení, kde je ich spolu 55?!

A všetci pacienti, ktorých „presný“ Covid test označil za Covid chorých, Covid pozitívnych tam ležia so zápalom pľúc? Alebo sú tam aj ľahšie resp. ťažšie stavy, ale s úplne inou vážnejšou resp. menej vážnou diagnózou, ako je C-19?

Prečo nemocnica na vyvrátenie tohto „hoaxu“ nenechala tohto „zloducha“, aby ako vyššie spomínam, natočil aj z tohto už Covid lehátka „hoaxové“ video a zavesením na svoj FB profil mu týmto umožniť, aby sa pred občanmi SR totálne znemožnil sám a nie prostredníctvom akejsi „prepotrebnej“, nami všetkými draho platenej, policajnej FB stránky?

Alebo prečo samotná nemocnica nenatočila s týmto „Covid zloduchom“ video priamo na tomto oddelení a nevykonala záber na okolité preplnené lôžka s ťažko chorými Covid pacientmi?

Nebol by toto najlepší spôsob, ako vyvrátiť tento „hoax“???

Ja som presvedčený že áno!

Samozrejme, že nemocnica nezabudla dodať, že na predmetnom Covid oddelení je z tých 55 Covid pacientov „až“ 80 % nezaočkovaných!!! Teda 44 a 11. sú plne zaočkovaní!

A prečo hneď nepovedali resp. občanov SR neinformujú v akom stave sú tí 11. pacienti plne Covid zaočkovaní?! Kedy boli plne zaočkovaní? A hlavne, ako je to možné, že sú s Covidom na tak vážnom Covid oddelení?! Pretože to % zaočkovaných, ktorí sa nachádzajú dnes v našich Covid „preplnených“ nemocniciach sa akosi každým dňom preklopuje na ich stranu! Teda začínajú postupne rásť počty plne Covid zaočkovaných nad tými Covid nezaočkovanými lebo na začiatku, keď sa to (zámerne?) začalo sledovať, tak Covid nezaočkovaných bolo na Covid oddeleniach našich nemocníc ďaleko viac ako 80%!!!

Záver je z mojej strany len jeden.

Áno, je potrebné, aby sa občania SR sami orientovali v tom, čo je nezmysel a čo je pravda!

Zároveň je veľmi potrebné dať oveľa viac priestoru tým, čo nás informujú o Covid „nezmysloch“ – „hoaxoch“, aby vystúpili z anonymity a informovali verejnosť, prečo a na akom základe zverejňujú takéto Covid „nezmysli“ resp. Covid „hoaxy“ a nie ich takýmto diktátorským, propagandistickým spôsobom odrovnať, pred národom zosmiešniť!

A ak sa dotyčný video „hoaxový“ pacient z Kramárov mal dopustiť toho, že zámerne falošne informoval o stave/množstve Covidových pacientov v danej nemocnici, tak by mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou stíhaný za šírenie obzvlášť závažnej nepravdivej informácie! Či nie?

Áno, ja nepodceňujem situáciu v našich nemocniciach, ktorá sa dramaticky zhoršila po tom, ako dnešná Covid apartheidná chuntovláda začala na Slovensku presadzovať rôzne Covid nezmyselné opatrenia.

Naše nemocnice podľa môjho hlbokého presvedčenia nie sú v tejto dnešnej neutešenej situácií z dôvodu, že Covid, ale jednoznačne preto lebo riadenie, politické riadenie ochorenia v spojitosti s Covidom je totálne absurdné!

Absurdné v tom, že sa ambulantným lekárom zakazuje prezenčná liečba, odkazujú ich na liečbu dištančnú a hlavne sa preferuje „liečba“ sanitkou/sanitková, teda taká, že do nemocníc na vyšetrenie patria už iba tí, ktorých tam v zdravotne zúboženom stave dovezie sanitka, okamžite sa vykonajú Covid testy a keď „spoľahlivý“ Covid test danú osobu, možno aj so zlomenou končatinou, označí za Covid pozitívneho, tak šup s ním na Covid oddelenie a štatistika v časti Covid hospitalizácií, natešene rastie a keď dotyčná osoba so zlomeným hnátom nie je ešte ani Covid zaočkovaná (!), tak šup do štatistiky covid chorých – nezaočkovaných a „objektívne“ Covid zapredanecké média sa idú potrhať, kto bude prvý, aby informoval širokú verejnosť o Covid apokalypse lebo v našom špitály skončil ďalší dezolát, tupelo, hovädo, ktoré sa nenechalo Covid experimentom zaočkovať!!!

Nuž teda, nie je aj toto dnešná Covid realita? Aj toto je hoax?!

A teda ak naši „vládny“ napr. V. Lengvarský, ale aj poniektorí lekári, hovoria, doslova „plačú“, že niet čím Covid pacientov liečiť, ba ani v jeho rannom štádiu, tak potom prosím, nech sa páči, obráťte sa na najväčšieho slovenského Covid hoaxera Vladimíra Krčméryho, ktorý už v marci 2020 Covid zahoaxoval toto –  „Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická. Máme lieky, o ktorých sa vie a sú štúdie z Čínskej republiky, už hotové publikované, opäť mnohé európske autority ich ignorujú, pretože všetko, to čo je z Východu, je problém, spochybnené a zlé. Sú tri..  a ja verím, lebo však Nobelova cena, teraz posledná bola v Číne, za liek artemisinin, ktorý stále nie je neregistrovaný v Spojených štátoch, takže americkú byrokraciu nepresvedčí ani to, že tá vynálezkyňa lieku, ktorá za prírodný čínsky liek pre tradičnú čínsku medicínu dostala Nobelovu cenu, ani to nepresvedčilo, aby tento liek Spojených štátov zlegalizovali.“ –  https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&ab_channel=IngSharky

Jaj, až teraz som si uvedomil, že Vladimír Krčméry nemôže/nemohol byť označený za Covid hoaxera lebo v čase, keď toto pri plnom vedomí tvrdil priamo do kamery, ešte nebola vo svojich kreslách terajšia „vláda“ SR a nebolo ani špeciálne hoaxové oddelenie na Polícií SR, ktoré dnes dennodenne „odhaľuje“, hlavne Covid „hoaxy“ na FB profile pod názvom – Hoaxy a podvody – Polícia SR – https://www.facebook.com/hoaxPZ/

Naozaj „veľmi“ dôležité policajné oddelenie, ktorým sa „vysvetlia“ všetky hoaxy, hlavne tie čo nezapadajú do Covid „pandémie“, do scenára, ako držať ľudí SR v čo najväčšom Covid strachu, Covid strese a hlavne Covid „pandémií“ čo najdlhšie lebo máme na skladoch ešte milióny dávok Covid experimentálnej vakcíny Pfizer…?!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.