Založ si blog

E. Heger nás neoprávnene drzo vyzýva. Ja ho oprávnene vyzývam tiež!

Eduard Heger včera vypustil z úst akúsi výzvu smerom k občanom SR.

V médiach som to zachytil napríklad pod takýmto titulkom – „Premiér vyzval ľudí na dodržiavanie opatrení, poukázal na plniace sa nemocnice“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/603059-pribudlo-1451-pripadov-nakazy-koronavirusom-a-8-obeti/

Takže ja vyzývam E. Hegera, aby nám neodkazoval takéto doslova provokatívne „výzvy“, aby sa konečne spamätal a podal demisiu a aby už konečne prestali traumatizovať tento Covid diktátorsky gniavený národ slovenský!!!

Nech E. Heger najskôr zabezpečí riadny chod nemocníc v tom zmysle, aby všetkým ľuďom, občanom SR bola v nemocniciach bez akýchkoľvek hlúpych „pandemických“ opatrení poskytnutá plná zdravotná starostlivosť!

Aby sa naozaj respiračne chorí občania SR bez problémov, bez preukazovania Covid očkovania, preukazovania Covid testov, dostali do ambulancií všeobecných lekárov a aby im už v rannom štádiu respiračného ochorenia bola poskytnutá „prezenčná“ a nie dištančná liečba a riadne odborné vyšetrenie!

Aby sa zbytočne nemocnice pred pacientami neuzatvárali, aby sa opäť nevytvárali akési reprofilizované Covid oddelenia, ktoré v mnohých prípadoch zívajú prázdnotou (tu nabádam Slovač, aby už konečne začali hovoriť, že je to tak! Máme v rodine s tým aktuálnu skúsenosť!)

Aby sa každý, kto príde s akoukoľvek diagnózou do nemocnice, po povinnom vykonaní Covid testu, ktorý ho náhodne určí za Covid pozitívneho, okamžite neocitol na Covid lôžku a E. Heger potom bude skrze zapredanecké média vykrikovať, že sa plnia nemocnice Covid pacientmi!!!

Zároveň je potrebné zastaviť naviac toky peňazí do nemocníc za každého prijatého/hospitalizovaného Covid „pacienta“ a to len preto lebo Covid test to takto určil a pritom je tento človek po stránke respiračného ochorenia absolútne v poriadku!!!

Vyzývam E. Hegera, aby toto už skončilo!

Je potrebné sa okamžite vrátiť k normálu a všetkým čo potrebujú nemocničné ošetrenie resp. odbornú lekársku pomoc, na akýkoľvek jeho zdravotný problém, boli riadne, včas a vysokoodborne vyšetrení bez akýchkoľvek obmedzení a bola im poskytnutá liečba a nie ich posielať na „čakačky“ domov!!!

Viac na teraz nemám k tomu čo dodať, hádam len toľko, že STAČILO!!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.