Založ si blog

Bratia Česi, Moravania, Slezania, môžete byť prví v Európe, čo urobíte začiatok konca covid diktatúre!

Áno, Česi, Moravania, Slezania (ČMS), nám Slovákom vždy boli, sú a budú najbližší národ zo všetkých národov sveta!

V ČR majú to šťastie, že počas dvoch nastávajúcich víkendových dní (piatok, sobota) sa môžu vymaniť z jarma Covid šialenstva, Covid diktatúry, Covid „pandémie“!

Avšak pod vplyvom aj českých „objektívnych“ médií to ČMS nebudú mať ľahké.

Totiž aj tam je Covid manipulácia spustená naplno a mnohí ČMS tomu podľahli alebo sa nechali „objektívnymi“ médiami zmanipulovať.

Aj v ČR nastala Covid bizarná situácia!

Riadne voľby by sa mali začať v piatok 8. októbra otvorením volebných miestností o 14:00 hod. a skončiť by sa mali zatvorením týchto volebných miestností v sobotu 9. októbra o 14:00 hod. Toto však platí len pre tých čo sú Covid „slobodní“!

Pretože tí, čo boli Covid testami (PCR, AG) označení za nebezpečne Covid chorých, tak tí takúto „slobodu“ mať nebudú lebo sú hrozbou sveta!!!

A teda táto „hrozba“ sveta dostala „výnimku“ a voliť môžu už dnes! Keďže sú to aj v ČR podľudia lebo pravdepodobne nie sú Covid vakcinovaní, tu na Slovensku by ich istí „novinári“ a „demokratickí“ politici nazvali tupelami, dezolátmi a dobytkom, tak majú volebné „privilégia“ – môžu voliť, ale len z auta a musia sa preukázať, že sú Covid „chorí“!!!

Naozaj aj nad tým zostáva rozum stáť a ja pevne verím, že títo českí „podľudia“ budú voliť také české politické strany, ktoré s absolútne zdravými ľuďmi zaobchádzajú resp., ak by boli súčasťou Vlády ČR, zaobchádzali, ako sa má a patrí, so zdravými ľuďmi!!!

Som ďaleko od toho, aby som radil občanom-voličom ČR koho majú voliť! Vždy sa tradovalo, že čo Čech to nie len muzikant, ale hlavne intelektuál, ktorí pri voľbách myslí hlavou a nie rukami!

Pevne verím, že tomu bude aj počas nastávajúcich dvoch českých parlamentných volebných dní!

Nuž i napriek všetkému si dovolím svoj skromný názor na to, aký majú ČMS politický výber v týchto pre nich tak významných voľbách, ktoré jednoznačne môžu ovplyvniť politické nálady obyvateľstva aj v iných štátoch Európy!

ČMS, by sa nemali orientovať podľa výsledkov nedávnych volieb v spolkových zemiach Nemecka! Všetci vieme, že Nemecko a nemecký občan-volič sa predovšetkým správa tak, že volí toho, kto mu zabezpečí udržateľné vedúce postavenie Nemecka v hospodárskej-finančnej oblasti, minimálne v EÚ a Európe ako takej! Nenahovárajme si že tomu tak nie je! V Nemcoch je hlboko zakorenený pocit, že sú čosi viac, ako iné národy a hlavne ako národy od nich na východ, od dôb rokov 1933 do 1945 a nikdy sa nezmieria s tým, že ich porazil, hlavne východný národ…!

Ale späť k bratom ČMS.

Bratia ČMS sú dennodenne masírovaní, že víťazom sa stane hnutie ANO Slováka Andreja Babiša. Naozaj?

Áno, priznávam, že keď sa Andrej Babiš prvýkrát rozhodol zamiešať politické karty v ČR, tak som mu fandil aj ja. Mňa nevyrušovalo, keď na A. Babiša nakydali kade čo!

Ale akonáhle sa začal A. Babiš správať rovnako Covid diktátorsky, ako bolo nakázané z USA a EÚ, tak si to u mňa politicky pošramotili, ako sa zvykne hovoriť na „totálku“ a ako vieme, totálka je neopraviteľná len vymeniteľná za niečo iné a predovšetkým nové!

Mňa A. Babiš totálne sklamal tými svojimi vyjadreniami typu – „A budeme muset nosit povinně rouška!“ alebo „A bude se očkovat proti Covidu, protože to je jediný způsob, jako z toho ven“ a pod. Covid diktátorské vyjadrenia, ktoré už viac, ako rok a pol počúvame aj tu na Slovensku od „našich“ Covid apartheidných chuntovládcov s podporov „prezidentského“ paláca!

Takže A. Babiš by mal v týchto českých PV jednoznačne prepadnúť a ako sám hovorí, ak by malo ísť jeho hnutie po PV do opozície, tak odíde z politiky! Tu mu môžem len popriať šťastnú cestu!

Ďalšou politickou „silou“ na českej politickej scéne je terajšia koaličná strana hnutia ANO – ČSSD.

Nuž ČSSD išli smerom, akým sa „včera“ vydal Peter Pellegrini a teda ich politický výtlak je pod úrovňou zvoliteľnosti a teda škoda s nimi strácať čas. Presne to isté čaká na Slovensku aj HLAS-SD!

Nasleduje KSČM, ktorá je tichým spoločníkom pri terajšej vláde ANO a ČSSD.

Iste, je to úplne iná KSČM, ako ta naša zaspatá KSS, ale ako všetci vieme, komunisti mali v Čechách, Morave a Sliezsku vždy oveľa väčší výtlak, ako u nás na Slovensku a to z jediného dôvodu. Dôvod nie je ten, že ČMS sú v tejto oblasti viac uvedomelejší, ako Slováci, NIE! České zeme boli viac industrializované, menej agrárne a tak tam bolo viacej výrobných fabrík a teda nepomerne viac toho pracujúceho proletariátu, ktorí bol vždy cieľom komunistických idei „chrániť a pomáhať“ kapitalistami utláčaného poctivo pracujúceho človeka!

Avšak dnešná realita KSČM a ich volebného potenciálu sa blíži k volebnému potenciálu KSS z dôvodu, že nie sú schopní pustiť do čela mladých komunistov a viacej mediálne kričať, že nie všetko (teda takmer všetko) čo tu už vyše 30 rokov počúvame o dobe socialistickej NIE JE PRAVDA!

No a nasledujú dnes parlamentné české opozičné strany, ktoré samostatne nevedia poraziť Babišovo ANO a tak sa „zomkli“ do akýchsi mačko-psovitých predvolebných/volebných koalícií!

Jednou takou mačko-psovitou koalíciou je koalícia SPOLU (podobnosť so slovenským SPOLU čisto náhodná). České SPOLU tvoria ODS, KDU-ČSL a TOP09.

Totálna katastrofa! Spojili sa „demokrati“ s „kresťanmi“ a zarytými neoliberálmi!

Jednoducho na toto by občan-volič v ČR nemal zabrať. Samozrejme tiež sú to zástancovia Covid diktátorského režimu – „rouška a Covid vakcinace“!!!

Ďalšou opozičnou predvolebnou koalíciou sú Piráti+STAN.

Slovku piráti asi rozumie každý a určite si vie predstaviť čo je to za „politická“ zostava, ktorá mi na Slovensku silne pripomína Juraja Šeligu a jeho „apolitické“  „Za slušné Slovensko“ z dôb keď podľa neho/nich na Slovensku vládla „mafia a vrahovia“ a dnes nám tu diktátorsky Covid diktujú sami „anjeli strážni“!

No a STAN je skratka pre Starostové a nezávislí. Títo vznikli na základe odštiepencov od ODS, TOP09, ČSSD a hnutia ANO. Teda samo o sebe politický všehochuť zlepenec!

Takže ani toto nie je pre českého občana-voliča to pravé orechové! Postoj ku Covid diktatúre je u nich rovnaký, ako u tých predošlých, len trošičku zabalený do krajšieho papiera!

 

No a za najdôležitejšiu českú opozičnú stranu ja považujem hnutie SPD – SVOBODA A PŘIMA DEMOKRACIE Tomia Okamuru.

Áno, toto je podľa mňa hnutie, na ktoré by sa občan-volič v ČR mal pri týchto veľmi dôležitých PV zamerať!

Je jasné, že tomuto hnutiu sa v českých „objektívnych“ médiách najviac hádžu „klacky“ pod nohy „nýbrž jsou pro demokracií v ČR nesmírně nebezpeční“!

Samozrejme, že sú „nebezpeční“ lebo presadzujú priamu demokraciu, že občan-volič, ktorý má právo voliť, má aj právo odvolať, ak zistí, že ho oklamali tí, ktorým on pred PV veril a nenakladajú z mandátom, ktorý od neho dostali tak, ako bolo pred voľbami sľubované ťahaním občanovi-voličovi politickými medovými motúzmi popod jeho voličský nos!

Toto je ich prvá „hrozba“ pre „demokratický“ politický systém v ČR!

Tým druhým veľmi „nebezpečným“ je to, ako sa má ČR a jej vládna reprezentácia postaviť k „pandémii“ Covid-19!

Tu je SPD čisto „konšpiratívna“ a hovorí, že nie je dôvod na Covid pandémiu lebo žiadna nie je! A ak, tak je len sezónna a lokálna chrípkovo-Covidová epidémia a že je potrebné predovšetkým na ochranu občanov ČR pred respiračnými chorobami postupovať, ako v predcovidovej dobe – teda, aby každý občan ČR mal zaistenú základnú zdravotnú starostlivosť, nezatvárať zdravotné strediska, žiadnym spôsobom neobmedzovať prístup k lekárskej základnej, ale ani inej veľmi potrebnej zdravotnej starostlivosti, nepreferovať Covid vakcináciu, ako jediný spôsob, ako „poraziť“ Covid a samozrejme neobmedzovať zdravých ľudí nosením akýchsi dýchacích zábran všetkých a všade!!!

Teda áno, občan-volič ČR by mohol pri tomto hnutí prekvapiť minimálne tak, ako nás všetkých 29.februára 2020 prekvapil slovenský volič keď až 25,02% zo všetkých oprávnených občanov-voličov dalo svoj politický hlas hnutiu OĽANO!

A teda nech SPD a Tomio Okamura konečne dokáže to o čo sa snaží na českej politickej scéne už dlhých osem rokov.

No a na záver sa povenujem absolútnemu českému politickému „trpaslíkovi“ a tým je POLITICKÉ HNUTÍ ŠVÝCARSKA DEMOKRACIE – PHŠD.

Áno priznávam, že som sa nikde nedopátral, aké sú ich predvolebné preferencie. To znamená, že ich volebný „víťazný“ potenciál je niekde okolo NULY?!

Ale, vždy existuje akési ALE. A toto by mohlo platiť aj pri tomto českom politickom „trpaslíkovi“!

Tento politický „trpaslík“ má jeden veľký tromf.

Tým tromfom je Soňa Peková!

Soňa Peková kandiduje za PHŠD v najsilnejšom volebnom českom regióne – Stredočeský kraj – teda hlavne PRAHA a kandiduje ako jednotka na ich kandidačnej listine!

Samozrejme, že v hlavných „objektívnych“ českých predvolebných debatách Soňa Peková nevystupovala lebo „objektívne“ predvolebné prieskumné agentúry (pre ČT je to hlavne akási STEM! Niečo také ako pre RTVS je MEDIAN.sk) ČR akosi nezaregistrovali, že do PV ČR kandiduje niečo také ako je aj PHŠD!!!

Nuž, ale prekvapenie sa môže konať, minimálne v Stredočeskom kraji!

Soňa Peková mala niekoľko predvolebných vystúpení na sociálnych sieťach, teda na tej mediálnej „alternatíve“, ktorá je poväčšinou „objektívnymi“ médiami označovaná za konšpiračnú a hoaxovu!

Napríklad toto –

https://www.youtube.com/watch?v=nYCTpdKrys4 , ktoré má do dnešného dňa takmer 245 tisíc zhliadnutí.

Jedným z jej najsledovanejších vystúpení na „alternatíve“ je toto – https://www.youtube.com/watch?v=3AfokVbej8I z apríla 2020, ktoré malo viac, ako 643 tisíc zhliadnutí a keď pripustíme, že tí čo si to pozreli sa so svojim okolím o tento zážitok podelili minimálne s tromi, tak o Soni Pekovej, len na základe tohto jediného videa už vie takmer dva milióny občanov, predovšetkým v samotnej ČR.

Áno, podľa mňa je Soňa Peková i napriek mediálnej ignorancií resp. mediálnej potupe za každú cenu, politickým čiernym koňom, ako píšem vyššie texte, minimálne pre/v Stredočeskom kraji pre PHŠD!!!

A prečo jej tak fandím, bratia ČMS?

Nuž minimálne pre toto, čo ste si mohli pozrieť na českej stanici CNN Prima NEWS dňa 31.8.2021 – https://cnn.iprima.cz/sledujte-v-tv-zadne-distance-a-rousky-vsichni-do-skol-a-do-prace-rika-pekova-32599 – interview so Soňou Pekovou, kde okrem iných veľmi rozumných, vedecky podložených argumentácií hovorí aj toto – „Okamžitě bych vrátila vše do starých kolejí. Žádné sociální distance, žádné roušky, všichni zpět do školy, do práce. Přestat se bát o svůj život úplně trapně, že umřu na nějaký virus. Stejně tak mohu umřít ve výtahu, když jedu do 11 patra“

 

Nuž toľko bratia ČMS k Vašim veľmi dôležitým parlamentným voľbám a na záver vám prajem, aby ste sa pri týchto voľbách neriadili tým, čo Vám narozprávali a doslova sa snažili nanútiť „objektívne“ média, ale predovšetkým sa riaďte tou Covid šialenou realitou, ktorú aj vy ste prežívali a ešte stále prežívate za uplynulých viac ako 18. mesiacov!!!

A viem o čom píšem bratia ČMS lebo na Slovensku je to ešte násobne horšie!!!

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.