Založ si blog

Výzva Zuzane Kovačič Hanzelovej a spol. – prestaňte!

Ja neviem, či naše orgány činné v trestnom konaní Covid spia, oslepli, ohluchli?!

Oni to nevidia? Oni nevidia čo za Covid šialenstvo tu rozpútali média, tie „najobjektívnejšie“, ale hlavne tie čo dostali od štátu úplatok za šírenie propagandy okolo C-19 v podobe štátom objednanej „reklamy“, vraj osvety na očkovanie proti C-19???

Už som písal o tom, aký urobila video rozhovor Zuzana Kovačič Hanzelová s epidemiologičkou Alexandrou Bražinovou, ako v ňom neodôvodnene šíria medzi obyvateľmi SR strach s Delta C-19 a pritom sa A. Bražinová len ústne opierala o „fakty“ spôsobom – „máme štúdie“, „štúdie preukázali“, „v iných štátoch to vidíme“ a podobné ničím nepodložené vety.

Neukázala ani jeden jediný dokument!

Neukázala ani jednu jedinú štúdiu, ktorá by potvrdila jej tvrdenia!

Nie, všetko to bolo len v rovine „máme“ a Vy nám musíte veriť a plniť naše C-nariadenia!!!

Názov tohto video hovoru Zuzana Kovačič Hanzelová vtedy vymyslela“ takýto – „Epidemiologička Bražinová: Diskutovať s alternatívou v RTVS som odmietla“

Dnes Zuzana Kovačič Hanzelová vo svojej C-propagande pokračuje a zverejňuje ďalší video rozhovor pod názvom –„Analytik Mišík: Čierne okresy tu budú už čoskoro, obávame sa, že zomrú tisíce ľudí“

A toto ja už nepovažujem za informovanie občanov SR, nie len za bohapustú Covid propagandu, ale za celkom jasné šírenie poplašnej správy!

Teda radím to oblasti trestného práva.

Dovolím si citovať z Trestného zákona č. 300/2005 Z.z. trestný čin Šírenie poplašnej správy, §361, (1) – „Kto úmyselne spôsobí nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta tým, že rozširuje poplašnú správu, ktorá je nepravdivá, alebo sa dopustí iného obdobného konania spôsobilého vyvolať také nebezpečenstvo, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.“

A

(2) – „Kto správu alebo iné obdobné konanie uvedené v odseku 1, hoci vie, že sú nepravdivé a môžu vyvolať opatrenie vedúce k nebezpečenstvu vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta, oznámi právnickej osobe alebo Policajnému zboru alebo inému štátnemu orgánu alebo hromadnému informačnému prostriedku, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.“

A aj §362 – „Kto za krízovej situácie štátu spôsobí, čo aj z nedbanlivosti, nebezpečenstvo vážneho znepokojenia, malomyseľnosti alebo porazeneckej nálady aspoň u časti obyvateľstva nejakého miesta tým, že rozširuje poplašnú správu, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.“

Áno, pre mňa osobne v tomto video rozhovore nepadla ani jedna pravda! Ani jedna jediná pravda, že sa tak stane, ako dotyčný Matej Mišík, Vedúci Inštitútu zdravotných analýz na Ministerstve zdravotníctva SR, prorokuje, pretože sa tak stať ešte len má!

Všetko to boli len domnienky a „prognózy“! Alebo si mám myslieť že to boli domnienky a prognózy, ktoré sa jednoducho musia stať, aby to až následne bola pravda?!

Veď manipulovať s číslami sa dá, akokoľvek! Máme s tým už viac, ako rok a pol ročnú Covid skúsenosť!

Nie, už som si tento rozhovor nepozrel celý lebo počúvať tieto poplašné, tendenčné a hlavne čisto propagandistické reči o „nebezpečnosti“ Delta C-19 pre všetkých od 0 rokov do 100+ sa už jednoducho nedá počúvať!!!

Úplne mi stačila upútavka, ktorú pod videom zverejnila Zuzana Kovačič Hanzelová a tá znie takto – „Absolútna väčšina hospitalizovaných, sú neočkovaní.

  1. sep 2021 o 17:33 ZUZANA KOVAČIČ HANZELOVÁ, TOMÁŠ RYBÁR

Písmo:A-|A+66 2796

[ Nechajte si posielať Výber rozhovorov na e-mail. Aktivujte si odber jedným klikom. ]

 

„Asi 90 percent hospitalizovaných pacientov sú nezaočkovaní. Údaje zo zahraničia hovoria, že medzi úmrtiami sú žiaľ takmer výhradne nezaočkovaní. Sú to z veľkej časti odvrátiteľné úmrtia,“ hovorí riaditeľ Inštitútu zdravotných analýz Matej Mišík o aktuálnych číslach úmrtí a hospitalizácií a rozdieloch medzi očkovanými a neočkovanými ľuďmi.

 

„Väčšie číslo úmrtí ako v druhej vlne to nebude, to si nemyslím. No obávame sa, že tých úmrtí môže byť v tisícoch,“ dodáva Mišík o zlých prognózach pre tretiu nastupujúcu vlnu Covidu-19.

 

Keby bol nezaočkovaný, išiel by na stretnutie s pápežom? Ako sa teraz má správať očkovaný človek? A prečo majú Košice taký nárast nakazených a Bratislava nie? Pozrite si rozhovor Zuzany Kovačič Hanzelovej s riaditeľom Inštitútu zdravotných analýz Matejom Mišíkom.

 

Čítajte viac: https://video.sme.sk/c/22737838/analytik-misik-cierne-okresy-tu-budu-uz-coskoro-zomru-tisice-ludi.html?ref=njctse

 

Najskôr kto je resp. kým Matej Mišík bol, kým sa dostal na tak „významné“ miesto pre nás občanov SR na MZ SR.

Milan Mišík sám seba takto charakterizuje – „Analyticky a technologicky orientovaný ekonóm s poradenskými a biznis skúsenosťami v telekomunikáciách, bankovníctve a zdravotníctve.“ Viď jeho životopis – Matej-Misik_CV_2020_IZA-MZSR.pdf

 

Tak tento „analytik“ M. Mišík „vie“, že až 90 % dnešných hospitalizovaných tvoria nezaočkovaní a že tento pomer sa už nikdy nezmení ba bude v neprospech C-nezaočkovaných len rásť a rásť až sa zastaví na čísle 100%! Rýdze klamstvo!

Výborne! Tak prijmem jeho „dôkazy“ a idem počítať.

K dnešnému dňu (9.9.2021) máme plne C-zaočkovaných podľa MZ SR – 2 258 574 občanov SR.

To znamená, že M. Mišík odkazuje týmto občanom, že až 10% z nich môže bez problémov skončiť v nemocnici na Delta C-19, čo predstavuje 225 857 plne zaočkovaných občanov SR!!!

Ako majú plne zaočkovaní prijať túto jeho „pravdu“, toto jeho proroctvo, ak nie s veľkými obavami lebo C-zaočkovať sa išli s vedomím, že sú už za C-vodou?!

Nie je toto šírenie obzvlášť závažnej poplašnej správy a to prostredníctvom hromadného informačného prostriedku?

Nie, ďalej sa tým už zaoberať nejdem.

Ale čo urobím a musím to urobiť, je výzva k všetkým tzv. „objektívnym“ médiám, aby prestali zo šírením takejto absolútne nepravdivej Covid propagandy a keď neprestanú tak vyzývam orgány činné v trestnom konaní, aby preverili, či sa tieto média nedopúšťajú už mnou z vyššie citovaného Trestného zákona – Šírenia poplašnej správy!

Toto dnes Slovensko a občania Slovenskej republiky nepotrebujú!!!

Na záver jedná podstatná vec k týmto Zuzaniným Kovačič Hanzelovej video rozhovorom.

Je to nie nepodstatná vec! Totiž pred každým takýmto videom si občan SR, divák môže najskôr pozrieť tiež absolútne propagandistickú reklamu na C-očkovanie, ktorá je platená MZ SR a toto ja považujem za akési nepriame podplácanie týchto zapredaneckých médií.

Len tak okrajovo sa opýtam.

Ako by sa zachoval denník SME.sk alebo aj samotná Zuzana Kovačič Hanzelová, ak by ich rezort ministerstva zdravotníctva SR len poprosil, či by neuverejnili tieto reklamy (osvetu) na očkovanie, len tak bez odplatne, ako službu národu slovenskému, však ide o zdravie nás všetkých?

Čo myslíš občan SR, boli by tieto a pod. „slovenské“ média zo súkromného sektora, ochotné robiť túto Covid prácu/nadprácu len tak zadarmo? Pre dobro občanov SR?

Vyrábala by Zuzana Kovačič Hanzelová takéto propagandistické Covid videa?

A keď sa situácia obráti a príde niekto z vyššou finančnou ponukou a „prebije“ ponuku štátu a bude požadovať, aby tieto média začali chrliť video rozhovory úplne opačné, to znamená, že sa bude propagandisticky šíriť opačná „pravda“ o C-19, urobia to, tie isté média?

Môj názor je ten, že určite ÁNO!

Lebo aj tu platí to kapitalistické „Berie ten, kto dá vyššiu ponuku“! Na ostatné sa neprihliada!!! Napríklad na takú „obyčajnú“ pravdu a fakty!!!

A preto občan SR, prosím pristupuj k takýmto propagandistickým Covid dielam so značnou dávkou rezervovanosti a najlepšie urobíš, keď sa takejto Covid propagande budeš v čo najväčšej miere vyhýbať!!!

Je mi z toho zle a preto na teraz končím s týmto mojím názorovým článkom.

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.