Založ si blog

Prenechajme návštevu pápeža Z. Čaputovej, „Vláde“, „vládnej koalícií“ a farizejom z KBS!

Áno, na základe cirkusu, ktorý okolo návštevy pápeža Františka urobili dnešný Covid apartheidníci za pomoci farizejov s KB Slovenska, je nanajvýš potrebné odbojkotovať nie samotného pápeža Františka, ale celkom určite jeho  návštevu na Slovensku a nezúčastniť sa priamo na tých miestach, ktoré boli oficiálne určené na stretnutie s ním, ale len na miestach, kadiaľ bude prechádzať – teda pri cestách, na poliach a lúkach!!!

Ježiš, keď pred vyše 2000 rokmi chodil po tejto zemi si nevyberal s kým sa stretne a s kým nie a už vôbec nie na základe zdravotného stavu, toho ktorého jedinca! Ba práve naopak, veľmi chorých zázračne uzdravoval na základe moci, ktorú mu dal jeho Otec Boh!!!

Zabudli ste na to v KBS? Každý týždeň o tom kážete v Dome jeho Otca!

Nech František vidí, že áno Slovensko je stále väčšinovo kresťanské, ale nie je ochotné sa aj v otázke náboženskej, v otázke viery, deliť na veriacich zaočkovaných a veriacich nezaočkovaných!!!

Začnem citátom/citátmi.

Prvý citát:

„…preto vynaložíme maximálne úsilie, aby návštevníci svätých omší a ďalších podujatí naplno využili návštevu svätého otca…, …aby sme umožnili čo najväčšiemu počtu ľudí, veriacich aj iných zúčastniť sa verejných svätých omší, preto som sa s predsedom Konferencie biskupov Slovenska pánom arcb. Stanislavom Zvolenským dohodli, že povolíme účasť vysoko nad rámec platných opatrení, no podmienkou účasti na svätých omšiach a iných podujatiach bude plná zaočkovanosť účastníkov podujatia. Aj týmto chceme dosiahnuť, aby návšteva svätého otca, svätého otca na Slovensku bola duchovným zážitkom pre čo najväčší počet ľudí…“

Toto povedal Vladimír Lengvarský, „minister“ zdravotníctva na TB dňa 20.7.2021.

Druhý citát:

„…toto rozhodnutie, ktoré prezentoval pán minister vnímame v duchu našej požiadavky, aby sa na stretnutiach so svätým otcom mohlo zúčastniť čo najviac ľudí. Bolo nám komunikované, že z bezpečnostného hľadiska, z hľadiska technických možností je toto jediný reálny spôsob, ako počet účastníkov radikálne neobmedzovať. Je pre nás dôležité, že sa rozhodlo, vieme na čom sme, aby sme mohli pokračovať v prípravách návštevy…, …prosíme všetkých, aby túto informáciu zobrali v dobrom, ako snahu umožniť čo najväčší počet účastníkov a samozrejme veriacich prosíme aj o modlitby za celú návštevu a za zdravie svätého otca…“

Nuž a toto povedal ihneď po V. Lengvarskom arcibiskup Stanislav Zvolenský, predseda Konferencie biskupov Slovenska na tej istej TB zo dňa 20.7.2021 – https://www.ta3.com/clanok/206829/vyhlasenie-v-lengvarskeho-a-arcibiskupa-s-zvolenskeho-k-navsteve-papeza-frantiska .

Upozorňujem všetkých farizejov, že národ Slovenský nezabúda a dnes viac, ako kedy inokedy predtým z väčšou citlivosťou počúva a vníma, čo kto povie!

Na tejto TB besede, pred menej ako dvoma mesiacmi, obidvaja účastníci tejto TB jasne povedali, že účasť na osobnom stretnutí s pápežom Františkom majú zaručenú resp. sa jej budú môcť zúčastniť len, ešte raz, len plne Covid zaočkovaný, dokonca z úst Stanislava Zvolenského bolo vtedy vypovedané, že – „…je toto jediný reálny spôsob, ako počet účastníkov radikálne neobmedzovať…“

No a čo sa následne udialo?

Nuž „nič“ výnimočné!

Nie len títo dvaja páni, ale všetci tí, čo si mysleli, že občania SR, si teraz pôjdu kvôli návšteve svätého otca nohy dolámať, aby sa stihli dať plne Covid zaočkovať a takto dostať „milostivé“ požehnanie (dovolenie, priepustku, výhodu…!) od „vlády“ SR a KBS, zúčastniť sa na osobnom stretnutí s pápežom Františkom, sa škaredo prerátali.

Škaredo prerátali lebo ani v najmenšom netušia, ako občan SR rozmýšľa a ako občan SR vníma takéto neprávosti deliť veriacich na zaočkovaných a veriacich nezaočkovaných.

Samozrejme stalo sa len to, čo sa stať jednoznačne malo, jednoducho ľud slovenský im na takéto stretnutie nepríde lebo národ slovenský nebude nikto nasilu rozdeľovať a už vôbec nie takýmto podlým spôsobom!!!

Dnes je jasné, že návštevu svätého otca za takýchto podmienok je ochotných oželieť drvivá väčšina veriacich a aj tých „iných“, ako ich urážlivo označil V. Lengvarský na predmetnej TB.

Dnes je situácia taká, že účasť je prabiedna a mohol by som ju prirovnať k tomu, akoby sa na štadión s kapacitou 100 000 ľudí prišlo pozrieť na „dôležitý“ zápas 10 000 ľudí a teda optický by bol tento štadión prakticky prázdny!!!

A keďže všetci farizeji na Slovensku sa tohto fiaska zľakli, tak KBS vydáva tlačovú správu dňa 04.09.2021 o 16:30 hod. pod názvom – „Na podujatia návštevy Svätého Otca bude registrácia aj pre režim OTP“ – https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20210904003

Nuž vážení farizeji, toto ja hodnotím, ako z dažďa pod odkvap!!!

A opäť len veriacich rozdeľujete lebo im chcete vytvoriť dva koridory, jeden čisto pre plne Covid zaočkovaných a druhý len pre tých, čo si z vlastného vrecka zaplatia PCR alebo AG test resp. si budú musieť prácne zháňať potvrdenie o prekonaní C-19!!!

Pýtam sa a čo tí, čo nie sú ani Covid zaočkovaní, ba nie sú ani AG a PCR testovaní, ba nemajú ani potvrdenie o pokonaní akéhosi C-19, ale počas celej doby Covidovej „pandémie“ (politicko-medicínskej frašky!) neboli ani len málinko respiračne chorí?!

A takých sú státisíce, ak nie milióny na Slovensku! Čo s tými? Čo urobí svätá slovenská cirkev s týmito veriacimi?

Opäť ich nechala za plotom?!

Opäť ich nechala touto Covid apartheidnou Covidchuntovládou hodiť cez ten pomyselný plot menejcenných občanov SR, menejcenných veriacich?!

Áno, toto je dnes krutá realita slovenských Covid dní!

Bezdôvodne sa ľudia rozdeľujú! Bezdôvodne sa testujú zdraví ľudia! Bezdôvodne sa vytvára hrôzostrašný obraz o akejsi jesennej Covid apokalypse, ale tá ma pravdepodobne nastať až po návšteve svätého otca!!!

Teda ešte raz vyzývam, všetkých slovenských veriacich, zaočkovaných, nezaočkovaných, bez rozdielu (Boh v tomto svoje ovečky nerozdeľuje!), áno zúčastníme/zúčastníte sa na návšteve svätého otca Františka, ale nie na tých oficiálnych miestach, ktoré nám „milostivo“ vyčlenili Covid apartheidníci a farizeji, ale na miestach neoficiálnych – pri cestách, kadiaľ svätý otec pôjde, na priľahlých poliach a lúkach a oficiálne miesta na stretnutie s ním nechajme tým „najčistejším“, „najspravodlivejším“, ktorými sú dnes Zuzana Čaputová, celá „vláda“ SR, celá „vládna“ koalícia a všetkým cirkevným hodnostárom SR, na čele so Stanislavom Zvolenským, predsedom KBS, ktorý, ako som už v jednom článku písal, by nemal kľačať pred dnešnou svetskou mocou na Slovensku, ale mal by ich vyzvať, aby oni pokľakli pred ním a pred BOHOM VŠEMOHÚCIM!!!

Záver:

Zdá sa, že farizejom sa už dosť prihlásilo ľudí aj z tej skupiny, ktorí boli ochotní si z vlastnej peňaženky „zadovážiť“ C-testovanie alebo si prácne nechali vyhotoviť doklad/doklady, že prekonali C-19. To dostal resp. dostane každý potvrdenie o prekonaní C-19, ktorý bol počas x-krát povinného AG psieho testovania v uplynulom období (hlavne na jeseň 2020 a jar2020!) aspoň raz označení týmito testami za pozitívneho, odsedel si v zdravý doma 14 dní a následne bol automatický prehlásený za zdravého, teda za toho čoho prekonal C-19???!!!

Nuž áno, asi ich už majú dosť lebo vraj na základe prísnych epidemiologických  nariadení KBS ukončila (ku 9.9.2021) registráciu tých čo sú „len“ C-testovaný, tých čo prekonali C-19, ale plne zaočkovaní, ktorí podľa dostupných informácií sú tiež možnými šíriteľmi C-19 (Delta) aj naďalej, preto musia aj oni stále nosiť rúška, tak títo sa môžu naďalej registrovať až do nedele 12.9.2021!!!

To znamená, že plne zaočkovaných ešte nemajú dosť a dosť (!) majú len tých, čo sa nenechali pichnúť akousi chémiou!!!

Tu mi s argumentom, že sú prísne epidemiologické nariadenia, čosi nesedí, ba až segregačno-diktátorsky smrdí!

To znamená, že v segregácii veriacich na C-zaočkovaných a tých podradných C-nezaočkovaných, sa pokračuje veselo ďalej!

Tu je o tomto dôkaz – „Registráciu do OTP sektorov na pápeža už uzavreli. Plne zaočkované osoby sa stále môžu prihlasovať“ – https://www.hlavnespravy.sk/registraciu-do-otp-sektorov-na-papeza-uz-uzavreli-plne-zaockovane-osoby-sa-stale-mozu-prihlasovat-do-nedele/2671304

Tento môj názorový článok uzavriem konštatovaním, že ten čo chcel pochopiť o čom je tento môj dnešný článok, môj názor, tak ten bez väčších problémov a zaujatosti pochopil.

A ten, čo možno aj chápe obsah tohto článku, ale nechce to navonok svojim postojom pochopiť, tak tomu, ako sa hovorí niet rady, ba ani pomoci!

K téme návštevy pápeža Františka sa určite vrátim ihneď potom, ako opustí našu republiku a keď v „našich“ „objektívnych“ médiach uvidíme, ako a kade všade sa po Slovensku pohyboval, čo všetko videl lebo mohol a čo všetko nevidel lebo to nebolo potrebné, s kým všetkým sa stretol, kde a za akých podmienok sa s nimi stretol a či mu bola prezentovaná a ukazovaná Slovenská realita alebo bolo všetko vymaľované na ružovo…!!!

A TOTO JE PRE VŠETKÝCH TÝCH ČO BUDÚ STÁŤ PRI PÁPEŽOVI, AKO PRVÍ, TÍ DNES NAVJVYŠŠÍ v NAŠOM ŠTÁTE A KBS –

Toto je citát s BIBLIE, Matúš 23:1-25 SVV, verím že hlavne v KBS o ňom už počuli resp. to niekedy aj čítali – Vtedy Ježiš povedal zástupom i svojim učeníkom:

Zákonníci a farizeji zasadli na Mojžišovu stolicu. Preto robte a zachovávajte všetko, čo vám povedia, ale podľa ich skutkov nerobte: lebo hovoria, a nekonajú. Viažu ťažké až neúnosné bremená a kladú ich ľuďom na plecia, ale sami ich nechcú ani prstom pohnúť. Všetko, čo robia, konajú iba preto, aby ich ľudia videli: rozširujú si modlitebné remienky a zväčšujú strapce na šatách, radi majú popredné miesta na hostinách, prvé stolice v synagógach, pozdravy na uliciach a keď ich ľudia oslovujú Rabbi. Vy sa nedávajte volať Rabbi, lebo len jeden je váš Učiteľ, vy všetci ste bratia. Ani Otcom nevolajte nikoho na zemi, lebo len jeden je váš Otec, ten nebeský. Ani sa nedávajte volať Učiteľmi, lebo len jediný je váš Učiteľ, Kristus. Kto je medzi vami najväčší, bude vaším služobníkom. Kto sa povyšuje, bude ponížený, a kto sa ponižuje, bude povýšený. Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo zatvárate nebeské kráľovstvo pred ľuďmi! Sami doň nevchádzate, a tým, čo vchádzajú, vojsť nedovolíte. (Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Vyjedáte domy vdovám a modlíte sa dlhé modlitby. Preto vás postihne prísnejší súd.) Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo obchádzate more i zem, aby ste získali jedného novoverca, a keď sa ním stane, urobíte z neho syna pekla dva razy horšieho, ako ste sami! Beda vám, slepí vodcovia! Hovoríte: »Kto by prisahal na chrám, to nič nie je, ale kto by prisahal na chrámové zlato, to ho už viažeHlupáci a slepci! Čo je viac: zlato, či chrám, ktorý to zlato posväcuje? Alebo: »Kto by prisahal na oltár, to nič nie je, ale kto by prisahal na dar, čo je na ňom, to ho už viaže.« Slepci! Čože je viac: dar, či oltár, ktorý ten dar posväcuje? Kto teda prisahá na oltár, prisahá naň i na všetko, čo je na ňom; a kto prisahá na chrám, prisahá naň i na toho, ktorý v ňom býva. A kto prisahá na nebo, prisahá na Boží trón i na toho, čo na ňom sedí. Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo dávate desiatky z mäty, kôpru a rasce, ale zanedbali ste, čo je v zákone dôležitejšie – spravodlivosť, milosrdenstvo a vernosť! Toto bolo treba robiť, a tamto nezanedbávať. Slepí vodcovia! Komára preciedzate a ťavu prehĺtate. Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo čistíte čašu a misu zvonka, ale vnútri sú plné lúpeže a nečistoty!“

 

Ešte dodávam jednu moju myšlienku, môj názor.

Pápež katolíckej cirkvi je  zjednodušene povedané Ježišov zástupca na tejto zemi.

Tak by som od každého Pápeža očakával, aby sa správal ako Ježiš, nie čo sa týka vykonávania zázrakov, ale čo sa týka jeho skromného a svetsky chudobného života, ale o to viac bohatého vierou a duchovnom!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.