Založ si blog

Čaputovej lobing, Sulíkove zábavky, Lengvarského omaľovanky, SR a Slovač na kolenách!

Slovač, čo si už naozaj oslepla, ohluchla?

Slovač, to už naozaj nevidíš a nepočuješ? Minimálne politický?

Áno, ja rozumiem tomu, že máš iných dennodenných starostí, ako prežiť v tomto dnešnom politicko-covidovom marazme, ale toto všetko má svoju príčinu!

A tou príčinou je bezpochyby fakt, že nám tu dnes o našich životoch rozhodujú politickí babráci a čo je ešte nebezpečnejšie, že sú to ľudia, ktorým je vlastné diktátorstvo, segregácia, manipulácia…

Ale poporiadku, čo sa to tu v tieto dni deje.

Zuzana Čaputová vo „svojom“ paláci strihá meter, kedy sa konečne, ako „najhodnotovejšia“ osoba, ktorá kedy chodila po slovenskej zemi stretne s pápežom Františkom, ktorého vraj očarila.

Na to si samozrejme ako „prvá medzi prvými“, „najrovnejšia medzi najrovnejšími“ vyárendovala, uzurpovala osobitné podmienky, keď sa najskôr s pápežom stretne v Zlatom salóniku medzi štyrmi očami + dve oči a dve uši tlmočníka a následne sa presunú do zeleného salónika, kde sa pápež František v „rodinnom“ kruhu stretne s vybranou „vzorkou“ národa slovenského – citujem Martina Strižinca  – „Budú tu jej dcéry, prezidentkini rodičia a jej partner.“

Naozaj niečo úžasné! Ja neviem o tom, že pápežova prítomnosť na Slovensku by mala mať dve časti – prvá – súkromná a druhá – oficiálna!

Ako je možné, že Zuzana Čaputová sa takto drzo správa a urobila si z návštevy pápeža svoju súkromnú audienciu a to za prítomnosti jej priateľa Juraja, ktorý by sa v žiadnom prípade nemal zúčastňovať, žiadnych takýchto výsostne štátnych stretnutí po boku hlavy štátu SR, pretože pre Slovákov a Slovenskú republiku on nie je žiadnym reprezentantom a teda on nemá čo vystupovať po pravici hlavy nášho štátu, ako jeho reprezentant do vnútra a nieto ešte navonok nášho štátu!

Toto považujem zo strany Zuzany Čaputovej, ako ďalší pľuvanec národu slovenskému priamo do tváre a očí!!!

A čo nato samotný pápež? Jemu nebude prekážať, že žena žije s mužom takto nadivoko? Veď katolícka cirkev hlása niečo úplne iné!

Takže Slovač, „tvoja“ „prezidentka“ bude mať s pápežom súkromné posedenie pri káve a ty zatiaľ budeš musieť kdesi vonku čakať, doteraz si musel byť aj plne C-zaočkovaný, teraz sa stal medicínsky zázrak a už ti bude stačiť aj to keď budeš „len“ otestovaný, ale aj tak budeš od tých prvých oddelený a TEBE to neprekáža?! Aj za toto Zuzanu Čaputovú pochváliš?!

A potom ako to farizejský vyznie, že v Košiciach na futbalovom štadióne Lokomotívy Košice v časti VIP si pápež neželal, aby tam sedeli politické špičky, ale niekto úplne iný, takí obyčajní, zástupcovia ľudu! A tak organizátori tieto VIP miesta vyčlenili vraj pre kresťanskú VIP mládež. Nuž nemohla ísť Zuzana so svojou najbližšou rodinou do VIP sektora na futbalový štadión, a tak sa „uskromní“ aj s rýdzo súkromnou audienciou v „skromnom“ Zlatom a Zelenom salóniku „svojho“ prezidentského paláca!

A keďže jej prípravy na návštevu pápeža Františka sú pre ňu pravdepodobne veľmi časovo a fyzicky vyčerpávajúce, tak už nestíha sledovať čo sa jej deje pod oknami, čo sa deje na Slovensku, čo sa deje na domácej politickej scéne a tak sa zmohla na lobistický FB status v prospech Západných Covid farma firiem takýmto „náročným“ textom – „…chcem vás poprosiť o zváženie očkovania. Ešte je čas aspoň na prvú dávku…“

Nuž podľa toho čo napísala Zuzana Čaputová, musia byť Covid farma firmy na tom naozaj biedne , keď už stačí, ak sa zvyšok občanov SR nechá pichnúť tou ich chémiou „aspoň prvou dávkou“!!! Len ma v tejto situácií na Zuzane Čaputovej zaráža, že nevyzýva aj všetkých rodičov SR, ktorí majú deti vo veku od 5 do 11 rokov, aby tiež neváhali a ozlomkrky utekali svoje dietky dať C-zaočkovať lebo na Slovensku sa to už smie, ale opäť nikto nepovedal, kto za toto bude niesť zodpovednosť!!! Poslali v tejto súvislosti Covid západné farma firmy na Slovensko nejaký pokyn? Poslali svoje vyjadrenie, že táto ich chémia je pre slovenské detičky potrebná a berú za možné následky aj zodpovednosť? Ja o niečom takom neviem! Tak na základe čoho ideme na Slovensku páchať takúto nehoráznosť! Schválil to ŠUKL?!

Nuž toľko zatiaľ k Zuzane Čaputovej, ktorá podľa môjho hlbokého presvedčenia nemá čo robiť na tejto pozícií!!!

Richard Sulík sa momentálne „vyhrieva“ na koaličnom politickom slniečku lebo sa mu podaril politický kúsok, ktorý v moderných dejinách slovenskej politiky nie že nemá obdobu, ale o takom niečom doteraz slovenská politika ani len nechyrovala!

To že sa v minulosti v NR SR doslova kradli (kupovali?) poslanci medzi koalíciou a opozíciou, tak toto je v našej parlamentnej politike, žiaľ zaužívaný politický folklór.

Takto sa prestupovali sily v NR SR medzi koalíciou a opozíciou, takmer každé volebné obdobie!

Ale, žeby sa v NR SR preskupovali počas volebného obdobia sily medzi vládnou koalíciou a jej poslaneckými klubmi v NR SR, tak toto je naozaj rarita hádam len na Slovensku!

Ako môže fungovať Vláda, ak si navzájom kradnú poslancov NR SR? Toto naozaj nie je v poriadku! Toto nie je normálne! Toto nie je sranda!

Avšak Richard Sulík to zjavne za zábavku považuje a usmieva sa ako mesiačik na hn…i, presne tak, ako to urobil včera v priamom prenose na TA3 v Téme dňa!

SR a Slovač padá na ústa a on Richard „levie srdce“ sa zabáva!

Igor Matovič je podľa vyjadrenia R. Sulíka „extrémne pomstychtivý“ človek a preto je potrebné očakávať, že Igor Matovič to takto nenechá a ukáže tomu „idiotovi“, čo je on zato hoden!

Nebudem toto ďalej rozoberať lebo blízky čas ukáže, ako sa opäť začnú hrýzť. Hrýzť, ako tie politické psi, teda presnejšie napísané, ako tie maličké, zúrivé politické pudlíky!!!

Jednu vec by som si predsa len chcel zakonšpirovať.

Zakonšpirovať, aké by mohli byť ďalšie kroky Richarda Sulíka, aj vo vzťahu k parlamentnému klubu OĽANO.

Zo včerajšej večernej relácie na TA3 – Téma dňa, som z Richarda Sulíka nadobudol dojem, že je nielen šťastný z toho, že k sebe doslova politický „pretiahol“  šiestich poslancov zo Za ľudí, ale že sa tak trošičku potmehúdsky usmieval pod rúškom, že to ešte nemusí byť jeho posledný politicko-šibalský kúsok v tomto volebnom období!

Ja mám taký pocit z Richarda, ako keby poškuľoval aj po niektorých poslancoch z OĽANO lebo včera sa vytešoval, že jeho SaS poslanecký klub v NR SR, je už druhým najväčším v Covidchuntokoalícií a nemusí ostať len pri druhom mieste.

Idem počítať. Terazky má SaS v NR SR už 19 poslancov. OĽANO má dnes 51 poslancov – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=poslanci/kluby/klub&ID=51.

Ak by sa Richardovi Sulíkovi podarilo „premiestniť“ z klubu OĽANO do klubu SaS, len 17 poslancov, tak by nastala opačná situácia. SaS by mali v klube 19+17=36 poslancov a OĽANO by zostali na 51-17=34 poslancov.

Zdá sa ti občan, volič SR, že je takáto konšpirácia v blízkej budúcnosti nereálna?

Nuž pozrime sa na to, aj takto. Vieme, že Igor Matovič to ma u viacerých svojich poslancoch dosť nahnuté. O to viac, že všetci vedia, že ak sa budú chcieť ocitnúť na kandidátnej listine OĽANO aj v ďalších PV, tak budú musieť pekne krásne „naklusať“ na spodné priečka kandidačnej listiny a teda by začínali (tá teoretická 17.) niekde od čísla 134 nižšie a teda šanca na prekrúžkovanie sa do budúceho parlamentu je absolútne mizivá!

Ale ak by sa zkmotrili s Richardom Sulíkom a urobili by z klubu SaS najsilnejší Covidchuntovskokoaličný klub v NR SR a tým by to boli oni, čoby tvrdili muziku vo „vládnej“ koalícií, tak od Richarda Sulíka by mohli dostať garanciu, že na jeho kandidátke v najbližších voľbách do NR SR by sa ocitli od čísla 34 nahor a tu je šanca sa dostať do NR SR opäť, o milióny percent vyššia, ako keď aj naďalej budú robiť „extrémne pomstychtivému“ Igorovi Matovičovi štafáž na potápajúcej sa politickej lodi s názvom OĽANO a teda radšej by bolo načim prestúpiť na loď „idiota“ Richarda Sulíka – SaS!

Nuž uvidíme! Občania SR sa z toho teda nenajedia a ani takéto rošády dnes nie sú potrebné, ale tu Slovač vidí, kto sú tí čo nám tu dnes „protikorupčne“ „vládnu“!!!

Prejdem k Vladimírovi Lengvarskému a jeho Covid omaľovánkam!

Vladimír Lengvarský si nechal natlačiť prázdne mapy Slovenskej republiky rozdelených podľa okresov a každý týždeň si nad nich Covid sadnú s tým jeho kinder novým Covid personálom, vyberú na stôl farebné ceruzy, farebné pastelky a zafarbujú jednotlivé okresy na zeleno, na oranžovo, až sa dnes dostali už k farbe červenej.

A takto si farbia, takto sa zabávajú a majú sa dobre! Čo tam po občanoch. Tento jednoducho musí akceptovať lebo takto to predsa neurčujú oni, ale akýsi C-automat!

Ten C-automat, ktorý nám tu spadol z neba? Nie, je to ten C-automat, ktorý si oni sami vytvorili!

Nuž a po návšteve pápeža Františka sa môže celkom kľudne stať pri takomto vymaľovávaní nehoda a na mapu Slovenska sa im vyleje Covid čierny tuš a bude, tak ako bolo pred tým, v zime a na jar 2021!

Takže tak, o Vladimírovi Lengvarskom a jeho medicínskej erudovanosti. No a oni predsa musia tú neposlušnú Slovač nejako prinútiť k tej „dobrovoľnej“ Covid vakcinácií a začať sa začne už aj od tých najmenších – od 5. roka života!

Tu Vladimírovi Lengvarskému a spol. odkazujem – NIKDY!!!

Veru toto je obraz dnešného Slovenska!

Toto máme dnes na čele nášho štátu.

Na záver môjho dnešného názorového článku by som si pomohol citátom s kultovej slovenskej kreslenej rozprávky o Kubkovi a Maťkovi, keď sa istej postavičky takto pýtajú – „A čo že si ty dobrô a či zlô?“

Tak sa ťa občan SR pýtam. Čo myslíš kohože máme dnes na najvyšších pozíciách nášho štátu – Dobrô a či Zlô!!!

Záver:

Čo sa týka Veroniky Remišovej a jej deravej Za ľudí, tak tu by sa asi nič výnimočné nestalo, ak by Igor Matovič Veroniku privinul na svoju politickú „otcovskú“ hruď a zmenil by terajší názov z OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA na OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA, Za ľudí a je politicky vymaľované a ide sa veselo ďalej!!!

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.