Založ si blog

O 5 minút 12 – 5. 9. 2021 – ako Matovič chce predčasné parlamentné voľby alias. ..

…aký je nebotyčný politický idiot!

Kto pozeral resp. si zo záznamu pozrel nedeľňajšiu politickú „diskusiu“ štátnej RTVS O 5 minút 12, sa nemohol ubrániť pocitu, že Igor Matovič sa nielenže nebojí predčasných PV, doslova si ich žiada, ale aj toho, že jeho vyjadrenia boli na úrovni politického idiota.

Samozrejme ani nejdem komentovať „apolitický“ výkon moderátora RTVS Mareka Makaru, ktorý zasahoval len do vystúpení opozičného politika (Ladislav Kamenický – SMER-SSD).

A už vôbec nejdem komentovať rúškove opatrenia v RTVS, ktoré sú už nie len na smiech, ale už aj na zaplakanie!!!

To čo predviedol „minister“ financií Igor Matovič je resp. bolo ukážkou, akých analfabetov po každej stránke, máme dnes vo „vláde“ SR!

Igor Matovič na otázky bývalého ministra financií, jeho predchodcu vo vláde SMER-SD Ladislava Kamenického, aby Igor Matovič povedal tomuto národu tie najzákladnejšie ekonomické ukazovatele dnešných dní, Igor Matovič odpovedal štýlom, že on nie je študent a Ladislav Kamenický nie je profesor, ktorý mu kladie otázky a on by mal na ne odpovedať!

A teda sme sa z úst Igora nedopočuli žiadne čísla, ktoré dnešnou slovenskou ekonomikou hýbu a ktoré by nám ukázali, aká budúcnosť čaká na naše deti a ich deti atď.

Igor Matovič na každú otázku moderátora odpovedal „vyčerpávajúco“ v štýle –

12 rokov tu vládla táto banda zlodejov, tá banda zlodejov, ktorá tu sedí v podobe pána Kamenického a Vy pán Kamenický sa hanbíte a vôbec sa Vám čudujem, že máte ešte tú odvahu sem prísť a diskutovať o veciach, ktoré My tu po Vás musíme naprávať…

Nuž takéto odpovede od Igora Matoviča „povedali“ občanom SR naozaj „všetko“ o tom kde sa dnes naša ekonomika, naša spoločnosť nachádza!!!

Ale najzaujímavejšia časť z vystúpenia Igora Matoviča v tejto relácií RTVS bola pre mňa jednoznačne tá, kde sa Igor venuje voličovi strany SMER-SSD. Kde hovorí o tom prečo SMER-SSD dokáže po viac ako rok a pol „vládnutia“ týchto politických analfabetov, dnes jednoznačných Covid diktátorov, dostať do ulíc tisíce občanov SR a prečo v nasledujúcich PV budú občania SR opäť vo veľkom voliť Fica a jeho SMER-SSD!

Veru túto perlu ducha Igora Matoviča jednoducho musím odcitovať doslova – „…a kryjú sa tam pár tisíc ľuďmi, čo im tam prídu na tie námestia. A to treba povedať tiež, ľudia sa toho, druhý politici boja povedať. Však tu boli desiatky tisíc ľudí, ktorí naveky budú voliť, či Smer alebo Hlas lebo to boli ľudia, ktorí priamo mali z toho osoh, ktorí robili na tých úradoch, ktorí vyberali tie úplatky, ktorí sa delili, ktorí priamo mali v tých svojich rodinách, spoločenstvách osoh z toho skorumpovaného systému. Čo logicky, že oni budú mať stále ľudí, ktorí prídu na námestia, ktorí im budú držať basu lebo hold im to vyhovovalo.“

Toto je niečo úžasné! Politický a politologicky tak idiotské, že to až bolí!

Uvedomuje si tento diktátor, Igor Matovič aké masy občanov SR v tejto chvíli urazil?!

Veď na tých námestiach dnes nie sú ľudia, ktorí mali priamy osoh zo strany SMER-SD, ale ľudia, ktorí sú z jeho „vládnutia“ už úplne na dne!!!

Tak potom prečo Igor Matovič nepodá na tie tisícky ľudí hromadnú žalobu za branie úplatkov, za hromadnú korupciu?

Presnejšie je to 527 172 občanov SR, ktorí v posledných PV 2020 volili SMER-SD!

Igor Matovič v RTVS v priamom prenose obvinil viac, ako pol milióna občanov SR, že mali priamy osoh z vlády SMER-SD tým, že brali úplatky, že korumpovali!!!

A že týchto viac, ako pol milióna občanov SR bude SMER-SSD voliť naveky! A že od týchto viac, ako pol milióna skorumpovaných občanov SR, musí táto Covid apartheidná „vládna“ koalícia očistiť SR a teda oni neodídu, kým nevykonajú tento „očistný“ proces!

Zároveň Igor Matovič týmto svojim politicky idiotským (pre mňa aj mentálne idiotským!) vyjadrením vlastne povedal, že on sa predčasných volieb nebojí lebo jeho osobne a jeho „protikorupčné“ hnutie OĽANO, budú voliť státisíce, ak nie milióny občanov SR  na veky lebo od marca 2020 majú z jeho „vlád“ len a len osoh!!!

A podľa Igora Matoviča, bol by hlúpy ten, čoby na veky nevolil toho, z ktorého má priamy osoh!

Naozaj totálny politický idiotizmus až debilizmus!!!

Viac sa Igorovi Matovičovi dnes nevenujem. Jednoducho koniec týchto dnešných Covidchuntovských diktátorov je nevyhnutný, pokiaľ možno IHNEĎ!!!

Samozrejme, že v relácií nemohla byť nespomenutá tretia, jesenná vlna C-19 a podľa vyjadrenia politického idiota Igora, si dnes riadne podkurujeme pod Covid kotlom a čaká nás covid Armagedon lebo Covid očkovanie je mizivé a nezaberá nič, ani C-lotéria, ani Lengvarského „aktivity“, ani C-automat, jednoducho nič!

Tak odkazujem všetkým Covidfilom, že áno, práve v týchto dňoch, ale hlavne od októbra sa začína nová sezóna respiračných ochorení (skončí niekedy na jar 2022!) a áno budeme mať nie desiatky tisíc, ale stovky tisíc občanov SR nachladených, prechladených, so výšenou telesnou teplotou, presne tak, ako sme to mali počas desiatky uplynulých rokov.

Avšak vtedy sa karanténa volala maródka! Áno, keď bol niekto nachladený, mal respiračné ťažkosti so zvýšenou teplotou, tak navštívil svojho ambulantného všeobecného lekára, ten ho odborne vyšetril, predpísal primerané lieky (ktoré máme dnes aj na C-19), dotyčná osoba bola vypísaná na PN a išla pekne krásne minimálne na týždeň do „karantény“ – rozumej maródku.

Ak respiračné ochorenia v danom okrese, danom kraji prekročili istú mieru, tak regionálne úrady VZ vyhlásili stav epidémie, zatvárali sa lokálne niektoré školy, zakázali sa hromadné podujatia, zakázali sa návštevy v nemocniciach a po týždni, dvoch, sa opäť všetko vrátilo do normálu!

A presne toto je potrebné vykonať aj dnes! Žiadne pochybné testovanie lebo nevieme, čo vlastne ten test zistil a čo u daného jedinca preukázal. V žiadnom prípade žiadne testovanie zdravých, bezpríznakových ľudí!!!

Jednoducho žiť tak, ako sme žili pred C-19!

A to že máme aj na C-19 lieky, účinné lieky potvrdila v nedeľňajšej relácií TA3 V politike – hlavná odborníčka MZ SR pre pediatriu Elena Prokopová, ktorá na otázku moderátora Rastislava Ilieva, či bolo rozumné teraz otvárať školy, ak tretia vlna C-19 už nastupuje lebo máme denne stovky Covid „nakazených“, „chorých“ (samozrejme C-19 propaganda v tomto smere pokračuje aj na TA3 a to ma mrzí!) povedala nasledovné – „…My sme niekde inde tento rok, ako sme boli minulý rok v tomto čase, jednak viac vieme, ako sa ten vírus správa, máme viacej ľudí ktorí majú imunitu voči tomuto vírusu…, …a aj napriek tomu, že je delta infekčnejšia…, …a sme inde v tom, že máme viacej skúsenosti, ako liečiť pacientov a ako ochorenie prebieha. Takže máme úplne inú situáciu, ako pred rokom…“

Tak potom sa pýtam, prečo opäť taká hystéria z C-19! Komu to má vyhovovať, kto sa pred takýmito nezodpovednými strašeniami má triasť?!

Ináč „gratulujem“ TA3 k politicky a odborne „vyváženej“ tejto konkrétnej relácie V politike!

Naozaj „vyváženosť“ akú dnes naša spoločnosť „potrebuje“!

V prvej časti bol hosťom „predseda vlády“ SR Eduard Heger a v druhej časti zástupkyňa MZ SR, už vyššie spomínaná Elena Prokopová, teda jasný zástupca dnešnej Covid apartheidnej Chuntovlády a odborníčka na riešenie problému respiračného ochorenia C-19, len s tej jedinej „správnej“ strany nášho odborného spektra a samozrejme jej „oponentom“ bol „minister školstva“ Branislav Gröhling!

Takže naozaj občan, divák mal možnosť počuť „rôznorodé“ spektrum informácií na riešenie otázky školstva a riešenia C-19 problematiky.

Ešte raz moja „veľká gratulácia“ do televízie TA3! Pluralita názorov ako HROM!!!

Záver:

Ako som už vyššie spomínal, prvým hosťom v TA3 bol „predseda vlády“ SR Eduard Heger.

Nemá význam komentovať tie jeho tliachaniny lebo to naozaj nemá žiaden význam. Totiž tliachal dve na tri a ako dôkaz môže slúžiť napríklad jeho vyjadrenie, že návšteva pápeža Františka nie je z pohľadu epidemiologického na C-19 vôbec podstatná lebo pápež tu nebol už DESAŤROČIA a teda jeho návšteva na Slovensku, keď podľa „vlády“ prichádza brutálny nástup C-19/Delta, je aj pre C-19/Delta veľkým požehnaním!

Veru, veru – pápež František je podľa Hegera na svojom pápežskom stolci už niekoľko desaťročí a konečne nás príde navštíviť!!!

Avšak jednu podstatnú vec by som ohľadne včerajšieho vystúpenia Eduarda Hegera na TA3 V politike predsa len vypichol. Bol to záver relácie, kde sa moderátor Rastislav Iliev zahral na „zlého“, „veľmi nepríjemného“ moderátora a chcel z Eduarda Hegera dostať odpoveď na otázku veľmi „náročnú“, „ťažkú“, ktorá znela opakovane, na návštevu a účasť občanov SR, na stretnutie s pápežom Františkom takto – „…to znamená, že nezaočkovaní by tam nemali ísť podľa Vás…?“

No a na tieto otázky moderátora o tom, kto sa môže resp. nesmie zúčastniť na priamom stretnutí s pápežom Františkom, Eduard Heger na konci stratil nervy, doslova vybuchol a povedal toto – „…som Vám jasne povedal, chápem Vaše otázky, ale viete, úprimne je to taká zvláštna diskusia. Nie, ja som, viete to je, Vy ma tu akože chcete tlačiť do nejakej odpovede. Úprimne, nepovažujem túto diskusiu vôbec za korektnú. Poviem Vám prečo. Lebo ja som sa už vyjadril. Či si ho majú prísť pozrieť aj nezaočkovaní ľudia?  Ale veď my sme to rozhodnutie urobili. My sme to rozhodnutie urobili na základe odborníkov. Odborníci povedali a ja, Vy sa pýtate na môj názor. A ja Vám odpovedám veľmi konkrétne, že ja nie som odborník na epidemiológiu a preto nebudem ja tu miesť ľudí svojou odpoveďou. Toto je dôležité, aby zodpovedali odborníci. Prosím pochopme, keď názor dávame na každú vec. Viete to je ako keby ste sa ma opýtali akým spôsobom sa má operovať slepé črevo…, …ja rozumiem prečo sa na to pýtate, len prosím aj Vy vážte slová, pretože tá diskusia nie je dobré vedená, tak môže ľudí zmiesť…, …a prosím netlačme sa do vyjadrovania, ja preto nechcem na takéto otázky odpovedať lebo to, to je porovnanie, ako keby ste sa ma opýtali, že aký mám názor na operovanie slepého čreva…, …prosím Vás nenúťme politikov odpovedať na otázky, ktoré sú výsostne odborného charakteru, pretože v konečnom dôsledku je najlepšie, ak o to rozhodnú odborníci“

UF, nuž tak toto je ale silná politická káva!

Tak Eduard už nebude odpovedať na otázky lebo nie je odborník a pritom rozhodnutia vykonáva „vláda“ a zároveň poučuje redaktorov, novinárov, aby vážili slová, keď mu budú v budúcnosti klásť otázky!!!

Nuž, ale tu Eduardovi Hegerovi pripomeniem jeho výrok, ktorý je dohľadateľný na stránkach Ministerstva zdravotníctva SR zo dňa 23. marca 2021 (https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-23-03-2021-vakciny ), keď bo zastupujúcim „ministrom“ zdravotníctva SR, ešte ako „minister“ financií SR, ktorý znie takto – „Očkovanie je najúčinnejšou zbraňou proti pandémii ochorenia COVID-19“ a pokračoval ďalej – „Očkovanie nás približuje k vytúženému cieľu a to víťaznému záveru v boji s pandémiou“ a aby toho nebolo dosť tak to ukončil takto – „ Každou vakcínou zasadzujeme pandémii silný úder, pretože len očkovanie vedie k víťazstvu a návratu do života, ktorý sme poznali pred samotnou pandémiou a pred jej príchodom na Slovensko“

Nuž veru, každý z dnešných Covid apartheidných politikov, je „odborníkom“ na danú vec len vtedy a výhradne vtedy, ak na danom ministerstve pôsobí!

Lebo Eduard Heger, keď mal na istý čas pod palcom aj ministerstvo zdravotníctva SR, tak sa takto „odborne“ a bez zábran vyjadroval veľmi konkrétne k tomu, čo je „najúčinnejšie“ a „jediné“ v „boji“ proti C-19!

Terazky, keď sedí vo „Vláde“ SR o stupienok vyššie, teda na pozícií „predsedu“ vlády SR, už Eduard stratil svoju bývalú „medicínsku“ Covid „odbornosť“ a odmieta na akékoľvek otázky z tejto oblasti odpovedať lebo, ako prosí moderátora TA3, nesmú byť politikom (rozumej výhradne politikom dnešnej Covid apartheidnej Chuntovlády!) kladené otázky, ktoré sú – „výsostne odborného charakteru“ !!!

Naozaj všetko zlé a aj preto je nanajvýš potrebné ukončenie tejto politickej garnitúry na pozíciách „vládnych“ a ukončenie tejto totálnej agónie!!!

Záver:

Takže podľa Eduarda Hegera o účasti zaočkovaných/nezaočkovaných na osobnom stretnutí s pápežom Františkom môžu rozhodnúť len odborníci. Nuž tak potom je potrebné medzi týchto Covid „odborníkov“ zaradiť aj KB Slovenska, ktorá na svojich web stránkach (https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20210904003 ) širokej verejnosti oznamuje, že na stretnutia s pápežom Františkom sa môžu prihlásiť už aj nezaočkovaní… Ale o tom podrobnejšie v nasledujúcom mojom názorovom článku.

 

https://www.ta3.com/relacia/21616/dusno-v-koalicii-kvoli-pcolinskemu-je-bezpecne-otvarat-skoly-pandemia-uz-skoly-nezatvori

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036#932

 

 

 

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Constanta, NATO, protivzdušná obrana, Rumunsko, vojaci, Mihail Kogalniceanu

Nové letecké dráhy aj škôlky. Sto kilometrov od Ukrajiny rastie najväčšia základňa NATO

18.04.2024 10:35

Rumunsko v posledných rokoch masívne investovalo do obrany.