Založ si blog

Zopakuje si Z. Čaputová 1. septembra 2021 prechádzku po Košiciach z roku 2010? Nájde na to odvahu?

Hneď na úvod je potrebné, aby som občanom SR, všetkým Slovákom, pripomenul, čo sa to vlastne v roku 2010 v Košiciach udialo.

Nuž hlavnou ulicou v Košiciach prechádzalo akési protestné spoločenstvo, na čele ktorého hrdo kráčala vtedajšia „naj“ environmentalistka SR – Zuzana Čaputová!

Tu je foto – https://www.cas.sk/fotogaleria/824019/tajny-zivot-zuzany-caputovej-co-ju-vystrelilo-do-najvyssej-funkcie/2/

Áno, Zuzana Čaputová, vtedy absolútne pre drvivú väčšinu občanov neznáma žena, kráča bez strachu ulicami Košíc!

Nebojí sa okoloidúcich ľudí, pretože na Slovensku vládne strana SMER-SD so svojimi koaličnými partnermi, ktorí majú pre takéto aktivity občanov SR plné porozumenie a takéto protestné pochody a zhromaždenia sa vtedy konali plne v zmysle Ústavy SR – Čl.28, ods.(1) – „Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.“

Okolo tohto pochodu nie sú žiadny policajti a ani nič také, čoby tento pochod narúšalo!

Zuzana Čaputová na tejto dobovej fotografií pôsobí (na mňa určite), ako nedovzdelané žieňa, ktoré ani nevie kde a prečo, sa práve v tej chvíli nachádza!

Ale ako išiel čas a rozvratné protislovenské sily v pozadí robili svoju prácu, nakoniec sa Zuzana Čaputová dočkala „svetového“ uznania a to v roku 2016, kedy jej Nadácia Goldman Environmental Foundation udeľuje Goldmanovu environmentálnu cenu – 18.4.2016 –

https://www.enviroportal.sk/clanok/usa-slovenke-z-caputovej-udelia-za-boj-proti-pezinskej-skladke-goldmanovu-cenu

Spolu s ňou túto cenu dostalo vtedy ďalších päť ľudí – https://www.goldmanprize.org/pressroom/2016-press-resources/?pressrelease=true&language=3,

Ale ani jeden z nich sa nestal v budúcnosti (o 3 roky neskôr) najvyšším štátnym predstaviteľom vo svojom štáte odkiaľ pochádzali!

Takže aká je to prestížna svetová environmentálna cena, keď jedného vynesie na piedestál najvyšší vo svojom štáte a po tých druhých, teda 5 zvyšných ani pes neštekne?!

Nuž naozaj na zamyslenie.

Z uvedenej správy je potrebné si všimnúť a nanajvýš zaujímavé je to, ako ju táto „prestížna“ environmentálna organizácia opísala, začo vlastne jej udelili tak „významnú“ environmentálnu cenu – „Zuzana Čaputová, obhajkyňa verejného záujmu a matka dvoch detí, stála na čele úspešnej verejnej kampane za uzavretie skládky odpadu, ktorá by zamorila pôdu, vzduch a vodu v jej obci, a znamenala precedens pre angažovanosť verejnosti v postkomunistickom Slovensku.

Nuž o tomto nech si urobí každý občan SR vlastný úsudok, či toto stačí na to, aby sa z úplne neznámej, radovej, tuctovej ženy za tri roky stala hlava štátu!!!

Dnes, presnejšie 1. septembra 2021, po 11. rokoch, má Zuzana Čaputová jedinečnú šancu sa opäť postaviť na čelo pochodu, zhromaždenia, protestu v uliciach Košíc, aby spolu s občanmi SR zabojovala za odstránenie tej spoločensky-občiansky-politickej „skládky“, ktorá si dnes hovorí „Vláda“ SR a sídli na Námestí slobody 1 v Bratislave!!!

Áno, títo dnešní Covid apartheidní chuntovládci urobili zo sídla Vlády SR politickú „skládku“ toho najväčšieho politického odpadu, aký sme kedy na Slovensku mali!

Áno, ak by Zuzana Čaputová chcela naplniť svoje slová o akomsi právnom štáte, ak by chcela naplniť slová, ktoré používa za každým, keď sa akože z vlastnej iniciatívy stretne s prostým ľudom slovenským napr. naposledy 25. augusta 2021 – návšteva DSS v Rači, o ktorom na FB napísala aj tieto „úprimné“ slová – „je dôležité, aby seniorky a seniori boli vypočutí a aby sme im dávali najavo náš rešpekt a záujem…, … Obyvatelia tohto domova ma príjemne prekvapili ich vyrovnanosťou a tým, že sa vedia tešiť z každodenných maličkostí, ktoré zažijú v ich záhrade, či v čajovni…, … Pri rozhovoroch s našimi seniormi a seniorkami si uvedomujem, akú bohatú životnú skúsenosť môžu mladším generáciám sprostredkovať…“

A túto svoju „úprimnosť“ takto farizejský ukončuje – „…Vždy je pre mňa veľkým obohatením rozprávať sa s takýmito vzácnymi ľuďmi.“,

Tak by sa hrdo, ako najvyšší slovenský ústavný činiteľ SR, postavila na čelo tohto občianskeho pochodu, občianskeho odporu voči tejto dnešnej „Vláde“!!!

Áno, tu by sa Zuzane Čautovej dostalo ešte oveľa väčšieho obohatenia, keby mala v sebe odvahu stretnúť sa s týmito všetkými vzácnymi ľuďmi!

Lenže Zuzana Čaputová to nespraví lebo je pevnou súčasťou tohto dnešného Covid apartheidného Chuntovládnutia!!!

Zuzana Čaputová je dnes neoddeliteľnou súčasťou slovenskej politickej skládky toho najhoršieho a najviac zapáchajúceho slovenského politického odpadu!

Zuzana Čaputová, by sa dnes bez ochranky nemohla tak suverénne poprechádzať ulicami Košíc alebo akéhokoľvek iného slovenského mesta!

Nemohla lebo už nie je tou absolútne neznámou ženou z roku 2010!

Nemohla lebo je tak v spoločnosti „obľúbená“, žeby sa musela zaodieť, nie ako vtedy (2010) do riflí a akejsi trojštvrťovej bundy, ale rovno do vojenského skafandra!

Nemohla lebo vždy stojí „na“ strane pravdy!

Nemohla lebo si vždy stojí „za“ svojim národom!

Nemohla lebo vždy „obhajuje“ záujmy Slovenskej republiky!

Nemohla lebo to už nie je tá Zuzana Čaputová, ktorá kdesi skromne sedí v kancelárií na miestnom úrade v Pezinku a sníva o závratnej politickej kariére a to za každú cenu!

Záver:

Odkazujem Zuzane Čaputovej a všetkým dnešným Covid apartheidným chuntovládcom, že ja a moja rodina, určite budeme súčasťou protestného zhromaždenia 01. septembra 2021 na Hlavnej 110 v Košiciach!!!

A budeme tam chodiť až dovtedy, kým nepadne „vláda“ a s ňou jeje verná slúžka „prezidentka“ environmentalistka Zuzana Čaputová!

A keďže sme absolútne Covid zdraví, už viac ako jeden a pol roka, tak na zhromaždení sa budeme správať tak, ako sa má správať každý zdravý človek, teda bez obmedzenia dýchania a iných Covid idiotských opatrení…!!!

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.