Založ si blog

Z. Čaputová roní slzy nad Hedvigou. Kovařík, Mikulec a národ slovenský ju absolútne nezaujíma!

Cynizmus Zuzany Čaputovej, podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia, zdá sa, nemá hraníc.

Na úvod krátka charakteristika, čo vlastne cynizmus z hľadiska psychológie znamená.

Cynizmus (psychológia) –  bezohľadné, hrubé, bezcitné správanie; bezcitný výsmech, vyzývavé opovrhovanie… – viď https://sk.wikipedia.org/wiki/Cynizmus_(psychol%C3%B3gia)

Áno, presne takto sa podľa môjho názoru Zuzana Čaputová správa k radovým občanom SR, k slovenskému národu!

Absolútne cynicky prehliada súčasný stav slovenskej spoločnosti, stav života radových občanov, ktorí sú čím ďalej, tým viac gniavený „vládou“, ktorú ona bezvýhradne podporuje!

Zuzanu Čaputovú zaujíma akési 15. „výročie“ od udalosti, ktorá podľa môjho presvedčenia bola príkladne naplánovaná a ešte príkladnejšie zrealizovaná niekým, ktorému nevyhovoval fakt, že vo vláde SR bola prítomná Slovenská národná strana, vtedy na čele s Jánom Slotom.

A preto bolo potrebné vykonať „proti“ maďarský akt na území južného Slovenska, ktorý sa uskutočnil na akejsi dievčinke menom Hedviga Malinová!

Vraj malo dôjsť k jej fyzickej likvidácií lebo…, nuž dodnes nevieme presne prečo!

Nie, nebudem teraz rozoberať „prípad“ tejto, pre mňa osobne absolútne nedôveryhodnej Hedvigy, len poukážem na fakt, že nová vláda zložená zo SMER-SD, SNS a ĽS-HZDS bola vymenovaná 4. júla 2006 a k danému „bitkárskemu“ incidentu malo dôjsť už o necelé dva mesiace – 25. augusta 2006!

Tu vidím jasný zámer v tom, aby už od samého počiatku tejto vládnej koalície, bol na nej biľag proti národnostnej neznášanlivosti, čo sa ňou samozrejme tiahlo celé štvorročné funkčné obdobie!

A na túto politicko-národnostnú frašku si Zuzana Čaputová po 15. rokoch spomenula a občanom SR, slovenskému národu poslala takýto nehorázny cynický odkaz – „Útok na Hedvigu Malinovú Žákovú, od ktorého dnes uplynulo 15 rokov, je dodnes jedným zo symbolov zlyhania právneho štátu.

Je toto normálne?

Tak Zuzana Čaputová spolu s Covid apartheidnou chuntou tu už viac ako rok a pol dennodenne šliapu po priamych základoch právneho štátu a nemá v sebe kúsok politickej, ľudskej, morálnej hanby a napíše takúto nehoráznosť!!!

Zuzane tento pľuvanec občanom SR priamo do tváre nestačí a politicky mu pľuje do očí ďalej takýmto vyjadrením – „Štátny aparát sa postavil proti nej – bežnej občianke.“

Ďalšia Čaputovej nehoráznosť!

Takže, v roku 2006 sa vraj štátny aparát postavil proti jednej jedinej občianke a preto si to je potrebné po 15. rokoch takto z pozície hlavy štátu pripomínať, ale že už viac, ako rok a pol dnešná Covidchuntovláda s jasným Covid očkovacím apartheidným nádychom, za jej výdatnej pomoci jednoznačne stojí proti drvivej väčšine občanov SR, tak to je podľa Zuzany v poriadku?!

Zuzana však nekončí a pokračuje ďalej v cynickom duchu, keď nám dnes oznamuje, že na Hedvige bola spáchaná až tak veľká neprávosť, že sa musela chudera vysťahovať zo Slovenska a hľadať si domov inde (v Maďarsku!) a že ospravedlnenia, ktorého sa jej dostalo od Ivety Radičovej, keď krátko, kratučko jej Mikuláš Dzurinda dovolil sedieť na „jeho“ mieste predsedu Vlády SR, je len – citujem Zuzanu Čaputovú – „…časťou satisfakcie za príkoria, ktorým musela dlhé roky čeliť,“!!!

Nuž, ak má Zuzana Čaputová pocit, že Hedvige Malinovej Žákovej by sa mala ešte väčšmi ospravedlniť, tak nech sa páči, nech tak učiní a prípadne nech jej udelí aj vysoké štátne vyznamenanie za to, že v zdravý a šťastí prežila tie dlhé roky „príkoria“ čo jej SR spôsobovala!

Toto je niečo tak politický, ale aj ľudský nehorázne, že na to niet slušných slov!

Aleže slovenský národ a slovenskí občania už dlhé mesiace žijú v diktátorskom, doslova štátnom mafiánskom prostredí, tak toto Zuzanu Čaputovú netrápi?!

Netrápi lebo je toho súčasťou, viď, ako hodila cez palubu takmer 600 000 nespokojných občanov s dnešnou Covidchuntovládou a aj s ňou samotnou!!!

Zuzanu Čaputovú netrápi, že jeden policajný prezident SR (Milan Lučanský) prišiel vo vyšetrovacej väzbe za záhadných okolností o život a jeho nástupca Peter Kovařík, ktorý vraj konal a koná na priame príkazy svojho priameho nadriadeného ministra vnútra Romana Mikulca, je trestne stíhaný za obzvlášť závažné trestné činy – zločiny!!!

Toto nepovedal, nenapísal nejaký „ferro“, že Peter Kovařík by mal byť trestne stíhaný za kroky, ktoré v poslednom čase vykonal!

Nie, to potvrdila KP Bratislava, že dňa 26. augusta bolo vznesené obvinenie prezidentovi Policajného zboru SR Petrovi Kovaríkovi pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti na skutkovom základe, že mal zmariť prebiehajúci zásah zadržiavania ako aj vykonanie nasledovných trestno-procesných úkonov s obvinenými osobami – Matej Zeman a Peter Petrov!

Toto je tak závažná vec, že Zuzana Čaputová, akonáhle sa o tejto skutočnosti dozvedela, mala okamžite vystúpiť v štátnej RTVS a v priamom prenose, jasne a nahlas (bez rúška, bez respirátora) pomenovať veci, tak ako sa majú!

Okamžite mala vyzvať orgány činné v trestnom konaní, aby aj v prípade Petra Kovaříka postupovali tak, ako v doterajších prípadoch zadržiavania a zatýkania iných vysokých štátnych zamestnancov a to len na základe výpovede kajúcnikov a udavačov.

Teda mala by požadovať väzobné stíhanie Petra Kovaříka a zároveň by mala vyzvať Eduarda Hegera, aby jej predložil návrh na odvolanie Romana Mikulca z pozície ministra vnútra SR (Ústava SR, Čl.111!!!)

Po tomto akte, by Zuzana Čaputová mala od orgánov činných v trestnom konaní požadovať, aby aj v prípade Romana Mikulca postupovali presne tak, ako v prípade jeho priameho podriadeného Petra Kovaříka!

Áno, toto by mala hlava štátu vykonať, ak o sebe hovorí a deklaruje, že jej postoj je nestranný a postavený na hodnotách demokracie a právnom štáte!!!

Áno, takto by to malo byť! ALE NIE JE!!!

Zuzana Čaputová mlčí!

PREČO?

Nuž My, čo sledujeme Zuzanu Čaputovú od jej prvého dňa, kedy oznámila svoju kandidatúru na prezidenta/prezidentku SR, vieme presne prečo!

Môj postoj k nej, k jej „zvoleniu“ za hlavu štátu, k jej „vymenovaniu“ za hlavu štátu, k jej konaniu na tejto pozícii, je z mojich článkov absolútne jasný a zrejmý!

A čo robí Zuzana Čaputová po tieto dni?

Nuž na svojom FB profile, práve v tejto chvíli, keď dokončujem tento článok, sa Zuzana Čaputová venuje našim paraolympionikom v Tokiu!

Áno, aj to je potrebné, ale oveľa väčšiu pozornosť z jej strany si zaslúži rozvrat nášho štátu, ktorý tu máme a ona je tohto rozvratu neoddeliteľnou súčasťou!!!

Zdroje:

https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1792068197667823/

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

https://www.topky.sk/cl/10/2172965/MIMORIADNE-Krajska-prokuratura-obvinila-sefa-policie-Petra-Kovarika

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598677-caputova-pripad-malinovej-je-dodnes-symbolom-zlyhania-pravneho-statu/

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.