Založ si blog

Zuzana Čaputová – budúca prezidentka Bieloruska?

Nie, to nie je žart, ba ani konšpirácia nebodaj hoax!

To je len moja obyčajná otázka.

A prečože sa tak „konšpiračne“, „hoaxovo“ pýtam?

Nuž „len“ pre toto – „Pred rokom si mnoho ľudí v #Bielorusku zvolilo demokraciu a slobodu pred korupciou a autoritárstvom. Moje dnešné myšlienky sú so všetkými prenasledovanými, ktorí jednoducho požadujú, aby boli rešpektované ich ústavné práva. Slobodné Bielorusko“, v originály –  „A year ago, many people in #Belarus chose democracy and freedom over corruption and authoritarianism. My thoughts today are with all those persecuted for simply demanding their constitutional rights are respected. #FreeBelarus“

A ktože napísal tieto srdcervúce slová?

Nuž nikto iný, ako ten/tá, čo si najviac „váži“ slobodu a „rešpektovanie“ ústavných práv pre „svoj“ národ – je ňou Zuzana Čaputová, ktorá sa na Twitteri, takto vyznáva k „zbedačenému“, „ponižovanému“ bieloruskému národu a pritom všetky tieto atribúty k vlastnému národu úplne ignoruje! (https://twitter.com/ZuzanaCaputova/status/1424803756038922243)

A prečo na Twitteri a po anglicky? To malo patriť tým „ubiedneným“ s A.G. Lukašenkom „večne“ nespokojnými občanmi Bieloruska?

Žeby drvivá väčšina národa bieloruského ovládala perfektne jazyk anglicky?

Alebo sa Zuzana Čaputová týmto prihovárala aj občanom SR, ktorí ovládajú AJ?

Alebo to malo patriť výhradne len EÚ Bruselskej byrokracií, USA administratíve a akejsi Svjatlane Cichanovskej, ktorá sa svojim poníženectvom, lokajstvom voči EÚ Bruselským byrokratom a USA administratíve (začo sa necháva pravdepodobne dobre platiť, aj našimi peniazmi!), až nápadne podobná práve Zuzane Čaputovej a to aj v tom, ako Západu zapredáva vlastný národ z ktorého práce žijú?!

Pretože Zuzana Čaputová si rada poslušne politicky kopne do každého národa resp. jeho vedúcich predstaviteľov na svete, ktorý nie je po vôli EÚ byrokracií a USA administratíve?

A koľko to je tých „mnoho“ ľudí v Bielorusku, čo si zvolili „demokraciu a slobodu“ (Svjatlanu Cichanovsku) pred „korupciou a autoritárstvom“ (A.G. Lukašenko)?

A aké má Zuzana Čaputová dôkazy, že A.G. Lukašenko je skorumpovaný politik?

Od kohože berie úplatky, aby gniavil vlastný národ, tak, ako gniavia „naši“ politici, na čele so Zuzanou Čaputovou náš, slovenský národ?!

Vari A.G. Lukašenko neodmietol úplatok od západných veľmocí za to, že aj v Bielorusku rozpúta Covid „pandémiu“???

Predpokladám, že A. G. Lukašenkovi Zuzana Čaputová zato nestojí, ale keby bol voči nej tak nenávistný, ako ona, bezdôvodne, voči nemu, tak by ju mohol zažalovať na medzinárodnom súde za urážku na cti a za krivé obvinenie z korupcie a úplatkárstva, to by sme potom videli, či by Zuzanu Čaputovú z toho vysekali jej „nadriadení“ v centrále EÚ a USA administratívy!!!

Zuzana Čaputová kope bezdôvodne do národa bieloruského a pritom drzo obchádza fakt, že len toť prednedávnom hodila do politického koša názor minimálne 600 000 slovenských občanov-voličov, ktorí si tiež chceli zvoliť demokraciu a slobodu a poslať do zabudnutia dnešnú „vládnu“ korupciu a autoritárstvo!!!

 

Nech ide Zuzana Čaputová do Bieloruska a nech povie na tých proti Lukašenkových, Západom štedro platených protestoch (veru aj z našich daní!), akú slobodu majú dnes občania SR!

Nech im povie, ako sa bez Covid vakcíny nemôžeme ani len nadýchnuť (po včerajšku je to novým Covid vakcinačným automatom spečatené!), ako sa musíme pravidelne nechať špárať v nosohltane lebo sme dobytok, dezoláti, hovädá a nezaočkované tupela!

Nech im to ide povedať, akú to bude mať u Bielorusov odozvu, keď im povie, čo ich čaká, keď si nechajú Západom zvrhnúť legitímne zvoleného prezidenta!!!

A hlavne nech im povie, že pri tak masových demonštráciách by mali mať všetci povinne nasadené rúška lebo Delta Covid variant ich všetkých do nejakého času „položí“, ako sa chystá „položiť“ slovenskú časť nezaočkovaných Tupelov.

Nuž keby toto Zuzana zvestovala „zbedačenému“ bieloruskému ľudu, aký Covid život ich čaká, tak už počujem, ako jej prevolávajú na „slávu“!!!

A keď sa už Zuzana Čaputová chcela prihovoriť tomu „zbedačenému“, A.G. Lukašenkom „neústavne“ utláčanému bieloruskému národu, tak by sa nehodilo skôr po rusky?

Nemohla sa takto k „poníženej“ časti bieloruského národa prihovoriť na svojom FB profile a po slovensky, aby aj „neutláčaný“ slovensky, poctivo pracujúci ľud mal pocit, že nie on je utláčaný, ale ten „biedny“ bieloruský národ, ktorý ani len netuší, aký Covid ošiaľ okolo neho zúri – stačí sa pozrieť napríklad do vedľajšej Litvy alebo Lotyšska? Do toho Covid „demokratického“ Lotyšska, kde na zápasoch MS v ľadovom hokeji boli Covid prázdne tribúny a počas zápasov Bieloruského Dinama Minsk v KHL boli tribúny takmer vypredané, bez obmedzení, bez povinných rúšok, bez povinných AG psích alebo Covid PCR testov a predpokladám, že novú sezónu začnú taktiež s plnými tribúnami, plných zdravých Covid nezaočkovaných fanúšikov!!! Ako je to možné, že ich ten Lukašenkov „diktátorsky“ režim nedonútil ku Covid diktátorským „pandemickym“ móresom, aké zažíva celý ostatný Covid „vyspelý“ a „demokratický“ svet…???!!!

Veru, to by mala pod takýmto statusom naozaj riadnu kôpku tých „schvaľujúcich“ komentárov od národa slovenského, za ktorý sa ona tak „bije“, toho národa, ktorý nemá ani „trošičku“ pošliapavané svoje ústavne práva…!!!

Kiežby sme dnes mali takú „diktatúru“, akú majú dnes občania v Bielorusku – žiadne povinné Covid testovania, žiadne povinné Covid vakcinácie, žiadne rozdeľovanie vlastného národa na Covid zaočkovaných a na hoväda, dobytok, tupela, dezolátov…toto Zuzane Čaputovej vo vzťahu k národu slovenskému neprekáža?!

Žiadne Covid obmedzenia už od prvopočiatku „pandémie“ – bezstarostné chodenie do všetkých typov škôl, do práce, za kultúrou, za športom a pritom riadna lekárska starostlivosť od prvých príznakov akéhokoľvek respiračného ochorenia, riadna starostlivosť o onkologických pacientov, o pacientov so srdcovocievnymi chorobami, samotný prezident A.G. Lukašenko išiel mládeži a celému národu ako vzor, čo je potrebné konať, aby národ mal silnú prirodzenú imunitu – áno, išiel napr. hrať so svojimi občanmi ľadový hokej a následne na jar vyšiel za poľnohospodármi na polia, aby ako sám uviedol, mali na jeseň čo do úst a vlastné!

A čo urobila naša „prezidentka“ – súhlasila s celoplošným AG testovaním, nechala sa oruškovaná, orespirátorovaná zavrieť do „svojho“ prezidentského paláca, dala sa medzi prvými verejne, divadelne zaočkovať Covid vakcínou a rúško resp. respirátor nosí dodnes, dokonca aj po vonku!!! „Povzbudenie“ pre národ slovensky ako HROM!!!

A ako ochraňuje slobodu a ústavné práva Slovákov, vraj aj „jej“ národa?!

Nuž takto – podpíše akýkoľvek Covid apartheidny, osobnú slobodu a občianske práva obmedzujúci zákon, jasne Ústavu SR porušujúci, z dielne Covidchuntovlády!

Zmarí referendum o predčasných PV, alibisticky skrze Ústavný súd SR, ktorý sa akosi za každým stotožní s jej právnym názorom, o ktoré priamo žiadalo svojimi podpismi „slobodne a ústavou majúc „garantujúce“ práva, takmer 600 000 občanov SR!

Tu sa nedá hovoriť o neslobode?!

Vie si Zuzana Čaputová predstaviť, čo by musela povedať resp. napísať na sociálnych sieťach, keby 600 000 Bielorusov podpísalo petíciu za vypísanie predčasných prezidentských volieb a A.G. Lukašenko by to skrze Ústavný súd Bieloruska zmietol zo stola?

Stačilo by Zuzane Čautovej také stanovisko zo strany A.G. Lukašenka, ako ona dala „svojmu vlastnému“ národu, že tonie on, to Ústavný súd?!

Je mi z tohto farizejstva nanič!

Nuž, ale ako sa v kuloároch politických hovorí, čo je z istej ambasády dané, to sa musí aj do bodky splniť!!!

Totiž, je potrebné si uvedomiť že NATO a U.S. ARMY, čo sa týka pozemného „styku“ s Ruskou federáciou, prekáža už len tento Bieloruský pozemný „klin“!!!

A tu je pes zakopaný, prečo celá západná Európa na čele s Bruselským diktátom a USA administratívou, takto nehanebne kopú do národa Bieloruského a štvú ho, len aby si aj ich podrobili, ako si nás postupne podrobili po roku 1989 a dnes sme na tom, čo sa slobody a ústavnosti týka oveľa horšie, ako ten „ubiednený“ bieloruský národ!!!

Ja osobne držím Bieloruskému národu prsty, aby sa nenechali zmagoriť západnou propagandou a aby nikdy nemali na pozícií prezidenta/prezidentky svojho suverénneho štátu, tak Západu zapredaneckú osôbku, doslova bábku, akú máme dnes My na Slovensku!!!

Aby Svjatlanu Cichanovsku prekukli, aby si uvedomili, kto im chce dobre a kto si ich chce podmaniť!

Lebo My tu na Slovensku, po vyše 30. rokoch už vieme, že „demokratickému“ veľkokapitalistickému Západu a „ľudské práva“ všade vo svete „ochraňujúc“ USA administratíve, nikdy nešlo a ani do budúcna nepôjde o dobro iných národov, ide im len o ich ovládnutie, zbedačenie, skúpenie všetkého, čo prináša okamžitý, takmer naveky zisk a ovládnutie územia rozmiestnením vojsk NATO a U.S. ARMY!!!

Viď Slovač a VY bieloruskí občania žijúci na území SR, dajte svojim krajanom na vedomie napr. aj tento článok  – „Samotná obrana nás neochráni pred Ruskom a Čínou“ – https://thehill.com/opinion/national-security/566008-defense-alone-will-not-protect-us-from-russia-and-china

Kde sa okrem iného čitateľ dozvie o „humanizme“ USA – krátky úryvok, čo tvrdí bývalý rozviedčik USA CIA – „…Americká spravodajská komunita vie, ako ukradnúť tajomstvá a k lepšiemu alebo horšiemu zmeniť priebeh dejín tajnými skutkami…, … Sme dobrí v sabotáži, aj keď nie vždy máme žuvačku, ale popieranie, podvod a psychologické operácie sa stávajú stratenou umeleckou formou…, … Okrem toho je skutočnosť taká, že Washington meria úspech metrikou, ktorá sa zase premieta do peňazí a moci…, … pretože úspechy, ktoré zostávajú utajené, zahŕňajú programy, ktoré zapálili populárny oheň za železnou oponou Sovietskeho zväzu,…, … USA… čo potrebuje, je vedenie choreografie silných stránok Ameriky na zmenu rizikového kalkulu autoritárskych rivalov a odvaha riešiť podmienky prospievajúce ku konfliktom – chudoba, viktimizácia, útlak, zmena klímy a globálne pandémie. Napriek tomu, aby dominovala, Amerika potrebuje väčší komfort, aby fungovala v tieni, kde môže presne presadzovať náklady, ktoré by každého nepriateľa prinútili pred konaním si to dvakrát premyslieť…“!!!

Treba k tomu ešte niečo dodať?!

Záver:

Čo myslíš občan SR, ktorý žiješ v štáte, kde podľa Zuzany Čaputovej sa „dodržiava“ Ústava SR, ako aj „všetky“ ľudské práva? Čo myslíš, ako by sa zachoval Alexandr Grigorievič Lukašenko, ak by niekto z jeho ľudu nazval jeho ľud, len preto, že sa nedal dobrovoľne zaočkovať experimentálnymi Covid vakcínami, ako hoväda, dobytok, dezolát, tupelo a pod.?

Áno, domnievaš sa presne tak správne, ako ja!

Áno, A.G. Lukašenko by to rázne odmietol a dotknuté osoby by navrhol polícií, vyšetrovateľom, svojim trestným podaním, trestnoprávne stíhať, pretože vyjadrovať sa o časti národa takýmito výrazovými prostriedkami nie je len urážka, ale celkom jednoznačne hanobenie národa o to viac, ak sa jedná o vlastný národ!!!

A čo urobila Zuzana Čaputová? Nuž ako vždy, jej predsa „záleží na všetkých občanoch“ SR a teda neurobila zhola NIČ!!!

Pretože ak by si Zuzana Čaputová aspoň spolovice vážila svoj národ, ako si svoj národ váži A.G. Lukašenko, tak by v tejto súvislosti citovala nášho národovca, dejateľa veľkého slovenského básnika Andreja Sládkoviča – „Nehaňte ľud môj“!!!

PS:

Nuž uvidíme, ako svet zareaguje na slovenské masové protesty 1. septembra 2021, ktoré sú naplánované po celom Slovensku!

Uvidíme, ako sa dnešná Covid apartheidná Covidchuntovláda na čele so Zuzanou Čaputovou politicky, ale aj ľudsky, postavia k tým státisícom nespokojných občanov Slovenska!

Koľko na to vyčlenila príslušníkov Policajného zboru SR a koľko príslušníkov Ozbrojených síl SR a ako zakročí, ak to bude „potrebné“?!

Koľko z ich radov tam bude provokatérov prezlečených napr. vo farbách „fašistov“, aby vyvolali incident s týmito právo a ústavnosť „ochraňujúcimi“ zložkami a následne to v „objektívnych“ médiach na čele s Covid apartheidnou štátnou RTVS prezentovali, že na námestiach sa zhromaždili len extrémisti, fašisti, Covid nezaočkovaní a predsa s takýmito dezolátmi, tupelami, hovädami, dobytkom, sa ani inak zaobchádzať ani nedá…!

Nuž uvidíme, či sa Zuzane Čautovej a národu slovenskému prihovorí po tomto, aj A.G,. Lukašenko, napr. tiež na sociálnej sieti napr. takto – „…Dnes si mnoho ľudí na Slovensku želá zvoliť demokraciu a slobodu pred korupciou a autoritárstvom. Moje dnešné myšlienky sú so všetkými prenasledovanými, ktorí jednoducho požadujú, aby boli rešpektované ich ústavné práva. Slobodné Slovensko“

Môj odkaz bieloruskému národu – Milý bieloruský národ, vážte si slobodu a demokraciu, ktorú dnes máte! Vážte si hlavne Covid slobodu lebo to čo zažíva ostatný Covid „demokratický“ svet a tým pádom aj my tu na Slovensku, je ako prezívať peklo na zemi – žiadna sloboda pohybu, povinné Covid testovanie alebo, ak chceš byť viac „slobodnejší“, tak povinné Covid experimentálne očkovanie, nemožnosť slobodne navštevovať kultúrno-spoločensko-športové podujatia lebo Covid a pod. bezdôvodné obmedzovanie ľudských a ústavných práv a slobôd!

Nenechajte sa rozvratným Západom a USA administratívou zmiasť a oklamať. My, tu na Slovensku to už vieme, kde sme po roku 1989 urobili chybu a budeme to mať veľmi ťažké, aby sme to napravili. Preto nespravte tú istú chybu a svoje veci si riaďte sami bez zásahu kohokoľvek z vonku! Pretože demokracia nie je vláda zvolenej väčšiny nad nezvolenou menšinou, demokracia je, že právo a ústava daného štátu platí rovnako pre zvolenú väčšinu, ako aj pre nezvolenú menšinu…!!!“

Takže áno, ak Zuzana Čaputová prejavuje takúto dojímavú starosť o národ bielorusky, tak nech sa im ponúkne, že bude kandidovať na pozíciu prezidentky Bieloruska, veď ako 88. najvplyvnejšia žena sveta by nemala mať problém, aby ak o to požiada , dostala nie len čestné občianstvo Bieloruska, ale aj riadne.

Následne nech bieloruskému ľudu v predvolebnej prezidentskej kampani ozrejmi, ako sa starala na pozícií „prezidentky“ SR o „blaho“ národa slovenského, že všetko čo dnes „má“ národ slovenský, môžu mať aj oni a uvidíme, ako ju príjmu, či nie v duchu toho známeho z rozprávky o Princeznej so zlatou hviezdou na čele – „Panebože ti ji hnali! Všichni lidé! Kdo se k tomu přichomýtl. Čeledíni, nádeníci… Tedy hnal ji všechen lid? Se zbraněmi…někteří i beze zbraní. S holemi a sudlicemi, vidlemi i kosami. Hnali ji a zpívali si! Ach to byla nálada. Nakonec ji naložili pěkných par ran na záda.“

 

Verím, že som týmto svojim názorovým článkom neznížil kvalitu života chránenej osoby, ktorou podľa nášho zákona Zuzana Čaputová, ako najvyšší ústavný činiteľ bezpochyby je! Lebo My na Slovensku pri našej „demokracií“ a „dodržiavaní“ ľudských práv a slobôd máme aj takýto zákon, toť nedávno v NR SR Covid apartheidnou chuntovládnou väčšinou schválený a bez mihnutia oka Zuzanou Čaputovou podpísaný a uvedený do nášho politického života.

Predpokladám, že v Bielorusku o takejto „spravodlivej“ zákonnej úprave ani len nechyrujú!!!

Nuž tak nech si naštudujú tento náš „demokratický“ trestný zákon 300/2005 Z.z., §360b – Nebezpečné obťažovanie –

https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=491873

Dnes je Zuzany, tak všetkým Zuzanám, Zuzkám len to najlepšie, bez rozdielu!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Srbsko, Čína, Si Ťin-pching, Peng Li-jüan, Aleksandar Vučič

Si Ťin-pching je v Srbsku, pripomenul zásah čínskej ambasády lietadlom NATO spred štvrťstoročia

08.05.2024 06:05

Čínsky prezident Si Ťin-pching pokračuje vo svojej ceste po Európe. Z Francúzska sa v utorok presunul do Srbska, kde ho privítal jeho náprotivok Aleksandar Vučić.

Jutta Urpilainenová

Nová studená vojna? Eurokomisárka vysvetľuje, ako vyzerá konkurenčný boj s Ruskom a Čínou

08.05.2024 06:00

Eurokomisárka pre medzinárodné partnerstvá Jutta Urpilainenová hovorí o právnom štáte a médiách na Slovensku aj konkurenčnom boju EÚ s Ruskom a Čínou.

Pláž, Reynisfjara, Island, mReportér

Zábery z pláže, pred ktorou varujú turistov aj miestne úrady. Prečo je tak nebezpečná?

08.05.2024 05:00

mReportér Jaro Karak zachytil tieto pekné zábery priamo z Islandu.

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.