Založ si blog

Diktátori pritvrdzujú! Chystajú sa na svoj posledný úder!

A generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník, Covid sladko spí a nemá odvahu, ako Igor Matovič, ktorý „rozviazal“ polícií, prokurátorom a súdom SR ruky!

Prečo Jaroslav Rezník naozaj nerozviaže „ruky“, teda ústa a kamery svojim zamestnancom, hlavne tým, čo vykonávajú spravodajstvo a publicistické relácie predovšetkým s tematikou Covidu?

Jaroslav Rezník razí inú cestu, namiesto rozväzovania rúk zamestnancom RTVS, im ešte aj dnes povinne necháva nosiť rúška! Pýtam sa Jaroslava Rezníka, majú títo redaktori príplatky za sťažené pracovné prostredie? A ak áno, tak potom v akej výške a odkiaľ na to RTVS berie každý mesiac, finančné prostriedky?!

Áno, začal som RTVS lebo to, čo Covid predvádzajú iné „slovenské“ média je pochopiteľné lebo ich „slovenskí“ majitelia ich ani inam Covid nepustia, ale RTVS je štátnou inštitúciou a teda je namieste od tejto štátnej mediálnej inštitúcie žiadať, aby sa konečne správala tak, ako jej zákon káže!!!

Je až neuveriteľné, s akou ľahkosťou sa dnes verejnosť informuje o akomsi novom Covidautomate!

Samozrejme, že média „hlavného prúdu“ sa to snažia všakovako mediálne zaonačiť tak, aby to vyzeralo, že sa ide občanom SR Covid pomáhať!

Avšak skutočnosť je absolútne iná!

Nuž je potrebné sa málinko vrátiť do nedávnej Covid histórie.

Keď Igor Matovič prevzal opraty v našom štáte, prvé čo bolo, utekal do Štátnych hmotných rezerv, kde ho nezaujímalo nič iné, len koľko máme na sklade rúšok!!!

Vraj nenašiel nič. Tak hajde všetky „slovenské“ celebrity, ktoré boli s celým slovenským národom Covid uväznené doma, začali šiť z domáceho textilného odpadu rúška…!

Bola že to Covid eufória, ako to národ spojilo, ako boli všetci naraz empatický, hotový Covid spoločenský raj na slovenskej zemi!

Kde boli vtedy všetci odborníci, ktorí jasne mali vedieť to, čo dnes už vieme všetci, že takéto po domácky vyrábane „účinne“ Covid rúška boli a sú absolútne proti akémukoľvek vírusu nič platné!!!

Do toho prišla jar a tak vírusové ochorenia, tak ako po minulé tisícročia prirodzene ustúpili.

Potom sa nedialo Covid nič! Nikto z médií „hlavného prúdu“, hlavne RTVS (!), nenabádal občanov SR na budovanie si prirodzenej imunity (ani dnes!), všeobecné ambulancie prvého styku, akoby ani neexistovali, dokonca sa im nariadením resp. usmernením ministerstva zdravotníctva doslova zakázalo pacientov s prvými príznakmi vírusových ochorení fyzický prijímať v ambulanciách, ale prešlo sa na telefonickú „liečbu“ a keď už bolo neskoro, tak prišla sanitka a hajde s pacientom do nemocnice, kde na jeseň 2020 a prelome rokov 20/21, začali títo chudáci masívne umierať a každé jedno úmrtie, kde sa AG psím testom alebo dnes už končiacimi nepresnými PCR testami objavil, čo i len malý náznak vírusu zvaný COVID-19, sa automatický pripísalo na vrub C-19 a v denných štatistikách sa to vykázalo, ako počet úmrtí výhradne na C-19“

Nikto neskúmal, či u daného chudáka nebola zanedbaná iná zdravotná starostlivosť – onkologické ochorenia, srdcovocievne ochorenia, nadmerná obezita, fajčenie, alkohol, psychické problémy atď. atď.

Nič z toho!

Jediné čo prišlo bolo „dobrovoľné“ celoplošné AG testovanie a na základe toho prišli „vedci“ s „geniálnou“ Covid myšlienkou, že sa stanový akýsi Covid automat, kde o situácií po stránke verejného zdravia občanov SR bude v prvej rade rozhodovať počet Covid testovaných a z toho počet Covid pozitívnych podľa Covidchuntovlády –  Covid chorí!!!

Teda o Covidautomatových farbách rozhodovali AG psie a PCR nepresné testy!!!

A ako išiel/plynul Covid čas, sa do obehu dostala Covid „účinná“ vakcína/vakcíny, o čom ešte 06. mája 2020 epidemiológ Vladimír Krčméry tvrdil toto –  „Ak by sme aj mali v lete vakcínu, tak je otázka, že ak epidémia skončí, či bude vôbec o ňu záujem. Dúfam, že sa nezopakuje scenár ako s prasacou chrípkou, keď sme sa všetci vyľakali, nakúpili vakcíny a potom epidémia skončila,“ a následne pridal ešte toto – „Ak to vieme, nemusíme sa báť druhej vlny. Myslím, že druhú vlnu môžeme zvládnuť aj tak, že ju ani nepocítime. Ak sa nenecháme vyľakať a budeme sa správať racionálne, nepocítime to,“ – https://www.startitup.sk/epidemiolog-krcmery-koronavirus-moze-vymiznut-aj-sam-vakcina-mozno-nebude-ani-potrebna/

Tak sa pýtam – „Kde pak jste Covid soudruzi udělali chybu?“ resp. museli ste ju urobiť???

A Covid čas plynul ďalej, až sme sa dostali do dnešného Covid vakcinačného bodu. (ja viem, veľa som toho teraz preskočil, ale kto to sleduje vie, čo všetko sa za ten čas Covid udialo a čo sa udiať malo a sa neudialo!)

Dnes je situácia taká, že aj naša Covid apartheidná Covidchuntovláda jednoznačne a zámerne rozdeľuje národ na Covid zaočkovaných a „tupela“! Jednoznačne a podľa mňa aj zámerne, ich proti sebe štve, pretože najľahšie sa manipuluje s občanmi buď, keď sú na smrť niečím a niekým vystrašený alebo sú nezmieriteľne rozoštvaní resp. rozhádaní!!!

A robí to za pomocí všetkých „slovenských“ médií štátnu RTVS nevynímajúc!

Totálne ignorujú svetové fakty o tom, že Covid vakcíny sú buď neúčinné alebo sú účinne len s veľmi krátkodobého hľadiska, majú nebezpečné vedľajšie účinky (až smrť!) a o dlhodobých účinkoch dnes nikto na tejto planéte ani len nechyruje – opäť citát Vladimíra Krčméryho, ktorý takto na priamo odpovedá na TA3 na otázku moderátora tak, že sa dá z nej vydedukovať, že iným novinárom odpovedá na otázky, na ktorých sa dohodli vopred (a potom to aj tak vyzerá!), teda V. Krčméry odpovedá – „Zhodou okolností celkom náhodou sme sa nedohodli o tomto pred reláciou…“ !!! (niečo neskutočné, tak Krčméry v iných reláciách odpovedá len na vopred dohodnuté otázky? A ak áno, ako dlho pred tým sa dohodnú, aby následne odpovedal len to, čo sa smie, čo je nutné, čo je povinné!?)

SLOVAČ, počúvajme čo aj tento človek, dnes u nás tak Covid významný, hovorí nie len s porozumením, ale aj medzi riadkami!!!

Nuž Vladimír jasne povedal, že otázka o dlhodobých účinkoch Covid vakcín nesmie byť na Covid mediálnom stole, ale tu zaznela a tak Vladimír pravdepodobne povedal o budúcich účinkoch Covid vakcín pravdu, ktorá z jeho úst znela takto – „…budeme vedieť, keď budeme mať päť rokov od Wu-chanského Lockdawnu, budeme vedieť, hej. My tie veci skorej vedieť proste nebudeme a musíme sa s tým zmieriť…“ – https://www.youtube.com/watch?v=ALtykcLBRWE&ab_channel=JozefRosa

 

No a toto vyjadrenie Vladimíra Krčméryho by malo v dnešných dňoch zaznievať od rána do večera vo všetkých médiach nie len na Slovensku, ale mali by ich preložiť do všetkých svetových jazykov a rozposlať do všetkých médií sveta!

Takže Covid zaočkovaná Slovač, je jedno z akého dôvodu, vedz, že účinky tejto vakcíny sa na svojom tele, svojom organizme, podľa Vladimíra Krčméryho dozvieš najskôr o 5 rokov, žiaľ u niektorých aj skôr a neostáva ti nič iné „len“ sa s tým zmieriť!!!

Lebo áno, tu s Vladimírom Krčmérym plne súhlasím, že nikto nevie, čo tieto Covid vakcíny spravia s ľudstvom v horizonte minimálne piatich rokov, ktoré sa z akéhokoľvek dôvodu nechalo týmito experimentálnymi vakcínami zaočkovať!

A teraz k tomu, čo sa na Slovensku chytá!

Nuž chystá sa to, že slovenská Covid apartheidná Covidchuntovláda ide na dnešnom rokovaní vlády (utorok 10.8.2021) posúdiť a možno aj schváliť nový Covid automat, ale tentokrát už nie Covid automat testovací, ale čisto Covid vakcinačný automat!

Nuž teda „zdravie“ obyvateľstva občanov SR, zdravie obyvateľstva podľa regiónov SR, sa nebude posudzovať na základe hlásení zo všeobecných zdravotných ambulancií, koľko máme pacientov s príznakmi resp. už chorých na respiračné ochorenia a podľa toho by regionálne ÚVZ SR prijímali epidemiologické opatrenia, tak ako tomu bolo po desaťročia v minulosti(!), ale výhradne na základe Covid zaočkovanosti!!! Zdravý-nezdravý, hlavná vec, že je Covid zaočkovaný!!!

Niečo tak nehorázne, že je potrebné takémuto niečomu urobiť okamžitý koniec!!!

Veď predsa nie je možné, aby jednotlivé regióny Slovenska boli po zdravotnej stránke posudzované na základe toho, koľkí sa nechali Covid zaočkovať a podľa toho tieto regióny ekonomicky, spoločenský zatvárať! To je jednoducho neprípustné!

Viď tento článok – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597181-konecne-sa-dozvieme-aky-bude-novy-covid-automat/

A o zvrátenosti takéhoto Covid diktátu by nás mal všetkých presvedčiť aj tento článok resp. správa, ktorá dnes nevyšla nikde inde, ako na pro Covidchuntovládnom mediálnom portály Aktuality.sk pod názvom – „Koronavírus: BioNTech zaznamenal v 2. štvrťroku prudký nárast tržieb aj zisku“!!! (https://www.aktuality.sk/clanok/5rmjc4j/koronavirus-biontech-zaznamenal-v-2-stvrtroku-prudky-narast-trzieb-aj-zisku/)

Kde sa okrem iného píše aj toto – „Čistý zisk za tri mesiace od apríla do júna 2021 vyskočil takmer na 2,8 miliardy eur po strate 88,3 milióna eur v rovnakom období pred rokom. Analytici očakávali čistý zisk na úrovni 2,03 miliardy eur. Tržby stúpli na 5,3 miliardy eur zo 41,7 milióna eur, pričom analytici počítali s tržbami vo výške 3,4 miliardy eur.“

Teda medziročný nárast čistého zisku jednej z Covid farma firiem vzrástol o neuveriteľných – 2931,26%!!! A tržby vzrástli až o 12609,83%!!!

A teraz sa pýtam, SLOVAČ, podľa teba o čo tu ide, o Covid zdravie alebo o Covid ZISKY vybraných svetových farma firiem?

Iste niekto mi bude oponovať, že zdravie niečo stojí! Áno stojí, ale nie za takéto zdraviu „podporné“ látky!

Je potrebné vynaložiť minimálne rovnaké množstva financií na osvetu a podporu získavania prirodzenej imunity našich organizmov lebo prirodzene vybudovanú imunitu, len tak hocijaký vírus nepremôže!!!

A pýtam sa, ak sa vybrané farma firmy takýmto spôsobom Covid nabaľujú, o koľko sa ostatné štáty, Slovensko nevynímajúc, musia Covid finančne zadlžiť, aby sme si tieto Covid vakcíny proti našej vôli nakúpili a ešte proti väčšej vôli nechali povinne do seba napichať?!

My, naše deti a ďalšie generácie, ako vysoko a na akú dlhú dobu sa Covid zadlžujme?!

Veď My si na nákup týchto experimentálnych Covid vakcín musíme veľké milióny, ak nie miliardy eur požičať…!!!

Takže sa OBČAN-VOLIČ SR nad tým zamyslí a uvedom si, že tá, aj slovenská Covid vakcinačná, stále sa stupňujúca diktatúra, má možno nie zdravotné pozadie, ale celkom iné!

Preto stým urobme už konečne koniec a na základe jesenných protestov v rámci toho čo nám Ústava SR dovoľuje vo svojom Čl. 32, zvrhnime túto Covid zapredaneckú Covidchunto apartheidnu „vládu“ a v riadnych PV si zvoľme tých a takých, ktorí sa svetovému Covid diktátu nepoddajú/nezapredajú za žiadnu cenu, nech by sme na istý čas ostali len o suchej kôrke chleba a vode, ale budeme vedieť že tá suchá kôrka chleba a voda sú naše!!!

Veď predsa takto to naveky nemôže ísť!!!

Na záver ešte jedna vec na zamyslenie:

„naše“ ministerstvo „zdravotníctva“ do nekonečna omieľa frázu, že Covid vakcína je bezpečná a jediná účinná v boji proti C-19 a jeho všetkým mutáciam, tak potom sa pýtam, ako to ide dokopy zo zisteniami z tak super Covid zaočkovaného štátu, akým je Izrael, keď posledné správy o vývoji Covid „pandémie“ v tomto štáte sú takéto – „V Izraeli je Pfizer proti delta variantu účinný len na 39%“ – https://www.badatel.net/zlyhanie-vakcin-v-izraeli-je-pfizer-proti-delta-variantu-ucinny-len-na-39/

No a o Izraeli ešte jedna Covid Ivermektínová „konšpirácia“ – „Izraelčania publikovali významnú štúdiu o Ivermectine, nášmu ŠÚKL je to však málo“ (https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/08/neuveritelne-izraelcania-publikovali-vyznamnu-studiu-o-ivermectine-nasmu-sukl-je-to-vsak-malo/)

Tu by som autora tohto nadpisu článku „málinko“ poopravil – „…a nášmu slovenskému Covid vystrašenému občanovi je to však málo…“!!!

 

Ja viem, obidve tieto posledné informácie pochádzajú z „konšpiračných“ médií a teda som šíriteľom „konšpirácií“???!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.