Založ si blog

„Vzácna“ zhoda dvoch naj antitupelov – Zuzany Čaputovej a Petra Schutza!

Na úvod vysvetlenie čo znamená slovo antitupelo v tomto mojom názorovom článku.

Nuž ono to začalo niekde na počiatku propagandy okolo Covid vakcinácie. Vtedy ktosi „múdry“ vymyslel slovo antivaxer, čo malo pôvodne znamenať, to je ten, čo sa nechce dať zaočkovať experimentálnou Covid vakcínou, za ktorú nenesie nikto zodpovednosť len a len jej „užívateľ“.

Neskôr „objektívne“ média, tie ktoré si hovoria „média hlavného prúdu“, tie ktoré jediné majú patent na Covid „pravdu“, začali týmto technikusom-terminusom označovať ľudí, ktorí neodmietajú, len sa nechať Covid zaočkovať, ale sú to neúprosní bojovníci proti Covid vakcinácií, čím z nich urobili nepriateľov ľudstva! Teda totálny BLUD.

Nikto rozumný nehovorí, že nie Covid vakcíne! Každý rozumný hovorí, vakcína áno, ale len na absolútnej dobrovoľnosti, bez akýchkoľvek podmienok, rozdielov medzi Covid zaočkovanými a Covid nezaočkovanými! Každý rozumný hovorí, nerozdeľujete a neštvite ľudí proti sebe z dôvodu Covid vakcinácie!!!

No a potom príde akási mladá „slečinka“ pôsobiaca na akejsi riadiacej pozícií na ministerstve „zdravotníctva“ a označí antivaxérov za tupela!

Z toho automaticky usudzujem, že človek, ktorý sa podľa týchto Covid neoliberálov nechce dať slobodne zaočkovať experimentálnou Covid vakcínou je nimi nazvaný potupne tupelo, tak potom, ten čo sa nechal Covid zaočkovať z akéhokoľvek dôvodu je prirodzene antitupelo!

Teda máme tu dva výrazové prvky – antivaxer a antitupelo, ale rozdiel je medzi  nimi Covid mediálne obrovský!

No a jedným z takých „slovenských“ antitupelov je aj Zuzana Čaputová, ktorá sa svojim FB statusom až príliš nápadne zhodla z ďalším Covid mediálnym antitupelom Petrom Schutzom, pravda, Zuzana Čaputová používa jemnejšie výrazové prostriedky pre Covid tupelov.

Zuzana Čaputová tak učinila dňa 12.8.2021 (nemohol som sa k tejto téme vyjadriť skôr z dôvodu, že som nemal prístup k PC, totiž, ako Covid tupela sme boli v našich prekrásnych veľhorách naberať prirodzenú imunitu – čerstvý vzduch, slniečko – prirodzený to zdroj tak prepotrebného vitamínu D, za ušetrené a poctivo zarobené peniaze v čase najväčších Covid reštrikcií lebo sme si nemohli dovoliť Covid ustráchane sedieť doma…!), keď zverejňuje už nie na Twitteri po anglicky (tam sa vyjadruje len k „utláčanému“ bieloruskému národu!), ale už na FB a pekne krásne po slovensky, aby tomu rozumeli ako tupela, tak aj antitupela!

Zuzana Čaputová, ako „prezidentka“ 100% občanov SR v tomto FB statuse ďakuje len 50% občanom SR!

Ďakuje im zato, že sa nechali Covid zaočkovať a teda sa zaradili do skupiny Covid antitupelov!

Zuzanu Čaputovú ani náznakom nezaujíma, aká časť z týchto Covid antitupelov sa nechala Covid zaočkovať dobrovoľne z presvedčenia, aká časť tak učinila lebo chceli mať „väčšie“ občianske výhody, aká časť tak proti svojej vôli vykonala lebo by stratili zamestnanie a aká časť tak vykonala z rýdzej vypočítavosti lebo Covid lotéria z peňazí nás všetkých, teda z peňazí tých čo po celý čas Covid „pandémie“ od marca 2020 riadne chodíme do práce a plníme svojou prácou štátnu kasu, ktorú oni tak Covid „veľkodušne“ vyprázdňujú ba dokonca nehorázne ju zadlžujú a pritom to drzo nazývajú Covid pomoc!!!

Zuzana Čaputová vo svojom antitupelovom FB statuse okrem iných Covid „múdrych“ slov, píše aj toto – „Virológovia tvrdia, že skôr či neskôr získa imunitu každý a máme už len na výber, či potrebnú imunitu získame očkovaním, alebo ju získame prekonaním ochorenia COVID-19, aj za cenu strát na životoch a s vážnymi následkami na zdraví u mnohých spoluobčanov.“

A svoj antitupelovsky Covid „skvost“ ukončuje takto – „Zaočkovaní ľudia predstavujú menšie riziko šírenia vírusu, nezaťažia nemocnice náročnou liečbou covidových pacientov a zároveň pomôžu, aby sme sa vyhli najtvrdším reštriktívnym opatreniam, vďaka čomu bude môcť naša ekonomika, služby, šport a kultúra fungovať aj počas nastupujúcej vlny pandémie.“

Čo týmto Zuzana Čaputová odkázala všetkým Slovákom?

Nuž nič iné, ako to svojho času urobil komentátor denníka SME.sk Peter Schutz, ktorý o Covid tupelách napísal toto – „Na neočkovancov sa nedá ísť iba cukrom (lotéria, helikoptérové peniaze), ale treba aj (poriadne dlhý) bič… Nie je jasné, čo bráni povedať, že to nie sú ľudia, ale DOBYTOK (zvýraznené autorom), keďže len ich bezohľadnosť a TEĽACIE IQ (zvýraznené autorom) budú príčinou, že v septembri /októbri/novembri – na staré kolená – na mňa štát uvalí zákaz vychádzania…“

Veď, ak si porovnáme tieto dve vyjadrenia, tak sú absolútne identické, len sú použité iné výrazové prostriedky!

Veď Zuzana Čaputová vo svojom Covid vakcinačnom „Ďakovnom“ FB statuse jasne hovorí/píše, že zaočkovanci sú tí čo nebudú prenášať C-19 (všetci vieme, že je to absolútny BLUD, viď Izrael, Island a pod.!), že zaočkovanci sú tí, čo nebudú v čase nastupujúcej vlny Covid „pandémie“ (akosi si je Zuzana v tomto totálne istá! Prečo asi?) zahlcovať slovenské nemocnice, že zaočkovanci sú tí, ktorí nespôsobia že Covid apartheidná Covidchuntovláda bude musieť zaviesť tie najtvrdšie reštrikcie – nemožnosť prevádzkovať kultúrno-spoločenské aktivity, zatvorená ekonomika, Lockdawny a pod.

A teda jasne hovorí/píše, že za toto všetko, čo podľa nej jednoznačne nastane lebo aj ona disponuje Covid kryštalickou guľou (pravdepodobne vyrobenou veľkými farma firmami na Západe a USA!), zapríčinia tí tupelovia, teda tých zvyšných 50% dospelej slovenskej populácie!!!

Takže na záver. Čo vlastne Zuzana Čaputová povedala, zvestovala slovenskému národu a občanom Slovenskej republiky?

Podľa mňa toto – „Ďakujem tým 50% dospelým slovenským antitupelom, ktorí sa nechali Covid zaočkovať a ten 50% zbytok? Nuž tento zbytok rovná sa Covid Dobytok!“

Takže rozdiel medzi Petrom Schutzom a Zuzanou Čaputovou pre mňa osobne znamená – ŽIADNY!!!

PS:

Iste mohol by som ešte túto tému viacej rozobrať do najmenších detailov, ako Zuzana Čaputová pohŕda tými občanmi SR, ktorí sa o svoje zdravie starajú, tak ako sa má, ktorí poctivo chodia do práce, ktorí poctivo a k slušnosti vychovávajú svoje deti, ktorí nesedia Covid vystrašení doma a následne nastavujú ruky, aby im štát prispel na živobytie – viď „pomoc“ rodinám v hmotnej núdzi – 330 eur na každé (vraj nie z ich viny nezaopatrené deti! Pozor nehádžem všetkých do jedného vreca!) dieťa a TY, čo si celý čas ani len zdravotne nepocítil, že tu nejaká korona je a chodil si do práce, riskoval si svoje zdravie, ale tvoja vlastná imunita ŤA na 100 % ochránila lebo si si ju budoval a naďalej buduješ prirodzeným spôsobom, teda nespoliehaš sa na experimentálnu Covid vakcínu, za ktorú ani najmenšiu zodpovednosť na svoje plecia vo svojom antitupelovskom Covid FB statuse neprevzala ani Zuzana Čaputová (!), tak ty nie si v hmotnej núdzi, tebe a tvoji deťom NIČ lebo TY si to TUPELO, TY si ten Covid DOBYTOK!!!

Zuzana Čaputová a spol. -Ach jaj, ach jaj…HNUS, CYNYZMUS, POHŔDANIE, FARIZEJSTVO NAJHRUBŠIEHO ZRNA A ŠÍRENIE NENÁVISTI MEDZI OBČANMI SR!!!

PS II:

Občan SR pýtam sa ťa, čo je to za pomoc, ktorá ti je nie ponúkaná, ale tvrdo nanucovaná???

Si si istý, že tvrdo nanútená „pomoc“ je POMOC???

Ja mám v to absolútne jasno – ANI NÁHODOU!!!

 

Zdroje:

https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1781254842082492/

https://www.extraplus.sk/clanok/schutz-ti-ktori-odmietaju-ockovanie-mali-byt-potrestani-az-bolestou-zavyjali

https://www.extraplus.sk/clanok/schutz-nezaockovani-nie-su-ludia-ale-dobytok-s-telacim-iq

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.