Založ si blog

Čo je nás po Čautovej Jurajovi!

Zuzana Čaputová nech sa ocitne kde koľvek a s kým koľvek, tak dnes nie je súkromnou osobou.

Jej verejné vystupovanie do doby, pokiaľ bude sedieť na slovenskom to politickom stolci najvyššom, nebude súkromné!

Áno, aj Zuzana Čaputová má plné právo na súkromný život, to jej nikto neberie, ba jej to každý praje, aby jej súkromný život bol neporovnateľne lepší, kľudnejší, ako ten jej politický, ale je najvyšším ústavným činiteľom Slovenskej republiky a podľa toho sa musí verejne správať.

Ani jej súkromné FB statusy a iné statusy na iných sociálnych sieťach nie sú a nemôžu byť vnímané, ako výhradne súkromné, keď sa na nich striedajú čisto témy politické, ktoré sa priamo týkajú výkonu jej najvyššej ústavnej štátnej funkcie, s tými naozaj rýdzo súkromnými.

Ak sa Zuzana Čaputová potrebuje so svojimi blízkymi podeliť o svoje súkromie, aj prostredníctvom sociálnych internetových sietí, tak nech si na tento účel zriadi súkromný účet, na ktorý budú mať prístup výhradne len tí, ktorých ona chce osloviť a koho sa to týka!!!

Podľa môjho názoru Zuzana Čaputová svojimi FB statusmi o svojom súkromí, len zbytočne dráždi už aj tak, aj jej vinou, značne Covid ugniavený národ slovenský.

Na FB profile mieša statusy čisto politické s absolútne súkromnými a to je podľa mňa nie, ak chcem byť mierny, totálne neštátnické!

Nuž pozrime sa na jej posledné statusy v poradí, ako ich Zuzana Čaputová zverejnila.

  1. augusta 2021 – status o jednom Rómovi/Ciganovi, ktorým si Zuzana Čaputová pripomína holokaust. Len škoda že si nepripomenula holokaust, aj na všetkých zahynuvších (pozabíjaných!) Slovanov počas II. sv. vojny, či už v nemeckých nacistických koncentračných táboroch alebo na bitevnom poli, aby aj týchto chudákov (Rómov/Cigánov) následne oslobodili s týchto neľudských koncentrákoch!!!

Teda status čisto politický, neoddeliteľne spätý s výkonom jej funkcie!

  1. august 2021 – status, kde sa Zuzana Čaputová vo svojich spomienkach vracia na Oravu, kde podľa jej slov, pred pár týždňami vykonala oficiálny pracovný výjazd. V predmetnom statuse sa nedotýka témy Covid vakcinácie, ale zámer prečo 2. augusta 2021 si spomenula práve na Oravu asi nebude len tak. Totiž Covid zaočkovanosť na Orave je niekde na úrovni 30% a to je na míle vzdialené od 85% Covid zaočkovania, ktoré podľa Covid, tých najsprávnejších „slovenských“ odborníkov musíme dosiahnuť, aby sme získali Covid kolektívnu imunitu! (kolektívnu imunitu voči politike Zuzany Čaputovej by sme však dosiahnuť nemali lebo jej politika je zjavne proti národná a proti občianska…!)

Teda aj tento status je čisto politický, neoddeliteľne spätý s výkonom jej funkcie!

3.augusta 2021 (10:11) – status, kde Zuzana Čaputová informuje, ako sa stretla s predsedom Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo Robertom Redhammerom a odborníčkou na školstvo Renátou Hall (pre mňa jednoznačne Hallová/Hallovou!). V tomto statuse sa Zuzana Čaputová vo vzťahu k slovenským vysokoškolským študentom pozastavuje nad jedným pre ňu pravdepodobne dôležitom zistení, že na našich vysokých školách sa nie celkom dostatočne rozvíja kritické myslenie mladých ľudí! Uf, niečo úžasné! Naozaj, Zuzana Čaputová? Nuž veru áno, naši vysokoškoláci mali najkritickejšie myslenie v roku 2018, keď ich do ulíc vyhnalo Za slušné Slovensko, áno vtedy ich kritické myslenie vyhovovalo a bolo na vysokej úrovni! Pýtam sa, čo sa stalo za tri roky, že dnes študenti, keď majú oveľa, oveľa menšiu slobodu, akosi nejdú do ulíc a neprejavia svoje kritické myslenie?! Kto im bráni v kritickom myslení?!

Teda aj tento status je čisto politický, neoddeliteľne spätý s výkonom jej funkcie!

A hneď na to prichádza status čisto „politický“!!!

  1. augusta 2021 (15:14) – Zuzana Čaputová tento „politický“ status začína takto – „S Jurajom obľubujeme horskú turistiku po Slovensku…“

Pýtam sa kto je Juraj? Ako Juraj súvisí s národom slovenským, ktorému je dnes Zuzana Čaputová „prezidentkou“???

Nie, tu nejde o Juraja, tu ide o Zuzanu Čaputovú!

Statusy takéhoto čisto súkromného charakteru, by sa nemali miešať na jednom statusovom profile!

Na druhej strane ja osobne to považujem za čisto provokatívny status zo strany Zuzany Čaputovej, ktorá už dvakrát išla proti drvivej väčšine národa slovenského tým, že podržala v politickom kresle túto Covid apartheidnu Chuntovládu na čele s Igorom Matovičom.

Prvýkrát 1.apríla 2021, kedy mala možnosť nevymenovať Igora Matoviča za „ministra financií“ SR, odmietnuť ho a požadovať od Eduarda Hegera iného oveľa vhodnejšieho kandidáta!

To však Zuzana Čaputová nemohla resp. nechcela vykonať pretože, ako sama uviedla, ak by tak neučinila, tak by táto „úžasná“ vládna koalícia padla a ona toto predsa občanom SR neurobí, keď si ju už raz „spontánne“ zvolili v PV 2020!!!

A druhýkrát 14.5.2021, kedy doslova okašľala takmer 600 000 občanov Sr nespokojných s „vládou“ Eduarda Hegera a predovšetkým s jej rozhodnutím vymenovať 1.apríla 2021 Igora Matoviča na pozíciu, vo „vláde“ SR to najpodstatnejšej – „ministra financií“!!!

Ja takéto rozhodnutie Zuzany Čaputovej hodnotím, ako vrcholne alibistické lebo ak ÚS SR povie, že takéto referendum nie je v súlade s Ústavou SR, tak to „nie ja, to Ústavný súd“!!!

Tu jednoznačne Zuzana Čaputová preukázala, že nie je schopná, ba ani ochotná, prevziať na seba akúkoľvek politickú zodpovednosť! Prezident SR má a musí byť pevný a rozhodný!

 

Týmto svojim súkromným statusom Zuzana Čaputová, len ukázala národu slovenskému, ako ním pohŕda, pretože národ slovenský, dogniavený ňou a Covid apartheidnou Covidchuntovládou, si nemôže len tak na pár dní vyraziť na najvyšší vrch Nízkych Tatier!

Národ slovenský, jeho drvivá časť sa musí pripraviť na „tretiu Covid vlnu“, ktorá bezpochyby príde resp. už je tu lebo takto je to vopred dané, vo vedeckej literatúre je na to taký výraz, že Apriori – čo znemená VOPRED DANÉ!!! To sa nedokazuje, to je dané!!!

Teda národ slovenský Apriori čaká Covid očkovanie, Apriori Covid obmedzenia, Apriori ďalšie a ďalšie Covid vlny a Apriori ďalšie a ďalšie Covid očkovania!!!

Tomuto My národ slovenský musíme učiniť koniec a to v čo najkratšom čase, presne v zmysle Ústavy SR, na ktorú sa Zuzana Čaputová, tak rada pokrytecky, farizejsky a alibisticky vyhovára a to presne na základe Článku 32!!!

Záver:

Môj odkaz Zuzane Čaputovej a celej dnešnej „slovenskej“ Covid apartheidnej Covidchuntovláde –

Je Apriori dané, že parlamentné a prezidentské voľby budú skôr či neskôr!

Je Apriori dané, že národ slovenský a občania SR sa už naučili spoločensko-politicky nezabúdať!

Je Apriori dané, že všetky tie Vaše obludnosti, ktorých ste sa v mene Covidu bezdôvodne dopustili na občanoch SR budú v blízkej budúcnosti brané na zodpovednosť…!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.