Založ si blog

Matoviča sme-ste, si už vyskúšali. Nie je čas si vyskúšať aj iných? !

Áno, táto otázka „vyskúšať si aj niekoho iného“, je dnes nanajvýš aktuálna.

Už sme si vyskúšali kade čo a kade koho!

Tak napríklad, život pod nadvládou iného národa (Rakúsko-Uhorsko), život pod nadvládou českého tatíčka T.G. Masaryka (prvá ČSR), život počas prvej samostatnej SR pod vedením Jozefa Tisa, život pod tvrdou rukou súdruhov v 50. rokoch minulého storočia, krátky život obrody socializmu pod vedením Alexandra Dubčeka, následne život socialistického zriadenia pod vedením Gustáva Husáka, následne prišiel „slobodný“ kapitalistický život pod vedením „disidenta“ Václava Havla (a stále žijeme Václave v tých „králikárnach“ – pre mladých – takto Václav Havel nazval socialistické bytové domy ihneď po „nežnej“ 89,, ktoré si Vy teraz kupujete za doživotné hypotéky od nenásytných, západom kontrolovaných bánk, aby ste mali kde skloniť vaše kapitalistické hlávky!), potom prišiel čas žitia v (ne)európskej „čiernej diere“ pod vedením Vladimíra Mečiara (ach to boli časy!), krátko prerušeného Jánom Čarnogurským, následne sme si osem rokov vyskúšali život pod vedením Mikuláša Dzurindu (Brrr), potom prišiel život v prvej vláde Roberta Fica (Fíha!), následne na krátko (chvalabohu) sme tu mali vládu a život pod vedením Ivety Radičovej, po nej prišla opäť ponovembrová „totalita“, vláda jednej strany SMER-SD (kiež by sme tu takú „totalitu“ mali aj dnes!), následne 4 roky života pod koalíciou SMER-SD, SNS, MOST-HÍD (veľmi krátko aj SIEŤ!) a následne to prišlo!

Prišiel volebný rok 2020, ktorý sa začal prezidentskými voľbami na jar 2019.

A som pri „koreni veci“ dnešného môjho názorového článku. Úvod bol nevyhnutný, aby bol obsah článku správne pochopený.

Začnem dvomi prísloviami. Jedným českým – „Na každém šprochu pravdy trochu“ a jedným slovenským – „Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne“

Nuž dovoľte mi na úvod takú „konšpiráciu“, ktorá sa, ktohovie o niekoľko mesiacov, možno stane pravdou.

Dovoľte mi, aby som si trochu „šprochol“ a tak trochu „fúkol“

Pred PV 2020, sa teda na Slovensku diali veci.

Najskôr v roku 2019 v prieskumoch verejnej mienky pred prezidentskými voľbami, bol dlhý čas na čelných pozíciách Robert Mistrík (kde je chlapec dnes?), ako jeden z naj konkurentov opozície voči nominantom SMER-SD.

Následne sa z politického prítmia priblížila/vynorila akási environmentalistka Zuzana a tesne pred PrV 2019, o niekoľko politických konských dĺžok v „objektívnych“ prieskumoch verejnej mienky predbieha všetko, čo je pred ňou!

Jednoducho takto to malo byť a tak sa aj stalo! Zuzana sa usadila „autonómne“ na slovenský trón najvyšší!

Následne prichádzala predvolebná kampaň pred PV 2020.

Všetko sa to zo zákulisia hralo na Progresívne Slovensko, ale veľmi tam vadili SPOLU(vinníci) a samozrejme aj na novú politickú stranu Andreja Kisku, ktorý mal byť podľa vtedajších „objektívnych“ predvolebných prieskumov a ešte „objektívnejších“ „slovenských“ médií dokonca budúcim slovenským premiérom.

Všetko klapalo, ako tie povestné švajčiarske hodinky.

K PS/SPOLU a Za ľudí pribudli postupne KDH a SaS. Totálne odbili Igora Matoviča a jeho OĽANO a absolútne odignorovali Marine Le Penovej priateľov Sme rodina – Borisa Kollára!

A teraz prichádza moja najtvrdšia konšpirácia (?) s odstupom času viac, ako dvoch rokov!

Všetko vyzeralo pekne, ale ktosi z vonku už vedel (?), čo bude nasledovať celosvetovo na konci roku 2019 a hlavne, čo sa tu rozpúta na začiatku roku 2020!

Áno, v pozadí už bol Covid-19! Dnes už to vieme! Vtedy sme My radoví, o tom ani len nechyrovali!

A teraz nebudem čerpať z „konšpiračných“ médií, ale z tých „anti konšpiračných“ – Denník N uverejnil (pod ťarchou celosvetových dôkazov!) dňa 22. mája 2021 článok pod názvom – „Covid bol v Európe už v lete 2019, len sme si ho nevšimli. Päť rýchlych správ o koronavíruse“ – TU – https://dennikn.sk/2399924/covid-bol-v-europe-uz-v-lete-2019-len-sme-si-ho-nevsimli-pat-rychlych-sprav-o-koronaviruse/

V ňom sa jasne konštatuje, že v Taliansku bol pravdepodobne prítomný už v auguste, septembri 2019!!! (moja skromná poznámka pre takých, akými sú napr. Denník N – C-19 sme si nevšimli lebo sa nevykonávali povinné Covid PCR a AG psie testy! Presne takto by sme si ho nevšímali aj dnes, keby tie Covid testy neboli povinné…!)

Áno, toto je nepriestrelný dôkaz toho (dnes pribúdajú ďalšie a ďalšie, priamo z americkej (USA) „konšpiračnej“ oficiálnej Covid liahne, že tí čo stáli v pozadí slovenských PV 2020 už dávno vedeli (?), akú „vládu“ na Slovensku potrebujú po PV 2020 a pritom to nesmie byť Fico a jeho SMER-SD s akoukoľvek koaličnou stranou/stranami!!!

Samozrejme, že chceli aby voľby vyhrali PS (SPOLU Mirka Beblavého, by hravo spratali nabok!) a Za ľudí a aby napríklad Andrej Kiska bol predsedom vlády SR a napr. Michal Truban (aký to rozdiel medzi ním a Borisom? Obidvaja sa „slabo“ dotkli zakázaných narkotík/drog!) predsedom NR SR a v prezidentskom paláci by mali (už mali!) ďalšieho koňa do ruskej, FUJ, čo to tu trepopíšem, že ma klávesnica nebolí, pardon, americkej trojky – Zuzanu Čaputovú!!!

Avšak vedeli, čo za Covid peklo sa tu bude musieť rozpútať po celom svete a bolo by nevhodné do tohto Covid pekla namočiť Progresívcov, Zuzanu Čaputovú a verného to „filantropa“ Andreja Kisku. (nemôžu ich predsa Covidom odpísať, veď im musí  „patriť“ neoliberálna post Covidová budúcnosť, ako je s najväčšou pravdepodobnosťou naplánovaná(?)!)

A tak sa teda „obetovali“ a rozhodlo sa, že kým sa toto Covid peklo niekým zámerne rozpútane, ako tak utíši resp. Covid vakcinačne „skončí“, tak obetujú niekoho iného, ktorý im absolútne politický, ba ani inak nereže!

A ktože by bol lepší, ako najväčší slovenský politický blázon, ak nie samotný IGOR MATOVIČ?!

Naraz začali preferencie v „objektívnych“ verejných prieskumov klesať, ako PS/SPOLU, tak Za ľudí a samozrejme hlavne KDH!

Takže porovnám preferencie v agentúre AKO – November2019/Január2020 – PS/SPOLU – 12,4%/10,2, – Za ľudí – 12,5/10,0% – je tu jasný pokles!

V tom istom čase bol Igor Matovič a jeho OĽANO na tom takto – November 2019 – 7,6%, Január 2020 -8,4 a potom prichádza posledný predvolebný prieskum, kde sa stalo niečo, už pravdepodobne Covid nevídané!

Prieskum verejnej mienky pred PV 2020 v agentúre AKO vo februári 2020 pre tieto strany vyzerá už takto – PS/SPOLU – 9,4%, Za ľudí – 8,9% a Matovičové OĽANO neuveriteľných 15,5%!!!

Každý to vtedy pripisovali (poniektorí aj dnes) Matovičovmu politickému predvolebnému marketingu – Penta na Cypre, Počiatekova vila v Cannes a pod.

Nuž dnes sa to javí všetko ináč, ba ani samotný Igor Matovič vtedy nechápal, o čo vtedy presne išlo.

Nuž možno išlo o to, aby do Covid obdobia neprišli progresívci a zaľudáci, ale niekto viac Covid využiteľný, viac mentálne manipulovateľný a následne bez výčitiek politicky nakopaný do politického zadku a obetovaný, ako politický obetný baránok podhodený nespokojnému slovenskému občanovi!

No a na toto sa im pravdepodobne veľmi, preveľmi hodil práve Igor Matovič!

A aby mu pomohli ešte väčšmi, tak tesne pred PV 2020, dokonca počas volebného moratória na prieskumy verejnej mienky, sa na sociálnych sieťach objavovali (zámerné?) informácie, že Igor Matovič a jeho OĽANO by mohli a „pravdepodobne“ aj jasne vyhrajú PV 2020 a porazia konečne v „priamych“, „demokratických“ voľbách „zlého“ Fica a jeho „zlý“ SMER-SD!!!

Ako bolo napísané, tak sa aj stalo!!!

Nuž toľko k tomu, toľko moja „konšpirácia“, prečo PV 2020 dopadli tak, ako dopadli. Ľudia si „slobodne“ „bez“ mediálnych vplyvov vybrali politického šaša Igora a už viac, ako 16. mesiacov na vlastnej koži okúšajú, ako je to žiť pod „vládou“ Igora Matoviča a spol! A ako si ho slobodne zvolili, tak tak si ho slobodne zhodiť nemôžu lebo Covid „pandémia“, Covid vakcinačný reset ešte neskončil a tak to nejako musí Igor a spol, dotiahnuť do „zdarného“ Covid konca, nech to občana SR stojí, čo to stojí!!!

A teraz záver, ktorý je napísaný v nadpise tohto článku,  nadišiel čas si vyskúšať aj iných, ešte „neokukaných“!

Všetci, „objektívne“ média, dnešní Covid apartheidní Covidchutovládcovia, ale aj samotná Covid apartheidná Zuzana Čaputová, doslova vystrihajú Covid nespokojný národ slovenský, že to, čo sa dnes na Slovensku deje, tá Covid nespokojnosť, Covid ugniavených občanov SR je len preto, aby sa k moci dostala späť štáto-mafia SMERU-SD a samotného „šéfa“ slovenskej mafie, „vraha“ novinárov – Robert Fico!

Nuž BLUD ako BRNOn!

Roberta Fica sme si už vyskúšali, teraz sú na rade tí, ktorí by podľa mňa mali dostať šancu tiež bez ohľadu na to, ako ich opisujú „objektívne“ neoliberálne média a dnešní Covid apartheidní vraj politici na čele so Zuzanou (Palác) Čaputovou!

Áno, hovorím resp. píšem o Milanovi Uhríkovi, Štefanovi Harabinovi (bol vo vláde, ale bez väčšieho dosahu na jej činnosť, preto z nej aj dobrovoľne odišiel!), ale napr. aj o Robertovi Švecovi a ďalších, ktorí by podľa mňa z vysoká Covid kašľali na to, že sa na Slovensku nedá opäť normálne žiť lebo Covid „pandémia“ je celosvetová a je niekým celosvetovo riadená!

Nuž dajme im šancu a uvidíme, či reči o celosvetovom novom Covid reštarte sú pravda alebo len chabá konšpirácia!!!

PS:

Že sa Covid „pandémia“ pomaly (to „pomaly“ môže ešte dlho trvať, keď My Slovač budeme spať a Covid sa strachovať!) končí a nastal čas Progresívneho Slovenska, sú tu posledné „objektívne“ preferencie v prieskumoch verejnej mienky, ktoré hovoria o tom, že PS má dnes (v AKO) už 8,4 % a pomaly predbieha OĽANO a nezabúdajme aj na to, že i napriek tomu, že sa PS po PV 2020 nedostalo do NR SR, tak už tam majú svojho čierneho koňa, ktorý do NR SR „pricválal“ na politickom koňovi od milovaného Andreja Kisku (Za ľudí) a tým je Tomáš Valášek, ktorý tým, že prestúpil do PS a v NR SR, ich „zaslúžene“, dokonca „opozične“ zastupuje, sa ihneď stal politickou celebritou v PS lebo okamžite dostal kreslo v predsedníctve PS!!! – https://www.progresivne.sk/o-nas/ .

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.