Založ si blog

Farizejstvo najhrubšieho zrna!

A ktože sa ho mal resp. stále dopúšťa?

Nuž nikto iný, ako Svetová zdravotnícka organizácia – WHO, ktorá je priamo závislá na farma firmách, dnes výhradne tých, čo doslova nekresťanský ryžujú na Covid vakcínach – Pfizer, Moderna a pod.!

Občan, ktorý si i napriek takejto celosvetovej Covid mozgovej masirácií ešte ako tak zachoval zdravý rozum, by sa pri čítaní článku, ktorý sa začína tým, že WHO neodporúča tretiu dávku Covid vakcíny, doslova zaradoval, že konečne aj vo WHO, už dostali Covid rozum a prestali prvotne odporúčať v boji proti C-19 len a výhradne Covid vakcináciu a začnú doslova obyvateľstvu tejto planéty v prvom rade odporúčať, aby sa hlavne zamerali na svoju prirodzenú imunitu svojich organizmov lebo žiadna Covid vakcína nie je tak účinná, ako práve vlastná telesná imunita!!!

Nuž, áno, radosť to predčasná lebo informácia z WHO ďalej znie takto – WHO neodporúča bohatým štátom sveta, aby sa dali na očkovanie proti C-19 treťou dávkou lebo chudobné štáty sveta nemajú ani na tie prvé dávky a tak WHO vyzýva bohaté štáty, aby sa svojich „nadbytočných“ zásob Covid vakcín vzdali v prospech štátov chudobných!!!

Aké Covid filantropné!

Nuž teda pozrime sa, čo je to za farizejstvo a cynizmus zo strany WHO!

Najskôr sa pýtam, či aj Slovensko je podľa WHO bohatý štát? Nuž vyzerá to naozaj, že sme!

Pretože na PCR a AG psie testy sme absolútne zbytočne vyhodili takmer trištvrte miliardy eur, na nákup Covid vakcín ďalšie stovky miliónov eur a dokonca máme niekoľko desiatok miliónov eur na akúsi Covid lotériu!!!

Podľa týchto údajov sme takmer Covid najbohatší štát sveta!!!

Ale kde je Covid WHO pes zakopaný?!

Nuž v tom, že WHO vyzýva bohaté štáty, aby sa vzdali svojich, neskutočne veľkých zásob zakúpených Covid vakcín v prospech tých chudobných, buď formou daru alebo aspoň za takú cenu za akú ich nakúpili oni!

Nuž veru super obchod, ale nie pre bohaté a chudobné štáty, ale výhradne pre veľké Covid vakcinačné spoločnosti, predovšetkým Pfizer.

A kde je Covid pes zakopaný?

Nuž v tom, že zatiaľ čo bohaté štáty sa vzdajú svojich abnormálnych zásob Covid vakcín, tak aby si následne doplnili Covid vakcinačné sklady, tak si budú musieť od napr. Pfizer a Moderny dokúpiť ďalšie Covid vakcíny!

Nebol by to „žiaden problém“, ak by tieto spoločnosti nekresťansky nezdvihli ceny svojich „účinných“ vakcín nehorázne nahor!

Pfizer z pôvodných 15,50 eur/1dávka na 19,50 eur/1dávka – navýšenie o 25,81%!!!

Moderna z pôvodných 25,50 USD/1dávka na 28,50 USD/1dávka – navýšenie o 11,76%!!!

https://www.ta3.com/clanok/207908/pfizer-a-moderna-zvysili-ceny-svojich-vakcin-proti-koronavirusu

Občan, ty nevidíš tu Covid zvrátenosť?!

Tak chudobné štáty podľa WHO trpia nedostatkom vakcín, tak niežeby WHO žiadala výrobcov týchto vakcín, aby sa buchli po svojich plných Covid vreckách a týmto chudobným štátom doslova podarovali za symbolickú cenu tieto „život“ zachraňujúce Covid vakcíny, ale farizejský a cynický dvíhajú ceny hore a bohaté štáty vyzývajú, aby svoje „lacné“ Covid vakcíny dali chudobným štátom a keďže sú bohaté štáty, tak si môžu dovoliť nakúpiť tie isté vakcíny o niekoľko percent drahšie, aby Covid farma firmy mali ešte väčšie zisky a väčšiu svetovú moc…!!!

Tak čo Slovač, občania SR, ani toto Vám Covid neotvára oči, čo sa to tu vlastne celosvetovo Covid deje…!!!

Ty Slovač nevidíš, že tu nuž dávno nejde o zdravie obyvateľov tejto planéty, ale o zisky mocných, aby boli ešte mocnejší…???

Poprosím – Covid BUDÍČEK!!!

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.