Založ si blog

Z. Čaputová bohapusto klame, zavádza! Čo sa za tým skrýva?

Nadpis môjho názorového článku nie je len môj obyčajný názor, toto je moje hlboké presvedčenie a pokúsim sa toto moje presvedčenie obhájiť obsahom tohto článku.

Čo sa to tu začína diať resp. čo sa dnes deje na Slovensku po tieto dni?

Nuž poďme trošička do nedávnej minulosti. Občan-volič SR, pamätáš si na dátum 12. máj 2021? NIE? Tak pripomínam, že to bol deň, kedy sa Zuzana Čaputová rozhodla a aj tak v tento deň vykonala, že šesťsto tisícovú (600 000) petíciu veľmi nespokojných občanov SR so súčasnou politicko-covidovou situáciou, a tým aj s jej pôsobením na stolci to najvyššom v našom štáte, poslala (alibisticky sa zbavila!) na posúdenie na Ústavný súd SR do Košíc! A dostala ona, aj terajšia Hegero-Matovičova Covid chuntovláda aspoň 60 dní čas, ako tomu všetkému zabrániť resp. ako to všetko občanom-voličom SR sťažiť, aby sa referendum nekonalo!

A koľkože má Ústavný súd na to, aby o takomto podaní Zuzany Čaputovej rozhodol?

Hovorkyňa Ústavného súdu dňa 13.mája 2021, dva dni pred tým, ako Zuzana Čaputová oznámila, že sa v tejto veci obráti na ÚS SR, uviedla toto – „„Plénum Ústavného súdu rozhodne o danej veci v zákonnej lehote 60 dní,“

Takže, ak dobre počítam a pozerám do kalendára, tak ÚS SR by mal rozhodnúť najneskôr do 13. júla 2021!

Z uvedeného vyplýva, že dnešné posledné júnové dni môžem/môžeme, celkom pokojne nazvať, ako „predvečer“ rozhodnutia ÚS SR o Čaputovej podaní. Predpokladám, že Ústavný súd SR si to nenechá až na posledný deň a tak jeho výrok môžeme/môžem očakávať v najbližších dňoch – možno na budúci týždeň medzi 28.6. a 04.7.2021.

A keďže začínajú na politický povrch presakovať informácie, že Ústavný súd SR sa opäť, pravdepodobne stotožní s „právnym“ názorom Zuzany Čaputovej, ktorá vo svojom FB statuse v deň podania tejto referendovej petície na ÚS SR vyslovila, aj takúto neskonale hlúpu „obavu“ – „Pokiaľ sa tieto nejasnosti včas nezodpovedajú, získajú priestor tí, ktorí s prípadným výsledkom referenda nebudú spokojní, aby jeho výsledky spochybnili.“

Stále nevieme, koho mala a stále má Zuzana Čaputová na mysli resp. kto sú tí, čo by neboli spokojní s výsledkom referenda? Čo je toto za nebotyčná politická hlúposť? Brať na zreteľ tých nespokojných, ktorí po úspešnom referende, teda že rozhodla absolútna väčšina všetkých oprávnených voličov, ostanú nespokojní?! A nemyslela Zuzana Čaputová predovšetkým seba samú? A vie Zuzana Čaputová, koľko ľudí ostalo nespokojných po jej „zvolení“ za „prezidentku“ SR? Pripomínam, že to boli minimálne tí/tých 76,1 oprávnených voličov, čo ju nevolilo resp. sa volieb nezúčastnilo, čo v číselnom vyjadrení predstavuje až 3 363 301 oprávnených voličov-občanov SR!!! A čo s takouto nespokojnou masou slovenského ľudu? Čo by navrhovala vykonať Zuzana Čaputová, podľa jej vyššie uvedených vyjadrení, s týmito NESPOKOJENCAMI???

Po zvolení, ktoré jednoznačne zaváňalo tým, že nebolo v súlade s Ústavou SR, aj keď Ústavný súd SR o rok neskôr rozhodol, že vraj bolo v súlade s Ústavou SR a zmietol podania Štefana Harabina zo stola lebo v tej dobe ani inak rozhodnúť nemohol, vzhľadom na to, že predseda Ústavného súdu Ivan Fiačan 15.6.2019 prevzal „prezidentský“ sľub z rúk Zuzany Čaputovej pred tým, ako rozhodol o ústavnosti a zákonnosti prezidentských volieb lebo, len ÚS SR má takúto právomoc, nie Ústredná volebná komisia, je tu ešte Európsky súd pre ľudské práva, tak uvidíme!

A vie Zuzana Čaputová, koľko ľudí, občanov-voličov SR, bolo nespokojných s výsledkami Parlamentných volieb 2020 a neostávalo im nič iné len to rešpektovať?!

Takže o akej nespokojnej to menšine po úspešnom demokratickom referende hovorí? A to za každým, keď po nejakých celoštátnych voľbách bude nejaká prehlasovaná menšina nespokojná, tak ju  bude Zuzana Čaputová obhajovať a kvôli nej podávať ústavne sťažnosti resp. bude Ústavný súd žiadať o vysvetlenie/rozhodnutie/posúdenie, či bolo všetko kóšer s Ústavou SR?!

Naozaj nebotyčná politická trúfalosť a politická hlúposť zo strany Zuzany Čaputovej alebo jasný zámer oblbnúť tých občanov-voličov SR, ktorí sú buď absolútne zaslepení Zuzanou Čaputovou a dnešnou chuntovládou alebo politické dianie na Slovensku sledujú nanajvýš povrchne???!!!

Ale idem ďalej.

Takže, blíži sa termín rozhodnutia Ústavného súdu SR o referende o konaní predčasných PV. Nervozita na strane chuntovlády a aj samotnej Zuzany Čautovej rastie. Avšak podľa môjho názoru nie z toho, že ÚS SR v najbližších dňoch rozhodne, ale podľa môjho hlbokého presvedčenia ich neskonalá nervozita a strach vyplýva z toho, že oni nielenže tušia, ale možno už aj vedia, akého znenia toto rozhodnutie bude a boja sa, ako na to zareaguje národ!!!

Ako som už vyššie uviedol, začínajú sa objavovať „hoaxy“, „konšpirácie“, že ÚS SR rozhodne, že takéto referendum nie je v súlade s Ústavou SR, všakovako to šalamúnsky odôvodní, aby bol z toho bežný občan absolútne dopletený, ale výsledok bude jednoznačný – konanie referenda o predčasných PV by porušilo práva istej skupiny občanov SR (drvivej menšiny!) a teda jeho konanie nie je v súlade s Ústavou SR!

A ktože sú to tí, ktorým by boli takýmto referendom „porušené“ ústavne práva?

Bola by to tá absolútna väčšina občanov SR, ktorí jednoznačne volajú a požadujú konanie predčasných PV? Veru NIE! Bola by to tá absolútna menšina, ktorá nám tu dnes chuntovládne, za absolútnej podpory Zuzany Čaputovej!

Teda tu môžem celkom jasne napísať, že sa jedná o nadvládu absolútnej menšiny nad absolútnou väčšinou!!!

A teda čo musí táto nadmieru vystrašená menšina urobiť/vykonať?

Veľmi jednoduchú vec.

Aby utlmila hnev občanov-voličov, tak použije starú osvedčenú metódu, že najlepšie sa manipuluje s masou ľudí, keď v nich vyvoláte strach a stres.

A čím bližšie ku dňu „D“, kedy ÚS SR musí vyrieknuť rozhodnutie o referende o predčasných PV, vidím, ako sa denne stupňuje vyvolávanie Covid strachu u našich občanoch lebo delta Covid variant!!!

Čím ďalej, tým viac a častejšie počúvame, že Covid očkovanie je síce „slobodné“, ale ak nie si zaočkovaný, tak strácaš tieto a tieto úplne normálne ľudské práva a ľudskú dôstojnosť, tak prirodzenú pre každú zdravú (rozumovo!) spoločnosť!!!

Čím ďalej tým viac a častejšie počúvame, že niet iných možnosti, ako sa ochrániť pred delta Covid variantom, ako práve Covid očkovaním!

Valí sa to na nás z každej strany, z každej tej strany, ktorá verne slúži dnešnej chuntovláde, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc.

A dostávam sa po nevyhnutnom úvode k podstate dnešného môjho názorového článku, k Zuzane Čaputovej.

Zuzana Čaputová sa po všetkých tých vakcinofilov a vakcínofanatikov, tiež „hrdo“, „štátnicky“ postaví pred národ slovenský s respirátorom na tvári (tu je už jej prvé klamstvo lebo je niekoľko dlhých týždňov po druhom zaočkovaní a teda by mala byť pred Covidom chránená a rúško/respirátor, by mala mať už len ako nejakú historickú relikviu uloženú kdesi vo vitrínke!) a číta a číta.

Nebudem rozoberať všetky tie jej čítane, pre mňa osobne absolútne tliachaniny, ale čomu sa musím povenovať, je tento jej čítaný výrok – „Ak už časť politickej opozície iniciatívne nevyzýva ľudí na očkovanie, tak by aspoň nemala spoluobčanov od očkovania odradzovať.“

Toto je pre mňa osobne jedno bohapusté klamstvo! Ja nepoznám a ani som nepočul ani jedného opozičného politika, ktorý by občanov doslova odhováral, nebodaj im zakazoval Covid očkovanie! Rozumní politici, medzi ktorých radím prevažne tých z dnešnej opozície hovoria ľuďom len a len toto – „Občania SR, ak nemáte žiadne Covid zdravotné potiaže, ak ste doteraz takmer 16 mesiacov prežili, aj bez akéhokoľvek dodržiavania protipandemických opatrení Covid bezpríznakovo, tak vedzte, že Váš organizmus má veľmi silnú Covid imunitu. Váš organizmus sa počas tých ostatných Covid 16 mesiacov musel s Covidom „stretnúť“ a možno o tom ani neviete. Tým pádom je Vaša Covid imunita tak silná a na veľmi dlhu dobu, že ani ďalšie jeho mutácie nie sú pre Vás život ohrozujúce. Zároveň jasne hovoríme, že očkovanie je absolútne slobodné, bez akýchkoľvek podmienok. My nedelíme občanov na zaočkovaných, nezaočkovaných, Covid zodpovedných, Covid nezodpovedných. Nikto nesmie mať voči tomu druhému nejaké výhody resp. nevýhody z dôvodu zaočkovanosti resp. ne zaočkovanosti. Toto je výhradne súkromná, medicínsky osobná vec, každého občana SR a nevidíme dôvod, aby sa nejakým spôsobom niekto chválil tým, že je zaočkovaný! Dobre, si zaočkovaný, tak si sa rozhodol, je to tvoja osobná vec a druhých do toho nič! To isté platí o tých, ktorí sa rozhodli nezaočkovať! Zároveň však je potrebné povedať jedno upozornenie, že ak sa chcete Covid zaočkovať, tak nie na základe mediálnych odporúčaní a už vôbec nie na základe odporúčaní, akéhokoľvek politika, ale zvážte, že pred samotných aktom Covid očkovania sa poraďte s vašim ošetrujúcim lekárom, či Vám Covid očkovanie odporúča alebo Vás upozorní pri Vašom zdravotnom stave, možno veku, na isté riziká s tým spojené! Zároveň je potrebné presadiť, aby očkovanie vykonávali predovšetkým všeobecní ambulantní lekári a aby bezpečnosť Covid vakcíny bola potvrdená tým, že za zaočkovanie, po poučení pacienta niesol zodpovednosť práve tento medicínsky personál, ktorí očkovanie aplikuje! Nie nie je to prenášanie zodpovednosti na lekárov, medicínsky personál, NIE. Len je potrebné prinútiť výrobcov vakcín k tomu, aby oni samotní niesli zodpovednosť za zdravotnú bezpečnosť svojich Covid vakcín. Aby tieto spoločnosti vydali štúdiu o svojich vakcínach, predostreli ju lekárom a tí budú jasne vedieť komu Covid vakcínu bez problémov áno, ak ju daná osoba chce a komu absolútne nie, aj vtedy, ak by sa takáto osoba domáhala Covid vakcíny, jedine za predpokladu, že táto osoba berie na seba všetky riziká s tým spojené! Zároveň sa vážený občan zameraj na svoju životosprávu a životný štýl, veľa prirodzených vitamínov, podľa možnosti čo najviac aktívneho pohybu, čo najviac pobyt na čerstvom vzduchu s voľným dýchaním, „nasávanie“ prirodzeného vitamínu D z priamych slnečných lúčov a hlavne čo najskôr sa zbaviť Covid stresu a Covid strachu!“

Áno, presne toto hovoria dnešní, zväčša opoziční politici, tí, ktorých Zuzana Čaputová vo svojej Covid výzve nazýva – Covid odradzovači!!!

A čo myslí Zuzana Čaputová tým, keď hovorí o tom, aby politici „aktívne vyzývali občanov na Covid očkovanie“? To si mám pod týmto jej „aktívnym vyzývaním na Covid očkovanie“ predstavovať, že každý „rozumný“, „zodpovedný“ politik má aktívne vyzývať na Covid očkovanie, tak ako to robia ONI? Že ak sa nenecháš na základe našej „aktívnej výzvy zaočkovať“, tak strácaš podstatnú časť svojich ľudských a občianskych práv?! Toto je to aktívne vyzývanie ku Covid očkovaniu podľa Zuzany Čaputovej? A nie je je to náhodou neprimeraný nátlak spojený s vyhrážaním sa?!

Preto hovorím, že pre mňa osobne Zuzana Čaputová vo svojej výzve bohapusto klamala, zavádzala, ak hovorí o akomsi odrádzaní od očkovania z radov zväčša opozičných poslancov!

Ale je tu aj iná časť politikov, zväčša tá terajšia chuntokoaličná a po verejnej výzve, už k nej jednoznačne patrí Zuzana Čaputová, ktorí/ktorá, hovoria/ hovorí občanom SR toto – „Jediné čo Vás pred Covidom zachráni je Covid očkovanie a neexistuje iná alternatíva. Preto buďte „zodpovední“ a choďte sa dať čo najskôr Covid zaočkovať! Zaočkovaní budú mať voči nezaočkovaním rôzne výhody a benefity. Tí ktorí sa nedajú zaočkovať budú musieť počítať s istou, veľmi pre ich bežný život nepríjemnou dávkou obmedzení!“ atď. atď.

Áno, toto je pravda! Takto sa dnešný Covidchuntovládcovia na čele so Zuzanou Čaputovou vyhrážajú občanom SR! Tým občanom, ktorí sú absolútne Covid zdraví dnes, boli včera a budú aj zajtra, a že je ich drvivá väčšina, tak o tom svedčí aj to, že len vďaka ním ešte ako tak funguje slovenská ekonomika lebo aj počas najtvrdších, ničím odôvodnených Lockdawnov chodili poctivo do práce, vytvárali štátne hodnoty, z ktorých sú kráľovsky platení všetci tí Covidchuntovládcovia, so Zuzanou Čaputovou na čele!!!

Dôležitý záver:

Toto sa naozaj nedá a ani nesmie prehliadať!

V denníku SME.sk som naďabil na takýto článok uverejnený dňa 23. júna 2021 o 21:27, autor Ján Krempaský, pod názvom – „Delta variant udrie asi už v polovici júla. Zasiahne nezaočkované regióny“

Už samotný názov článku je nekorektný a hrubo zavádzajúci, vyvolávajúci u menej informovaných občanov doslova paniku, čo sa dá označiť za trestný čin šírenia poplašnej správy!!!

Ešte oveľa závažnejší je obsah tohto článku, minimálne do tej časti, ktorá je ešte bez odomknutia čitateľná – https://domov.sme.sk/c/22688096/delta-variant-udrie-asi-uz-v-polovici-jula-zasiahne-nezaockovane-regiony.html.

Na konci (do kedy sa dá dočítať) článku je toto – „Ideálne a účinné v boji proti delta variantu by bolo, ak by sa dalo zaočkovať 90 percent obyvateľov, vyhlásil v uplynulých dňoch minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (OĽaNO).“

Čo v preklade znamená, že každý!

A hneď pod týmto, je uvedený ešte čitateľný, tento nanajvýš nehorázny text – „Ak sa Slovensku v najbližších dňoch nepodarí výrazne plnú zaočkovanosť zvýšiť, nezaočkovaní v niektorých regiónoch na juhu, východe a severe Slovenska budú podľa Martina Pavelku z Inštitútu zdravotníckych analýz (IZA) delta variantom „rozmetaní ako veternou smršťou„.

Teda, ak sa mal Martin Pavelka (epidemiológ) takýmto nehoráznym spôsobom vyjadriť, tak potom toto jeho vyjadrenie má ČO ZNAMENAŤ smerom k menej zaočkovaným častiam Slovenska, smerom k občanom, ktorým za ostatných 15 mesiacov nebolo Covid nič, resp. ho vlastnou imunitou, niektorí hravo, niektorí s menšími problémami zvládli???

Ako si mám tento jeho výrok vyložiť? Môžem ho označiť za bezdôvodné šírenie obzvlášť nebezpečnej poplašnej správy?! Alebo ho môžem označiť za obzvlášť nebezpečné vyhrážanie sa tým občanom, ktorí žijú v daných lokalitách SR!

Jedno aj druhé je veľmi vážny trestný čin!

Ale dobre. Skúsim to takto – Vy, všetci tí, korí sa dnes, akýmkoľvek spôsobom snažíte presvedčiť resp. donútiť občanov SR, k ničím odôvodnenému Covid očkovaniu, ku Covid očkovaniu ktoré môže niektorým privodiť vážne zdravotné problémy, aj preto lebo neboli vopred svojim ošetrujúcim lekárom upozornení na možné, aj vážne zdravotné komplikácie s možnosťou u niektorých jedincov aj smrťou, by ste sa mali do budúcnosti pripraviť, aj na takúto možnosť, že Vás tento rozhnevaní, rozzúrení dav „rozmetá, ako veterná smršť“!!!

Tak čo Martin Pavelka a všetci dnešní Covidchuntovládcovia a všetci Covid genocíťaci, čo je toto moje vyjadrenie smerom k Vám? Je to len obyčajné vyjadrenie sa alebo je to možné považovať za vyhrážanie sa resp. za šírenie násilnej poplašnej správy???

Ja by som sa takto drzo, bezočivo, neľudský nikdy voči nikomu nevyjadril, nenapísal, ale vy ste mi inú možnosť nedali a tak skúšam Váš postoj, ak by sa niekto takto vyjadril o Vás resp. smerom k Vám!!!

 

 

 

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.