Založ si blog

Zuzana Čaputová a jej nedovzdelané politické krvavé oči.

Opäť NÁHODA, ZÁMER! ODKLÁŇANIE POZORNOSTI?

Nuž podľa mňa je to zo strany Zuzany Čaputovej ďalšia deklarácia, že je absolútne spätá s dnešnou „slovenskou“ chuntovládou a že je absolútnou politickou otrokyňou USA administratívy a Západnej veľkokapitalistickej lóže!!!

O čo ide? Nuž o toto.

V posledných dňoch sa v NR SR prerokovával návrh časti koaličných poslancov, aby sa siahlo na starobné dôchodky tých, dnes veľmi starých občanov, ktorí pred novembrom 1989 pracovali, NIE SPOLUPRACOVALI (!), v štátnych bezpečnostných zložkách. Teda napr. bežný administratívni zamestnanci, ale aj bežní policajti, vyšetrovatelia a pod., ktorí nijakým spôsobom nikomu neubližovali, po nikom zámerne nešli, len si vykonávali svoju prácu podľa pracovného zaradenia a pracovnej náplne, povinnosti!

Jednoducho povedané neboli to tzv. Eštebáci!!!

A práve v tieto dni, aby Zuzana Čaputová podporila, takýto naozaj hlúpy a dnes absolútne nepodstatný zákon resp. novelu zákona, tak dňa 24. júna 2021 o 13:00 hod. zverejňuje na svojom FB profile status venovaný pamätnému dňu obetí komunizmu!

Tento deň bol na Slovensku vyhlásený za pamätný deň obetí komunizmu presne pred rokom – 24.6.2020 –   https://www.direktor.sk/sk/aktuality/24-jun-den-pamiatky-obeti-komunistickeho-rezimu-a-den-slovakov-zijucich-v-zahranici.a-13406.html !

Je to nadmieru zavádzajúce!

Na Slovensku NIKDY, opakujem NIKDY nebol komunizmus, ani tu nebol komunistický režim!

Boli tu len členovia Komunistickej strany!

Zuzana Čaputová sa v ten deň, stretla s veľmi starými ľuďmi, ktorým, áno uznávam, bolo v dávnej dobe neodvodnene ublížené, ale nebolo to ani v Komunizme, ba ani v komunistickom režime!

V 50. rokoch minulého storočia, síce boli pri moci ľudia, ktorí sa pýšili, že sú členmi KSČ resp. KSS, že sú komunisti, ale celkom iste mali od tejto politickej ideológie veľmi ďaleko a v mnohých smeroch sa dopúšťali naozaj nie celkom ľudských aktivít. Keďže som v tomto období mal -16 rokov, tak sa k nemu ani objektívne neviem vyjadriť a ani sa vyjadrovať nebudem!

Pripomínam Zuzane Čaputovej, že v období od 1945 do 1960 sme sa volali Československá republika s takzvanou ľudovodemokratickou vládou! Teda nie Československá komunistická republika a ani nie vláda komunizmu!!!

Bola tu oficiálne ľudovodemokratická vláda!!! Poprosím – ZAPAMäTAŤ!!!

Od roku 1960 do 1989 – sme sa volali Československá socialistická republika (ČSSR) a v rámci nej sme boli Slovenská socialistická republika (SSR)!

Teda nie Československá komunistická republika a ani nie vláda komunizmu!!!

Bola tu oficiálne socialistická vláda!!! Poprosím – ZAPAMäTAŤ!!!

Teda ani raz v histórii, či už bývalého Československa alebo Slovenska, ako jeho súčasti, sme NIKDY neboli štátom s komunistickým zriadením!

Prosím naštudovať čo je komunizmus! (https://sk.wikipedia.org/wiki/Komunizmus)

Je obrovský rozdiel medzi členstvom v komunistických stranách, medzi komunistami a komunistickým štátnym zriadením!!!

Mám to šťastie že dosť značnú časť som prežil v socialistickom zriadení (1966-1989) a teda môžem celkom jasne napísať a smelo prehlásiť, že v tých „zlých“ socialistických školách nás učili, že ku komunizmu máme ešte ďaleko lebo to mala byť tak pokročila spoločnosť, kde si každý zoberie len toľko, koľko bude potrebovať, dnes sa tomu s odporom hovorí beztriedna spoločnosť!

Samozrejme, že aj vtedy a dnes už úplne, sa mi to zdá/zdalo, ako nedosiahnuteľná utópia!!!

Teda tvrdiť, že tu máme obete komunizmu je scestné a hrubo zavádzajúce!!!

Zuzana Čaputová vo svojom nedovzdelanom FB statuse tvrdí toto – „24. jún je Pamätný deň obetí komunizmu na Slovensku“

Keby Zuzana Čaputová napísala, že obetí, niektorých absolútne pomýlených členov Komunistickej strany Československa resp. Slovenska, tak by som to ešte ako tak bral. Ale týmto Zuzana Čaputová jasne deklaruje, že je za kolektívnu vinu! Či nie? Podľa mňa áno! Lebo ona drzo, nedovzdelane, hádže do jedného vreca všetkých členov KSČ/KSS, aj tých, ktorí sa stali členmi tejto strany z presvedčenia a nie zo zištných dôvodov – nuž nech sa opýta Zuzana Čaputová svojho poradcu pre vnútornú politiku Mariána Leška, čo ho viedlo k tomu, že bol aktívnym členom Komunistickej strany?! Či to boli zištné dôvody alebo to bolo jeho hlboké presvedčenie, že byť v Komunistickej strane a aktívne sa podieľať na jej politike, na budovaní najskôr socializmu a neskôr komunizmu, bolo pre neho česť, životným poslaním?! Nech sa ho opýta, ako písalo NOVÉ SLOVO, týždenník, ktorý vydával Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska o zločinoch „komunizmu“ v 50. rokoch 20. storočia! Nech sa ho opýta, či aj vtedy mladý Marian Leško, ktorý v tomto komunistickom týždenníku pracoval od roku 1982, ako aktívny redaktor, napísal resp. písal kritické články do Nového slova o zverstvách komunistov, ktoré tu páchali na nevinných intelektuáloch v 50. rokoch 20. storočia?!

Teraz neviem celkom posúdiť, ale na tejto fotografií, ktorú zverejnila Zuzana Čaputová k tomuto svojmu nedovzdelanému FB statusu, pravdepodobne v popredí stojí práve Marián Leško (priznávam nie som si istý, posúď občan SR), vedľa neho jeden veľmi starý človek a hlboko sa klania pred pamätníkom obetiam „komunizmu“! Ak je to naozaj Marián Leško, tak je mi z toho naozaj na zvracanie a na toto všetko, na toto nebotyčné neoliberálne, kapitalistické farizejstvo, sa z boku prizerá „hodnotovo“ nedovzdelane nastavená Zuzana Čaputová (div sa svete, keď je s obeťami „komunizmu“, tak už ani rúško/respirátor nemá/nepotrebuje!)!!! –  https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1745627338978576/1745627265645250/

 

Nezmysel tohto jej vyjadrenia som vyvrátil vyššie. Zároveň Zuzana Čaputová zabudla uviesť, že tento „pamätný deň“ je starý len rok!!!

Zuzana Čaputová ďalej píše aj toto – „…ktorí boli neprávom prenasledovaní, väznení a mučení za postoje, ktoré neboli v súlade s oficiálnou štátnou ideológiou.“

No niečo úžasné! A čo dnes robí Zuzana Čaputová spoločne s dnešnou Covidchuntovládou?!

Ak dnes, nie je niekto stotožnený s ich dnešnou jedinou „správnou“ Covid očkovacou ideológiou, tak čo robia s takýmito občanmi SR?!

Nie sú takíto občania odsúvaní na okraj spoločnosti a nepriamo prenasledovaní, v povinných karanténach doma väznení a označovaní ako tí „nezodpovední“, tí nezaočkovaní, tí, ktorí ohrozujú životy a zdravie tých „zodpovedných“, zaočkovaných a pritom to nie je absolútne pravda?! Nie je to nijako vedecky dokázané a ani podložené?!

Ako to máme dnes nazvať?! Nie sú náhodou títo dnes žijúci (mladí, starí) občania SR obeťami kapitalistickej svojvôle a kapitalistického diktátu???!!!

Zuzana Čaputová ďalej píše – „Pamätníci, ktorých sa toto prenasledovanie osobne dotklo, mi porozprávali svoje životné príbehy.“

Veru, chcel by som sa dožiť doby, a veku v plnom zdraví, keď budem mať tiež niekde okolo 90 rokov (presne o nejakých 35 rokov!) a na čele našej drahej, milovanej republiky bude naozajstná Hlava štátu a v Slovenskej republike bude vládnuť naozajstná Slovenska vláda, ktorá nechá postaviť nie jeden na celom území Slovenska, ale aspoň v každom krajskom a okresnom meste Slovenska Pamätník obetiam kruto Covidchuntovskej vlády v rokoch 2020 až 202., ktorej neoddeliteľnou súčasťou bola aj Covidchuntovská „prezidentka“ SR Zuzana Čaputová.

Áno a chcel by som sa dožiť toho dňa, aby som sa o tých 35 rokov klaňal pred takýmto pamätníkom s budúcim naozajstným prezidentom/prezidentkou SR, možno spoločne aj s naozajstným slovenským predsedom vlády a oni by na svojom FB statuse napísali, že pri tejto príležitosti si z mojich (našich) úst vypočuli životné príbehy, ktorých sa toto Covidchuntovské obdobie hlboko dotklo lebo sme sa nepodvolili vtedajšej diktátorsko-despotickej oficiálnej štátnej Covid ideológií!!! Ideológií „dobrovoľného“ Covid očkovania!!!

Naozaj na teraz, už nemám čo viac dodať, aj keby bolo čo a o čom! Hlavne porovnať obete režimov, spoločenských zriadení na Slovensku, keď vládli členovia komunistických strán s obeťami lunpen kapitalizmu, ktorý nám tu vládne a gniavi nás už viac, ako 30 rokov a hlavne s absolútne zbytočnými obeťami Covidchuntovlády, s neoddeliteľným prispením Zuzany Čaputovej, napr. od 31.10.2020 dodnes…!!!

Jedine, predsa len ešte jedna vec. Súhlasím s poslednou vetou, ktorú napísala Zuzana Čaputová v predmetnom FB statuse, ktorá znie – „Aby sme mali budúcnosť, potrebujeme si pripomínať minulosť.“

Verím, že táto Covidchuntovská doba, Covidchuntovská vláda na Slovensku, na čele so Zuzanou Čaputovou, čoskoro pominie a áno následne si ju neustále pripomínajme, pripomínajme si tieto ich Covid „dobrovoľnosti“ na nás zdravých občanov SR páchané, áno preto, aby sme my a naše ďalšie pokolenia mali budúcnosť!

Zdôrazňujem, ABY SME MALI BUDÚCNOSŤ!!!

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.