Založ si blog

Pre Čaputovú, Hegera, Matoviča, Krčméryovcov, Bražinovcov, Sabakovcov. ..

…ale hlavne pre TEBA SLOVAČ! Pre tú časť Slovače, ktorá je zavesená výhradne na RTVS, TV Markíza, TV JOJ, Aktuality.sk, SME.sk, Denník N resp. tá časť Slovače, ktorá buď nemá čas alebo nemá možnosti si získať iné, ako tie „pravé“ a jedine „pravdivé“ informácie napr. na Internete. A potom chodí aj po vonku v rúšku, v respirátore, ponáhľa sa na Covid očkovanie absolútne bez rozmyslu lebo títo tam „hore“ takto povedali (doslova nakázali s jasnými podmienkami!), že toto je to najlepšie v boji proti obzvlášť „nebezpečnému“ C-19!!!

Nuž a potom sú medzi nami aj takí, ako napr. ja, ktorí síce možno sme v našej Slovač spoločnosti v hojnom počte, ale tí tam „hore“ nám vôbec nedávajú verejný priestor (samozrejme, že teraz myslím tých oveľa spoločenský známejších, vplyvnejších, ako som ja) lebo šírime konšpirácie, hoaxy, bludy, múdrosračujeme od samého počiatku „pandémie“ a dostávame od tých tam „hore“, také a podobné „pekné“ prívlastky.

Nuž áno, musel som sa „vybrať“ na stránky „konšpiračného“ média (Zem&Vek – https://zemavek.sk/covid-19-divadlo-na-samite-skupiny-krajin-g7/ ), aby som sa dozvedel/zhliadol, absolútnu „konšpiráciu/hoax“ o tom, aký je ten SarsCov-2/Covid-19 „obzvlášť nebezpečný vírus a hlavne pre  koho ÁNO a pre koho NIE!

A čo som nezistil?! Nie, nezameral som sa len výhradne na písaný text lebo ten môže byť „konšpiračný“, „hoaxový“, ale zameral som sa na zverejnené fotografie. S tých fotografií som sa dozvedel odpoveď na moju vyššie položenú otázku, ktorí sú to tí Covidom nedotknuteľní, a ktorí sú ním obzvlášť nebezpečne postihnuteľní, ak pravda nebudú dodržiavať prísne pandemicko-epidemiologické opatrenia a hlavne sa nepoddajú „dobrovoľnej“ Covid vakcinácií, hlavne tou vakcínou, ktorá bola daná do masového obehu PODMIENEČNE!!!

Tá prvá skupina, teda tá, ktorá síce hlása, že C-19 je novodobý zabijak pre všetkých bez rozdielu, tak to sú tí „najvyšší“ vo svetovej populácií postavení a tí druhí to sme všetci My ostatní, teda absolútna, drvivá svetová populácia, ktorá musí počúvať a slepo veriť tím „prvým“, ktorým „záleží“ na našom zdraví a predovšetkým na našich životoch!!!

Pre tých, čo nemajú možnosť sa na internete pozrieť na predmetné fotografie z ostatného samitu najsilnejšej skupinky ľudí sveta pod názvom G7 resp. nemajú na to čas, opíšem čo je na uvedených fotografiách.

Na fotografiách sú také svetové, západné, veľkokapitalistické „excelencie“, akou je Angela Merkelová, Emmanuel Macron, Boris Johnson, Ursula von der Leyenová, Charles Michel a samozrejme nemôže chýbať najväčšia „celebrita“ sveta – Elizabeth Alexandra Mary Windsor, jednoducho Alžbeta II.

Všetci títo sú na oficiálnych fotografiách a záberoch určených výhradne, len pre nás, tých „druhých“, pekne krásne od seba v sociálnych odstupoch a keď pózujú po dvojiciach, tak aj v rúškach! (https://www.trend.sk/gal/spravy/francuzsky-prezident-macron-chce-reset-francuzsko-britskych-vztahov/1)

Lebo je potrebné ľudstvu ukázať a odkázať – POZOR ostatná nevzdelaná ľudská spodina, Covid je tu a ak sa nebudete správať Covid zodpovedne, tak ako my, vaši vševediaci vodcovia, tak nevymizne ani Covid-19 pandémia, ale čaká nás/vás, ešte oveľa horšia korona katastrofa!!!

Áno, presne takto to chápem ja.

No a potom, keď sa skončila oficiálna časť ich prezentácie pre nás tých „druhých“, vybrali sa všetci tí „prví“ na samit piknik, kde títo Covid vševediaci, zabudli, že nejaký Covid existuje a oddali sa svojim celebritným radovánkam. Na týchto, už neoficiálnych samit G7 fotografiách, už neplatia žiadne Covid sociálne odstupy, žiadne rúška, ale celkom milé objatia, absolútne úzky kontakt, úsmevy, šťastie nadšenie a pod.

Fakt niečo tak nechutné až odporné!!!

Ale aby som nebol len v rovine „konšpiračnej“ a aby som nebol obvinený, že čerpám výhradne z „najkonšpiračnejšieho“ média na Slovensku Zem&Vek a že tie fotografie mohli byť retušované, upravované resp. z iného pred Covidového obdobia, tak som zašiel na iné web stránky a zameral som sa výhradne na svetovo „najpravdivejšie“ média napr. BBC.

Na Wikipedií sa dozvedám, že BBC je „britská televízna a rozhlasová verejnoprávna spoločnosť“ a dokonca je tam napísané aj toto – „BBC bola v 20. storočí tradične považovaná za spoločnosť s objektívnym spravodajstvom.“ (British Broadcasting Corporation – Wikipédia (wikipedia.org)

Nuž teda, mali by sme im asi veriť. Či nie?! Nuž nechám to na slobodné uváženie každého čitateľa tohto článku.

Vo vyššie opísanej súvislosti som narazil na Internete, na web stránky tejto v 20. storočí najobjektívnejšiu spravodajskú spoločnosť sveta a na ich článok zo dňa 14.6.2021 s takýmto názvom  –  „Na obrázkoch: Svetoví lídri sa na samite G7 vyhrievajú na slnku Cornwallu“

BUM!

Takmer identické fotografie, aké uverejnil slovenský Zem&Vek (pravdepodobne tu sa inšpirovali), totálne „konšpiračné“ a „hoaxové“ slovenské médium, takto označované podľa všetkých „najobjektívnejších“ „slovenských“ médií a terajších „vládnochuntovských“ politikov, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc! Takže pre verejnosť (Covid klamanú a Covid bezdôvodne nadmieru gniavenú) krásne fotečky s odstupmi a rúškami/respirátormi a vzadu v „súkromí“ na neverejnom programe NIČ, žiadne rúška, žiadne respirátory, blízky osobný kontakt a ktohovie či vôbec sú Covid zaočkovaní!!! (https://www.bbc.com/news/uk-57438878)

Tak teraz, ako to je? Kto je tu konšpirátor a šíriteľ hoaxov o tom, že s Covid-19 nie je celkom všetko s kostolným poriadkom, ako sa nám to už viac, ako 15. mesiacov snažia nahovoriť naši aj svetoví tí „prví“?!

Takže, ako Slovač ďalej? Necháme sa aj naďalej bezdôvodne gniaviť a obmedzovať vo všetkom čo si títo „prví“ na nás zaumienia!!!

Za mňa absolútne a dôrazné NIE!!!

Pýtam sa ťa Slovač a čo sme my iní ľudia, ako oni? Je naše zdravie a životy inak cenné, ako tie ich? Ako to, že ich sa Covid „chytá“ len keď sú pred kamerami a keď sú na kope v „súkromí“, tak už Covid nie je nebezpečný???

A ako to, že nás, tých „druhých“, sa Covid chytá kde sa len pohneme???!!!

Stále ti Slovač nedochádza, že tu čosi smrdí, smrdí veľmi preveľmi?!

Ja osobne, tak ako som to robil doteraz, nemienim dodržiavať tie ich bludárske Covid opatrenia (asi preto sa ma doteraz za viac, ako 15. mesiacov Covid nedotkol a keď dotkol tak ho moje telo/imunita poslalo/poslala do horúcich pekiel…!), nenosím rúško, nenosím respirátor, o Covid vakcinácií nemôže byť ani reči a všade, kde vstúpim resp. ak ma nejaký agilný príslušník „Pomáhať a chrániť“ upozorní nato, že si mám nasadiť rúško, nedajbože ma niekto bude chcieť nasilu napichať „ich“ Covid vakcínou, tak mu ukážem tie fotografie z ostatného samitu G7…!!!

A ty občan SR, Slovač, Ty sa ako zachováš??? Kedy zo seba strasieš ten Covid strach, Covid paniku? Kedy začneš konečne uvažovať triezvo a pozerať sa na Covid situáciu viac zoširoka a nie len na základe toho, čo ti prezentujú, nariaďujú tí „prví“, tam kdesi hore, tak vysoko, že si myslia, že na nich niet?!

Veru, všetci sme si cenou svojich životov rovní! Nikto v cene života nad nikým nestojí! A ak si to tu niekto na tejto zemi myslí, tak sa veľmi, preveľmi škaredo mýli…!!!

Záver:

Nuž veru nemusíme ísť pre príklad Covid nedotknuteľnosti tých „prvých“ až na samit G7.

Nie, stačí nahliadnuť do sály NR SR a uvidí, že aj u nás sú tí „prví“ z „najprvejších“!

Ján Mičovský! Áno, ten Ján Mičovský, ktorý od prvopočiatku tejto vládnochuntovskej garnitúry Covid fanatikov, až do nedávnych dní sedel v oboch „vládach“ Igora Matoviča a odhlasovával všetky nezmyselné Covid opatrenia, hlavne tie o povinnom nosení rúška/respirátora všade, kam sa občan SR pohol!

No a tento bývalý „minister“ sa po „hodnotovo“ politickom rozhodnutí vracia do NR SR, kde podľa jeho nedávneho šéfa Eduarda Hegera bude mať oveľa väčšie možnosti, ako pomôcť slovenskému pôdohospodárstvu a vidieku, ako keď bol terazky ministrom!

Ján Mičovský však „zabúda“, že aj v NR SR platí to nezmyselné nariadenie o nosení rúška/respirátora a sedí v laviciach veselo bez akejkoľvek Covid ochrany na horných dýchacích cestách! Iste, že za toto môžem Jána Mičovského len a len pochváliť, len ma zaráža, či sa on, alebo za ním sediaci poslanci NR SR (Anna Remiášová, Vladimír Zajačik), mimochodom všetko jeho „stranícki“ kolegovia z OĽANO, ktorí tiež zahlasovali v NR SR za všetky vládnochuntovské bludárske Covid epidemiologické/pandemické opatrenia presne tak, ako schválila chuntovláda, v ktorej tak pevne sedel aj samotný Ján Mičovský!

Tu je dôkaz číslo jedna – plenárne zasadnutie NR SR dňa 16.6.2021 o 16:56 h. počas faktickej poznámky Anny Remiášovej – https://tv.nrsr.sk/videokanaly/osoba/8/Anna.Remi%C3%A1%C5%A1ov%C3%A1?id=244044

Tu je dôkaz číslo dva – plenárne zasadnutie NR SR dňa 16.6.2021 o 16:47 h. počas faktickej poznámky Vladimíra Zajačika –  https://tv.nrsr.sk/videokanaly/osoba/8/Vladim%C3%ADr.Zaja%C4%8Dik

Tu sa Ján Mičovský nemôže vyhovárať, že sa pozabudol, hlavne po tom, keď ako člen chuntovlády I. a II. Igora Matoviča, všade, kde sa pohol musel a aj mal nasadené rúško/respirátor. Toto je pre mňa jasný dôkaz, že Ján Mičovský má iné informácie o “nebezpečnosti“ Covid-19, ako my ostatní, tí „druhí“!!!

A že z jeho strany nešlo o pozabudnutie sa, si nasadiť ochranu na tvár pred Covid-19, počas plenárneho zasadnutia NR SR svedčí fakt, že medzi vystúpením s faktickou poznámkou poslanca V. Zajačika a A. Remiášovej uplynulo plných, minimálne 9 minút!!! (16:47 – 16:56)

A ty občan vieš, že keď, ešte aj dnes, v týchto nádherných teplých letných dňoch (!) vstúpiš do nejakého interiéru napr. obchodu a v sekunde si nenasadíš rúško/respirátor, tak v tej istej sekunde je pri tebe SBS-kár alebo na teba z diaľky kričí predávajúci – „Nasaďte si rúško!!!!“

Nuž občan SR, vnímaj aj iné informácie o Covide-19 (ale nie len o Covide), nie len tie „správne“, „pravdivé“, mediálne, informácie a nariadenia, ktoré na teba bezdôvodne nakladajú tí tam hore „prví“, ale poriadne otvor oči, nastraž uši a vnímaj aj tie informácie z tých médií, ktoré podľa tých „prvých“ hlásajú len Covid „konšpirácie“ a Covid „hoaxy“.

Môj osobný názor je ten, že je potrebné okamžite zastaviť tých „prvých“, tam kdesi hore, vraj nami nedosiahnuteľných, aby už ďalej nešírili ten bezdôvodný strach, paniku, aby nás už ďalej negniavili a hlavne, aby nesiahali na naše deti!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.