Založ si blog

Rodičia, dokedy budeme mlčky znášať gniavenie našich detí týmito covid judášmi? !

Áno, ako inak mám nazvať ľudí, ktorí za judášsky groš manipulujú našimi deťmi, vymývajú im mozog, útočia na ich malé, mladé hlavičky, inak, ako COVID JUDÁŠI!!!

Dnes týmito najväčšími slovenskými Covid judášmi sú Hegerovsko-Lengvarska politická Covid judášska klika podporovaná Zuzanou Čaputovou.

Títo Covid Judáši, keď zistili, že na dospelú populáciu, ktorá im len tak bez rozmyslu nenaletela na tie ich Covid judášske manipulácie, tak sa pustili do našich bezbranných detí! Avšak zabúdajú, že tie deti majú rodičov! Rodičov, ktorí ich za akúkoľvek cenu ochránia pred všetkým a všetkými, ktorý im nasilu „pomáhajú“.

Nech si títo Covid judáši pomáhajú svojim deťom v „zdraví“ prežiť ich nebezpečný Covid a naše deti nech nechajú na pokoji!!!

Nech nechajú rodiča, ktorý je jediný na tomto svete, ktorý jediný je za svoje dieťa v plnom rozsahu zodpovedný, aby on, rodič rozhodol, či svoje dieťa dá zaočkovať takou vakcínou, ktorá je narýchlo kvasená a bola samotnými výrobcami daná do „obehu“ medzi pospolitý ľud len PODMIENEČNE!!!

To je, akoby výrobca automobilov vyvinul nové technológie na brzdenie ich aut, bez dôkladného odskúšania by ich uviedol na trh a oznámil by ľudstvu, musíte tieto autá kupovať, aby sme zistili, či nová brzdiaca technológia funguje a aby sme počas vašej prevádzky na týchto automobiloch vychytali muchy a zistili, kde má táto technológia nedostatky. A ak by sa niekto pri tom aj zabil lebo nový brzdový systém nezareagoval, tak potom je tu možné použiť  vysvetlenie Vášho slovenského „naj“ Covid infektológa Petra Sabaku a jeho vyjadrení o smrtiach v spojitosti s vpichnutím novej Covid vakcíny, že teraz si všetci všímajú spojitosť nášho brzdového systému s každou kolíziou auta s našim novým brzdovým systémom a že smrť nastala hlavne v spojitosti s týmto našim novým brzdným systémom, ale my môžeme celkom jednoznačne povedať, že to tak nie je lebo smrť by nastala tak či tak, či systém zareagoval alebo nie!  ( https://www.hlavnespravy.sk/infektolog-sabaka-uradnicku-z-nitry-nezabila-vakcina-ta-nepredstavuje-v-ziadnom-pripade-riziko-ti-co-umreli-by-umreli-aj-tak/2578828)

Posledné udalosti okolo našich detí v spojitosti s Covid-19 ma už doslova dostavajú na prah mojej tolerancie znášať tieto ich Covid judášske opatrenia, nariadenia.

Jednoducho idú v tejto ich Covid judášskej veci tvrdo po našich deťoch. Deti, ktoré chcú toto leto absolvovať letný detský tábor (DTL), tak sa musia pred nástupom povinne podrobiť PCR testu na prítomnosť C-19!!! Jasne to povedal Covid judášsky „minister“ zdravotníctva Vladimír Lengvarský – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/591624-lengvarsky-povinnost-pcr-testov-do-detskych-taborov-je-definitivna/ !!!

A odôvodnil to takto Covid judášsky, citujem z vyššie uvedeného článku – „Dôležitosť pretestovania účastníkov táborov pred ich začatím odôvodňuje tým, že sa na nich zúčastní veľké množstvo detí. Potvrdil, že minulý rok pred druhou vlnou pandémie bolo vyhodnotené a dokázané, že tábory sú jeden z najväčších problémov, kde dochádzalo k šíreniu ochorenia.“

JA CHCEM VYDIEŤ TOTO VYHODNOTENIE A DôKAZY!!! Vy „novinári“ čo toto tak radi šírte, nechcete vidieť tieto dokumenty o ktorých Lengvarský tak bohorovne hovorí resp. tvrdí???!!!

Pýtam sa tohto Covid judášskeho „ministra“, kde má fakty, dôkazy, že tomu tak bolo?

Nech predloží štatistiky, koľko našich detí, čo sa v lete 2020 zúčastnili DLT, následne v novembri, decembri 2020 a následne január, február, marec 2021, nakazili svojich blízkych – rodičov, starých rodičov, Covidom-19 a koľkí z nich, na tieto následky ochorenia na C-19 umreli!!!

A keď má takéto štatistiky, ktoré mu toto jasne potvrdili, tak nech to preukáže konkrétne po jednotlivých DLT, aby sme teda vedeli, ktoréže sú to tie DLT, kde sa naše deti natoľko nakazili, že následne nám výhradne ich zásluhou, tu od novembra 2020 do konca mája 2021, umrelo viac ako 12 tisíc ľudí na/s C-19. Koľkíže s tých 12 tisíc umretých na/s C-19, prišlo po letnej sezóne 2020 do styku s takými deťmi, čo v to leto navštívili DLT???!!!

Mám jeden jasný dôkaz že tomu tak NIE JE/NEBOLO– moje/naše dieťa.

Tak počúvajte resp. poriadne s porozumením čítajte nasledujúce riadky, hlavne vy Covid judášsky „minister“ zdravotníctva BG Vladimír Lengvarský – keďže sme s manželkou pracovne vyťažení (chvalabohu!), tak naše dieťa po ukončení školského roka 2019/2020, najskôr navštívilo jednu babku, potom sme v rámci letnej dovolenky strávili týždeň na Slovensku (do zahraničia, aj keď sme mali od decembra 2019 už riadne v plnej výške vyplatenú dovolenku pri mori, sme nevycestovali lebo sme odmietli rešpektovať a obmedzovať sa hlúpymi Covid opatreniami…), potom naše dieťa išlo k druhej babke. Po návrate bolo krátko doma s nami a následne nastúpilo na 13 dní do DLT – vtedy ešte bez povinných, pre túto udalosť absolútne nepotrebných hlúpych PCR alebo AG testov na C-19! Úplne normálne, ako zdravé dieťa, sa z DLT tábora vrátilo absolútne bez problémov, plné zážitkov. Po niekoľkých dňoch doma opäť išlo na pár dni k babke a po návrate sme ešte na konci leta absolvovali týždeň spoločne, ako trojčlenná rodinka pobyt tu u nás doma na Slovensku. A teraz čítajte najpozornejšie – po celý tento čas, sa toto všetko medzi nami (DLT, dovolenka, návštevy u starých rodičov a pod.) odohrávalo bez akýchkoľvek pandemicko-epidemiologických opatrení!!! Čítate? Pozorne? Bez rúška, bez dištancií, bez dezinfekcii, bez strachu, bez stresu – vnúčatá svoje babky objímali, bozkávali a pod.!!!

Po lete naše dieťa nastupuje riadne do školy, avšak pre Covid Judášov, nie na dlho. Starí rodičia „osireli“ a ostali bez svojich vnúčat. A čo sa dialo ďalej? Nuž nič, do dnešných dní sme sa ešte veľakrát stretli tak, ako v to „Covidové“ leto 2020, samozrejme, že bez akýchkoľvek Covid opatrení – boli to sporadické návštevy, boli to Vianoce, bola to Veľká noc, bola to napr. zabíjačka a pod. a NIČ!!! Nikto z našej rodiny neochorel, nie len na „bežnú“ chrípku, o C-19 už ani nehovoriac!!!

Áno priznávam, mali sme jedno úmrtie v rodine, v blízkej rodine, ktoré priamo súviselo s Covid judášmi a s C-19, ale nie tak, ako to oni prezentujú, že nám blízky človek umrel na C-19 lebo sa dostal do styku so svojimi vnúčatami, ktoré boli v DLT!

Nie, on sa nestretol s nikým so svojich blízkych, ba nemal ich pri sebe ani v čase smrti lebo bol v DSS-ke, a ako vieme, DSS-ky boli dlhé mesiace zavreté pre okolitý svet, ako bájna väznica Guantánamo a teda náš blízky zomrel na samotu a…!!!

Takže tento argument Covid judášskeho „ministra“ BG Lengvarského, prečo sa deti toto leto 2021 musia podrobiť povinne PCR testom na C-19 ABSOLÚTNE NEBRIEM!!!

Je mi to celé odporne, proti srsti, ale vysvetlite dieťaťu, že ho za takýchto podmienok nepustíte do DLT, keď sa tak veľmi teší!

Čo mne, ako rodičovi ostáva (a oni Covid judáši to vedia a škaredo to zneužívajú!), keď dieťa ta chce ísť, teší sa ta lebo ta ide už po niekoľký raz po sebe, stretne sa tam so starými aj novými priateľmi a pod.

Ja dieťaťu nechcem ublížiť a preto budem musieť zaťať zuby, ba aj päste, proti mojej srsti a moje/naše dieťa  toto ponižujúce a nič riešiace PCR Covid testovanie podstúpiť. A „útecha“ Covid judáša Lengvarského, že to hradí štát a nie rodič je totálny blud!

Lebo pýtam sa, to kto je ten štát? To sú Marťania alebo my poctivo pracujúci občania SR, čo si poctivo platíme všetky štátom povinné dane a odvody??? Naozaj drzý, povýšenecký idiotizmus najhrubšieho zrna!

A čo nastane na začiatku školského roka 2020/2021?

To na TB vystúpi Covid judášsky minister BG Vladimír Lengvarský a povie, že do škôl budú môcť nastúpiť len tie deti, ktoré sú zaočkované aspoň jednou dávkou vakcíny??? Áno? Toto čaká naše deti následne???

Tak toto NIE, NIKDY!!!

Tu jasne hovorím/píšem, že svoje dieťa týmito vakcínami NENECHÁM NAPICHAŤ!!!

Tak nepôjde do školy?! Alebo ho budú chúďa každý týždeň trýzniť povinným Covid PCR testom???

Tu Vážení rodičia prestáva všetka sranda!

Ja nechcem, aby som si v jedno ráno po druhej dávke Covid vakcíny našiel moje dieťa v posteli bez známky života a istý „naj“ infektológ na Slovensku Peter Sabaka mi cez média odkáže, že ta smrť by nastala tak či tak a teda nespájajme to s Covid vakcínou!

Napíšem pravdu, až ma v tejto chvíli MRAZÍ!!!

Preto už sa viac nerozpisujem, a bolo by ešte o čom, len to uzavriem, že robme niečo rodičia, tí rodičia, ktorí svoje deti milujete nadovšetko, vytvorme verejný tlak na týchto Covid judášov, aby sme im zabránili takto zneužívať naše deti na ich Covid Judášstvo!!!

 

 

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.