Založ si blog

Eduardovi Hegerovi politický preskočilo? Či čo?

Dnešná parlamentná (ale aj mimoparlamentná) opozícia sa snaží dopátrať, čo sa to deje na slovenskej justičnej pôde a žiada od zodpovedných vysvetlenie. Je tu veľa otáznikov, veľa podozrení o prepojení dnešných vládnych na justičné orgány, podozrenia na prepojenie „novinárskej“ obce na justičné orgány, vykoná sa historické stretnutie najvyšších ústavných činiteľov SR v podzemí SIS s najprísnejším utajením o prerokovávaných témach a „predseda vlády“ SR Eduard Heger, prostredníctvom tlačového odboru „Vlády“ SR, na adresu dnešnej opozície vydáva takéto vyhlásenie – „Strany SMER-SD a Hlas-SD, ako politické krídla organizovaného zločinu na Slovensku vytvárajú sústavný nátlak na orgány činné v trestnom konaní. Toto zastrašovanie policajtov, prokurátorov a sudcov premiér Eduard Heger odsudzuje a vyzýva lídrov strán, aby s týmito aktivitami prestali.“

Tak toto je niečo neskutočné! Ani desať štipnutí  mi nepomohlo, aby som sa presvedčil, či sa mi toto nesníva!!!

Tak dnešná despoticko-diktátorská chunta je pri moci 15. mesiacov, majú pod palcom, všetky justičné a silové zložky v štáte a Eduard Heger celému Slovensku odkazuje, že opozičné strany, bez akéhokoľvek vplyvu načokoľvek, čo sa udeje v našom štáte, zastrašujú orgány činné v trestnom konaní?!

To čo sa Eduard Heger už načisto pomiatol na rozume? Minimálne na tom politickom?

Tak on, ako „predseda vlády“ SR zvolá, zorganizuje stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov, s najvyššie pastevnými predstaviteľmi justičných orgánov na Slovensku, hlboko v podzemí pod budovou SIS, národu odprezentuje, že o nič vážne nešlo, že sa pravdepodobne zhovárali o vývoji počasia na najbližšie obdobie, kdesi v okolí Bangladéša a následne obviní súčasnú opozíciu, že vytvára nátlak na orgány  činne v trestnom konaní, ktoré na základe tohto opozičného nátlaku nemôžu mať naplno rozviazané ruky, tak ako im to Eduard a spol. „rozviazali“???!!!

Eduard Heger, týmto svojim podzemným stretnutím, čo odkázal/odkázali orgánom činným v trestnom konaní?!

Odkázal/odkázali im, že majú ešte väčšmi „rozviazané“ ruky smerom k dnešnej opozícií? Alebo im odkázali, že ak nebudú „odviazane“ postupovať, ako bolo nimi naordinované, tak budú ďalšie tajné podzemné stretnutia, kde sa rozhodne o ďalšom „rozväzovaní“ ich rúk s následkom, že ak nebudú postupovať, konať, tak ako bolo nimi naordinované, tak skončia, ako ich predchodcovia, ktorí akosi zle pochopili, čo to znamená mať „rozviazané“ ruky dnešnou diktátorsko-despotickou chuntou, keď im následne NAKA  „jemne otvorila“ dvere na ich príbytkoch?!

Nuž, nie dnešná opozícia sa trasie, ale podľa reakcií dnešných najvyšších, to bude úplne naopak!!!

Na záver ešte jedno pripomenutie Edkovi Hegerovi, ktorý dnes pôsobí, ako také „ucho“ Igora Matoviča, ktorý síce už nikde nechodí, ba už ani do televíznych diskusií, ale akosi všetko vie, o všetkom je informovaný!

Edko Heger, ucho Matovičovo, sa dnes rozčuľuje nad tým, že opozícia tým, že zverejňuje SMS komunikáciu medzi orgánmi činnými v trestnom konaní a tzv. Kajúcnikmi (špinaví klamárski, zapredaní udavači!), vraj robí nátlak na tieto, nimi riadené orgány činné v trestnom konaní!

To si Edko nepamätá, ako po istej vražde v marci 2018, sa v médiach roztrhlo vrece s akýmisi prepismi SMS správ, ktoré nazvali bombasticky „kočnerová Threema“?!

Toto si Edko nepamätá???!!! A vtedy to bolo čo, od vtedajšej „demokratickej“ opozície smerom k vtedajším orgánom činným v trestnom konaní, keď na TB vtedajšia „demokratická“ opozícia vysielala signály smerom k justičným orgánom, že po PV 2020 tu vyčistia justičné prostredie od Smeráckej mafie?! To čo bolo, Eduard Heger?!

Takže Edko použijem slová Vášho šéfa, nazval by som ho, že je to taký „nedokonalý Hranol“ (tak voláte v zákulisí Igora? Či nie?), tíško šuchajte nožičkami a čakajte na predčasné parlamentné voľby, ktoré sa uskutočnia bez ohľadu na to, ako rozhodne DUO Zuzana Čaputová-Ústavný súd SR. Lebo hnev ľudu = hnev boží!!!

 

Pre Edka Hegerovie ešte tento šokujúci dôvetok!!!

A toto nech si Eduard Heger prehráva od rána do večera! Toto je len malá ukážka toho, čo konal spolu s Igorom Matovičom, s celou vtedajšou „demokratickou“ opozíciou na čele s ich chránenkyňou Zuzanou Čaputovou, v tej dobe už sídliacu v prezidentskom paláci,  pred PV 2020 – https://www.youtube.com/watch?v=7HIiJ1QYKZI, Správy Kočnera s Jankovskou sú dôkazom prepojenia Smeru na mafiu – YouTube

 

Na tomto videu zo dňa 3.10.2019 je brífing Igora Matoviča, Eduarda Hegera a Gábora Grendela pred úradom Vlády SR. A okrem iného tam odznelo z úst Igora Matoviča, vedľa ktorého mu hlávkou pritakáva Edko, ako hlávka toho umelého psíka, čo sme počas socializmu vozievali pod zadným oknom našich škodoviek, aj toto – „Takže vítam Vás na tomto brífingu, na tomto symbolickom mieste lebo sme pred Úradom vlády , symbolickom z toho dôvodu, že tu sídli najmocnejší muž na Slovensku, ktorý dnes už by mal zvolávať, mimoriadnu pracovnú komisiu, ktorá príde s nejakým plánom, ako očistiť orgány činné v trestnom konaní, ako očistiť súdnictvo od skorumpovaných policajtov, prokurátorov a sudcov“

Takže Eduard Heger, ktože bol najsilnejším mužom na Slovensku, keď ste boli v opozícií? Áno, vtedy to bol podľa Vás, predseda Vlády SR! A čím ste dnes Vy? Dobre ráno Eduard, áno, Vy ste dnes tým najsilnejším mužom na Slovensku – „predseda Vlády“ SR!!!

A keď ste vtedy odkazovali, vtedajšiemu predsedovi vlády, aby prišiel s plánom, podľa Vás, očisty všetkých justičných orgánov, tak to vtedy z Vašej strany nebolo zastrašovanie orgánov činných v trestnom konaní, ktorým ste bez výnimky, naznačovali, čo vy s nimi budete robiť, ak by ste zostavovali vládu po PV 2020???!!!

Áno už vtedy sa Vás mali justičné orgány báť, čo s nimi vyvediete, ak sa dostanete k moci! A dnes drzo vyzývate opozíciu, aby nezastrašovala orgány činné v trestnom konaní?! Veď dnes ich najviac zastrašujete Vy, ba dokonca ich nie len zastrašujete, ale ich aj priamo podzemnými stretnutiami za účasti Zuzany Čaputovej doslova pravdepodobne riadite!!!

Nuž Eduard, ešte jeden citát z vtedajšej Vašej „demokratickej“ opozičnej TB z pred Úradu Vlády SR, Igor hovorí aj toto a pritom máva, pred vtedy, Vám naklonenými „novinármi“ a ich „zvedavými“ kamerami, obrázkami podobizne Moniky Jankovskej a výpisu SMS komunikácie medzi ňou a Marianom Kočnerom – „…dnes však už máme jednoznačné dôkazy. Vtedy Peter Pellegrini hovoril, že nemá žiadny dôkaz, nemá ani polo dôkaz, aby on vlastne konať mohol…, …ale my, keďže sme tam tých sedem dni strávili a bolo to zrejme už neudržateľne, museli ju nakoniec stiahnuť. Dnes však poznáme obsah o čom si štátna tajomníčka a podotýkam Smeráčka Jankovská, aby som ju teda správne nazval, o čom si Smeráčka Jankovská z najvyššieho poschodia ministerstva spravodlivosti dopisovala s objednávateľom vraždy Jána Kuciaka a de facto aj jeho snúbenice a podozrivého z toho, že si objednal vraždu, aj opozičného politika Daniela Lipšica a špeciálneho prokurátora, jeho detí, jeho manželky…, …podľa žiadosti Mariana Kočnera…“ atď. atď.

Pýtam sa Eduarda Hegera, keď Vy ste vtedy s Igorom takto prezentovali prepisy SMS správ, len tie prepisy, ktoré vtedy vyhovovali Vašej opozičnej špinavej hre a vyzývali ste vtedajšieho predsedu Vlády SR, aby začal konať vo vzťahu k orgánom činným v trestnom konaní, aby začal ich očistu, to bolo vtedy čo? To nebol z Vašej strany nátlak na činnosť orgánov v trestnom konaní?! A dnes keď opozícia použije presne vaše vtedajšie opozičné praktiky a dá vám ochutnať s vašej vtedajšej „medicíny“, tak to sa už nesmie a vyzývate ich, aby s tým prestali??? Takáto Vami, vtedy praktizovaná opozičná politika, Vám dnes zo strany dnešnej opozície, nechutí??? Tak to veru máte veľmi slabý politický žalúdok!!!

Nuž Eduard, je potrebné sa dať do polohy horizontálnej a položiť si na čelo riadne chladný obklad, hádam to prejde, to Vaše blúznenie!!!

A aby mal Eduard všetky informácie a aby sa vedel zorientovať v tom, kto a ako zastrašoval orgány činné v trestnom konaní, tak nech si pri tom ležaní s chladným obkladom na čele, dookola prehráva aj toto video, na ktorom dňa 07.2.2020 (necelý mesiac pred PV 2020!!!), „prezidentka“ Zuzana Čaputová presne a jasne hovorí o tom, ako je potrebné očistiť justíciu lebo aj ona videla vraj skutočnú SMS komunikáciu medzi prokurátorom a sudkyňami, čím jasne vtedy dávala najavo orgánom činným v trestnom konaní, ako bude s nimi naložené, keď sa po PV 2020 dostanú k moci tí „správni“, tí „demokrati“ „najčistejší z najčistejších“! Zuzana hovorí resp., ako stále, číta – „…aktéri tejto kauzy ďalej pôsobia vo svojich profesiách. Komunikácia podnikateľa so sudkyňou, z ktorej vyplýva podozrenie na rozsiahlu korupciu v justícií. Táto kauza je bez viditeľného posunu vo vyšetrovaní. Sudkyne a prokurátor, stále vykonávajú svoje funkcie…, …nemožno nevidieť súvislosť medzi týmito skutočnosťami a smrťou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej…, …ktorí svoje konanie v justícií otočili proti jeho zmyslu…, …Vážení občania sme zavalení informáciami o zneužívaní moci a len málo počujeme informácie o tom, že sa tieto skutky dali vyšetriť a stíhať…, …táto informačná asymetria, Vám občania, môže spôsobovať frustráciu. Zaujímala som sa o aktuálne dianie v miere, v ktorej môžem byť informovaná…“ atď. atď. – Čaputová prehovorila o kauzách: Cynizmus aktérov prekvapil i mňa – YouTube,  https://www.youtube.com/watch?v=YUCflrjHepg

 

Nuž Eduard Heger, ako by ste dnes reagovali na tieto vtedy „nie“ zasahujúce slová „prezidentky“ Zuzany Čaputovej do práce, do výkonu orgánov činných v trestnom konaní?! Ako by ste dnes Eduard Heger reagovali na slová „prezidentky“ Zuzany Čaputovej, keby Vám odkázala, že veci, ktoré Vám dnes vyčíta dnešná opozícia, aj na základe SMS správ, „…mali byť už vyšetrené a stíhané…“?!

Áno ja viem. Vy ste už konali a „prezidentku“ Zuzanu Čaputovú ste si pozvali do nukleárneho bunkra pod budovou SIS a pravdepodobne ste ju informovali „výlučne“ o týchto Vašich kauzách a Vašom pravdepodobnom zastrašovaní orgánov v trestnom konaní,  v rozsahu, v akom „prezidentka“ Zuzana Čaputová „môže“ byť informovaná!!!

Naozaj, neostáva mi nič iné, ako na záver vo vzťahu k Vám Eduard, k Vašej „vláde“ SR a aj ku konaniu Zuzany Čaputovej, citovať Vášho straníckeho a „vládneho“ šéfa, „nedokonalého Hranola“ Igora Matoviča, keď sa vyjadroval na Covid konanie resp. Covid nekonanie  „idiota“ Richarda Sulíka – „Je mi z toho na vracanie“ !!!

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.