Založ si blog

Toto sa deje, keď Covidfili dostanú ochutnať z vlastnej medicíny!

Covidfili sú pobúrení! Prečo? Nuž preto lebo jedna advokátska kancelária, ktorá sídli priamo pod nosom, všetkých štátnych Covid orgánov, teda v Bratislave, si dovolila niečo, čoby si oni „nikdy“ nedovolili! Tou naozaj, v dnešných Covid šialených diktátorských Covid dňoch, nadmieru odvážnou advokátskou inštitúciou je AK Weis & Partners.

A čo neskutočne „protiprávne“ si dovolili? Áno, dovolili si to, že do priestorov svojej AK zakázali vstup občanom SR, ale aj nie občanom SR, ktorí sú Covid zaočkovaní!

Neurobili to však svojvoľne, z roztopaše, na nervy zaočkovaním, na priek dnešným štátnym Covidfilom, ale na základe zistení, ktoré riadne zdôvodnili na svojej internetovej stránke – https://akw.sk/covid-19/tlacova-sprava/.

No a Covidfili začali okamžite Covid hlasno bzučať, vrčať, dupať Covid nožičkami a zatínať Covid pästičky, že čo si to vlastne dovoľujú, takto segregovať, dehonestovať, gniaviť tých „zodpovedných“, tých už zaočkovaných! Že čo oni sú iní, ako tí nezaočkovaní a pritom absolútne Covid zdraví?!

A jajaj, toľko bezprávia sa na nich Covid „zodpovedných“ ide napáchať, keď nebudú môcť vstúpiť do, nateraz, jednej jedinej AK na Slovensku!!! (mali by ich nasledovať ďalšie a ďalší napr. obchody, kiná a pod.?!)

Nuž a čo znamená to, že v rámci celého Slovenska, My Covid absolútne zdraví, za posledných 15. mesiacov od vypuknutia Covid ošiaľu, Covid diktatúry, Covid segregácie, Covid gniavenia, aj bez „dobrovoľného“ Covid očkovania, nemôžeme vstúpiť takmer nikde!

Nemáš očkovací certifikát (za chvíľu ho doplní Covid pas?!), tak nemôžeš do obchodu, na kultúrne predstavenie, na športové vyžitie sa, nemôžeš do MHD, nemôžeš do vlaku, nemôžeš do obchodu, nemôžeš do práce, nemôžeš… jednoducho nikde, ba ani vycestovať na dovolenku!!!

Ježišmária, skoro som zabudol! Môžeš, keď nie si zaočkovaný, ale „môžeš“ „dobrovoľne“ podstúpiť PCR test, avšak nesmie byť straší ako 72 hodín alebo AG psí test, ale ten už nesmie byť starší, ako 48 hodín lebo inak si dočista Covid prenášač a Covid vrah všetkých naokolo, ktorí sú „zodpovední“ a majú už aj Covid vpich do jedného zo svojich ramien!!!

Toto, vy Covidfili, je čo? Toto nie je segregácia tých, ktorí sa nenechali zmanipulovať, ktorí síce nepopierajú, že existuje aj tento vraj „nový“ korona vírus, ale veria v to, že je liečiteľný a že nie je až natoľko, pre drvivú väčšinu ľudstva nebezpečný, ako je celosvetovo prezentované lebo sami za celých 15. mesiacov, aj keď bez akéhokoľvek dodržiavania Covid opatrení, sú zdraví, chodia do práce, nečerpajú Covid dovolenky, ani počas celého obdobia nemuseli byť povinne v Covid karanténe a takto celkom zdraví ležať nečinne doma, celé dni a týždne hore pupkom, aby z ich poctivej práce, odvedených všetkých povinných daní a odvodov, si mohla Covid „vláda“, nekontrolovane nakupovať Covid testy a Covid vakcíny?!

Nuž veru Covidfili, máte naozaj čudný to Covid meter! Dajte nám prosím už pokoj s tým vašim neustálym Covid strachom a Covid panikou!

Ak sa chcete dať očkovať, dajte sa? Ak sa chcete nechať Covid testovať, dajte sa! Je to vaša slobodná vôľa! Ale nesegregujte národ na Covid čistých a Covid nečistých!!!

Ja som si nie vedomý, žeby som počas posledných 15. mesiacov, niekoho vo svojom okolí nakazil, akoukoľvek chorobou i napriek tomu, že nenosím ochranu na tvári, nedodržiavam, zámerne, žiadne odstupy, žiadna chemická dezinfekcia vo všetkých interiérových priestorov, ktorej je už viacej ako pečiva v obchodoch, jednoducho nič, čo by mi komplikovalo môj zdravý životný štýl a čo by jednoznačne ničilo a oslabovalo moju prirodzenú imunitu môjho organizmu!. Rovnako s plným vedomím prehlasujem, že ani mňa nikto z môjho okolia nenakazil žiadnou chorobou a pritom som sa hlavne stretával s ľuďmi, ktorí sa správali rovnako prirodzene, ako ja, ba dokonca som ich poprosil, či by sme sa nemohli rozprávať bez rúška resp. respirátora, ak ho mali nasedené.

To si Vy všetci Covidfili, vakcínofili neuvedomujete, kam Vás mocní tohto sveta ženú resp. poniektorých už aj dohnali?

To ste nepočuli niekedy na jar 2020, že síce príde vakcína na C-19, ale bude jednoznačne dobrovoľná a teraz už pomaly začíname počúvať, že bude potrebné „dobrovoľne“ zaočkovať už aj malé deti? To nepočujete, že toto dnešné Covid očkovanie budete musieť periodicky opakovať takmer každých 6 mesiacov, do konca svojich životov?

To naozaj veríte tomu, že ústup infikovaných C-19, je dôsledok Covid očkovania? Nuž v poriadku, Vaša vec!

Ja osobne takýmto manipuláciám neverím ani za mačný mak!

Totiž podľa môjho absolútneho presvedčenia, dnešný ústup respiračného ochorenia, aj C-19, nie je spôsobený akýmsi zázračným Covid vakcinovaním, ale jednoznačne príchodom jarného, letného, teplého, slnečného počasia, teda typická sezónnosť, aj všetkých Covid respiračných ochorení a je celkom prirodzené, že na jeseň sa tomu  znovu nevyhneme. Nevyhneme, ale nie je potrebné sa opäť nevyhnutne očkovať, nasadzovať rúška, respirátory, PCR a AG testovať, NIE, ale je potrebné zásobiť naše lekárne účinnými liekmi napr. Ivermektín, vitamín C, horčík, vitamín C a pod.!

Je potrebné „rozviazať“ ruky nielen orgánom činným v trestnom konaní, ale hlavne všetkým všeobecným lekárom, ich ambulanciám, aby sa pripravil na neustále vlny Covid respiračných ochorení, ktorých sa ľudstvo pravdepodobne úplne nikdy nezbaví! Je potrebné, aby títo lekári prvého kontaktu s našimi občanmi, mohli a mali posúdiť, či pre daného ich pacienta, je lepšia preventívna liečba, skorá liečba, aj na C-19! Či tento ich pacient je súci na očkovanie proti/na C-19! Či nemá nejaké iné zdravotné problémy, ktoré by mu mohli spôsobiť veľmi ťažké zdravotné potiaže, ak by sa nechali zaočkovať niektorou z dostupných Covid vakcín atď. atď.

Avšak čo je najpodstatnejšie, čo by  mal vykonať, každý občan SR, ale aj okolitého sveta je to, že leto by mal využiť na získanie silnej imunity svojho organizmu a to čo najväčším, aj aktívnym pobytom, pohybom vo voľnej prírode, na priamych slnečných lúčoch, mať čo najväčší prísun prirodzených vitamínov z ovocia a zeleniny a hlavne dýchať všade, v exteriéri, v interiéri, v MHD a pod. bez obmedzenia na horných dýchacích cestách! Aby bol s vírusmi v prirodzenom kontakte! Aby jeho organizmus prirodzene „primal“ vírusy v malých dávkach! Aby sa jeho organizmus podľa možnosti sám vyporiadal s týmito rušivými elementami, aj keď za cenu miernej zvýšenej telesnej teploty lebo je nad slnko jasné, že s čím si dokáže organizmus poradiť sám, bez akýchkoľvek chémií, tak si to takmer doživotne jeho imunitný systém zapamätá…!

Teda ešte raz, je potrebné zabudnúť na akékoľvek segregácie obyvateľov, na základe akýchkoľvek dôvodov a nech je každý občan slobodný v tom, či sa nechá zaočkovať alebo nie!!! STOP COVID SEGREGÁCIÍ!!!

Na záver jedna moja otázočka pre všetkých Covidfilov a hlavne všetkých Covid vakcinofilov.

Viete koľko zamestnancov po celom svete, vrátane SR, má dnes najmocnejšia Covid vakcíno firma Pfizer? Nuž podľa – https://www.pfizer.sk/n%C3%A1s/pfizer-vo-svete, ich majú okolo 90 000!!! Pýtam sa, keď vyvinuli takú úžasnú Covid vakcínu na Covid-19, prečo demonštratívne neukázali svetu kvalitu svojho Covid vynálezu a nenechali verejne, sa týmto vynálezom, zaočkovať všetkých ich zamestnancov s „dobrovoľnou“ podmienkou, ktorý z nich tak neučiní, tak mu nebude umožnený vstup do firmy a tým pádom nech si hľadá prácu inde!!!

A prečo sa nenechalo demonštratívne touto super Covid vakcínou verejne zaočkovať najvyššie vedenie a majitelia spoločnosti a ja by som si potom tiež nechal pichnúť tú ich úžasnú vakcínu, ale len z tej istej ampulky, z ktorej očkovali ich!!!

Takže Vážení Covidfili a Covid vakcínofili, prosím sadnite si na chvíľu, Covid sa ukľudnite, porozmýšľajte, či toto čo sa tu všetko už 15. mesiacov deje okolo Covid „pandémie“, je alebo nie je s kostolným poriadkom, so zdravým rozumom a nesnažte sa napomáhať vytvárať nové Covid getá, neopodstatneným delením občanov na tých „čistých“, teda zaočkovaných a tých „nečistých“, zdravých, ale nezaočkovaných!!!

To naozaj spejeme k tomu že napr., v reštauráciách budú musieť byť aj ďalšie predelenia – priestor pre hostí Covid zaočkovaných, priestor pre hostí fajčiarov Covid zaočkovaných, priestor pre hostí Covid nezaočkovaných, priestor pre hostí fajčiarov Covid nezaočkovaných!!! Alebo budeme vídať v naši mestách mestskú dopravu výhradne pre Covid zaočkovaných a potom pre tých „nečistých“ Covid nezaočkovaných a pod.???!!!

Poprosím ešte raz, ukončme túto šialenú Covid manipuláciu, Covid segregáciu, Covid genocídu!!! Je najvyšší čas, dať každému v tomto smere absolútnu voľnosť a absolútnu dobrovoľnosť bez akýchkoľvek podmienok a obmedzení!!! Inak sa rútime do priepasti odbúrania akýchkoľvek ľudských slobôd a práv, z ktorej už nebude úniku!!!

Takúto budúcnosť chceme pre naše ďalšie pokolenia?

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.