Založ si blog

Toto si Z. Čaputová od R. Sulíka nezaslúži. Či áno? !

Vrátim sa nejaký ten týždeň dozadu. V kalendári sa písal dátum 3. marec 2021. Bol by to Covid deň, ako každý iný, ak by sa neudialo niečo, čo tento „pokľudný“ Covid deň a „nikomu“ neprekážajúci deň núdzového stavu, narušilo.

Áno, presne v tento deň sa Richard Sulík, Veronika Remišová a ich sprievod, vybrali do prezidentského paláca, aby zasadili Igorovi Matovičovi posledný zdrvujúci úder. (nič proti tomu, patrilo by sa aj dnes!). Vtedy sa Richard Sulík o Zuzane Čaputovej a o nich všetkých, čo boli na tejto tajnej schôdzke (výstup z nej nebol absolútne konkrétny, presne ako dnes po stretnutí v nukleárnom bunkri SIS!), nevyjadril tak otvorene, ako vo včerajšej relácií TA3 – V politike. K tomuto jadru dnešného môjho názorového článku, sa vyjadrím resp. dostanem po tomto nevyhnutnom úvode, o niekoľko riadkov nižšie.

Totiž 3. marca 2021, sa s najväčšou pravdepodobnosťou, na stretnutí SaS, Za ľudí u Zuzany Čaputovej rokovalo, ako sa zbaviť Igora Matoviča, čoby predsedu vlády SR a pravdepodobne, aj o tom, ako sa ho zbaviť politicky, úplne!!!

Takýto názor som si urobil na základe vyjadrenia sa samotnej Zuzany Čaputovej, ktorá po tejto schôdzke, „siahodlho“ a hlavne „konkrétne“ informovala „novinárov“, vraj toto jej vyjadrenie sa, trvalo „dlhých, predlhých“ 35 sekúnd a znelo takto – „Dlhšie komunikujem potrebu zmeny štýlu vládnutia a sebareflexie vlády. Dnes ma požiadali o stretnutie dve koaličné strany. Informovali ma o tom, ako aj oni intenzívne vnímajú potrebu zmien a spôsob, ako je možné ju dosiahnuť. Pozitívne ma prekvapila miera zhody, medzi týmito dvoma koaličnými partnermi. Ako všetci vieme, rokovania v koalícií budú pokračovať, a veľmi si želám, aby takáto miera zhody o potrebných zmenách bola medzi všetkými štyrmi koaličnými partnermi“.

Z uvedeného pre mňa osobne, jasne vyplýva, že Richard Sulík použil, (aj) Zuzanu Čaputovú, na odstránenie Igora Matoviča z pozície predsedu vlády SR a v tej dobe to vyzeralo, že aj z vlády, ako takej. Čo nasledovalo všetci vieme!

I napriek tomu to možno považovať zo strany Zuzany Čaputovej, že Richardovi Sulíkovi jasne dopomohla k odstráneniu Igora Matoviča, minimálne z pozície šéfa vlády SR.

Vtedy bol Richard spokojný, i keď niekoľko týždňov po vymenovaní novej vlády, vraj Eduarda Hegera, Richard konštatuje, že ak by Igor Matovič nebol súčasťou vlády vôbec, tak by mohli vládnuť kľudne, bez zbytočných škriepok, „inak povedané“, Igor je vo vláde škodná, ktorá ju z vnútra rozožiera!

Toľko nedávna minulosť.

A čo také Richard Sulík nepekné vyviedol Zuzane Čaputovej? Nuž naozaj dosť hrubo ju urazil a aj jej, odkázal veľmi nepekné slová po tom, ako sa Zuzana a ďalší vysokopostavení ústavní činitelia stretávajú, s politicky od dnešnej politickej „vládnej“ garnitúry, „nezávislými“ vysokopostavenými činiteľmi našej justície, v nukleárnom bunkri, kdesi hlboko v zemi pod budovou SIS!

Hneď v úvode včerajšej politickej relácie na TA3, Richard Sulík dostáva od moderátora Rastislava Ilieva, takúto „pod pásovú“ otázku – „…v pondelok sa na pôde SIS uskutočnilo, také neobvyklé stretnutie na slovenské pomery, za účasti prezidentky, premiéra, bol tam generálny prokurátor, policajný prezident. Vedeli ste o tom pán Sulík?“

Richard na to odpovedá – „Ja som o tom vedel, ale tam boli teda pozvané, len funkcie, teda tí ministri, ktorí majú s tým dočinenia a tak ďalej. Nie, tam pozvanie neplatilo pre vicepremiéra, ako som to pochopil, ale pre, pre tie bezpečnostné zložky. Minister vnútra, ministerka spravodlivosti, potom tie tri funkcie, ktoré majú tak či tak, čo dostávajú správy z tajných služieb, to je premiér, prezidentka a predseda parlamentu“.

Tu ho redaktor prerušuje s doplňujúcou otázkou – „Mali Vás tam pozvať, myslite si?“

Richard sa zhlboka nadýchne a povie toto – „Ja som celkom rád, že som, že som sa toho stretnutia nezúčastnil, čiže dobré, že ma nepozvali.“.

Opäť ho redaktor prerušuje s poznámkou – „Zase, vedeli by ste viac“ a tu Richard povie niečo, čo si je potrebné v súvislosti s touto dnešnou „vládnou“ despoticko-diktátorskou chuntou, Zuzanu Čaputovú nevnímajúc, poriadne zapamätať a Richardovi to neustále pripomínať! A nie len jemu!

Richard reaguje takto priamo, takzvane bez servítky a povie toto – „A nie vždy to je výhoda. Viete moja mama mi vždy vravela – nemiešaj sa medzi otruby lebo zožerú ťa svine!“

UF, naozaj ostré i keď je potrebné priznať, že nanajvýš pravdivé slova v súvislosti s tou hŕstkou „demokratov“, ktorí tvrdia, že justícia má byť nezávislá od politiky a politikov, ktorí sa stretávajú hlboko v zemi pod sídlom SIS!

Nuž bolo by nanajvýš potrebné opýtať sa Richarda Sulíka, aby tento svoj metaforicky výrok rozmenil na drobné, teda na najdrobnejšie, ako sa len dá!

Totiž ja by som veľmi rád vedel, koho z tejto, doslova podzemnej „demokratickej“ partičky Richard považuje za politické otruby a kto z nich mal byť politická sviňa resp. politické svine!

Čo je pre samotnú Zuzanu Čaputovú lepšie? To, že ju Richard Sulík, i keď „len“ metaforicky, označí za politickú otrubu? Alebo by sa jej menej dotklo, keby ju Richard, opäť i keď iba metaforicky, označil za politickú sviňu?

Zuzana Čaputová ma na výber, naozaj slobodne, nie ako Covid vakcínu, ktorú si tiež musíme nechať vpichnúť, či sa nám to páči alebo nie, ale POZOR, toto naše rozhodnutie je nanajvýš „slobodné“!

Ale podľa jej terajšieho postavenia v štáte, teda ústavne najvyššieho postavenia, by som typoval, že Richard by ju zaradil medzi tie politické svine, ktoré by ho mohli politický zožrať!!!

Naozaj, nemám viac čo dodať k tejto Sulíkovej prostorekosti lebo jasne prezradil, že celá dnešná „vládnuca“ despoticko-diktátorská chunta, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc, sa delí vo svojej hierarchií na politické otruby, ktoré sú politicky požierané, v ich hierarchií, vyššie postavenými politickými sviňami!!!

Bolo by čo, ešte okomentovať z vystúpenia Richarda Sulíka, v predmetnej diskusnej relácii na TA3, ako si neustále šliapal po jazyku, napr. ako on vedel o schôdzke, ale už ho nezaujímalo o čom tam bola reč a následne vyzval svojho partnera v diskusii iného to Richarda (Raši), že ak chce niečo viac vedieť o tomto stretnutí, tak mu úplne rozumie lebo on (Raši) je opozičný politik a teda je normálne, že jeho to zaujíma, zatiaľ čo on Riško Sulikovie je terazky koaličný politik a teda je mu je absolútne jedno o čom bola reč hlboko v podzemí, pod budovou SIS!!! Naozaj zvrátená to „otrubovská?“, či nebodaj „svinská?“, politika!!!

Zdroje:

https://www.youtube.com/watch?v=9TLrlpfQNBI

https://www.ta3.com/clanok/1211760/duel-r-sulika-a-r-rasiho-situacia-na-politickej-scene.html

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.