Založ si blog

I. Matovič a R. Sulík, nečastujte sa verejnými nadávkami! Existuje elegantné riešenie Vášho sporu!

Igor s Richardom sa opäť pochytili za pačesy!

Teda, nie celkom, až tak doslova lebo prvý toho druhého chytil za pačesy čerstvo umyté mačacím šampónom a ten druhý toho prvého môže, tak akurát, schytiť pod krk. Ale spôsob ich vzájomného uchopenia sa, nie je na teraz dôležitý!

Dôležité je to, že chlapci, fagani akýsi, si opäť nevedia prísť na svoje mená uvedené v občianskych preukazoch resp. na  celosvetovo platných Covid pasoch, či ako sa tejto „nesegregačnej“ listine nadáva, ktoré by oni, už podľa všetkého mali vlastniť lebo oni by mali v tomto smere nám všetkým ísť príkladom a tu sa im jednoznačne udeľuje výnimka na základe veku a teda nemusia čakať, kým im bude 65+!

Títo dvaja „slovenskí“ chlapci nás idú opäť zabávať a na to My Slováci, už nemáme chuť, nervy a už vôbec nie čas.

Teda ja tu dnes nebudem riešiť o čom sa títo dvaja fagani opäť škriepia a nepomáhajú ani ňoky, ba už ani tá pizza, ku ktorej sa akosi ešte nemali čas dostať.

Je jedno o čo resp. o čom sa títo, neustáli, permanentní hádači hádajú, škriepia, ťahajú za politické pačesy. Nie je to dôležité preto lebo, aj keby sa akože dohodli a spor na „dlhú“ dobu urovnali, tak by to bola len a len ilúzia! Oni sú si tak absolútne podobní vo svojej neskonalej „odbornosti“, tak podobní vo svojej (ne)schopnosti riadiť štát, že sa nezhodnú nikdy!

A preto prichádzam s jedným naozajstným riešením, ktoré bezpochyby ich spor/spory vyrieši nanajvýš spravodlivo, bez akýchkoľvek pochybnosti o správnosti rozhodnutia s konečnou platnosťou!

Tým jediným spôsobom vyriešenia ich neustálej otázky „kto z nich je lepší, pre štát, pre občana osožnejší“, môže najspravodlivejšie a naozaj na veľmi dlhú dobu rozhodnúť jedine občan – volič!

Áno, ten občan – volič, ktorý ich podľa ich slov (Igora a Richarda), dohnal, donútil na akúsi „vládnu“ spoluprácu a oni chudáci nemali a vraj nemajú na výber! No nepofúkaš im občan-volič ich ubolené politické ranky a rany?

Veru, občan – volič tie rany nielenže pofúka, ale jednoznačne aj zacelí a to tým, že o ich „pravdách“ rozhodne v riadnych predčasných parlamentných voľbách!

Tieto sa musia uskutočniť naozaj čo najskôr! Totiž slovenská republika a hlavne občania SR si už nemôžu ďalej dovoliť mať vo „vláde“ SR takýchto všetkého schopných, len nie schopných riadiť štát, hádajúcich sa chtivých, politických exhibicionistov!

Je na škodu veci, že samotná Zuzana Čaputová tento postup oddialila, tým, že 600 000 nespokojných občanov s terajšou  aj predošlou „vládou“ Igora Matoviča doslova nakopala do zadku, vykopala z prezidentského paláca a vykopla to, až hen na Ústavný súd SR!

Ale nevadí, keď občan-volič vydržal viac, ako 15. mesačné gniavenie „svojou vládou“ za intenzívnej pomoci „svojej prezidentky“, tak tých nejakých 60 dní, zvládne občiansko-voličskou pravou zadnou!

Avšak, keď Ústavný súd SR dá za pravdu (ako veľakrát pred tým!) Zuzane a dnešným „vládnym“, že takýmto nanajvýš „nedemokratickým“ spôsobom občan-volič, áno ten, ktorý ich všetkých, vtedy ústavne čisto, dostal do týchto vysokých štátnych pozícii, nemá právo rozhodnúť o svojej budúcnosti predčasne, tak potom takémuto občanovi-voličovi nebude ostávať nič iné, ako keď sa bude musieť rozpamätať na tie dni roku 2018, keď stepoval v státisícoch na slovenských námestiach a žiadal pád vlády Roberta Fica.

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.