Založ si blog

Prečo, sa MS 21 v hokeji, nemohli konať aj v Bielorusku? ! Toto je veľmi vážna vec!

Predpokladám, že občania na Slovensku (ne)zabudli, že práve sa začínajúce Majstrovstvá sveta 2021, v ľadovom hokeji, sa mali konať aj v Bielorusku, v Minsku. No nebudú!!!

V roku 2020 sa nekonali vôbec (malo to byť Švajčiarsko). Ale aj v roku 2020, keď vo Švajčiarsku, už vyčíňala naplno „pandémia“ C-19, sa Bielorusi (okrem nich aj Ruská federácia) ponúkli IIHF, že oni na svojom území dokážu zorganizovať, aj tieto MS v ľadovom hokeji. Bez strachu, bez zbytočnej paniky, absolútne v normálnom móde lebo na iný nebol žiaden dôvod, ani vtedy, nieto ešte dnes!

No nepochodili lebo René Fasel – prezident IIHF, mimochodom, ako na potvoru Švajčiar, predsa nemohol dopustiť také poníženie Švajčiarska a jeho/ich hokejového zväzu, že oni „kvôli“ C-19 nedokážu resp. nemôžu resp. nesmú (!) zorganizovať MS v ĽH a Bielorusi a RF, by to bez problémov dokázali!!!

René to vtedy takto „dôveryhodne“ zdôvodnil – „S istotou môžem povedať, že šampionát sa nebude posúvať na neskôr, ako to bolo v prípade futbalových majstrovstiev Európy. Nemá zmysel podujatie ani presunúť do inej krajiny, pretože koronavírus je všade.“ (a dnes René je korona vírus kde? Na Marse?!)

Naozaj super zdôvodnenie! Presne, ako dnes – „lebo Covid“ a BODKA! Žiadne vedecké podklady, nič, nič a ešte raz nič!!!

Práve v tej dobe (jar 2020) A.G. Lukašenko povedal v bieloruskej TV pamätnú vetu (pre toho, kto si ju pamätať chce a môže!), ohľadne toho, že on nebude svojich občanov terorizovať, gniaviť, aj keď skutočne existujúcim „novým“ korona vírusom (vraj sa nenechal Západom kúpiť za 30, neskôr vraj za 300 miliónov eur, či dolárov?!), túto nadovšetko, nie len múdru, ale hlavne pravdivú vetu – „Когда мы не стоем сейчас весной в поля, что мы будем осенью жрать?“ – voľný preklad – „Ak nevyjdeme teraz na jar do polí, čo my budeme na jeseň jesť?“ Pýtam sa, je toto vyjadrenie diktátora alebo múdreho, rozvážneho človeka, ktorému záleží v prvom rade na občanoch vlastného štátu, na vlastnom národe?!

Veru A.G. Lukašenko, ako najväčší „diktátor“ sveta, minimálne v Európe, sa nespoliehal na to, že počas „pandémie“ C-19, nechá domáce obyvateľstvo sedieť doma, nechá polia zarásť burinou a zo Západu nakúpi „prvotriedne“ západné potraviny, ktoré by u nich, na západe nejedli ani bezdomovci!!!

Áno, A.G. Lukašenko sa nepodvolil Covid šialenstvu okamžite od začiatku i keď ho ani nepodcenil.

Nuž porovnajme si Covid údaje Bieloruska s napr. nám tak „málo“ známym, našim milovaným Covid Slovenskom.

Podľa https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries je Covid situácia od počiatku vypuknutia Covid šialenstva, k 20.5.2021 v týchto štátoch nasledovná:

  • SVK počet prípadov pozitívnych na C-19 – 388138
  • BLR počet prípadov pozitívnych na C-19 – 380089
  • SVK počet úmrtí na/s C-19 – 12262
  • BLR počet úmrtí na/s C-19 – 2732
  • SVK celkový počet obyvateľov – 5427917
  • BLR celkový počet obyvateľov – 9413446

Z uvedeného vyplýva, ČO???

Nuž jedine to, že pokiaľ na Slovensku, kde od prvopočiatku Covid šialenstva, panujú tie najprísnejšie bludárske, epidemiologické opatrenia, neustále AG psie testovanie (k dnešnému dňu vykonaných neuveriteľných 34 564 195!), PCR testovanie ( k dnešnému dňu neuveriteľných 2 778 680!), tvrdý Lockdown, permanentný núdzový stav (Uf, konečne 15.5.2021 skončil, reštrikcie a iné bludárske opatrenia NIE!), povinné nosenie rúšok, respirátorov, s prepáčením aj na domáce WC, teraz „dobrovoľné“ Covid očkovanie, umrelo u nás s polovičného množstva obyvateľov Bieloruska, na/s C-19 12262 našich občanov, zatiaľ čo v Bielorusku, kde neplatili žiadne bludárske reštrikcie, umrelo na/s 2732 bieloruských občanov, teda takmer 4,5 krát menej, ako u nás!!!

No a tu sa dostávam k podstate dnešného, môjho názorového článku, prečo sa v roku 2021, v máji 2021, nemôžu v bieloruskom Minsku, konať MS v ľadovom hokeji.

Nuž, je to nad slnko jasné! Totiž svet nesmie vidieť, že v štáte, kde vládne „diktátor“, kde sa nevykonávali žiadne bludárske, ničím odôvodnené, život paralyzujúce Covid reštrikcie, ide bežný život absolútne bez problémov! Viď veľkolepé koncerty, kde sa v halách nachádzajú stovky, tisíce mladých, veselých  šťastných ľudí, hlava na hlave (ako pred Covid šialenstvom u nás!), bez rúšok, bez respirátorov a čo je najviac, pre západný (nás nevynímajúc!) svet poburujúce, je to, že na zápasoch hokejového mužstva Dinamo Minsk, hrajúceho KHL (platilo pre celú KHL! NHL bola prerušená, zrušená, následne otvorená, ale bez divákov…), bolo vždy plné hľadisko, počas celej sezóny (!), slobodne dýchajúcich fanúšikov, ktorí na vstup na štadión nepotrebovali mať povinne nasadené, až po oči rúška, respirátory, AG resp. PCR testy a dnes ani Covid vakcíny, či už avizované Covid euro/svet certifikáty!!!

Áno, presne toto straší celý „demokratický“ Covid západný svet, že sa dá s Covidom žiť, žiť absolútne bez väčších problémov, bez reštrikcií, bez obmedzovania ľudských a občianskych práv, bez nezmyselného povinného nosenia rúšok, respirátorov, bez AG psích testov, bez PCR testov, bez očkovania, ktoré je natoľko „dobrovoľné“, že ak nemáte v západnom „demokratickom“ svete akýsi bludársky Covid certifikát (už upustili „demokrati“ od názvu Covid Pas!), tak nemôžete absolútne NIČ a ešte raz NIČ!!!

I napriek všetkému, vyššie napísanému prajem našim chlapcom, hokejistom, celému realizačnému tímu, aby nás na MS v ĽH 2021 reprezentovali so cťou, aby sa im podarilo vybojovať, čo najlepší výsledok! Držíme Vám palce chlapci!!!

Žiaľ bude to pred prázdnymi tribúnami lebo Covid!

Žiaľ nepríde ich povzbudiť ani jeden slovenský fanúšik lebo Covid.

Žiaľ neprídu, aj keby mohli, ale Covid mocní tohto sveta nedovolia lebo Covid!

Až toto všetko pominie, tak hnev národa/národov bude taký veľký, že týmto „lebo Covid“ hrozí…

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.