Založ si blog

Neberme Čaputovej cielené konanie na ľahkú váhu! Je 9000 viac, ako 600000? !

Tento môj názorový článok, začnem citáciou z Ústavy SR – Čl. 107 – „Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať.“ A hneď za týmto citátom, musí jednoznačne nasledovať citát sľubu Prezidenta SR uvedený v Ústave SR – Čl. 104, ods. (1) – „Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“.

A teraz citát Zuzany Čaputovej, ktorý uverejnila vo svojom FB statuse (aj video!) dňa 17. mája 2021, presne o 16:00 hod. – „17. máj je dňom boja proti homofóbii a transfóbii. LGBTI ľudia sú aj v roku 2021 terčom nadávok, ponižovania, šikany a fyzických útokov.“ A status ukončuje – „Nemôžeme si zakrývať oči pred nenávisťou. Každý má právo na život v dôstojnosti, v rešpekte a v bezpečí. Nedajme v našom živote priestor žiadnym prejavom násilia, diskriminácie a nevraživosti.“

Zuzana Čaputová nekonkretizuje, ale národ slovenský a občanov SR, jednoznačne paušalizuje! NEPRÍPUSTNÉ!!!

Zuzana Čaputová, dnes už nie je, nič znamenajúca environmentalistka z Pezinka! Tá environmentalistka, ktorú na Slovensku, v tej dobe nepoznalo možno viac, ako 99% občanov! Environmentalistka, ktorá v tej dobe, ani náhodou nezastupovala SR navonok! Teda, ak by sa takto vyjadrila vtedy, tak je to obyčajný názor, bežného občana SR, o ktorom by sa málokto dozvedel a ktorým by sa, asi nikto ani nezaoberal!

Dnes je Zuzana Čaputová (žiaľ!) na pozícií v našom štáte, najvyššej! O legitimite jej zvolenia ja osobne silno pochybujem a som presvedčený, že v najbližšom čase sa dočkáme rozuzlenia, ako to vlastne s jej raketovým nástupom bolo a za akých podmienok bola zvolená a hlavne za akých (ne)Ústavných podmienok bola inaugurovaná na „prezidentku“ SR!!!

A teda jej vyjadrenia smerom k celej spoločnosti nemôžu byť len, tak hocaké!

A čím sa mala dopustiť, podľa môjho názoru, môjho presvedčenia, vlastizrady? Nuž celkom určite tým, že celú slovenskú spoločnosť, celý národ slovenský, označila vo vzťahu k istej (nateraz, čo do budúcnosti?!) malej skupinke ľudí, ako nenávistníkov a násilníkov! Lebo vraj aj v roku 2021, sú títo naši občania (ale podľa Zuzany, aj cudzí štátni príslušníci, ktorí nám tu chodia robiť akési Dúhové pochody!) vystavovaní na Slovensku, zo strany absolútnej drvivej väčšiny Slovákov, hrubému osočovaniu, týraniu a násilnosti!

Toto ja považujem za zradu na národe slovenskom a kto zrádza národ slovenský, tak zrádza aj jeho/ich Vlasť – Slovenskú republiku. Teda sa podľa mňa jedná o jasnú VLASTIZRADU!!!

Tieto slová, ktoré Zuzana Čaputová uviedla na svojom FB profile, boli podľa mňa, viac smerované navonok, ako do vnútra nášho štátu a týmto spôsobom nás všetkých, bez výnimky, pre zahraničie, označila, ako národ, ako občanov SR, za totálne intolerantných, násilníckych a nenávistných!!! Toto NIE JE PRAVDA!!!

Pýtam sa, kde v našom právnom systéme máme uvedené, žeby malá (nateraz! čo do budúcnosti?) skupinka LGBTI, bola na Slovensku označená za menšinu resp. etnikum?

Lebo v sľube Prezidenta SR sa uvádza, že Prezident SR bude dbať o blaho – „…slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike…“

Každý vie, ako je definovaný Národ – „…je historicky vzniknuté spoločenstvo ľudí vytvorené pôsobením rôznych faktorov, ako sú spoločné územie, kultúra, jazyk, hospodárska história, psychika, náboženstvo a podobne, a ktoré má spravidla vôľu tieto spoločné faktory brániť či rozvíjať.“.

Každý vie, ako je definovaná Národnostná menšina – „…je spoločenstvo ľudí rovnakého národa obývajúce určitú časť územia štátu bez toho, aby boli štátotvorným subjektom.“

No a keby Zuzana Čaputová chcela LGBTI priradiť k etnickým skupinám žijúcich na území SR, ktoré má podľa Ústavy SR taktiež ochraňovať a dbať o ich blaho, tak nech sa páči definícia Etnickej skupiny – „…je reálne existujúca a historicky vzniknuvšia skupina ľudí spoločného pôvodu, jazyka a spoločnej materiálnej a duchovnej kultúry.

Vyznačuje sa stálosťou, unikátnosťou, územím, na ktorom buď vznikala alebo sa dlhú dobu vyvíjala, a antropologickým zložením: príslušníci etnickej skupiny prináležia spravidla k určitým výrazným typom a rasám.“

Takže ani do tejto skupiny nemôžeme zaradiť „spoločenstvo“ LGBTI na Slovensku!

A teda Zuzana Čaputová svojim FB statusom o LGBTI, zo dňa 17.mája 2021, podľa mňa vykonala vo vzťahu k Ústave SR, a znej, jej vyplývajúcich kompetencií, jednoznačne cielenú, zámernú nadprácu a ja sa pýtam PREČO a v čí PROSPECH?

Hlavne, ako som v jednom z predchádzajúcich mojich článkoch o Zuzane Čaputovej uviedol, že si kopla do slovenskej rodiny, keď sa 15. mája 2021 (len dva dni pred jej LGBTI vyjadrení!) vyjadrila o nej, aj takto totálne dehonestujúco – „… aby sme boli aj lepšou oporou pre každú jednu rodinu, akúkoľvek má podobu.“

Už tu Zuzana Čaputová slovíčkom „akúkoľvek“, naznačila, čo bude nasledovať na jej FB profile o dva dni neskôr, ale vtedy to málo kto, priznávam, že ani ja, takéto niečo neočakával! Prečo? Nuž z jednoduchého dôvodu, ja osobne a podľa môjho presvedčenia ani 99% občanov SR, ani len netušilo, že 17. máj je dňom LGBTI!!!

Ale nebola by to Zuzana Čaputová, aby nám všetkým pripomenula tento „veľavýznamný“, vraj svetový medzinárodný deň, ktorý vznikol, nikde inde, ako v západnej kapitalistickej neoliberálnej, v mnohých smeroch,  zvrátenej spoločnosti!!! (čisto môj názor!)

Takže sa pýtam aj Zuzany Čaputovej. Prečo je potrebné robiť týmto, inak sexuálne orientovaným ľuďom, takúto reklamu, propagáciu, keď aj pre nich jednoznačne platia, minimálne na území SR, rovnaké práva a povinnosti, ako pre každého iného občana?!

To pre týchto ľudí u nás žijúcich, neplatí Ústava SR?

Pre nich neplatia ostatné zákony a právne normy, ako pre absolútne väčšinový zvyšok občanov našej Vlasti? NIE? PREČO?

Potrebujú iné práva a povinnosti? A ak ich dostanú, tak k absolútne väčšinovému obyvateľstvu našej republiky, takéto ich práva budem môcť označiť za NADPRÁVA? Podľa mňa určite! A čo znamená, keď má niekto v spoločnosti iné práva (nadpráva), ako ostatná absolútne väčšinová časť občanov? Nuž jednoznačne to podľa mňa znamená vytváranie akejsi inej kasty občanov, ľudí, ktorým k svojmu životu nestačia práva a povinnosti, podľa ktorých sa riadi absolútna väčšina v našom štáte, ale potrebujú niečo extra, niečo, čo sa bude týkať len ich! Toto je v spravodlivej spoločnosti, kde platia zákony pre všetkých rovnako – NEPRÍPUSTNÉ!

Zuzane Čaputovej odkazujem, že pre mňa akési dúhové pochody tejto skupinky ľudí nepredstavujú akýsi ich „boj“ za „ich“ práva! Nie, pre mňa je to pochod jednoznačne exhibicionistický!!! Takto sa rozumný občan, človek nespráva! Rozumný občan, človek sa nepotrebuje takto exhibicionisticky prezentovať na ulici a odkazovať ostatným – „halóóó tu som, tu sme, vidíte nás, pozrite sa sme iný, ako vy, nám nestačia len tie vaše práva, my chceme aj tie svoje, iné….“

To aj ja mám teraz zobrať svoju rodinu, vyjsť na ulicu a začať kričať – „halóóó tu som! Ja muž-otec, hľa moja manželka, žena-matka a toť naše potomstvo, dietky, chlapček a dievčatko, ja chcem iné práva, nie len tie, ktoré tu platia pre všetkých, aj chcem ešte toto a ešte toto…“

Nie, takto sa to nerobí! Takto to nie je správne!

Občania SR, na ktorých poukázala, podľa mňa absolútne nemiestne, Zuzana Čaputová, nie sú o nič menej, ale ani o nič viacej, ako ktorýkoľvek iný občan SR! NIE, NIE JE!!!

Ak sa nebude správať vyzývavo, exhibicionistický, ak si bude v súkromí, v napr. aj sexuálnej oblasti, robiť čokoľvek (pravda nesmie svojim konaním nikomu druhému ubližovať!), ak nebude na seba neustále upierať pozornosť svojho okolia, že je iný, tak môže a podľa mňa tomu aj tak je, žiť úplne normálny, plnohodnotný život, ako ktorýkoľvek iný občan SR!!!

Nuž toľko k LGBTI.

A teraz ešte trošičku k samotnej Zuzane Čaputovej.

Tak Zuzana Čaputová, sa „spravodlivo“ a nadmieru „hodnotovo“, rozhorčuje nad tým, že LGBTI ľudia, sú na území SR, aj v roku 2021, nami všetkými ostatnými, vytláčaní na okraj spoločnosti, že sa k ním správame nenávistne, násilnícky a hlavne, že ich verejne častujeme akýmisi nevhodnými slovami, nadávkami a pod. Už som vyššie uviedol že to nie je pravda, takto paušalizovať celý národ slovenský a všetkých občanov SR!!!

Tak sa Zuzany Čaputovej pýtam. Kde žila posledných 15 mesiacov? Bola mimo územia SR? Lebo podľa všetkého bola, ale, len krátkodobo (dôvod Covid!).

Takže Zuzana Čaputová nezachytila, ako násilnícky, diktátorsky, despotický, sa k nám správa ňou vymenovaná prvá aj druhá vláda Igora Matoviča? Naozaj? Toto Zuzana Čaputová nevníma? Tu by sa nemala správať, tak ako jej to Ústava SR a prezidentský sľub v nej uvedený, nariaďuje, prikazuje? Tu nemá dbať o blaho národa slovenského? Tu ho nemá ako hlava štátu ochraňovať? Zastať sa ho, ak vidí, ako ho „vládna“ moc neodôvodnene, zbytočne gniavi? NIE?

Tu Zuzana Čaputová nezachytila, akým posmeškom, akým pohŕdaním, sme boli za posledných 15 mesiacov vystavení ( a stále to, aj jej vinou pokračuje!) zo strany najvyšších štátnych predstaviteľov?

Tu nevidí, akou nenávisťou nás častoval „bývalý“ predseda „vlády“ SR a súčasný, vraj len „minister financií“ Igor Matovič?

Zuzana Čaputová nepočula, keď nás nenávistne nazýval múdrosráčmi, psami štekajúcimi za plotom, poniektorých idiotmi, svalovcami a pod.?

A nezachytila Zuzany Čaputová, tie nenávistné a pohŕdavé vyjadrenia na našu adresu, na adresu občanov SR, ktorým je ona vraj „prezidentkou“, od takých štátnych „elít“, akými sú vraj „minister obrany“ Jaroslav Naď a vraj „minister vnútra“ Roman Mikulec, že sme opice a pod.?

Tu sa nás Zuzana Čaputová prečo nezastala? Prečo nenapísala a nenatočila video o tom, ako sme aj v roku 2021 ponižovaní zo strany „vládnej“ moci???

To si Zuzana Čaputová nevšimla, že dostala do „svojho“ paláca krabice s podpismi na vypísanie referenda o predčasných PV v počte takmer 600000 podpisov nespokojných občanov „jej“ štátu?!

Toto si nevšimla? A vie prečo dostala 600000 podpisov? Ktoré na teraz vyhodila von oknom lebo sa alibisticky, absolútne zbytočne obrátila na Ústavný súd SR! Vie prečo? Nuž Zuzana Čaputová, aj a hlavne preto, že vami vymenované dve „vlády“ SR Igora Matoviča, sa k nám chovajú oveľa horšie, ako ste vy označili nás, že sa, aj v roku 2021 chováme k LGBTI!!!

Toto je podľa mňa, tá do neba volajúca nerovnosť, akou Zuzana Čaputová pristupuje k občanom SR!!!

Podľa Zuzany Čaputovej je 600000 podpisov oveľa, oveľa menej, ako 9000 podpisov, ktoré  priniesli v ostatných dňoch do NR SR rodičia a priatelia LGBTI ľudí, ktorí sú nespokojní, že v NR SR, dňa17.3.2021, síce neprešla novelizácia Ústavy SR, ktorú navrhla K-ĽSNS, aby sa do Ústavy SR doplnila veta, že rodičia sú otec-muž a matka-žena a zároveň znemožniť transrodovým ľuďom zmenu pohlavia, ale, že si poniektorí z koaličných poslankýň a poslancov NR SR dovolili hlasovať na základe vlastného svedomia a vedomia, za takýto „fašistický“ návrh doplnenia Ústavy SR! Presnejšie bolo to neuveriteľných „až“ 26 poslancov z OĽANO a SME rodina!

Samozrejme, že Denník N, týchto „neposlušných“, podľa samotnej Zuzany Čaputovej, ešte aj v roku 2021 (!), diskriminačných nenávistných, ponižujúcich, šikanujúcich, násilníkov homofóbov, transfóbov, poslancov z vládnej koalície, okamžite (na čí pokyn?!) vystavil verejnému lynču, tým, že ešte v ten deň, ich na svojich stránkach zverejnil menovite –  https://dennikn.sk/minuta/2315824/?ref=mwat. Pri iných zákonoch Denník N, takúto nadprácu nevykonáva!

Z vyššie napísaného, za seba jasne hovorím, že Zuzana Čaputová škodí (cielene?) Slovenskej republike, škodí občanom Slovenskej republiky a je v záujme celej našej spoločnosti, aby sa jej éra, na pozícií hlavy nášho, opakujem výhradne NÁŠHO štátu, ukončila rovnako bezodkladne , ako éra najhoršej „slovenskej“ „vlády“, akú kedy Slovensko malo!!!

Zuzana Čaputová, nás všetkých, občanov SR, BEZ VÍNIMKY, svojim FB statusom, zo dňa 17. mája 2021, označila pred celým svetom, že sme homofóbni, transfóbni, nadmieru netolerantní, diskriminační, nenávistní, šikanózni, ponižujúc chtivý…

A keďže toto nie je pravda, (a mňa osobne, to neskutočne uráža lebo taký nie som! Čo ešte neznamená, že som za nadpráva akejkoľvek skupiny našich občanov vo vzťahu k väčšinovému obyvateľstvu a väčšinovému názoru!) a takto sa národ slovenský nesmie paušalizovať, na základe akýchsi ojedinelých výnimiek, platí to, čo som napísal o pár riadkov vyššie -Zuzana Čaputová nie je hodná zastávať post hlavy nášho štátu, našej drahej, milovanej SLOVENSKEJ REPUBLIKY, ani o deň dlhšie, ako je to nevyhnutné! Ústava SR nám takúto možnosť vo vzťahu k Zuzane Čaputovej dáva a nie je to žiadne naše nadprávo…!!!

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.