Založ si blog

Z. Čaputová, I. Matovič, V. Krčméry a spol. dnes o 12: 30 hod. povinne na kolená a v tichosti pozorne počúvať!

Áno, nás ste diktátorsko-despoticky prinútili si pred vami kľaknúť, pokľaknúť lebo vy ste zo seba urobili tých „bohov“ na zemi, ktorí jediní vedia, ako „zničiť“ Covid a pritom ste zničili a neustále ničíte vlastný národ!

Viac, ako rok nás gniavite vašimi ničím neopodstatnenými „opatreniami“, ktoré v otázke C-19 nevyriešili nič, ba naopak!!!

Celý rok nepoznáte nič, len rúška, respirátory, odstupy, dezinfekcia, Lockdawny, núdzové stavy a nakoniec „božstvo“ – povinnú vakcináciu, ktorej „demokraticky“ hovoríte „dobrovoľná“ a pritom sa vehementne hlásite k EU a USA nezmyslom zavádzať akési vakcinačné pasy, ktoré majú oddeliť ľudí s „rozumom“ od tých bez rozumu!!! Následne tí s „rozumom“, rozumej zaočkovaní, sa stanú oproti tím bez rozumu, rozumej z vlastnej vôle nezaočkovaní, akýmisi nadľuďmi a budú mať všetky (naozaj všetky?) vymoženosti „slobodného života“! Iste, ale len do doby, teda pravdepodobne každých 6 mesiacov, kým sa nenechajú opäť preočkovať lebo, ako je známe vírusy „mutujú“ a vakcína, čo bola účinná na jar nemusí a pravdepodobne už nebude dostatočne účinná proti tomu „istému“ vírusu na jeseň toho istého roka – viď. vakcíny na predošlú, dnes „stratenú“, „obyčajnú“ chrípku…

Toľko to nevyhnutný úvod a teraz k podstate môjho dnešného názorového článku. Je nesmierne smutné, priam neakceptovateľné, aby súkromná TV nahrádzala štátnu RTVS, v tak závažnej téme, ako je prevencia a liečenie ochorenia na C-19!!!

Áno, tou súkromnou TV je TA3. Totiž TA3 už niekoľkokrát dala dostatočne veľký priestor, tým odborníkom, lekárom, docentom medicíny, či už z domova alebo zo zahraničia, ktorí majú absolútne iný pohľad na vysporiadanie sa s C-19. Tu naozaj je potrebné za toto TA3 úprimne pochváliť a poďakovať. Ale čo je to platné, keď práve nami všetkými platená štátna RTVS robí všetko preto, aby tieto rozumné, vedecky dokázané názory na boj s C-19, okamžite zmetie s povrchu slovenského, zosmiešni ich takými medicínskymi, epidemiologickými, pandemickými „esami“, ktorí sa od prvopočiatku vypuknutia „pandémie“ C-19, prisali (lebo si ich tam „vláda“ prisala sama, na večné veky a nikdy inak!!!) na „vládu“ SR despotu, diktátora Igora Matoviča. RTVS propagandisticky nepripusti rovnocennú diskusiu oboch strán riešenia „pandémie“ C-19 a toto je v našom štáte neprípustné, neakceptovateľné a po predčasných PV bude musieť byť celé vedenie RTVS, brané na spravodlivú zodpovednosť, že zámerne bránilo všetkým Slovákom, prístup k vyváženému informovaniu!!! Totiž, aj keď sa TA3 podujala na vyvážené informovanie o riešení problému ochorenia na C-19, nebude to mať taký účinok, ako keby takto vyvážene konala RTVS. Prečo? Nuž preto, že TA3 prestala vysielať terestriálne, „inak“ povedané,  prestala šíriť svoj signál prostredníctvom napr. bežnej izbovej antény a divák, občan SR sa k TA3 dostane buď to výhradne cez satelitný príjem resp. prostredníctvom káblových operátorov. To znamená, že ani k dnešnej nanajvýš dôležitej relácii TV TA3 – TAK TAKTO – vysielanej o 12:30 hod. sa väčšina občanov SR nedostane, nepozrie si ju a aj keď sa o nej čo to „z druhej“ ruky dozvie, tak to bude už riadne prefiltrované, zosmiešnené a tá „správna“ Covid, nás všetkých bezdôvodne gniaviaca karavána pôjde ďalej, len tým „správnym“ smerom, smerom k záhube národa slovenského, pokiaľ  sa „bedač“ slovenská nespamätá a nevymetie týchto ničiteľov našich životov preč s politickej scény SR!!!

Tak teda o čo ide. Dnes o 12:30 hod. (o 18:00 hod. repríza!) na TA3 bude diskusia v zložení moderátor – Anka Žitná a jeden hosť – Branislav Becík. Áno, je to ten Branislav Becík, ktorého chcel svojho času nechať odvliecť príslušníkmi NAKA, „bývalý“ premiér (premiér?) Igor Matovič v putách zato, že Branislav Becík, ako starosta vyše 5000 obce Dvory nad Žitavou vypovedal „vláde“ SR, diktátora, despotu I. Matoviča poslušnosť.

Dnes na TA3 bude tento nenávidený, zosmiešňovaný všetkými „vládnymi“ epidemiologickými, jedinými vyvolenými, odborníkmi na riešenie C-19 hovoriť o tom, ako už niekoľko týždňov po sebe nemá vo viac, ako 5000 obcí ani jedného, ešte raz ani jedného obyvateľa pozitívneho na C-19!!! A teda z týchto 5000 obyvateľov obce Dvory nad Žitavou, ani jeden z nich nezaťažil naše „preplnené“ nemocničné Covid lôžka a toto je pravdepodobne tŕňom v oku „našich“ vakcinofilov-odborníkov a celu „vládu“ lebo, ako by sa pri takýchto nulových číslach pozitivity na C-19, aj v iných obciach a mestách SR, dalo potom manipulovať ostatnými občanmi SR, že situácia je vážna…

Áno a tento starosta – Branislav Becík, dnes na TA3 o 12:30 povie celému Slovensku „rozprávku“ s dobrým koncom, ako u nich, v ich „kráľovstve“ porazili a denne porážajú miliardoeurohlavého Covid draka! Nie, nečakajme žiadnu senzáciu! Nie, nečakajme senzačné odhalenie! Nie, nečakajme zázrak! Nie, nič také sa dnes neudeje! Jedine čo sa udeje, je a bude prezentácia zdravého rozumu, odvahy a úprimnej starosti, ako pomôcť občanom sa vyliečiť, ale aj preventívne chrániť, pred niečím, čo už minimálne niekoľko mesiacov nemalo byť pandémiou, ale „obyčajnou“ vírusovou, liečiteľnou chorobou, ktorú samozrejme neradno podceňovať, presne tak, ako bolo neradno, v nedávnej minulosti, podceňovať „bývalú obyčajnú“ chrípku napr. tým, že sa chorí nadopovali Coldrexom a so zvýšenou telesnou teplotou, vyrazili do práce lebo inak by ich „veľkokapitalista“ vyrazil z práce…

Áno, Branislav Becík bude dnes občanom SR z obrazoviek súkromnej TA3 o 12:30 v relácií „TAK TAKTO“ prezentovať, ako sa nezľakol despoticko-diktátorského Igora Matoviča a jeho jediných „správnych“  odborníkov na „riešenie“ boja proti C-19. Áno, Branislav Becík sa nezľakol, sadol si so „svojou“ obvodnou lekárkou pôsobiacou v ich obci (MUDr. Eleonóra Molnárová), nakúpili IVERMECTÍN a začali ho na základe dovtedy publikovaných odborných štúdií, aplikovať pre svojich obyvateľov. Samozrejme, že len samotný Ivermektín nestačí, je to komplexná, ale ľahko dostupná, predovšetkým lacná liečba, aplikovaná na základe liečebných protokolov, ktorých neoddeliteľnou súčasťou sú aj vitamín C, hlavne D3 a iné zložky podporujúce zosilnenie imunitného systému toho, ktorého jedinca. Áno, nie je možné, aby si ho len tak hocikto zašiel kúpiť do lekárne a užíval ho, ako napríklad acylpyrín, nato je ešte priskoro. Áno, je potrebné, aby každému, kto prejaví záujem byť liečený a vyliečený Ivermektínom, bolo jeho všeobecným, obvodným lekárom dopriate, aby mu takúto liečbu odborne predpísal a na tento postup je potrebné, aby štát zabezpečil také množstva tohto lieku a sprievodných „liečiv“ (už spomínaných vitamínov), aby bol „voľne“ dostupný na lekársky predpis k dostátiu v každej lekárni na Slovensku. Je potrebné, aby ministerstvo zdravotníctva, ak už nechce priam prikázať, takúto liečbu na ochorenie C-19, tak nech aspoň takúto liečbu odporučí a nebráni jej!!! Je nanajvýš potrebné, aby štátna RTVS urobila v tomto odbornú osvetu s tými, ktorí na Slovensku už s touto liečbou majú nielen skúsenosti, ale aj riadne preukázateľné výsledky!!! Dnes nie je na mieste počúvať WHO a hlavne EMU o tom, ako je Ivermektín preceňovaný, ako je neúčinný lebo všetci títo a im podobní, sú podľa môjho hlbokého presvedčenia inak motivovaní veľkými farmaceutickými firmami presadzujúcimi svoje „zázračné“ vakcíny k tomu, aby takto zavádzali celosvetovú populáciu a bránili v lacnej a účinnej liečbe ochorenia na C-19. Už sa vážení konečne preberme a nenechajme sebou takto drasticky manipulovať!!!

Takže dnes všetci Covidfili, rúškofili, respíratorfili, Lockdawnfili, núdzovostavovfili a hlavne vakcínofili, všetci počnúc Z. Čaputovou, I. Matovičom, V. Krčmérym, P. Sabakom, celou „slovenskou vládou“, všetkými koaličnými poslancami, všetkými tými politikmi, ktorí zmýšľajú rovnako, ako dnešná „vládna“ garnitúra, všetkými starostami a primátormi našich miest a obcí, končiac predovšetkým novým ministrom zdravotníctva Brigádnym generálom Vladimírom Lengvarským, sa pekne dnes 08.04.2021 o 12:30 usaďte do pohodlných kresiel, pustite si TA3, reláciu „TAK TAKTO“ a pozorne, hlavne nikým a ničím nerušený,  pozorne počúvajte! Následne sa všetkému slovenskému národu a občanom SR hlboko ospravedlňte za viac, ako ročné neodôvodnené, zbytočné gniavenie a odíďte zo svojich pozícií!!! STAČILO!!!

Záver:

Ak by chcel dnes niekto riešiť politickú minulosť Branislava Becíka, tak nech si to láskavo odpustí lebo chorého človeka nezaujíma, kto sa postaral o jeho zdravie, či to bol pravý alebo ľavý! Chorého človeka zaujíma, či bude vyzdravený, riadne vyliečený a či bude môcť ďalej normálne žiť!!!

Dôvetok pre RTVS:

A vy farizeji, pokrytci (myslím tým vedenie RTVS!), dnes na vysokých pozíciách v našej, štátnej RTVS, ak sa chcete aspoň, ako tak „očistiť“ v očiach občanov SR, ktorí sa vám každý mesiac prostredníctvom povinnej zástrčkovej platby koncesionárskeho poplatku skladajú na vaše rozprávkové platy, tak za naše spoločne peniaze si zakúpte vysielacie práva na dnešnú TA3 reláciu „TAK TAKTO“ s Branislavom Becíkom a odvysielajte ju, aj viackrát na obrazovkách STV1 a STV2, nech si národ slovenský sám urobí názor na to, čo sa to tu dnes s nami deje a nech sa sám každý slobodne rozhodne, či chce byť očkovaný proti C-19 rýchlo kvasenými vakcínami alebo sa rozhodne pre liečbu liekom, ktorý svet pozná už 40 rokov a za ktorý jeho vynálezcovia v roku 2015 dostali Nobelovu cenu! Myslí si niekto, že Nobelovu cenu niekedy dostanú aj vynálezcovia vakcíny, za vakcínu proti C-19? Prosím nebláznime! Toto sa nikdy nestane!!!

https://www.ta3.com/clanok/1207611/odbojny-starosta-najprv-distribuoval-ivermektin-teraz-ziada-otvarat-prevadzky.html

 

https://zemavek.sk/video-o-lieceni-ivermectinom-v-obci-dvory-nad-zitavou/

 

https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/369697-vo-svedsku-udelia-nobelovku-za-medicinu/

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.