Založ si blog

Si zdravý? Tak vedz, že týmto si dnes vyvrheľ spoločnosti!

Každá spoločnosť, ktorá má záujem sa rozvíjať, dbá na zdravie svojich občanov a hlavne, stavia na zdravých jedincoch! Na tých zdravých jedincoch, ktorí svojou poctivou prácou vytvárajú pre celú spoločnosť hodnoty! Na tých zdravých jedincoch, ktorí zo svojich miezd odvádzajú štátu povinné odvody, medzi ktoré patrí aj odvod zdravotného a nemocenského poistenia. Každá rozumná spoločnosť sa snaží mať čo najviac zdravých, práce schopných a prácu vykonávajúcich jedincov v čo najväčšom počte, aby zdravotné a nemocenské odvody pokryli v plnom rozsahu zdravotnú starostlivosť tých, ktorí to naozaj potrebujú!

A čo sa deje dnes u nás a bohužiaľ aj všade v kapitalistickom svete? Deje sa pravý opak!

Dnes je takmer hrdinstvo, ak bol človek, občan akýmisi AG psími testami označený za „chorého“ na C-19, nepotreboval žiadne odborné vyšetrenie, stačilo keď povinne ostal v domácom väzení na 14 dní a následne bol prehlásený za vyliečeného resp. za toho, čo prekonal C-19 a teda je na tom neporovnateľne lepšie vo svojom postavení v spoločnosti, ako ten, čo je absolútne zdravý, neprekonal C-19, nepotreboval nemocničnú ani žiadnu inú zdravotnú starostlivosť, ale má smolu, nepatrí do kategórie „vyvolených“ tých, čo C-19 prekonali. Teda neprekonal si C-19, nemáš právo na nič!!! Stále si potenciálny vrah okoloidúcich lebo čo ak si nesymptomatickým (bezpríznakový) šíriteľom „zákernej“, dnes jedinej ľudskej prenosnej choroby – COVID-19!!!

Áno máš ešte jednu šancu, ako sa stať pre svoje okolie a spoločnosť akceptovateľný a relatívne voľný a tou možnosťou je dať sa zaočkovať „dobrovoľne“ vakcínou o ktorej nevieme absolútne nič! Pardon predsa len niečo zásadné o nej vieme, vieme, že všetky tie milióny „dobrovoľných“ očkovaní, sú na strane ich výrobcov považované za masívne klinické skúšky na zdravých ľuďoch (lebo chorým sa nepodávajú!) a zároveň vieme aj takú podstatnú vec o týchto vakcínach, že ich výrobca neberie na seba žiadnu zodpovednosť za ich nežiadúce účinky!!! To je napríklad, akoby ste si kúpili nový mercedes, teda svetovú automobilovú značku, najnovší svetový hit a výrobca by Vám povedal, že v tomto novom exkluzívnom autíčku sú namontované nové brzdy, brzdy nového veku, za ktoré však výrobca odmieta prevziať akúkoľvek zodpovednosť, až do doby, kedy sa otestujú spôsobom celosvetovým, tým, že je potrebné ich odskúšať na čo najviac predaných vozidlách, do doby kým toto autíčko nebude vlastniť každý dospelý jedinec (a deti sú povinné sa v takýchto autách voziť bez výnimky už od narodenia!). Následne sa vyhodnotí koľko bolo spôsobených autohavárií, vplyvom neúčinnosti týchto nových hitových bŕzd, vyhodnotí sa úmrtnosť a pod. a následne sa vykonajú isté vylepšenia, aby do budúcnosti bolo takýchto havárií nie NULA, ale o niečo menej!!!

Nuž takto sa dnes nútia aj zdravý šudia do nezmyselného povinného očkovania a nikto nevie zagarantovať, či takto zdravý človek sa nestane, v lepšom prípade doživotným LAZAROM!!!

Je nanajvýš nebezpečná myšlienka tá, že sa majú vystavovať akési Covid pasy, kde bude zaznamenané, či ste Covid prekonali alebo že ste boli zaočkovaný a na základe takéhoto pasu budete mať určitú občiansku voľnosť!!! Inak je jedno, že ste zdravý, že nezaťažujete zdravotný systém štátu v ktorom žijete, že i napriek tomu poctivo pracujete a odvádzate aj zdravotné povinné platby do štátneho rozpočtu, nie, nič je Vám to platné lebo ste zdravý a teda sa stávate vyvrheľom spoločnosti!!!

Ak takýmto vyvrheľom nechcete byť, tak máte len dve možnosti – buď sa dáte proti svojej vôli zaočkovať niečím čomu absolútne neveríte a nikto vám negarantuje, že pri tejto vakcíne Vám „nezlyhajú brzdy“ alebo sa musíte snažiť o to, aby ste sa nakazili C-19, vlastnou imunitou ho prekonali a stávate sa hviezdou takejto chorej spoločnosti s takto chorou mysľou!!!

Nie, nie je potrebné ďalej dnes o tom viac písať. Zmysel môjho článku pochopil každý, kto pochopiť chcel.

Z vyššie uvedeného vyplýva, že je nadmieru nevyhnutné, aby dnešná slovenská (?) „vláda“ skončila čo najskôr lebo táto politická garnitúra, na čele so Zuzanou Čaputovou, nie je schopná iného zmýšľania, ako takého, že zdravý je ten, čo je v podstate chorý resp. nechal sa infikovať, pardon zaočkovať naozaj neoverenou zdravotníckou „brzdou“!!!

Záver:

Aby pochopili všetci. Som za absolútnu zdravotnú solidárnosť. Dokonca, ako zdravý, poctivo pracujúci (už vyše 38 rokov!) občan SR som zato, aby som na zdravotnom a nemocenskom poistení, na týchto dvoch povinných odvodoch z mojej mzdy odvádzal vyššiu sumu, mnou poctivo zarobených peňazí! Áno, som ochotný to prijať a aj to odporúčam. Zároveň však chcem poznamenať, že všetky tieto naviac odvádzané peniaze, by mali skončiť na absolútne 100 % štátnom zdravotnom transparentnom účte, a boli by použité výhradne na základe štátom rozdelených financií, na všetky akútne zdravotné výkony, prípadne na nákup nových zdravotníckych zariadení + na výstavbu nových nemocníc. Som si istý, žeby sa jednalo o mnoho miliónov eur navyše (samozrejme, že nemyslím odvody len zo svojej mzdy, ale celoštátne!)! Áno, chcem byť takýmto spôsobom oveľa viac solidárny s tými občanmi SR, ktorí nemocničnú a zdravotnú starostlivosť naozaj potrebujú v oveľa väčšom rozsahu, ako ja a mne podobní zdraví občania SR! Ale prosím všetkých, nechajte nás zdravých (a je nás drvivá väčšina) voľne žiť a dýchať! Nevnucujte nám to, čo my nevnucujeme Vám…

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.