Založ si blog

Štefan Harabin by mal byť už dávno v base resp. na umelej pľúcnej ventilácií!

K tomuto článku ma primäla (udavačská?) aktivita (na ktorú nás oficiálne vyzýva Vláda SR!!!) istého Stanislava Pavlíka, bývalého šéfa centra spravodajstva TV Markíza. Stanislav Pavlík s hrdosťou na svojom FB profile, dňa 7.3.2021 uverejnil status, ktorý začína takto – „Do pozornosti Polície Slovenskej republiky…“, v ktorom upriamuje Políciu SR na „nehorázne“, ľudstvo ohrozujúce, správanie sa Štefana Harabina, ktorého „načapal“, dňa 7.3.2021 v okolí Štrkoveckého jazera, div sa svete, bez rúška! Ja osobne by som sa čudoval, ak by vôbec niekto „načapal“ Štefana Harabina s rúškom na tvári, ako bez neho!!! (Harabina netreba „načapať“ on totiž vždy a všade chodí slobodne a bez strachu, bez rúška!) Nie, nebudem sa teraz venovať tomuto udavačskému FB statusu Stanislava Pavlíka, to  mi naozaj nestojí zato. Kto chce môže si urobiť svoj vlastný názor, ak si prečíta jeho FB status – https://www.facebook.com/stanislav.pavlik.77770 a následne aj reakciu samotného Štefana Harabina –  https://www.facebook.com/harabinstefan/.

Nie, nebudem sa venovať tejto, naozaj hlúpej aktivite Stanislava Pavlíka, naozaj mi Stanko zato nestojí, akurát jedná poznámka – nie tí, čo nenosia rúško, sú hrozbou ľudstva, ale jednoznačne tí, čo ho nosia a zároveň to aj takým udavačským spôsobom vyžadujú od iných. Vy, čo si z vlastného rozhodnutia, takto ničíte vlastné zdravie, oslabujete vlastnú imunitu Vášho organizmu, tak nech sa páči, nikto Vám nosenie rúška nezakazuje, nenadáva Vám za to, ba Vás zato ani neudáva…!

Ja sa budem venovať vecnej stránke vecí.

Prvá je tá, prečo Štefan Harabin ešte nebol za svoje porušovanie nariadení HH SR Jána Mikasa, Políciou SR ani raz pokutovaný za to, že vedome nedodržiava a vedome porušuje jeho nariadenia a prečo, ak je už toľko neodškriepiteľných dôkazov o jeho „nezodpovednom“ správaní sa a neustáleho porušovania protiepidemiologických prísnych nariadení väzobne stíhaný. Veď podľa HH SR a vlády SR predsa Štefan Harabin vedome šíri medzi občanmi SR veľmi nebezpečnú ľudskú prenosnú chorobu C-19 a činí tak už takmer rok!!! Teda podľa vyjadrení samotného Igora Matoviča, je Štefan Harabin našim potenciálnym vrahom! Bože môj! Čo teraz?!

Ako je to vlastne možné? Nuž odpoveď je jasná, Štefan Harabin je jeden z najerudovanejších ľudí, právne vzdelaných, a dlhoročnou praxou nadmieru „ostrieľaný“ na Slovensku. Slovenské právo, hlavne to trestné, pozná, ako svoju vlastnú dlaň! To znamená, že len tak hocikto si na neho v oblasti právnej, nemôže len tak vyskočiť! To, že Štefan Harabin, ako zdravý človek, občan SR, nenosí na horných dýchacích cestách rúško a dnes už by to mal byť výhradne už len akýsi respirátor FFP2, v žiadnom prípade nie je prenášačom, šíriteľom ľudskej veľmi „nákazlivej“ choroby C-19, ale je jednoznačne šíriteľom, „roznášačom“, zdravého rozumu!!! Toto majte všetci vy agilní udavači na pamäti! Žiadajte, nech vám ministerstvo zdravotníctva, Igor Matovič a jeho jediné odborné konzílium, predložia overenú vedeckú štúdiu, ako rúško a dnes už aj respirátory, minimálne triedy FFP2, ochraňujú ľudí pred šírením C-19! Žiadajte od nich štatistiku, koľkí z tých nakazených a žiaľ aj umretých na/s C-19, rúško poctivo nosili a predsa sa nakazili! Žiadajte od nich vedeckú štúdiu, či permanentné nosenie rúška a dnes aj respirátora FFP2, poniektorými aj vo vlastnej domácnosti, nespôsobuje iné respiračné problémy, iné s tým spojené choroby – napr. znížený príjem kyslíka, nedostatočné vydychovanie „telesného“ odpadu a tým veľmi časté bolesti hlavy, nesústredenosť, oslabovanie imunity, dýchavičnosť, ba u niektorých až dusenie a pod.? Veru na to sa neustále pýtajte! Ja osobne si myslím a som o tom absolútne presvedčený, že v oveľa lepšej fyzickej, psychickej kondícií sú tí ľudia (som hrdý na seba, že patrím k ním, kde radím aj mojich blízkych, medzi ktorých patria aj moji rodičia 77 a 80) ktorí sa vzopreli nezmyselným nariadeniam HH SR a vlády SR a nekazia si vlastné zdravie! Ale držia sa zdravého rozumu a konajú, činia, tak, aby si stále nie len udržiavali dobrú psychickú, fyzickú kondíciu, dobrú imunitu, ale si tieto svoje zdravie utužujúce atribúty neustále posilňovali – pohyb, voľne dýchanie, vyvážená strava – všetko čo sa položí na stôl a hlavne ovocie, zelenina, čo najväčší pohyb, pokiaľ možno na priamom slnečnom svetle a ak možno udržiavať sa v optimistickej nálade, že toto šialenstvo jedného dňa skončí a mať aj pocit, že pre ukončenie tohto gniavenia národa slovenského, aj niečo robím!!! Pretože, ako som to už viackrát vo svojich článkoch písal, takmer každá, bežná choroba, sa rodí najskôr, predovšetkým v našich hlavách!!!

Druhá stránka veci, ktorej sa chcem v dnešnom svojom názorovom článku venovať v spojitosti s FB prestrelkou medzi Stanislavom Pavlíkom a Štefanom Harabinom je toto. Najskôr fakty . Štefan Harabin podľa Wikipedie bude mať, onedlho 4. mája 64 rokov. To znamená, že podľa Covid jednostranných slovenských odborníkov, jednoznačne patrí do veľmi rizikovej skupiny občanov SR. Pravda nie je to ešte 65+, ale aj tak už dosť vysoký vek na to, aby sa Štefan správal „zodpovedne“ a nosil všade kde príde rúško, FFP2, ale najlepšie by bolo (hlavne pre Igora Matoviča a jeho chuntu!), keby sa doma zabarikádoval a nevystrčil ani nos z domu! Ale Štefan je „nezodpovedný“ a chodí si po Slovensku bez rúška a to nie len do voľnej prírody, ale div sa svete rovno medzi ľudí! Čo to pre boha stvára? Veď iní by už dávno boli infikovaní, pozitívne AG psími testami označení, ako chorí na C-19, ba väčšina z nich by už dávno potrebovala nemocničné lôžko, najskôr JIS a následne umelú pľúcnu ventiláciu! Nie ja sa teraz nevysmievam, ba ani nezľahčujem to, že veľa ľudí dnes naozaj leží v nemocniciach na JIS a na UPV, ale som presvedčený, že nie len a na základe vírusu C-19 a už vôbec nie preto, že nenosili rúško! Lebo ja som presvedčený, že práve títo nešťastný ľudia to rúško poctivo nosili a nedopriali svojmu organizmu, aby sa nadýchol čerstvého vzduchu, kyslíka, bez akýchkoľvek zábran na horných dýchacích cestách!

Nuž áno, pýtam sa, aj v nadpise môjho článku, ako je možné, že „rebel“ Štefan Harabin, bezrúškový Štefan, sa za celé toto ročné obdobie, minimálne od 6.marca 2020, kedy sa na Slovensku prvýkrát oficiálne „našiel“ prvý pacient s C-19 (ako to zistili, keď sme tu ešte nemali /vtedy chvalabohu, dnes bohužiaľ povinné/ Matovičové psie Ag testy a ani sme vtedy nemali odkiaľ vedieť, ako vlastne vyzerá genóm C-19, aby sme ho zisťovali PCR laboratórnym testovaním???) nenakazil C-19 do takej miery, aby skončil na lôžku, nie len doma, ale následne aj na nemocničnom lôžku lebo Matovičový odborníci tvrdia, že ak nemáme rúško, tak dostávame do nášho organizmu obrovské dávky vírusu C-19 a to sa nám môže stať osudným! Ako to, že človek vo veku Štefana Harabina, voľne sa pohybujúci bez rúška medzi ostatnými občanmi SR, C-19 tak premorenými ešte neleží na UPV??? Nuž asi to tým rúškom nebude! Áno, môj názor je ten, že nie len „nový“ korona vírus C-19, ale aj ten „praobyčajný“ dávno známy chrípkový vírus, sú pre každý organizmus veľmi nebezpečný, ak ten organizmus trpí, buď onkologickými problémami, srdcovocievnymi chorobami, cukrovkou, obezitou a nedostáva sa mu základnej a odbornej včasnej zdravotnej starostlivosti lebo všetok medicínsky priestor zabral, zaujal C-19!!!

Týmto článkom som chcel jasne poukázať na to, že nie rúško, že nie Lockdown, že nie núdzový stav, že nie strach a panika nás vyvedie z tohto Covid marazmu, ale jedine zdravý rozum. Zdravý rozum takých ľudí, akým bezpochyby Štefan Harabin disponuje. Nie, Štefan Harabin (ani ja a nám podobný – je nás stále viac a viac!) nepopiera, že ľudstvo objavilo ďalší korona vírus, že aj tento korona vírus ďalej mutuje, že za tú celú ročnú existenciu „nového“ korona vírusu, niekým príznačne nazvaného Covid-19, tu vznikli ďalšie korona vírusy o ktorých dnes ešte nemáme ani len tušenia, Nie to nikto nepopiera. Nikto nepopiera, že aj tento korona vírus môže u niekoho vyvolať ťažší resp. ťažký priebeh jeho iných chronických ochorení, NIE, ale taktiež je potrebné si uvedomiť, že vírus, ktorý je málo nebezpečný pre takmer 99% populácie a pre 1% populácie je nadmieru nebezpečný, že teraz pre tento pomer 99%/1% sa uzavrie život a ekonomika štátu na absolútnu NULU!!! Nie, je potrebné tento marazmus, toto klamstvo o C-19 apokalypse ľudstva čo najskôr zastaviť a to tým, že ľuďom urýchlene prinavrátime sebavedomie, že sa začne prevencia a liečba aj tejto novej C-19 choroby, že sa nebude na silu pretláčať len a len vakcinácia a pod.

Ale toto je možné dosiahnuť len s myslením a konaním takých ľudí, s takými ľuďmi, silnými jedincami medzi ktorých jednoznačne radím aj Štefana Harabina. Preto je nadmieru potrebné, aby predčasné PV boli čo najskôr lebo dnešná diktátorsko-despotická chunta na čele s Igorom Matovičom a nič proti tomu nerobiacou Zuzanou Čaputovou, nás nechce liečiť ambulantne, lacnými účinnými, desaťročia odskúšanými liekmi, ale nás chce všetkých skrz naskrz „dobrovoľne“ zaočkovať akýmikoľvek vakcínami a následne na základe toho, či sme alebo nie sme zaočkovaní, nás segregovať, teda rozdeliť na občanov s právami a na občanov bez práv!!!

Záver:

Pre tých, čo nemajú možnosť si pozrieť FB prestrelku medzi S. Pavlíkom a Š. Harabinom, nech sa páči malá ukážka – príbeh sa začal 7.3.2021, kdesi na Štrkoveckom jazere, tým, že Stanislav Pavlík zbadal Štefana Harabina, čomu sa pravdepodobne potešil. Štefan Harabin nemal rúško a teda agilný „tajný“ Stanislav oslovil Štefana, takto – „Prečo nemáte rúško?“. Štefan mu odpovedá – „Ja som zdravý a vidím, že ste chorý lebo nosíte rúško“. Pavlík je pravdepodobne podráždený lebo reaguje takto – „Dokážte, že ste zdravý, ukážte mi potvrdenie o negatívnom teste. Ja vám ho môžem ukázať z dneška“. No a na tento idiotizmus, mu Štefan Harabin, mal odpovedať takto – „A vy sa mi preukážte potvrdením od lekára, že nie ste psychopat“.

Celá debata sa mala po tejto Štefanovej odpovedi s otázkou, skončiť ihneď lebo Stanislav rýchlo odišiel preč.

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.