Založ si blog

Z. Čaputová hovorí – nie občania SR, ale Vláda SR, si prechádza náročným obdobím!

Priznám sa, mal som na dnes úplne iný článok pripravený, s úplne iným obsahom, ale ostatný FB status Zuzany Čaputovej, sa nedá len tak, bez mihnutia oka obísť resp. si ho nevšímať. Uznávam, že mali by si takéto výroky všímať hlavne „naše“ média, ktoré sa „hrdia“ tým, že sú slovenskými mienkotvornými médiami. Áno sú mienkotvorné, ale mienkotvorne falošné a manipulatívne! Teraz sa im však venovať nebudem.

Vrátim sa k absolútne, od reality odtrhnutej Zuzane Čaputovej.

Zuzana Čaputová si včera pozvala do „svojho“ paláca azda, minimálne pre dnešný deň, najdôležitejšie koliesko dnešnej, do špiku kosti rozhádanej, absolútne nefunkčnej a už takmer rok nekompetentnej vládnej väčšiny, samotného Borisa Kollára. Toho Borisa Kollára, ktorý je dnes akýmsi omylom, na pozícií predsedu NR SR! Na teraz tiež nekomentujem.

No a Zuzana Čaputová začína svoj FB status, takto, predpokladám, že pre väčšinu občanov SR, absolútne šokujúco – „Slovenská vláda prechádza náročným obdobím…“

Rozumieš tomu, občan SR? Tak Zuzana Čaputová horekuje nad tým, že Vláda SR si prechádza náročným obdobím, tá vláda a tí členovia vlády, ktorí si aj dnes, keď je naša republika, jednoznačne ich pričinením, ich vinou, v úplnom rozklade, marazme po každej stránke, žijú nad pomery a očividne ich nič netrápi (viď výrok Igora Matoviča na adresu Richarda Sulíka, že ten si jednoducho môže odísť na svoj ranč, ktorý vlastní niekde v Austrálii!), tak nad týmito, Zuzana Čaputová horekuje!!!

Zuzana Čaputová mala svoj FB status začať slovami – „Dnes, som sa veľmi vážne zhovárala s predsedom NR SR Borisom Kollárom, ktorý je zároveň aj predsedom Sme rodina a zároveň dnes, jeden z kľúčových členov koaličnej rady, na ktorom dnes koalícia pravdepodobne stojí a padá. Hneď v úvode som mu povedala, že občania SR, si jednoznačne ich vinou prechádzajú veľmi náročným obdobím a oni si riešia svoje egá a svoju márnomyseľnú urazenosť. Rázne som predsedu NR SR požiadala, aby okamžite ukončili tieto svoje spory a navrhla som mu, vzhľadom na to, že nie je absolútne najmenšia šanca, že sa dokážu dohodnúť, aby predčasne ukončili toto trápenie národa slovenského a občanov SR a ukončili svoje „vládnutie“ buďto, okamžitým, bezodkladným skrátením volebného obdobia, prijatím ústavného zákona v NR SR alebo podaním demisie predsedu vlády SR Igora Matoviča…“

Áno, presne toto mala Zuzana Čaputová povedať Borisovi Kollárovi a následne o tom vydať svoje jasné prehlásenie a svoje jasné stanovisko k dnešnej neutešenej situácií v akej sa dnes občania SR nachádzajú v priamom prenose na obrazovkách štátnej RTVS a následne aj vo svojom vystúpení v pléne NR SR, so svojou mimoriadnou Správou o stave republiky!!!

Nie, Zuzana Čaputová poľutuje „vládu“ SR, poľutuje „vládnu“ koaličnú väčšinu a je presvedčená, že pre občanov SR vykonala maximum, čo vykonať mohla! A My všetci, jej máme byť zato vďačný, čo média „objektívne“ zhodnotia tak, že po tomto jej „konaní“ na „prospech“ občanov SR a SR, ako takej, „mienkotvorne“ zverejnia najnovší prieskum verejnej mienky o obľúbenosti našich politikov, kde Zuzana Čaputová zaujme neohrozene prvé miesto, s obľúbenosťou na úrovni vyše 99,9%!!!

Nuž pýtam sa Zuzany Čaputovej, kto dostal občanov SR do dnešného neutešeného stavu? Odpoveď je jasná! Áno „vláda“ SR! A kto rozhádal „vládu“ SR a koaličných partnerov a dostal ich, podľa Zuzany, do dnešného „náročného obdobia“? Občania SR? NIE!!! Do stavu nemohúcnosti, nekompetentnosti, totálnej nezvratnej rozhádanosti, sa „vláda“ SR a koaliční partneri, dostali jedine vlastnou vinou!!! A teda horekovať nad nimi, je nenáležité a už vôbec nie od hlavy štátu, najvyššieho ústavného činiteľa SR!!!

Ale toto je Zuzana Čaputová! Tá Zuzana Čaputová, ktorá vo svojich vyjadreniach, od chvíle, kedy táto „vláda“ SR začala narábať s vlastnými občanmi, ako so „psami štekajúcimi za plotom, ako s „múdrosráčmi“, ako s „kuvikmi“, ako s „opicami“, ako so „svalovcami“ a pod. sa vyjadruje jalovo napr. – „rozumiem tomu“, „súcitím s nimi“ a pod. jaloviny, ktoré absolútne nič neriešia.

Zuzana Čaputová, sa neriadi a nevyužíva naplno svoje kompetencie a právomoci, ktoré jej dáva Ústava SR, ale sa skrýva za nič neriešiace „slušné“, jalové vyjadrovanie sa!!!

Nuž a aj preto mám názor, že aj Zuzana Čaputová, je v plnom rozsahu zodpovedná zato, že občania SR, si dnes a denne prechádzajú veľmi náročným obdobím!!!

V žiadnom prípade si nemyslím, že náročným obdobím si prechádza „vláda“ SR, jej členovia, ani poslanci NR SR za „vládnu“ koalíciu (úprimne, ani poslanci NR SR za opozíciu, si neprechádzajú náročným obdobím – inak by nenosili na znak podriadenosti s touto diktatúrou rúška a dnes už aj FFP2, aj za cenu, že ich diktátorská chunta nepustí do NR SR, tak budú svoje poslanecké mandáty, za nás občanov SR, si uplatňovať pred budovou NR SR, áno aj v nepriaznivom počasí!) a už vôbec si dnes neprechádza náročným obdobím samotná, bezstarostná Zuzana Čaputová!

Jediní, čo dnes trpia, čo si dnes prechádzajú nadmieru náročným obdobím sú občania SR a hlavne naše deti, ktoré sú takto „zabíjané“ tým, že sedia doma, nehýbu sa, strácajú imunitu a čo je najhoršie, niektorí slabší jedinci aj chuť do života…!

Toto sa musí ukončiť a skončiť, bezodkladne!

„Vláda“ nerieši liečenie vyliečiteľných občanov SR masovým a masívnym nákupom lacných a dnes ešte dostupných liekov (napr. Ivermektín!), ba dokonca to sabotuje, ale masívne nakupuje AG psie testy za 140 000 000 € a núti sa občanov SR očkovať vakcínami pod hrozbou – „nemáš očkovací pas/preukaz“ stávaš sa občanom bez práv, o ktorých nikto nevie, či sú účinné a ako dlho sú účinné, čo spôsobia s organizmom našich, už zaočkovaných občanov do budúcnosti, hlavne ak si uvedomíme, že práve tieto prvé masové očkovania (aj vo svete) sú vlastné klinické testy, ktoré majú preukázať, či sú spoľahlivé alebo nie!!!

Takže, musí prísť, bezodkladne, taká vláda, ktorá bude po stránke medicínskej trvať predovšetkým na prevencií a následne sa bude riadiť heslom – liečiť, liečiť, liečiť…a nie neústale gniaviť tento národ, takmer na dennej báze nezmyselnými AG psími testovaniami, negniaviť psychiku tohto národa, denným zverejňovaním „presnej“ štatistiky o počte testovaných, počte infikovaných, počte umretých, počte zaočkovaných prvou dávkou, počte zaočkovaných druhou dávkou!!! Apropo, prečo sa z týchto Covid štatistík vytratil údaj o počte vyliečených? Všimol si to niekto? Hlavne VY „slovenské objektívne, mienkotvorné“ média!!!

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.