Založ si blog

Počet vyliečených rapídne stúpa, ale obmedzenia sa brutálne sprísňujú! Je to v poriadku?

Na web stránke korona.gov.sk, ktorú prevádzkuje Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky, sa môžeme dozvedieť všakovaké „presné“ čísla o vývoji „pandémie“ C-19 v našom štáte.

Skôr, ako sa budem týmto informáciám, týmto všakovakým suchým číslam venovať, sa pýtam, prečo túto tak „dôležitú“ stránku o vývoji „pandémie“ C-19 neprevádzkuje Ministerstvo zdravotníctva a jemu podriadená zložka – Inštitút zdravotných analýz??? (https://www.health.gov.sk/?iza) Fakt tomu nerozumiem, ale teraz to nebudem riešiť lebo to je len jeden z mnoho ďalších dôkazov, ako dnes funguje štátna správa, pod vedením diktátorsko-mafiánskej vlády, despotu, diktátora, mafiána Igora Matoviča za plnej podpory Zuzany Čaputovej!

Dnes chcem poukázať nato, aká štátno-mediálna propaganda sa robí okolo vývoja „pandémie“ C-19 na Slovensku a na základe tejto propagandy, aké drastické obmedzenia musia občania SR denno denne znášať!

Dnes a denne, sa ako prvú informáciu z médií dozvieme, koľkože nám za uplynulý deň zomrelo ľudí na C-19 a je nám odprezentované suché číslo, ktoré samo o sebe neznamená nič! Je to suchá číslovka! O týchto umretých nevieme nič! Nevieme, aký mali vek, či neboli nadmerne obézny, či netrpeli chronickými dlhodobými onemocneniami a pod. Nie, u týchto zomretých sa to nedozvieme! Ale ak sa v médiach objavila správa, že po zaočkovaní na C-19 (pravdepodobne vakcína od Pfizer-BioNTech) zomrel 79 ročný pán, tak sme sa okamžite dozvedeli, že tento pán trpel dlhodobo inými chronickými chorobami a teda pripísať USA vakcíne akúkoľvek vinu na tomto umretí je neadekvátne a hrubo zavádzajúce! V poriadku, ja s takýmto vysvetlením vcelku súhlasím a nijako zásadne ho nerozporujem. Áno, ak má človek iné, dlhodobé ťažké chronické ochorenia, tak mu stačí naozaj veľmi málo a dôsledky to môže mať fatálne, teda smrť! Ale nemôže sa tomu pripisovať jediná vina, len ten jediný dôvod, prečo ten, ktorý jedinec umrel! V poriadku, ale prečo takéto vysvetlenia nie sú prípustné aj v prípadoch, keď sucho oznámime číslo umretých na C-19, ale už u nich neskúmame tú pravú príčinu úmrtia? Pýtam sa, v koľkých prípadoch úmrtí na C-19, by sme mohli povedať, že umretý síce už mal vysoký vek, teda vek dožitia, ale identifikovali sme na jeho nosohltanovej sliznici, čo i len nepatrné množstvo vírusu C-19 a okamžite ho prehlásime, že umrel len a výhradne na C-19?!

Pýtam sa, v koľkých prípadoch úmrtí na C-19, by sme mohli povedať, že umretý bol dlhodobo chronický chorý na iné ťažké choroby resp. bol nadmieru obézny, ale identifikovali sme na jeho nosohltanovej sliznici čo i len nepatrné množstvo vírusu C-19 a okamžite ho prehlásime, že umrel len a výhradne na C-19?!

Pýtam sa, ak vieme, že v roku 2019 sme mali denne v priemere 150 úmrtí, bez ohľadu na ich príčinu, tak dnes, ak povieme, že napr. za včerajšok máme 85 úmrtí na C-19, tak to znamená, že nám umrelo aj tých 150 a teda celkovo za včerajší deň sme mali na Slovensku (85+150) až 235 úmrtí alebo je to 150-85 a teda môžeme „smelo“ povedať, že za včerajší deň sme mali na Slovensku 85 úmrtí na C-19 a 65 úmrtí z iných príčin???!!! Áno, aj toto číslo denne uvádzajme, číslo úmrtí za predchádzajúci deň, kde C-19 nebol preukázaný, ale k úmrtiu/úmrtiam došlo! A potom dostaneme skutočný stav úmrtí na Slovensku za jednotlivé dni a môžeme to porovnávať za predchádzajúce porovnateľné obdobia, keď sme na Slovensku ešte o C-19 ani len nechyrovali! Zároveň sa ako spoločnosť neuspokojme s tým suchým číslom. Aj pri týchto úmrtiach „na“ C-19, sa dožadujme tak podrobného vysvetlenia príčiny týchto úmrtí, akého sa nám dostalo pri tom 79 ročnom pánovi, ktorý mal údajne umrieť na následky aplikácie vakcíny proti C-19 a pritom sme to nežiadali!!!

A teraz k číslam, o ktorých sa nesmie hovoriť! Prečo? Je to tým, že jediný/jediná, ktorá nás môže vyliečiť z C-19 je „božská“, na teraz výhradne USA Covid vakcína?

Áno, sú to čísla o „vyliečených“, ktoré za posledné obdobie dramaticky rastú a nikto si to dôkladne nevšíma, nepoukazuje aj na túto skvelú skutočnosť! PREČO!!!

A div sa svete týmito číslami sa naša diktátorsko-mafiánska vláda pri uvoľňovaní života v našej republike ani v najmenšom neriadi. Počul už niekto niekedy, aby diktátor-mafián Igor Matovič povedal, že musíme na Slovensku vykonať celoplošné „dobrovoľné“ skríningové AG psie testovanie lebo nám stúpa počet vyliečených? A musíme to urobiť za tým účelom, aby sme zistili skutkový stav, ktorýže jedinci sa to môžu v najbližšej dobe „vyliečiť“ a následne tomu prispôsobíme mieru uvoľňovania života na Slovensku? Napríklad, ak dosiahneme, že sa nám na základe celoplošného skríningového AG psieho testovania, bude 7-dňový kĺzavý medián „vyliečených“ pohybovať nad 1500, tak otvoríme všetky školy bez obmedzenia, teda bez R-O-R! Keď bude 7-dňový kĺzavý medián „vyliečených“ nad 2000, tak sa uvoľní cestovný ruch, reštaurácie, fitnes centrá, kostoly – jednoducho uvoľní sa všetko a ide sa žiť normálnym životom, životom s vedomím, že Covid tu je a bude už navždy?! Bude sa klásť dôraz na zdravý životný štýl, na čo najväčšie užívanie vitamínov, tých prirodzených, štát zadotuje domáce poľnohospodárstvo, aby sme mali dostupné a lacné domáce ovocie, zeleninu.  Štát zadotuje domácu živočíšnu výrobu, aby sme mali dostupné a zdravé domáce mäso a pod.

Nuž pozrime sa, ako sa od 01.01.2021 vyvíjala situácia s počtom vyliečených a ako sa vyvíjala situácia s počtom aktívnych „pacientov“ na C-19 za rovnaké obdobie:

 

Dátum Počet aktívnych infikovaných Počet vyliečených
1.1.2021 55068 127190
31.1.2021 26723 222642
ROZDIEL -28345 +95452

 

Nuž čo podstatné vyplýva z uvedenej tabuľky, ktorú som spracoval na základe čísel zo stránky korona.gov.sk ? A počul niekto niečo o týchto výborne sa vyvíjajúcich čísle, z úst diktátora-mafiána Igora Matoviča alebo „ducha svätého“ Mareka Krajčího, či ktoréhokoľvek iného člena ich jediného odborného COVID konzília na čele s HH Jánom Mikasom? Nie? Nuž prečo asi? Asi preto, že by museli občanom, okrem iných zlých správ povedať aj tieto vynikajúce čísla? A museli by vysvetľovať hlavne tú skutočnosť, ako je možné, že len za mesiac január 2021 sa samo vyliečilo, až +95452 občanov z nebezpečnej nateraz ničím neliečiteľnej prenosnej nákazlivej ľudskej choroby C-19, ktorí neboli zaočkovaní USA božskou vakcínou? A samozrejme, že by museli okomentovať aj ten fakt, že od 01.01.2021 do 31.01.2021 sa znížil počet aktívnych infikovaných až o -28345 „pacientov“ „chorých“ na C-19!

Áno, toto sú presne tie čísla, ktoré by mali byť tými hlavnými, na základe ktorých by sa mala vláda SR a odborné epidemiologické konzíliom riadiť v prvom rade! Lebo dnes na základe celoplošného povinného skríningového AG psieho testovania diktátor-mafián Igor Matovič zistil, že na Slovensku máme infikovanosť na C-19 niekde okolo 1% a preto tých zvyšných 99% gniavi neskutočným spôsobom!

Prosím uvedomme si čo sa to tu s nami deje a robí!!!

Už viac nemám k týmto zásadným údajom viac čo povedať!!! Ak toto občania nevidia, tak potom je to s nami naozaj zle a do nekonečna nosme rúška, obchádzajme sa na míle, striekajme si chémiu na ruky a hlavne seďme ticho doma v kúte a naše deti nepusťme ani na balkón, nie to ešte na dvor, pretože čo ak by si náhodou, čo i len trochu posilnili svoju imunitu, ktorú bez pochýb získavame aj pohybom na čerstvom vzduchu?!

Záver:

To naozaj nie je možné, aby sa do popredia dostávali denne, ako prvé informácie o vývoji „pandémie“ na Slovensku, informácie o počte „vyliečených“, ale sa stále musí začínať počtom umretých za predchádzajúci deň?! A keď niekto chce argumentovať tým, ale koľko máme pacientov s C-19 v nemocniciach, koľko na JIS, koľko na umelej ventilácií? Tak ja sa opýtam ináč! Ak by nebol Covid, koľkých z tých terajších 3700 „Covid pacientov“ by si reálne nemocnice nechali na lôžkach?! Polovicu? Tretinu? Nuž ťažko povedať lebo pred koronou, by väčšiu časť dnešných „lôžkových“ „ťažko“ chorých pacientov doslova na lôžkovú časť ani nevpustili a nie to ich tam ešte dlhé dni a týždne držali! Naozaj ruku na srdce, koľký sa pred koronou dožadovali nemocničného lôžka a nemocničnej zdravotnej 24 hodinovej starostlivosti a nebolo im to umožnené lebo odborný lekársko-medicínsky personál, ktorí vtedy nebol pod takým mediálnym dohľadom, tlakom a stresom sa jednoducho odborne rozhodol, že takto „ťažko“ chorý pacient si nevyžaduje nemocničnú lôžkovú starostlivosť a môže sa liečiť v domácom prostredí! Prosím zamyslime sa nad tým, či dnes nemáme na nemocničných lôžkach aj takých „ťažko chorých“ pacientov, ktorí by sa mohli celkom v pohode liečiť aj doma, ale vzhľadom na štátom, podľa môjho názoru, umelo vyvolávaným a neustále živeným poplachom, stresom a panikou okolo C-19, to jednoducho nejde lebo ľudia, hlave tí starší a tí čo majú nejaké iné zdravotné problémy, sa jednoducho žiadajú ostať v nemocnici, ba v niektorých prípadoch, ich ani vlastná rodina nechce mať doma lebo sa boja, že všetci do týždňa poumierajú atď. atď.

Dôvetok:

Vraj sedem dňový kĺzavý medián infikovanosti na C-19 sa dnes pohybuje na úrovni 1737!

Ale už nikoho nezaujíma, aký je 7-dňový kĺzavý medián „vyliečených“ „chorých“ na C-19! Nuž vedz občan-volič SR, že za mesiac Január 2021 to je v priemere až 3080/deň!!! (keď proces „vyliečených“ bude pokračovať nastúpeným tempom, tak za chvíľu budeme mať v celkových číslach viac „vyliečených“, ako sa kedy u nás infikovalo C-19!!!) Zatiaľ čo za október 2020 sa v priemere denne „vyliečilo“ len 270 „chorých“ na C-19/deň a úplne prvý zaevidovaný „vyliečený“ z C-19 sa v predmetnej tabuľke na stránke Ministerstva pre investície…SR, korona.gov.sk, objavil presne 19.3.2020!!!

(https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/)

Naozaj, pekne sa dá hrať s týmito „presnými“, „vysoko odbornými“ číslami, ničím nepodloženými a aké je potom jednoduché si pre takých diktátorsko-mafiánskych jedincov, akým je napr. despota, mafián, diktátor Igor Matovič, vybrať len tie čísla, ktoré mu dajú „oprávnenie“ gniaviť tento náš, už tak ním a spol. zbedačený, ponížený národ Slovensky!!!

DOKEDY??? Pýtam sa, mu/im toto ešte budem/me tolerovať???

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.