Založ si blog

Toto je môj dôkaz, že SR je dnes diktátorsko-mafiánsky štát! A hlavy tejto mafie, podľa mňa, sídlia na najvyšších štátnych pozíciách!

Mafiánsky štát je podľa môjho názoru a presvedčenia, taký štát, v ktorom vláda nevládne, ale ovláda všetko a všetkých! Mafiánsky štát je taký štát, kde vláda a vládna väčšina si zákony prispôsobuje svojim potrebám a diktátorským chúťkam! Ovláda svojim diktátom všetko a všetkých. Všade má svoje diktátorsko-mafiánske chápadla. Presne toto sa podľa môjho názoru, dnes deje na Slovensku. Niet oblasti, kde by dnešná diktátorsko-mafiánska „vláda“ nemala podľa môjho názoru, svoj dosah, prostredníctvom svojich „kajúcnikov“!

Áno, podľa môjho názoru a dnešného môjho videnia situácie na Slovensku, sú to predovšetkým média a všetky štátom ovládané inštitúcie, počínajúc okresnými úradmi, ministerstvami, až po všetky justičné zložky. Dôkazov je nadostač.

Jeden taký, málo viditeľný, ale nadmieru dôležitý a závažný predstavím teraz.

Asi si všetci pamätáme na nedeľu večer – 17.01.2021. Áno, presne v ten večer nám mafián, diktátor, despota Igor Matovič oznámil, že ON sa rozhodol, že sa na Slovensku musia minúť ďalšie milióny psích AG testov, aby mafián, diktátor, despota Igor Matovič, nevyzeral pred verejnosťou, že tieto AG psie testy nakúpené bez verejnej súťaže, napriamo od vopred vybranej firmy, neboli využité a použité na 100 %, aby sa neskôr mafián, diktátor, despota Igor, mohol vyhovárať, že ľud sa chcel testovať, ale keby ich nebol vlastnou hlavou zabezpečil, tak by ľud plakal do vankúša a zožieral by sa, že mu to nebolo umožnené!!!  Áno, presne v ten večer nám despota, mafián, diktátor v jednej osobe, Igor Matovič oznámil, že na Slovensku sa neuskutoční, ako na jeseň 2020 celoplošné „dobrovoľné“ AG psie testovanie (lebo voči tomu bol veľký odpor!), ale premenoval ho, na dovtedy nikdy nepoužívaný v tejto súvislosti, veľmi učený názov – SKRÍNING!!! Ajhľa! Akáže novota! Mafián Igor si to vysníval vo svojom diktátorskom sne a povinné AG gniavenie spoločnosti nazval „svetovo“ SKRÍNING. Škoda len, že vo svete vtedy, ba ani dnes v súvislosti s povinným AG testovaním takýto názov nikto nikdy nepoužíval. Tak som si otvoril múdru web slovenskú stránku Wikipédia a zadal som názov Skríning. Otvorilo mi stránku Skríning (medicína) a tam som sa dočítal toto :- „K najznámejším typom skríningu patria:

Ani náznak niečo o AG skríningu v súvislosti s COVID-19.

Na druhý deň som o tom chcel napísať článok a poukázať na skutočnosť, že so slovom skríning sa v medicíne, ani len nechyruje, žeby sa používal pri celoplošnom AG testovaní na nové ľudské, nebezpečné, prenosné ochorenie C-19. Aké bolo moje prekvapenie? Slovenská verzia Wikipedie o Skríningu (medicína) bola dňa 18.1.2021, teda okamžite na druhý deň, potom, čo diktátor, despota, mafián Igor Matovič použil v súvislosti s ochorením na C-19 výraz skríningové testovanie, vykonaná aktualizácia, presne o 14:34 a už som sa o skríningu dozvedel aj takúto „novotu“: – „K najznámejším typom skríningu patria:

 

Niečo neskutočné! Z večera do rána sa medicínsky vývoj pohol míľovými krokmi, ale len a výhradne na Slovensku lebo „profesor“ medicíny, diktátor, despota, mafián Igor Matovič si vymyslel, že na Slovensku sa musí vykonať AG skríningové povinné testovanie a aby mal oporu aj v e-vedeckej literatúre, za akú Wikipédiu aj ja považujem, si mafián, diktátor, despota Igor, cez svoje mafiánske chápadlá zabezpečil, že v slovenskej verzií Wikipédie, bude v popise skríningu aj jeho hlúpe, nič riešiace AG skríningové testovanie!!! A tým pádom má despota, mafián, diktátor vedeckú oporu napr. tým, že sa vo Wikipedií doplnila ešte jedná Matovičova možnosť „vedeckého“ skríningu!!!

Áno, presne toto robia diktátorsko-mafiánske režimy, že si všetko, zákony, odbornú literatúru a rôzne vyhlášky a nariadenia, prispôsobujú nie potrebám ľudu, ktorý si ich zvolil za svojich zástupcov, aby vládli v tomto štáte na prospech absolútnej väčšiny, ale jednoznačne si ich prispôsobujú svojim diktátorsko-mafiánskym potrebám, potrebám absolútnej menšiny!!!

Viď zákony ktoré táto diktátorsko-mafiánska vláda prijíma s plnou podporou Zuzany Čaputovej.

Tak sa pýtam – Je Slovenská republika dnes diktátorsko-mafiánsky štát? Podľa môjho názoru a presvedčenia – Áno, jednoznačne je!

Chceme byť diktátorsko-mafiánskym štátom? Za mňa, odpovedám – NIE, už ani minútu!!!

A preto je potrebné občan-volič, aby sme začali konať tak, ako nám to umožňuje Ústava SR a jej Čl.32 – uplatnenie si občianskej neposlušnosti presne tak nebojácne, ako to vidíme v Prahe, vo Viedni a v iných mestách EÚ, kde už tiež pochopili, že C-19 je s najväčšou pravdepodobnosťou len „bič“ na prostý ľud a preto buďme aj naďalej prostý, ale v žiadnom prípade už nie sprostý!!!

Záver:

Porovnaj si občan-volič SR tieto dve web stránky o skríningu – slovenskú a českú. Pri slovenskej si všimni dátum jej aktualizácie!!!

https://sk.wikipedia.org/wiki/Skr%C3%ADning_(medic%C3%ADna)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Screening

 

Jediné čo som si na stránkach českej Wikipédie ohľadom medicínskeho skríningu všimol, čo sa v slovenskej verzií nedočítame (prečo asi?), je bod 3, ktorý znie takto, citujem originál znenia – „Screening znamená proces třídění a má 3 odlišné významy:  – 3. předběžné vyšetření za účelem indikace pro plnohodnotnou diagnostiku (např. mentální nebo psychická postižení)“

Nuž veru, stálo by zato aj u nás vykonať tento tretí typ skríningu podľa českej Wikipedie, na veľmi úzkej skupine, vybranej vzorke našich občanov napr. na niektorých členoch vlády, niektorých koaličných poslancov…

 

Vidíš občan-volič SR, niekde v českej verzii tejto ich Wiki stránky aspoň náznak niečoho, čo by sa aspoň trochu venovalo, zaoberalo COVID skríningom? NIE? Tak vedz, že o tomto nebolo ani chýru, ani slychu, ani na slovenskej verzií Wiki o medicínskom skríningu, ale to by si sa Ty, občan-volič SR, musel v čase vrátiť na túto slovenskú Wiki stránku pred dátum 18.1.2021!!!

Na tomto príklade je jasne vidieť a jednoznačne som preukázal, kde až dnes, do akých detailov siahajú diktátorsko-mafiánske paprče diktátora, despotu a mafiána Igora Matoviča a spol., aby následne obhájil/li svoje diktátorsko-mafiánske konanie!!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.