Založ si blog

Nie my! Ale Igor Matovič bude potiť krv! ! ! Časť druhá.

Včerajšiu prvú časť tohto článku som ukončil poukázaním na to, že do čela „boja“ proti despotovi, diktátorovi, uzurpátorovi absolutistickej moci v našom štáte, Igorovi Matovičovi, by sa mali svorne, bok po boku postaviť všetky Odborové zväzy SR a taktiež všetky Zamestnávateľské zväzy a združenia, pôsobiace na území SR, ako aj všetci ostatní zamestnanci a zamestnávatelia, SZČO nevynímajúc!

Prečo? Nuž preto, že títo dvaja, bez seba nemôžu existovať. Duo zamestnanec-zamestnávateľ, je jeden neoddeliteľný celok a zároveň je to to najpodstatnejšie na čom stojí a padá každý štát, nech je v ňom štátne zriadenie akékoľvek!!!

Som presvedčený, že ako značná časť zamestnancov, tak aj značná časť zamestnávateľov, sú absolútne nespokojní s tým, ako s nimi/s nami despota, diktátor Igor Matovič zaobchádza. Preto trvám na tom, že jedinou silou, ktorá dokáže dnes Igora Matoviča politicky odstrániť, zosadiť z pozície predsedu vlády SR, sú tieto dva mocne články našej spoločnosti! A dosiahnuť sa to dá jedine GENERÁLNYM ŠTRAJKOM, ktorý by mal trvať tak dlho, pokiaľ Igor Matovič nezloží do rúk najvyššieho ústavného činiteľa SR, svoju okamžitú a ničím nepodmienenú DEMISIU!!!

Je najvyšší čas Vážení zamestnanci a zamestnávatelia, pokiaľ nechcete/nechceme, aby naša republika, naša ekonomika, naše rodiny a naše štátne spoločenstvo neutrpelo také škody na zdraví, nebodaj aj životoch našich blízkych a to takým spôsobom, že návrat späť k pôvodnému štátu bude takmer nemožný! Prosím a dôrazne Vás žiadam, nečkajte, nevyčkávajte, nikoho iného o pomoc nežiadajte, ale spojte svoje sily a razantne na túto despotickú, diktátorskú vládu „zaútočte“!!! Pretože niet väčšej spoločenskej sily v našom štáte, ako sila pracujúceho ľudu podporená jeho neoddeliteľnou súčasťou a tou sú všetci zamestnávatelia!!!

To, že „nové“ ďalšie celoplošné testovanie, ktoré sa zrodilo v pomätenej hlave diktátora Igora Matoviča je nezmysel do neba volajúci, príliš podrobne rozoberať nebudem. Každému rozumnému občanovi našej vlasti musí jednoznačne stačiť dôkaz o Igorovej pomätenosti ten, že AG psí „test“ je platný od 18.1.2021 až do 3.2.202!!! Teda, ten čo sa dá „otestovať“ psím AG „testom“ v pondelok 18.1.2021 a „los“ „testu“ ho určí, ako NEGATÍVNY na C-19, tak tento modrý „certifikát zdravia“ mu zaručí, že na C-19 nebude môcť byť infikovaný plných 17 dní!!! Väčší medicínsky nezmysel a idiotizmus, už hádam ani nemôže byť!!! Treba si uvedomiť, že zúčastniť sa na psom „testovaní“ AG „africkými“ testami a jeho výsledok, je presne to isté, ako keby ste stierali stierateľný los a neviete, či vám ukáže tri políčka „POZITÍVNY“ alebo tri políčka „NEGATÍVNY“!!! V prvom prípade ste prehrali a ste na smrť chorí a v druhom prípade beriete „výhru“, ste zdraví a môžete „milostivo“ ísť do práce a do prírody!!! Totálny debilizmus!!!

Toto je však len to menšie zlo, čím nás opäť Igor Matovič chce dať „do laty“, aby sme sa podriadili jeho despotizmu a diktátorstvu. Za oveľa horšiu vec, ktorá sa ma na Slovensku a na nás občanoch SR vykonať je to, že despota, diktátor Igor Matovič na to, aby nás ponížil, pošliapal našu ľudskú dôstojnosť, hľadá pomoc mimo hraníc Slovenskej republiky. Igor Matovič sa idiotsky pochválil na svojom FB profile, práve v pondelok 18.1.2021, tým, že vraj poľský premiér Mateusz Morawiecki sa mu sám od seba ponúkol, že Igorovi na jeho despotické celoplošné, vraj skríningové AG psie testovanie pošle 200 poľských lekárov! To, akože naozaj máme veriť takejto bludarčine?! To už poľský premiér nemá nič iné na práci, len aby denne sledoval, čo Igor Matovič „demokraticky“ stvára na Slovensku a sám od seba sa ponúkne, že mu takýmto spôsobom pomôže, že oslabí svoje zdravotníctvo o 200 špičkových lekárov??? Tomuto máme uveriť?! A to hlavne potom, čo Igor Matovič na ostatnom samite európskych lídrov Poľsko a Maďarsko „podržal“ v ich snahe dosiahnuť, aby sa im nikto nemiešal do ich vnútorných záležitosti, čo sa im napokon aj podarilo a Igor Matovič na ich podporu, ani prstom nepohol, vrátane našej environmentalistky z prezidentského paláca!!!

Takže, ja osobne mám tento názor – Igor Matovič vie, že doma medzi zdravotníckym personálom, medzi naozaj odborníkmi na súčasnú zdravotnú situáciu na Slovensku, nemá najmenšej opory v jeho „odborných“ opatreniach proti C-19 a to oprávnene a preto pre svoje hókusy-pokusy, na nás občanoch SR, hľadá pomoc v zahraničí!

Vidím v tom veľké nebezpečenstvo pre naše budúce smerovanie a hlavne pre našu budúcnosť! Ako je možné, že ho už opozícia a hlavne média, minimálne RTVS, nerozniesli na kopytách a nevytkli mu, že toto je cesta do pekla!!! Veď si uvedomme, že na to, aby Igor Matovič vykonal na nás to, čo sa jemu zažiadalo, chce použiť cudzích štátnych príslušníkov a je jedno, že dnes sú to z oblasti civilnej!!! Dnes potrebuje pomôcť pri AG psom „testovaní“, tak si pozýva cudzích lekárov! Naozaj lekárov??? A naozaj to budú špičkoví lekári, ktorí sú na takéto medicínske činnosti riadne vyškolení? A majú ich školenia na tieto činnosti platnosť aj na území SR? Alebo sú to len radoví medicínski zamestnanci iných štátov a s hókusmi-pokusmi Igora Matoviča nemajú žiadne skúsenosti a nemajú o tom ani len potuchy a nikdy to nerobili?!

To si mohol Igor Matovič, rovno objednať od výrobcu týchto AG psích „testov“, Južnej Kórei, ku každej škatuli „testov“ aj obslužný zdravotnícky personál, veď našich spoločných financií má dosť! Veď, kto vie lepšie narábať so špilkami, ako ten, čo ich vyrába a pravdepodobne ich doma aj denne na mnohotisícovej báze využívajú a používajú! Alebo žeby Južná Kórea doma nevykonávala povinné celoplošné testovanie vlastnými AG testami, každých sedem resp. štrnásť dní lebo ich majú pre vlastnú potrebu málo lebo ich skúpil a vykúpi jediný svetový maniak na AG testy slovenský diktátor a despota v jednej osobe Igor Matovič???

Myslím, že Igor Matovič sa nemal obrátiť na okolité štáty o pomoc pri celoplošnom povinnom psom AG testovaní v SR, ale mal sa rovno obrátiť na stredoafrické štáty, pre ktoré boli tieto AG psie testy prednostne a výlučne určené. Viď vyjadrenie Billa Gatesa!!!

Predpokladám, že tam boli aj doručené a teda sa v týchto stredoafrických štátov musí nachádzať množstvo vyškoleného medicínskeho personálu na ich použitie, žeby mohli Igorovi poslať na pomoc nie stovky, ale rovno tisíce týchto „špilkárov“ a ešte by ušetril! Predpokladám, že africká pracovná sila, hoc odborná, je násobne lacnejšia, ako ta naša slovenská – „neposlušná“! Igor Matovič sú to tieto stredoafrické štáty aj s vašimi partnermi na jednanie (tu by mohol vypomôcť aj Vladimír K., pravdepodobne má tam seriózne kontakty ) – GABON, Ali Bongo Ondimba – prezident, Konžská demokratická republika – Augustin Matata Ponyo – predseda vlády, Tanzánia – John Magufuli – prezident, Keňa – Uhuru Kenyatta, Somálsko – buď šejk Šarif Šajch Mahamud alebo Abdi Fárah Širdún.

Ak by to nebolo smutné a vážne, tak by to mohla byť z mojej strany taká malá recesia.

Čo však už sranda nie je, je táto možná možnosť. Čo, keď sa v blízkej budúcnosti stane Igorovi Matovičovi to, že mu doma vypovedajú poslušnosť príslušníci Ozbrojených síl SR a Polície SR??? Čo, keď sa už ani oni nebudú chcieť podieľať na tých jeho nezmyselných skríningových celoplošných bludarčinách? Čo potom urobí diktátor Igor Matovič? Napíše na svojom FB profile, že mu „bratskú“ pomoc ponúklo ústredie NATO alebo iný štát sveta a on takúto pomoc príjme s otvorenou náručou a ešte zato aj pekne, s pokorou poďakuje?! Pozor, to nie je opäť môj pokus o recesiu! Igor Matovič je totiž schopný kadečoho a hlavne ak vieme, že sa musí naplniť všetko, čo si on napíše do svojho statusu na svojom FB profile. Jasne to potvrdil Peter Cmorej, poslanec NR SR za SaS, ktorý jasne napísal vo svojom statuse na FB, že Igor po nich žiada, pod zámienkou pádu vlády, že sa musia schvaľovať také zákony v NR SR, aby splnili to, čo on – diktátor Igor Matovič, sľúbil svojim extrémnym priaznivcom na FB!!! A toto vážený občan SR už naozaj nie je sranda!!!

Záver je jednoznačný a zrozumiteľný! Igor Matovič, My na Slovensku, nepotrebujeme žiadnu zahraničnú pomoc na riešenie našich vnútroštátnych záležitosti a problémov. Dokážeme si ich vyriešiť sami! Dokážeme si pomôcť sami! Áno My Slovci dokážeme veľké veci, ale jednoznačne bez vás, bez diktátora, despotu a uzurpátora moci – Igora Matoviča!!! Preto je v životnom záujme každého z nás a našej drahej vlasti, Slovenskej republiky, aby Igor Matovič bol, čo najskôr demokraticky zbavený moci, postavený pred slovenský demokratický súd a následne spravodlivo potrestaný!!!

Raz to už sám Igor Matovič vo vzťahu k sebe povedal. Tuším to bolo pred prvým povinným celoplošným testovaním na prelome mesiacov október/november 2020, kedy povedal, parafrázujem – „…vykonajme toto celoplošné testovanie a potom ma môžete aj zavrieť…“ Investigatívci si ľahko nájdu tento jeho „Sibylovsky“ výrok vo vzťahu k jeho osobe , ktorý povedal na jednej zo svojich mnohých TB, pred prvým povinným celoplošným testovaním.

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.