Založ si blog

V tomto sa R. Fico brutálne mýli! I. Matovič si môže vyložiť nohy! !!

Skôr, ako prejdem k podstate, obsahu tohto môjho názorového článku, je potrebné z mojej strany, aby som uviedol tieto skutočnosti a ich možné následky!

Prvá, na prvý pohľad menej podstatná vec. Dotýka sa „našich“ „objektívnych“ médií, v tomto prípade, konkrétne denníka SME a jeho šéfredaktorky Beaty Balogovej. Táto tiež „slovenská“, „objektívna“ šéfredaktorka, tohto „naj“ denníka, vo svojom „objektívnom a nestrannom“ komentári zo dňa 19.1.2021 o 15:51, pod názvom – „Ako Matovič pomáha Ficovi“ ( Čo nám ostáva, keď Fico slintá po moci a vláda sa háda? – Komentáre SME), okrem iných „zaujímavých, objektívnych, nestranných“ komentároch napísala aj takúto vetu – „Čo nám ostáva, keď Fico slintá po moci a vláda sa háda?“

Občan SR, rozumieš dobre tejto vete? Tak Robert Fico, ktorý je trojnásobný a zväčšej časti, veľmi úspešný bývalý predseda vlády SR, tak podľa tejto „novinárky“ – „slintá po moci“!!! Prosím ťa občan SR, neber takéto vyjadrenia, takýchto tiež „novinárov“ na ľahkú váhu! Takéto a podobné vyjadrenia na terajšiu opozíciu a je jedno či tú parlamentnú alebo mimoparlamentnú, majú za úlohu poriadne masírovať verejnú mienku, strašiť občanov SR, že keď padne táto diktátorská vláda, tak tu nastane doba temna a „uslintaný“ Robert Fico sa dostane k moci! A preto sú potrebné takéto články, aby sa mediálne ospravedlňovali tie idiotizmy okolo Matovičových povinných psích AG testovaniach a iných debilizmov, ktoré sa zrodia v Igorovej hlave a aby sa širokej verejnosti „pandémia“ na C-19 dala na absolútny piedestál a to aj pred dodržiavanie ľudských práv, dodržiavanie základného zákona nášho štátu Ústavy SR! Teda strašenie, strašenie a ešte raz strašenie!!! A na udržiavanie, pod vplyvom tohto „pandemického“ strachu, občanov v poslušnosti!!!

No a do toho príde oveľa mrazivejšia informácia, ktorá sa týka uplatňovania si najzákladnejších politických občianskych a ľudských práv v SR, konkrétne REFERENDA!!!

Dnešná roztrieštená (to je veľmi zle!!!) parlamentná, mimoparlamentná opozícia, sa už dlhšiu dobu dušuje, že je potrebné vyzbierať tých, minimálne 350 000 tisíc platných podpisov na podpisové hárky s otázkou o konaní referenda, za účelom vypísania predčasných parlamentných volieb. Ale keďže sa nevedia dohodnúť, kto je v tomto ten „najsilnejší opozičný pes“, tak to každý robí na vlastnú politickú päsť! A teda zámer, pozbierať čo najrýchlejšie potrebný počet platných občianskych podpisov je veľmi sťažený, ba až nemožný! To, ako mám tomu rozumieť, že každá strana si chce pozbierať svojich 350 tisíc podpisov a následne ich predložiť, aby bolo rokovanie v NR SR o možnom vyhlásení referenda práve s ich znením otázky? Veď takto to vážení opozičníci nedosiahnete nikdy! Nuž niektorí vynaliezavci prišli s dobrou myšlienkou, že sa postavia so svojimi hárkami ku Matovičovým „skríningovým“ odberným miestam a tam budú zbierať podpisy na svoje hárky lebo je celkom reálne, že práve tam príde povinne najviac občanov, hlavne tých nespokojných a teda zber podpisov bude jednoduchý a relatívne rýchly! Áno, bola by to dobrá myšlienka, keby nebolo ALE! A to ALE znie, koľkí tam budú stáť s podpisovými hárkami? Budú tam stáť dobrovoľníci so svojim hárkom v ruke za stranu SNS, SMER-SD, HLAS-SD…??? Naozaj, toto je vážená opozícia tá vaša úprimná snaha o čo najrýchlejšie politické odstránenie Igora Matoviča? Naozaj? Tak to sa veľmi mýlite!!!

No a do toho prichádza to mrazivé, vyjadrenie ministra zdravotníctva, diktátorskej Matovičovej vlády SR Mareka Krajčího a ešte razantnejšie, diktátorskejšie vyjadrenie ministra obrany SR, diktátorskej vlády Igora Matoviča, Jaroslava Naďa.

Marek Krajčí na otázku, či zber podpisov na vyvolanie referenda na predčasné parlamentné voľby, ktoré sa vykonáva blízko odberných miest, je možný, odpovedá takto – „Pokiaľ niekto poruší zákaz vychádzania a nemá na to ten dôvod, ktorý je definovaný v uznesení vlády, tak on vlastne poruší zákon. Takže z tohto pohľadu jednoznačne, pokiaľ budú ľudia vykonávať akékoľvek aktivity, ktoré nie sú zadefinované vo výnimke, tak porušujú zákon… Samozrejme tá epidemiologická stránka tejto veci, je o to vážnejšia, že tam nemôžete dodržiavať dvojmetrové rozostupy, keď zbierate podpisy…“

„Inak povedané“, hlavne pre zástancov referenda o konaní predčasných PV, ako jedinej možnej cesty, ako sa politicky zbaviť diktátora, despotu Igora Matoviča, to znamená, že táto diktátorská chunta urobí všetko preto, aby zamedzila vyzbieraniu potrebných 350 tisíc platných podpisov na tieto hárky!!! A keď píšem, že všetko, tak myslím naozaj všetko! Totiž minister obrany, diktátorskej chunty Igora Matoviča, sa nechal na svojom FB profile, takto „počuť“, že v súvislosti so zberom podpisov na predmetné referendum, na otázku čo by vláda SR mala urobiť so zberačmi podpisov? Píše toto  – „…Áno, polícia by mala zasiahnuť, pôjde o porušenie platných predpisov“ !!! (https://www.hlavnespravy.sk/vlada-nechce-dovolit-zber-podpisov-na-celoplosnom-testovani-nad-policia-by-mala-zasiahnut/2410206)

Je nám to všetkým jasné, čo povedal Jaroslav Naď!? Nuž povedal celkom otvorene a zrozumiteľné, že pokiaľ budú pri moci, oni diktátori, tak zabudnite, na akékoľvek referendum lebo nemáte šancu pozbierať potrebný počet podpisov, lebo je vyhlásený núdzový stav, spojený s prísnym zákazom vychádzania. tento, podľa prijatej novelizácie, nedávno v NR SR a okamžite environmentalistkou podpísaného, sa núdzový stav môže predlžovať tak dlho, ako si Igor Matovič zmyslí, pardon, na základe zlej pandemickej a epidemiologickej situácie, ale tá bude tiež tak „závažná“, akou závažnou ju prehlási sám diktátor Igor, ktorú „zreteľne“ odprezentuje na svojich grafoch a samozrejme použije aj ďalšie „nepriestrelné“ argumenty, že je tu už oveľa infekčnejší mutant C-19 – anglický, potom príde bangladéšsky atď. atď., až do aleluja!!! A v súvislosti s vyhlásením núdzového stavu bude prirodzene vyhlásený zákaz vychádzania, zákaz združovania sa, zákaz dýchania a pod.!!!

Nuž a kde je záruka, že ak sa „pandemicka“ situácia neupokojí lebo sa bude musieť nesmieť upokojiť, že sa dopracujeme až k stavu, že Igor Matovič a spol. si v NR SR schvália ústavný zákon, že v prípade, v čase pandémie (na čokoľvek!!!), bude na území SR zakázané konanie akýchkoľvek volieb, vrátane prezidentských a predovšetkým tých najdôležitejších – PARLAMENTNÝCH???!!!

Nebuďme naivný, lebo pri povahách tejto diktátorskej vlády, ktorá sa už po roku „vládnutia“, tak bojí vlastných občanov, že sa musia voziť v opancierovaných vozidlách, je možné od nich v budúcnosti očakávať čokoľvek!!! Lebo strach nerozmýšľa, strach bezmyšlienkovite, skratovo koná!!!

No a do toho všetkého, prichádza fatálny, brutálny omyl Roberta Fica. Robert Fico na TB dňa 19.1.2021, kde sa venoval téme, ako sa čo „najrýchlejšie“, demokraticky, ústavne zbaviť diktátora Igora Matoviča, povie aj túto, pre mňa naozaj veľmi zlú a pomýlenú vetu – „…musí dôjsť k výmene. Ale k výmene nemôže dôjsť na základe ulice. K výmene môže dôjsť len na základe demokratických parlamentných volieb a Slovensko ich potrebuje čím skôr tým lepšie…“ (https://www.youtube.com/watch?v=4qSflrpwkd0&ab_channel=Politikum)

Takže Vážený pán Robert Fico, OMYL! Vaša veta platí len vtedy, že ulica nerozhoduje o tom, kto bude vládnuť, ak štát funguje tak, ako má! Keď ekonomika napreduje, keď nikto nie je povinne obmedzovaní na svojich občianskych a ľudských právach, keď sa nezatýkajú politicky oponenti, len na základe výpovedi JPP (Jedna pani povedala!) lebo to akýsi pomätenec pred voľbami občanom sľuboval, že sa bude zatvárať a teda sa zatvára…!

Áno pán Robert Fico, toto vaše vyjadrenie platilo v tie jarné mesiace v roku 2018, keď si vtedajšia opozícia na čele s „apolitickou“ „občianskou“ iniciatívou na čele, už vtedy „apolitickým“ Jurajom Šeligom, urobila z „ulice“ svoju nátlakovú zbraň proti vašej vláde lebo nejaký šialenec chladnokrvne zabil dvoch mladých ľudí a túto beštiálnu vraždu hodili na Vás a spol.!!!

Áno, vtedy ste ma sklamali Vy aj Vaši vtedajší koaliční partneri, že ste tzv. „pustili do gatí“ a opustili ste pozíciu predsedu vlády SR a dovolili ste to aj vtedajšiemu ministrovi vnútra SR Robertovi Kaliňákovi! Vtedy ste nemali najmenší dôvod na odchod i keď ste vládnu koalíciu zachránili a vláda pokračovala ďalej pod vedením Petra Pellegriniho. Tým, že ste sám od seba odstúpili, ste de facto priznali, že vtedajšia „ulica“ mala pravdu! Ja tvrdím, že NEMALA!!!

Vtedy ekonomika šliapala na plné obrátky, ľudia sa mali dobre, preto mohli húfne vyjsť do ulíc, mali slobodu pohybu, slobodu zhromažďovania a rôzne iné slobody o ktorých dnes nemôžu dokonca ani len snívať lebo už aj sny, našich zbedačených, poutláčaných občanov diktátorskou vládou Igora Matoviča sa dnes sledujú a monitorujú. Ja nie som naivný, že sa niekde aj o mne už nerozhoduje, či a vôbec budem môcť naďalej písať svoje názorové články…! Ak mi v tom nejakým spôsobom zabránia, tak budem mať pred sebou a pred svojou najbližšou rodinou absolútne čisté svedomie, že som nemlčal a urobil som z pozície bežného, radového občana maximum, čo sa dnes nenásilne spraviť dá, aby sa tento slovenský marazmus skončil čo najskôr!!!

Preto, Vážený pán Robert Fico, dnes je situácia absolútne iná, ako bola v roku 2018! Dnes nie je iný demokratický spôsob, ako sa čo najskôr zbaviť politickej moci diktátora Igora Matoviča, ako vyjsť demokratický a nenásilne do ulíc! Neodhovárajte „ulicu“, nespokojných občanov SR, od jej/ich ústavného práva zhromažďovať sa! Nebráňte tej „ulici“, aby Vám a hlavne sebe pomohla, sa čo najskôr, zbaviť tej diktátorskej pliagy! Veď v konečnom dôsledku to nebude „ulica“ ktorá zvrhne tento diktátorsky režim, tá ulica „len“ vyvolá v dnešných diktátoroch taký strach, čo bude s nimi, keď sa to celé zvrhne na pouličné nepokoje (dúfam, že k takému niečomu nebude musieť prísť!), keď im, diktátorom, vypovie poslušnosť Armáda SR, keď vypovie poslušnosť Polícia SR a nebude ich mať kto brániť a ochraňovať, že od strachu sami položia svoje funkcie!!!

Pochopte, že ísť cestou referenda je nateraz nemožné! Sám to vidíte a vnímate, jednak z atmosféry v NR SR, kde už aj vládny poslanci majú strach z Igora Matoviča a konajú nie na základe straníckej disciplíny, to už nehovorím o ich hlasovaní na základe vlastného svedomia a vedomia, ale jednoznačne pod vplyvom Matovičovho diktátorského vydierania a akákoľvek Vaša snaha o presadenie konania referenda skrze rozhodnutia NR SR je NEMOŹNÉ a NEPRIECHODNÉ!!!  A vnímate to aj cez vyjadrenia dnešných diktátorov, ktorí jasne hovoria, že nedovolia, aby sa vôbec na ulici zbierali podpisy na referendové hárky lebo je zákaz vychádzania! To znamená, že ten, čo by stál na ulici s podpisovými hárkami, podľa dnešnej diktatúry, porušuje zákaz vychádzania a výnimka HH Jána Mikasa, sa na zber podpisov pod referendum dnes a ani potom nevzťahuje a vzťahovať nebude!!! Uvedomujete si to???!!!

Teda tadiaľto cesta nevedie! Jedinou demokratickou a hlavne ústavnou cestou je a treba to občanom SR dennodenne pripomínať, je Čl. 32, Ústavy SR, ktorý jasne hovorí – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené“

Takže Vážený pán Robert Fico a spol., nesnívajte, ale konajte!!! Áno, presne v zmysle a na základe Ústavy SR! Vy, pán Robert Fico, ste boli pri jej zrode, tak sa ju nebojte napĺňať v skutočnom živote, hlavne ak vidíte v akom spoločensko-ekonomicko-politickom marazme sa dnes Slovenská republika nachádza!!!

Pretože konať na základe ustanovení Ústavy Slovenskej republiky, neznamená konať nezákonné, neznamená to, že konáme povýšenecký resp. sme tým pádom frajeri, to znamená len jedno jediné, že ak konáme na základe ustanovení Ústavy Slovenskej republiky, konáme zákonne a predovšetkým ústavne, v súlade s Ústavou Slovenskej republiky!!!

BODKA:

Ak sa bude proti diktátorovi Igorovi Matovičovi postupovať týmto absolútne neefektívnym spôsobom, akým je zbieranie podpisov na petičné hárky na vypísanie referenda o konaní predčasných parlamentných volieb v čase Núdzového stavu, keď je zakázané všetko, tak potom naozaj si diktátor, despota Igor Matovič, môže vyložiť nohy na stôl, zapáliť fajku a v kľude snívať a vymýšľať svoje ďalšie nezmyselné povinné celoplošné testovania a podobné zverstvá páchané na občanoch Slovenskej republiky!!! „Hold, takto to je!“

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.