Založ si blog

Obrovský rozdiel medzi „Všetci za Milana“ a „All for Ján! !!

Nie, nejdem riešiť spôsob ani formu úmrtia obidvoch tragických udalosti. Nie, nejdem jatriť rany ubolených rodín. Nech je to ako chce, vo všetkých dotknutých rodinách prišli o milované osoby, takže týmto smerom ja nepôjdem.

V tomto článku chcem poukázať na úplne  niečo iné!

Chcem poukázať na mediálne a politické šialenstvo, ktoré prepuklo pri obidvoch tragických udalostiach, zdanlivo navzájom nesúvisiacich. Každé z nich je opačného významu, jedno háji, druhé haní!

Pri prvej tragickej udalosti z marca 2018, sa okamžite aktivizovali všetky protivládne sily na čele s vtedajšou opozíciou a neoliberálnymi médiami a to takým spôsobom, že ihneď na druhý deň po zverejnení tejto tragickej udalosti, boli okamžite k dispozícií malé odznáčiky s podobizňou zavraždených a s nápisom „ALL FOR JÁN“ a na vrchnej časti odevu, ho okamžite mali všetci protivládny „novinári“, redaktori, reportéri a aj poniektorí, vtedy opoziční poslanci. Okamžite sa sformovalo „občianske“ združenie s ušľachtilým názvom „Za slušné Slovensko“, na čele ktorého najviditeľnejšie stáli Juraj Šeliga a Karolína Farská. Okamžite sa našli štedrí sponzori, aby v takmer každom väčšom slovenskom meste mohli na námestiach okamžite vyrásť, ako huby po daždi, profesionálne exteriérové pódia, s profesionálnym ozvučením a s profesionálnymi moderátormi, na čele s vtedajšou veľmi nespokojnou umeleckou obcou. Mňa „teší“, že tí istí herci a umelci dnes plačú, ako prví, že nemajú z čoho žiť a vyžiť!!! Nuž nech sa dnes poďakujú presne tým, ktorým vtedy pravdepodobne „zadarmo“, hrali divadlo, za „slušné“ Slovensko! Okamžite bolo k dispozícií nespočetné množstvo profesionálnych plagátov a iných protivládnych transparentov a mávatok. Predmetný odznak „ALL FOR JÁN“  sa účastníkom protestov rozdával grátis, ako talizman! (Ako sa dostať k odznakom #AllForJan | Aktuality.sk)

Už vtedy som mal názor, že toto všetko sa nedialo spontánne, ale pravdepodobne bolo starostlivo vopred pripravené za aktívnej účasti západného neoliberálneho zahraničia a tých zahraničných síl, ktoré chceli spraviť zo Slovenska a občanov Slovenska ešte väčších vazalov, akých si z nich systematický vytvárali ihneď po novembrových udalostiach 1989!!! Teda tu vidím jasné angažovanie sa do vnútorných vecí SR zahraničie s jasným protislovenským zámerom!!!

Áno taký názor som mal vtedy a mám ho aj dnes. Zatiaľ mi to nikto nevyvrátil, ba naopak, to čo sa deje od marca 2020 na Slovensku, ma v tom každým dňom viac a viac utvrdzuje.

Určite by som tento článok nemal dôvod dnes napísať v takomto znení, ak by sa neudiala na sklonku roku 2020 tragédia v istej väznici v Prešove, kde sa „samo zavraždil“ bývalý policajný prezident!!!

Po smrti policajného prezidenta sa tiež aktivizuje občianska spoločnosť pod identickým názvom, ale s iným krstným menom. „Všetci za Milana“ – „ALL FOR MILAN“ !!!

Túto aktivitu vnímam, ako čisto aktivitu občanov SR a nevidím, tu nijaký zásah spoza hraníc SR!!! Ba práve naopak, ten zásah z poza hraníc SR vnímam, ako zosmiešňujúci vznik takéhoto naozajstného občianskeho, spontánneho odporu voči dnešným vládnym silám. A spúšťačom toho, že som sa podujal napísať tento článok bol/je šéfredaktor web média Aktuality.SK – Jozef Bárdy. Natrafil som na jeho nehorázny, drzý článok na web stránkach, „jeho“ web média Aktuality.sk s takýmto názvom – „Prečo sme v komisii, ktorá preskúma smrť Milana Lučanského“.

Už samotný názov článku je nehorázny. On totiž nehovorí o preskúmaní a poctivom prešetrení príčiny smrti, ale sucho hovorí len o preskúmaní smrti, čím jasne dáva najavo, že nemohlo v tomto prípade ísť o nič iné, len o „samo vraždu“ a on a Aktuality.sk idú do tejto „Kolíkovej komisie“ výhradne za účelom, ako si to Milan Lučanský „samo spravil“!!!

A keď som si prečítal túto pasáž P. Bárdyho nehorázneho článku, tak som nechcel veriť vlastným očiam, ako niečo také môže napísať šéfredaktor dnes „vplyvného“ a „mienkotvorného“ web média, ktoré o sebe tvrdí, že hľadá výlučne pravdu a napomáha odhaleniu akejkoľvek trestnej činnosti, neprávosti, nech ju pácha v našom štáte, ktokoľvek!

Tá pasáž znie takto, Peter Bárdy píše – „…Dokonca vznikla akási iniciatíva „Všetci za Milana“, ktorá nie je správnavo svojej podstate. Namiesto snahy ozrejmiť nezodpovedané otázky ide totiž o vypočítavú manipuláciu s emóciami nahnevaných a frustrovaných ľudí, ktorí tak vyjadrujú nesúhlas s krokmi vlády Igora Matoviča.

Zároveň ide o cynické relativizovanie úkladnej vraždy mladého novinára, ktorý chcel svojou prácou dosiahnuť, aby sme žili v spravodlivom štáte, chrániacom poctivých ľudí a bojujúcom proti mafii. Ako redakcia, kde Ján Kuciak pracoval, sa preto musíme ostro ohradiť aj proti spájaniu vraždy novinára so smrťou policajného funkcionára.“

Teda podľa tohto „novinára“, dokonca šéfredaktora, iniciatíva „VŠETCI ZA MILANA“ je iniciatívou, ktorá ma slúžiť na vypočítavú manipuláciu nahnevaných a frustrovaných ľudí a má slúžiť v politickom boji proti Igorovi Matovičovi a spol. Dokonca tento „novinár“ šéfredaktor, ide vo svojom nehoráznom vyjadrení ďalej a píše, že zatiaľ čo Ján Kuciak svojou prácou chcel dosiahnuť, aby sme všetci žili v spravodlivom štáte, tak iniciatíva „VŠETCI ZA MILANA“ ide obhajovať zločinca, ktorý mal byť podľa neho spojený „pupočnou“ šnúrou s organizovaným zločinom, slovenským podsvetím a mafiou!!! Takéto niečo si nezaslúži slušný komentár a preto tieto tri bodky…!!!

Peter Bárdy, odkiaľ vie, že Milan Lučanský bol vinný? Bol spravodlivý súd? Zaznel spravodlivý rozsudok? A Peter Bárdy, koľkých ľudí, tu naozajstnú mafiu, dostal za mreže Ján Kuciak svojou prácou, pre spravodlivejší slovenský štát a koľkých ľudí, mafiu dostal skutočne za mreže Milan Lučanský, ktorí tam spravodlivo sedia dodnes???

Myslím, že stačí!

Občan SR, ktorý vníma danie na Slovensku okolo seba, nie len cez to, čo mu dennodenne od rána do večera servírujú „naše“ objektívne (napr. Aktuality.sk!) média a celá dnešná „vládna“ svorka diktátorov, ale si na veci utvára názor aj na základe iných „konšpiračných“ podkladov a dôkazov, má na celú záležitosť obidvoch „ALL FOR…“ možno rovnaký názor ako ja a ten je, že zatiaľ čo prvý „ALL FOR…“ bol pripravovaný, riadený a podporovaný zo západu a z poza Atlantiku a jednoznačne nebol spontánny, ale umelo vytvorený, živený dennodenne, od rána do večera „slovenskými“ médiami na čele, žiaľ so štátnou RTVS + vtedajšou „demokratickou“ opozíciou bažiacou za mocou, ktorú chceli dosiahnuť, akýmikoľvek prisviedčacími metódami, tak ten druhý „ALL FOR…“, o dva roky neskôr, dnes, je bez zahraničnej podpory, je naozaj spontánny, vyšiel zdola, od jednoduchých občanov SR a predpokladám, že jeho sila bude oveľa väčšia i napriek tomu, že túto iniciatívu zosmiešňujú, znevažujú všetky „demokratické“ „Slovenské“ média!!!

Takže v tomto ja vidím obrovský rozdiel medzi „ALL FOR JÁN“ a „VŠETCI ZA MILANA“…

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.