Založ si blog

Priama úmera – čím väčší Matovičov strach, tým vyššie COVID čísla! ! ! Náhoda? Zámer?

Na úvod rozšírim názov dnešného môjho príspevku do debaty – „Čím väčší strach Igora Matoviča, jeho „vládnej“ koalície, Zuzany Čaputovej a celého prezidentského protokolu z hnevu národa Slovenského a občanov SR, tým väčší nárast pozitívne testovaných na C-19 a enormný denný nárast úmrtí na C-19!!!“

Všimol si to niekto? Všimli si to „naše“ „objektívne“ neoliberálne média, hlavne v Aktuality.sk???

Tie čísla začali rásť ihneď po oznámení a zmätku v oficiálnych vládnych stanoviskách k okolnostiam „samo vraždy“ Milana Lučanského!!!

Taká malá „nepodstatná“ chronológia udalosti, ktoré tomu predchádzali.

27.12.2020 – nedeľa večer- ihneď po Vianočných sviatkoch, nemal Ján Mikas nič iné na práci, ako to, že „sám od seba“ vydáva v epidemiologickej vyhláške výnimku aj pre poslancov NR SR. Totiž Ján Mikas, ako hlavný hygienik SR (HHSR), má pravdepodobne za úlohu sledovať aj to, kedy NR SR zasadá a aký dôležitý zákon/zákony bude musieť schváliť „na počkanie“ lebo diktátor Igor Matovič zavelil. Nuž pravdepodobne, Ján Mikas po celý čas Vianočných sviatkov nerobil nič iné, len študoval a študoval, dva, tak veľmi dôležité ústavne zákony, ktoré bolo potrebné čo najskôr v NR SR schváliť a pritom si pravdepodobne všimol, že na prijatie ústavných zákonov v NR SR je potrebná ústavná väčšina „za“ hlasujúcich poslancov NR SR, teda minimálne 90 poslancov. Zároveň Ján Mikas má pravdepodobne denne na stole hlásenie z NR SR o tom, koľko poslancov je pozitívne infikovaných na C-19 a či ich v daný deň bude dostatok prítomných na zasadnutí mimoriadnej schôdze NR SR, aby bez väčších problémov prešli diktátorské ústavné zákony!!! A tak Ján Mikas v predvečer mimoriadnej schôdze NR SR, dáva poslancom NR SR výnimku a umožňuje sa im zúčastniť priamo v pléne NR SR na takomto hlasovaní, aj napriek tomu, že sú oficiálne prehlásený za chorých na obzvlášť „závažnú“ prenosnú ľudskú chorobu C-19…

Ak niekto verí tomu, že toto vykonal Ján Mikas z vlastnej vôle, tak potom…

Môj názor je jednoznačný – príkaz prišiel zo strany STRACHU!!!

A strach mal ten, ktorý vedel, že ak sa takto v NR SR nestane, tak 29.12.2020 skončí na území SR Núdzový stav a môže byť zle nedobre! Ale nie vo vývoji ochorenia C-19, ale jednoznačne vo vývoji hnevu občanov SR, za to akým spôsobom sa s nimi na Slovensku zaobchádza „vládnucou“ diktatúrou moci na čele s despotom a diktátorom Igorom Matovičom, za plnej podpory Zuzany Čaputovej, ktorej podiel na súčasnom marazme slovenskej spoločnosti je jednoznačný a neodškriepiteľný!!!

28.12.2020 – mimoriadne zasadá a rokuje NR SR za prítomnosti šiestich (6) infikovaných koaličných poslancov/pacientov chorých na obzvlášť „nebezpečnú“ ľudskú prenosnú chorobu C-19 a za pomoci chorých poslancov, ktorí by mali sedieť v domácej karanténe, NR SR schvaľuje diktátorské ústavne zákony na základe ktorého sa Ústavnému súdu SR, odoberajú isté kompetencie (ÚS SR už nebude môcť posudzovať, či NR SR schválené ústavne zákony sú alebo nie sú v súlade s doteraz platnými ustanoveniami Ústavy SR!!!) a zároveň sa diktátorskej vláde Igora Matoviča daruje ústavne právo donekonečna a podľa vlastného úsudku predlžovať Núdzový stav na území SR na dobu 40 dní a vraj je tu „veľká“ poistka v podobe NR SR, ktorá má oprávnenie to neodsúhlasiť, ale má nato až 20 dní a pritom Núdzový stav bude platiť aj predtým!!! Niečo úžasne! Tak „demokratické“!!!

28.12.2020 – ihneď po schválení týchto ústavných diktátorských paškvilov to Zuzana Čaputová, ako nesmierny súhlas s diktatúrou Igora Matoviča promptne a bez pripomienok schvaľuje svojim podpisom. Okamžite to vychádza v Zbierke zákonov a je vymaľované!!!

29.12.2020 – „Vláda“ SR okamžite využíva včera schválený zákon a predlžuje Núdzový stav na území SR presne o maximálnych 40 dní!!!

29.12.2020 – sa v médiach objavuje správa, že Milan Lučanský sa pokúsil v Prešove, vo väzenskej, „silno“ monitorovanej cele o „samo vraždu“!!!

30.12.2020 – prichádza informácia, že Milan Lučanský podľahol svojmu pokusu o „samo vraždu“ !!! A v spoločnosti to začína vrieť čím ďalej tým viac!!!

31.12.2020 – ráno prichádza „šokujúca“ správa, že za uplynulý deň 30.12.2020 na Slovensku umrelo 112 občanov na a výhradne, z dôvodu ochorenia na C-19!!!

Večer mimoriadne zasadá (na diaľku) „Vláda“ SR. Najskôr so svojim silvestrovským uplakaným „príhovorom“ vystúpi diktátor Igor Matovič, ktorý v podstate o rozhodnutí „Vlády“ SR nepovie nič a následne na živej TB nám „ustarostený“ Marek Krajčí oznamuje, že okamžite začiatkom Nového roka 2021, od 5:00 hod. sa sprísňuje Lockdown lebo situácia je vážna. Ona sa samozrejme začala dramatizovať úmerne so vzniknutou situáciou okolo Milana Lučanského lebo od tej chvíle, čo sa v médiach objavila správa o jeho pokuse o „samo vraždu“ a hlavne o oznámení, že Milan Lučanský zomrel na následky „samo vraždy“, nám na Slovensku na následky a výhradne vinnou C-19 zomrelo od 29.12.2020 do 30.12.2020 (za dva dni) neuveriteľných 185 občanov a ihneď po novom roku tieto čísla stále rastú, ale niet nikoho, kto by ich oficiálne potvrdil takým spôsobom, žeby ku každému úmrtiu bola doložená aj pitevná správa…!!!

Od 01.01.2021 sa začína slovenská spoločnosť čím viacej pýtať a domáha sa viacej a pravdivých informácií o „samo vražde“ Milana Lučanského – tých sa im nedostáva, ale čísla infikovaných, na JIS, na ventilácií a úmrtí neustále rastú a rastú!!!

Ešte nie je známy termín pohrebu Milana Lučanského, ale vzhľadom na neustálu sa „zhoršujúcu“ epidemiologickú situáciu na C-19, opäť, „sám od seba“, prichádza na scénu HHSR Ján Mikas a sprísňuje podmienky účasti na pohreboch zosnulých a to priamo na cintorínoch! Takže je dovolené len maximálne šesť (6) ľudí! Čo ak zosnulý mal päť detí a ešte žijúcu manželku? Ktorý s týchto, naozaj najbližších rodinných príslušníkov bude musieť ostať za plotom cintorína resp. pri cirkevnom pohrebe, von pred kostolom?

Nato prichádza informácia, že pohreb Milana Lučanského sa bude konať 8.1.2020 (piatok) v Štrbe. Takže v tomto kontexte sa rozhodnutie HHSR Jána Mikasa o počte účastníkov na pohreboch zdá absolútne, ako „náhodné“!!!

Do toho prichádzajú informácie o katastrofálnej situácií v Nitre a v jej okolí, opäť sa mobilizuje epidemiologický krízový štáb, opäť rastú všetky čísla, opäť sa vo všetkých médiach dramatizuje situácia na Slovensku s pohľadu vývoja ochorenia na a výhradne, len na C-19 a zavádzajú sa prísnejšie a prísnejšie opatrenia – do ulíc smerujú stovky policajtov a príslušníkov OS SR!!!

Takže je to jasné! Čím väčší záujem občanov SR o jednoznačné vysvetlenie záhadných okolnosti ohľadom „samo vraždy“ Milana Lučanského, tým vyššie čísla zhoršujúceho sa stavu okolo C-19, ako keby iné choroby naozaj nevyliečiteľné neexistovali, choroby na ktoré nebola vynájdená vakcína!!!

Strach „vládnej“ diktatúry s tým úmerne narastá a ja sa obávam, čo ešte v strachu vystrojí diktátor Igor Matovič, až do doby kým Milan Lučanský nebude pochovaný!

Pravdepodobne ihneď po tomto pohrebe sa epidemiologická situácia bude upokojovať, a dôvodom nebude to, že Milan Lučanský je už v „bezpečí“, hlboko v čiernej podtatranskej tvrdej zemi, ale výhradne povinné testovanie AG testami v Nitre a jej okolí!!!

Nuž, ale to je Diktátor Igor Matovič a vaša diktátorská „vládna“ koalícia – „hluboké nedorozuméní“!!!

Občanom SR ukázala cestu tá časť sveta, ktorá si o sebe hovorí „najväčšia demokracia“. Áno sú to paradoxne USA – viď posledný útok na ich „neobmedzenú demokraciu“, keď sa vo voľbách manipuluje, ako nikde inde na svete a samotný občania USA, si to akosi nechcú nechať vysvetliť a vzali „demokraciu“ a spravodlivosť do svojich rúk, tým, že napadli tých, ktorí im tu „neobmedzenú demokraciu“ mali zabezpečovať, ale nezabezpečili…!!!

Naozaj dosť nebezpečné pre iné vlády sveta (Slovensku nevynímajúc), ktoré sa tiež starajú všemocne, diktátorsky o presadzovanie „demokracie“ na území ich štátov a zároveň nie najlepší príklad pre ostatné národy, tých štátov sveta, v ktorých sa ich vlády „starajú“ o diktátorské presadzovanie „demokracie“…

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.