Založ si blog

HNUS, ako Z. Čaputová a média napomáhajú I. Matovičovi v jeho pomätenosti! ! !

Situácia na Slovensku je viac, ako kritická. Ale nie čo sa týka „nebezpečnej“ ľudskej prenosnej choroby C-19, ale jednoznačne z toho pohľadu, kto a ako nám tu „vládne“! Kto a ako nám tu balamutí mozgy! Kto a ako nás tu drží v cielenej nevedomosti, chaose, strachu a panike! Že je tu neskutočne krutý diktátorsky režim, ktorý „vládne“ na základe jedinej „pravdy“ – na základe tvrdej propagandy. Že sa tu verejne potláča akýkoľvek iný názor, ktorý je čo i len málinko odlišný od toho „správneho“ názoru a potom sa čo raz viac objavujú názory občanov SR, Slovákov, takéhoto znenia – „…za to všetko, čo sa dnes deje na Slovensku sa hanbím, že som Slovák…!“

Veľmi ma mrzí, že Slováci nadobúdajú takýto názor a že sa takto vyjadrujú. Ja osobne hovorím – „…som hrdý, že som Slovák, som hrdý na našu zem slovenskú, ale hanbím sa za niektorých našich Slovákov, zapredancov, podlizovačov, ktorí urobia čokoľvek, len aby ich západná a zaatlantická veľkokapitalistická, neoliberálna svorka nenásytných despotov, pohladkala po hlávke a vyjadrila im svoju pokryteckú pochvalu zato, že gniavia bezdôvodne svoj vlastný národ, svoj ľud!

Toto je moje presvedčenie, toto je môj názor, ktoré/ý som nezískal na základe „konšpiračných“ teórií, na základe „konšpiračných“ iných názorov, ale jednoznačne na základe vlastného úsudku o tom, ako v skutočnosti vidím dianie okolo seba. Takže, nikomu nič nevnucujem, nikomu nič neprikazujem, ale môj názor je absolútne iný, ako ten, dnes jediný „správny“, ktorý sa na nás dennodenne valí z tých jediných „správnych“ médií a z vládnej propagandistickej genocídnej politiky!!!

A k tomuto sa pridáva aj Zuzana Čaputová, ktorá sa na FB vyjadruje podporne k celoplošnému nezmyselnému testovaniu a už jej vôbec nevadí, že je podmienené, teda je to testovanie nasilu! Je pre mňa odporné, ak Zuzana Čaputová sa takto vyjadruje smerom k Slovákom a občanom našej republiky. Je pre mňa odporné, keď vidím v jej vyjadrovaní sa a konaní farizejstvo, ako medzi občanmi sa snaží vniesť rovnakú paniku a strach, ako ju neustále vnáša a živý diktátor Igor Matovič!!! Je pre mňa odporné, aké média majú dnes (ale aj v minulosti, od vzniku SR-1993) na Slovensku prednosť pred všetkými ostatnými a je mi odporné, akými idiotinami kŕmia tento národ a ako servilne slúžia cudzej moci!!!

Je mi nesmierne smutno, ako značná časť našich občanov sa nechala takto neskutočne a ľahko oklamať a necháva sa klamať aj naďalej. Áno, hovorím o klamaní vo vzťahu k obzvlášť „závažnej“ a „nebezpečnej“ ľudskej nákazlivej chorobe C-19!!! Je až neskutočné, že značná časť občanov SR si nevšimla za posledných 11 mesiacov, že nie je všetko tak, ako je nám to prezentované, že si nevšimla, že je absolútne potláčaný iný názor na riešenie situácie okolo C-19, že si nevšimli, že absolútna väčšina zdravých ľudí sedí doma a má všetko štátom zakázané, dokonca aj to, že nemôže dýchať čerstvý, zdravý vzduch lebo rúško!!! Je mi z toho už naozaj zle a je potrebné, aby sa Slovač konečne prebudila!!!

Áno, už vidím a počujem, ako niektorí sa nad mojim článkom rozhorčujú v zmysle „…a čo navrhuješ robiť ty? Ty múdrosráč…!“

Navrhujem nasledovné. V prvej rade je potrebné občanom sprostredkovať aj iný názor na C-19. Prestať mediálne na dennej báze sledovať a informovať o C-19 – koľko PCR testov, koľko AG testov, koľko pozitívnych, koľko úmrtí a pod.!!! Jednoducho začať pracovať na tom, aby sa čím skôr z verejného života vytratila panika a strach z toho, čo sa za posledných 11 mesiacov, tak hyenistický šírilo éterom a z úst vystrašených, nekompetentných diktátorov a to nie len na Slovensku, ale celosvetovo lebo toto je výsledok bezbrehého, bezcitného kapitalizmu (povenujem sa tomu v inom článku)!

Je potrebné občanom osvetovo vysvetliť, dennodenne vysvetľovať, čo je potrebné robiť, aby sme mali lepšiu telesnú imunitu. Tú nezískame, keď budeme vystrašení sedieť doma v kúte a počúvať, čo zase diktátor Igor Matovič vo svojej pomätenosti vymyslí a čo mu okamžite Zuzana Čaputová odsúhlasí, aby sa navodil dojem, že najvyšší štátny činitelia ťahajú za jeden koniec povrazu. Žiaľ, nie je dnes možné v médiach poukázať nato, že ťahajú síce za jeden koniec povrazu, ale podľa môjho názoru a presvedčenia za ten nesprávny koniec!!!

Je potrebné prestať dennodenne šíriť paniku medzi občanmi tým, že sa jeden vírus sleduje, tak ako keby už žiaden iný neexistoval a ako keby neexitovali iné oveľa závažnejšie a dnes naozaj takmer neliečiteľné choroby, ktoré tu máme už desaťročia a nevieme si s nimi rady!!!

Odberné miesta zachovať, ale v opačnom  režime! Teda odberné miesta by nemali slúžiť nato, aby tam chodili zdraví ľudia a nechali si odoberať vzorku svojho biologického materiálu, ale aby tam chodili všetci bez výnimky a v týchto odberných miestach, by im mal štát bezplatne vydávať mesačnú dávku (podľa veku, hmotnosti a pod.) vitamínu „D“, vitamínu „C“, zinok a iné telu prospešné látky!!! Zároveň s tým by im odovzdal osvetový leták, čo robiť, aby naše organizmy boli odolnejšie voči akémukoľvek vírusu – to znamená, čo najviac pohybu na čerstvom vzduchu, športovanie, zdravá výživa, čo najviac zredukovať telesnú hmotnosť, hlavne u tých, ktorí sú nadmerne obézni, pohyb bez rúška, nebáť sa svojho okolia, nevidieť v každom svojho „vraha“ a pod.

Áno, presne toto je potrebné dnes začať robiť. Igorovi Matovičovi zamedziť, aby mrhal našimi spoločnými peniazmi na nákup nezmyselných AG testov v počte, pre povinné celoplošné testovanie. Nie, nehovorím, že sa nejaké množstvo nemá zakúpiť, ale výhradne pre potreby nemocníc!!! V spoločnosti viesť osvetu, že zdravý človek bez akýchkoľvek respiračných príznakov, by sa nemal dávať testovať! Robiť v spoločnosti osvetu, že keď niekto prekonal pozitivitu na C-19, tak už nie je pre svoje okolie nebezpečný a nepotrebuje, ako zdravý ostávať na nemocničnom lôžku lebo doma ho nechcú a v nemocnici sa takto zbytočne mrhá silami zdravotníckeho personálu. Je potrebné jasne ľuďom vysvetliť, že aj keď ich rodinný príslušník bol hospitalizovaný lebo bolo u neho podozrenie na ochorenie C-19 a v nemocnici sa jeho stav zlepšil natoľko, že je pre svoje okolie absolútne nie nebezpečný z tohto pohľadu nákazy na iného, na C-19, tak nech ho doma príjmu bez obáv!!! Odbremeňme naše zdravotníctvo od naozaj zdravých ľudí!!! Nech sú v nemocniciach len tí, čo to naozaj potrebujú a my ostatní buďme solidárny, hlavne tým, že nevyciciavajme naše nemocnice po stránke materiálnej a hlavne personálnej tým, že ihneď po prvom zakašľaní sa budeme domáhať hospitalizácie resp. ak niektorí z našich rodinných príslušníkov, bol falošne AG testom označený za pozitívneho, tak budeme od štátu vyžadovať, aby bol okamžite hospitalizovaný na lôžku v nemocnici lebo teraz doma všetci poumierame!!!

Preto je potrebné, hlavne mediálne tlačiť na pomäteného Igora Matoviča, aby finančné prostriedky nás všetkých nasmeroval na prevenciu proti tomuto respiračnému ochoreniu, ktoré ani ja nerozporujem, že nie je nebezpečné pre isté skupiny obyvateľov. Ja nerozporujem, že je to nejaký nový a možno viac „agresívnejší“ vírus, aký sme doteraz poznali, ale nemôžeme proti nemu bojovať tým, že si necháme každý týždeň vykonať výter nosohltanu a následne si sadnúť domov a nič nerobiť!!! Toto musí prestať!!! Preto mi je z toho všetkého nanič! A to aj preto, že dnes je v spoločnosti nálada taká, že ak sa niečo udeje, tak preto lebo COVID!!!

Ľudia by sa mali čím ďalej tým viac pýtať, prečo len jedna „pravda“? Prečo nie aj iný názor? Prečo sa tak neverí a nedôveruje občanom, ktorí sú vo svojej podstate podľa našej Ústavy, slobodnými občanmi vo svojom myslení a konaní? Prečo toľká diktatúra?

Prečo sa nehovorí o takých liekoch proti C-19, akými sú napr. Ivermektín (Sme proti COVID-19 bezbranní? Slovenskému lekárovi sa osvedčila kombinácia liekov – Svet – Správy – Pravda.sk) Ja tento názor v žiadnom prípade nepovažujem za názor konšpiračný! Považujem to za protinázor. A nechajme občana, nech sa sám rozhodne čomu bude viac dôverovať, či lieku rokmi vyskúšanému alebo akejsi narýchlo „zbúchanej“ vakcíne, ktorá je prezentovaná, ako novodobé božstvo a okrem nej iného východiska nieto!!! Samozrejme, že je tu jeden „nepodstatný“ rozdiel! Zatiaľ čo lieky sa hýbu v cenách niekde na úrovní eurocentov, tak vakcína je nepomerne drahšia a pre výrobcu a záujmové skupiny stojace v pozadí, to prináša obrovské zisky, na základe ktorých budú môcť ešte viac ovládať prostý ľud celého sveta, ktorí sa nákupom týchto vakcín zadlžuje a zadlžuje sa aj tým, že sedí bezmocne doma lebo COVID!!!

Všetko, to čo som vyššie opísal sa nemôže zrealizovať, pokiaľ budeme mať vládu v tom zložení, ako je dnes, pokiaľ bude zloženie NR SR, také aké ho máme dnes a samozrejme pokiaľ v prezidentskom paláci bude Zuzana Čaputová! Je to môj názor a moje pevné presvedčenie!!!

Na záver sa krátko povenujem víkendovému, v Nitre povinnému plošnému testovaniu a v Púchove a Košiciach dobrovoľnému. Nitre sa venovať nebudem lebo je mi ľúto všetkých na C-19 zdravých občanov, ktorí opäť museli skloniť hlavy a so zaťatými päsťami naklusať na špilkovanie, aby od dnes mohli „slobodne“ existovať!

Pozriem sa na naše druhé najväčšie mesto – Košice. Podľa oficiálnych čísel sa v Košiciach cez víkend dobrovoľne nechalo otestovať okolo 53 tisíc ľudí. Z celkového počtu obyvateľov Košíc – približne 240 000, to predstavuje približne 22%. Z počtu testovaných bolo AG testami určených, ako pozitívnych na C-19 – 894 občanov, čo je približne 1,69 % z testovaných a 0,37 % z celkového počtu obyvateľov Košíc! A teraz sa tých občanov pýtam, čo vám toto testovanie prinieslo? To všetci tí, čo ste boli AG testami označení za chorých lebo ste pozitívni, ste boli naozaj chorí? To vás na toto testovanie museli priviesť sanitkami? Alebo ste sa v teplotách sami na vlastné riziko v chladnom počasí dostavili na odberné miesta, aby ste si takto „pomohli“? To nebolo lepšie ostať doma v posteli a piť teplý čaj, dať si vitamín „C“, vitamín „D“ + Zinok a pod.?

A čo vy, ktorí ste absolútne bez príznakov a teda vám nič nie je, teraz sa ako cítite, že teraz budete musieť byť doma desať dní a celá vaša blízka rodina tiež? A všetci s ktorými ste sa stretli za posledné dva dni, tiež?! To vám nevadí, že ste svojim „zodpovedným“ prístupom obmedzili život iným občanom aj vašim blízkym a pritom ani jednému z vás nič nie je??? To vás netrápi??? A čo poviete potom, keď si doma odsedíte desať dní a ani nezakašlete a po tých desiatich dňoch samo „liečenia sa“ budete automatický, bez ďalšieho lekárskeho odborného vyšetrenia (možno telefonicky vašim všeobecným lekárom) prehlásení za „vyliečených“ a budete prehlásený za „nadľudí“ lebo vy sa už najbližšie tri mesiace nebudete môcť nakaziť na C-19?! A čo keď ste boli omylom označený za pozitívnych na C-19 a spôsobili ste nie len sebe, ale hlavne svojim blízkym i vzdialeným psychickú traumu lebo aj oni si mysleli, že je už s nimi koniec??? To vás netrápi??? S tým ste spokojní???

A prečo vás nezaujíma, akýže to ľudia dnes a za posledné mesiace, na Slovensku umierajú „na“ C-19? Nie sú to náhodou tí, u ktorých za posledných 11 mesiacov bola absolútne zanedbaná lekárska starostlivosť lebo COVID??? A neumierajú nám dnes tí ľudia, ktorí aj keď mali zdravotné problémy, tak sa báli ísť do nemocnice na riadne odborné vyšetrenie lebo COVID??? A vás nezaujíma, či nám dnes na Slovensku denne umiera viac ľudí, ako v tom istom období v roku 2019??? Priemer pre tento rok 2019 hovorí, že denne na Slovensku umrelo 150 občanov SR!!! Tieto otázky sa prečo nepýtate? Prečo si ich aj sami sebe nekladiete a nehľadáte a nepožadujete na ne odpovede??? Stačí vám „špilka“ v nose a ste spokojní???!!!

Naozaj nemám už slov, čo robí bezbrehý, nenásytný, diktátorský kapitalizmus s ľuďmi, ktorí sú náchylný bez ďalšieho skúmania, bádania (prijímať aj iné názory a informácie, ako tie jediné vládne „správne!) nechať takto sebou manipulovať…

Naozaj všetko zlé a je potrebné, aby sme sa naozaj väčšinovo prebudili a čo najskôr, zákonnou cestou ukončili toto COVID šialenstvo!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.