Založ si blog

Igor Matovič odkazuje – je to len taká chripôčka.

Iste nepovedal to takto otvorene, ale jeho správanie sa na Facebooku je presne v zmysle nadpisu tohto článku. Nuž poďme poporiadku. Igor Matovič sa už deväť mesiacov pohybuje, ako sám deklaruje, v prvej línií výskytu C-19. Je všade tam, kde ho národ najviac „potrebuje“. Viď jeho „výpomoc“ pri prvom pilotnom „dobrovoľnom“ AG testovaní na Orave. Dokonca sa nechal navliecť do skafandra, predpokladám, že preto, aby ho radoví občania nespoznali, len pri obliekaní sa do tohto ochranného odevu, nechal PR nasnímať „zvedavými“ „novinármi“ a následne to bolo vo všetkých večerných správach „objektívnych“ médií odprezentované, ako Matovičov veľký hrdinský čin a veľká obeta pre národ, vodcu národa!!! Na mňa to pôsobilo tragikomicky.

Ďalej celých deväť mesiacov nás Igor Matovič a spol. presviedčajú, aký je C-19 nebezpečný pre všetkých občanov SR a to bez výnimky, ako máme dodržiavať prísne opatrenia R-O-R, ako máme každého okolo seba vnímať, ako potencionálneho nášho vraha lebo, čo ak práve on má C-19! Vymýšľal rôzne opatrenia, rôzne atómové bomby, dennodenne strašenie, vytváranie paniky a stresu u obyvateľov, hlavne u tých, ktorí nemajú aj iný zdroj informácií, ako len naše „objektívne“ média. Všetko, čo sa, čo i len trochu vymykalo z jeho jednej jedinej „pravdy“ o C-19, zosmiešňoval, ľudí, ktorí mali na C-19 iný, triezvy a zdravý pohľad urážal atď. Sám „vodu kázal a ostrý alkohol pil“. Keď išiel mimo SR, tak už rúško nepotreboval. Hádam najidotskejšie Igor Matovič vyznel vtedy, keď sa v Komárome (MR), niekoľko metrov od slovenskej hranice stretol s našimi maďarskými priateľmi, zložil si rúško a infantilne poznamenal, že si môže konečne sňať z tváre rúško, voľne sa nadýchnuť lebo na Slovensku je C-19 a rúško povinné, ale niekoľko metrov od slovenských hraníc na maďarskej strane aj keď C-19 je tiež, ale nie je taký agresívny a rúško už netreba!!! A takto bezrúškovo sa správal aj na istej svadbe, aj na úrade vlády, aj na pôde EP!!!

A celých deväť mesiacov sa ho tá „hnusoba“ ani len nedotkla! Testami prechádzal, ako nôž mäkkým maslom! Zhodou okolnosti ta „hnusoba“ na neho sadla až teraz niekoľko dní pred Vianocami! A niekoľko dní pred prvou aplikáciou „bezpečnej“ vakcíny z dielne Pfizer/BioNTech na Slovensku. Chudák Igor, tak sa chcel obetovať a teraz minimálne 90 dní tak urobiť nebude môcť!

Ale k podstate veci. Igor Matovič oficiálne ohlásil, že bol pozitívne testovaný na C-19, 18. decembra 2020. Všetci odborníci okolo Igora Matoviča nám už dlhých deväť mesiacov hovoria, že zákernosť C-19 je v tom, že má dlhú inkubačnú dobu, kým sa po infikovaní u človeka prejaví, až 14 dní! To znamená, že za tých štrnásť dní, mohol Igor Matovič komplet nakaziť svoju najbližšiu rodinu. Veď bol s nimi, dennodenne a neverím, že Igor Matovič nosí doma rúško, ak ho nenosí ani tam, kde by na základe vlastných nariadení, povinne nosiť mal!

No a tu sa dostávam k  tomu, ako sa Igor Matovič správa počas domáceho liečenia lebo však on má chorobu C-19 a teda je chorý! Igor vypisuje na svojom FB všakovaké idiotiny a jednoducho si zo svojho obzvlášť nebezpečného ochorenia robí doslova strandu a dennodenne túto chorobu zľahčuje. Vypisuje, že podľa štatistík by túto „hnusobu“ mal prekonať absolútne v pohode lebo on nespadá do rizikovej skupiny! Jeho najbližšia rodina mu denne, aspoň stokrát zaklope na dvere, aby mu niečo priniesli. A tu sa pýtam, nemali by aj oni byť v prísnej karanténe? Veď minimálne 14 dní zdieľali spoločnú domácnosť s infikovanou osobou na C-19! Boli sa dať otestovať PCR testami a tie im ukázali negatívny výsledok? Alebo neboli a vidia na svojom blízkom príbuznom, že mu nič nie je a preto sa správajú, ako sa správajú. A Igorova blízka rodina, má zákaz vychádzania z obydlia, sú povinne aj oni, aj keď negatívni, desať dní v domácej karanténe/väzení?! Jednoducho je tu množstvo otázok na Igora Matoviča, ako je to vlastne s jeho pozitivitou, či je to pozitivita skutočná alebo falošná?! A nemal by mať aspoň nejaké mierne príznaky respiračného ochorenia C-19? Prečo sa Igor Matovič „nepochváli“ nejakou tou vlastnou fotografiou na svojom FB profile, ako napr. jeho verný obdivovateľ Milan Kňažko, ktorý sa týždeň neholil a následne zverejnil foto, ako ho tá „hnusoba“ zmenila! A to Milan pri svojom oveľa vyššom veku, ako Igor jednoznačne spadal do tej najrizikovejšej skupiny obyvateľov SR na C-19!

Nuž mne to pripadá, ako by nám všetkým, hlavne tým do špiku kosti, ním vystrašeným občanom SR z C-19, Igor Matovič skrze Facebook odkazoval – „Nemajte obavy z C-19, mám tu hnusobu a pripadá mi, ako nejaká bezvýznamná chripôčka!“

Zároveň si môžeme u Igora Matoviča všimnúť v jeho terajšom karanténnom správaní sa, že má neskonalú radosť z toho, že minimálne 90 dní nebude môcť byť očkovaný „bezpečnou“ vakcínou proti hnusobe C-19 a on obetavec najväčší na svete, by sa tak rád dal zaočkovať, ako prvý a to dokonca hneď aj desaťkrát a nedbá, hoc by aj umrel…

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.