Založ si blog

Očakávam aj u Zuzany Čaputovej, že aj jej test na C-19 bude pozitívny.

Dovoľte mi tento môj názor.

Igor Matovič a spol. bombasticky ohlásili, že boli testami (PCR?,AG?) označení na C-19, ako pozitívni. Teda podľa ich vyjadrení – ochoreli na veľmi „nebezpečnú“ ľudskú chorobu – SARS-CoV-2 (C-19). Nuž uvidíme, aký bude mať táto veľmi „nebezpečná“ ľudská choroba u nich priebeh. Verím a úprimne im prajem, aby priebeh choroby na C-19, bol u nich buď absolútne bezpríznakový resp. s miernymi príznakmi (slabé kašľanie, mierna únava). A po vyliečení sa z tejto obzvlášť „nebezpečnej“ choroby, ma bude u nich zaujímať, čím sa liečili resp. kto ich vyliečil?! Toľko na úvod a teraz k podstate môjho názoru. Ako je možné, že Igor Matovič a spol. ochoreli na C-19, keď tak striktne dodržiavali proti epidemické opatrenia R-O-R (Ruky-Odstupy-RÚŠKA)?! Hlave tie rúška boli, sú a zrejme aj budú, ich hlavnou dogmou v boji proti C-19!!! A ako sme si mohli všimnúť, minimálne Igor Matovič a Zuzana Čaputová tie rúška „nosili“ naozaj všade! Či nie? Minimálne ich mali „nasadené“ pri návšteve Svätého otca alebo na pôde EP!!! Igor Matovič sa vyjadril, že nie C-19 zosilnel, ale naša ostraha pred ním poklesla! Nuž áno, ak nemáte nasadené rúško, tak sa nie je čomu čudovať, však Zuzana Čaputová? Však Igor Matovič? A kto by mal najviac dodržiavať epidemické opatrenia? Áno, presne ten, ktorý na nich najviac trvá a ktorý za to neváha exemplárne ostatných občanov SR aj trestať – zatváranie obchodov (teraz už všetkých!), obmedzovanie osobnej slobody – Lockdown a pod.

A teraz k dnešnému stavu vývoja ochorenia na C-19. Je zaujímavé, že krivka všetkých ukazovateľov vývoja ochorenia na C-19 začala rásť presne vtedy, keď Igor Matovič „slávnostne“ prehlásil, že opäť berie boj s C-19 do svojich rúk! Bolo to niekedy okolo 26.9.2020. Čo sa následne začalo diať? Nuž z Igora Matoviča sa stal Slovenský „Nostradamus“ (viac by mu pristalo „Baba Vanga“). Keď povedal, že o týždeň tu budeme mať také a také množstvo infikovaných, tak sa to splnilo do bodky. Potom povedal, že nám tu bude denne umierať toľko a toľko ľudí, čuduj sa svete opäť sa to naplnilo. Následne prišiel s tým, že na základe utajeného vojenského plánu (ani chúďa Zuzana o tom nič nevedela, len Angela bola informovaná!), na jeho príkaz sa na Slovensku vykoná „dobrovoľné“ celoplošné testovanie „africkými“ AG testami, ktoré bude mať účinok atómovej bomby na likvidáciu C-19. Stalo sa! Čuduj sa svete krivka sa „zlomila“, ale nie na dlho lebo podľa Igora je potrebné takéto celoplošné testovanie vykonávať pravidelne, minimálne v sedem dňových intervaloch! Áno, malo to jeden jediný efekt! Z obehu sa stiahlo desaťtisíce ľudí, ktorí boli možno falošne označení za pozitívnych. Ale pritom mohli byť celkom kľudne negatívni! A tí, ktorí boli falošne označení za negatívnych, boli pravdepodobne vysoko pozitívni, ale na základe Matovičovho „dekrétu“ boli „vypustení“ do „voľnej prírody“ a vírus šírili veselo ďalej a to takým spôsobom, že predsa oni sú čistí, ako „Panna Orleánska“ lebo v zadnom vrecku nohavíc si zo sebou všade nosili pokrkvaný modrý „certifikát“ o ich absolútnom zdraví!!!

Ale keďže vo vláde má Igor absolútnu škodnú, v podobe „idiota“ Richarda Sulíka, ktorý ani za svet nevie nakúpiť ďalšie milióny AG testov, sa Igorovi nesplnil jeho sen o pravidelnom „dobrovoľnom“ Ag testovaní a teda sa začala ďalšia Igorova „Nostradamiáda“!!!  Tu ho však už začalo podporovať, aj jeho epidemiologické konzílium s najväčším nositeľom „dobrých“ správ Pavlom Jarčuškom! Áno, ten Pavol Jarčuška, ktorý najviac presadzuje preočkovanie, čo najväčšieho počtu obyvateľstva SR, narýchlo vyvinutými vakcínami proti C-19, o ktorých ešte nikto nepovedal, že sú absolútne bezproblémové…! Prečo asi? Na poslednej TB v piatok (18.12.2020) nás Pavol Jarčuška „povzbudzoval“ takýmito vyjadreniami – „…mám pre vás zlú správu…“, „…mám pre vás ešte horšiu správu…“, „…a toto je najhoršia správa…“ !!! Tento pán ani raz nespomenul tú najpodstatnejšiu správu, tu najpodstatnejšiu najlepšiu správu a tou je, že s ochorenia na C-19 sa vyliečilo (Kto? Čo?), k dnešnému dňu (posledný údaj na korona.gov) zo 151 336 infikovaných, až 107 827 občanov-pacientov, čo predstavuje až 71,3 % vyliečiteľnosť!!! A podotýkam, že ešte stále neexistuje oficiálne účinný medikament!!! Pýtam sa, ktorá ľudská obzvlášť nebezpečná choroba má takéto vysoké % vyliečiteľnosti??? Nie toto sa nespomína, ba ani jeden s „novinárov“ sa nato nepýta!!!

A teraz prichádzam k úmrtnosti na C-19. Môžem veriť tomu, že počty zomretých, ktoré nám denne predstierajú sú pravdivé, ALE je tu jedno veľké ALE.  ALE, je pravda, že sú to výlučne úmrtia len a jedine na C-19?! Naozaj? Veď si uvedomme, že nás dennodenne „kŕmia“ suchým číslom o počte úmrtí na C-19! Nie je tu odborná analýza, či títo ľudia nemali aj iné oveľa závažnejšie ochorenia a zdravotné problémy – onkologické, srdcovocievne, cukrovka, nadmerná obezita a pod. NIE, jednoducho oznámia umrelo 50, 60, 70 ľudí na C-19 a číslo bude stúpať niekde k stovke denne!

Podľa môjho názoru majú pravdu, ale zase veľké ALE! Podľa môjho názoru, ich predpovede o počte úmrtí „na“ C-19 je celkom správne a reálne lebo si vedia celkom presne vypočítať, koľko ľudí nám bude v nasledujúcich dňoch umierať lebo plných deväť (9) ! mesiacov bola absolútne zanedbaná zdravotná starostlivosť naozaj nebezpečných ľudských chorôb, ako sú onkologické ochorenia, srdcovocievne ochorenia, cukrovka, vplyvom zníženej mobility obyvateľstva je tu za posledných deväť mesiacov aj prudký nárast abnormálne obéznych ľudí, ktorí sú najrizikovejšou skupinou obyvateľstva na ochorenie akejkoľvek formy respiračného ochorenia, áno aj na „obyčajnú“ chrípku a nie to ešte na nový korona vírus v podobe C-19…

Áno, na základe zanedbanej prevencie počas tých dlhých deväť mesiacov, vedia s veľkou pravdepodobnosťou predpovedať zvýšenú úmrtnosť v týchto dňoch, ale nevedia preukázať, že jediným faktorom, ktorý tieto úmrtia spôsobuje je len a jedine C-19!!! Takže sme svedkami šírenia poplašných správ, že zato všetko môže len a jedine C-19 a nič iné!!! A to že máme zaplnené nemocnice pacientmi „na“ C-19, je pravda, ALE opäť ALE – už som to opísal vyššie.

Do toho prichádza informácia, že už 26.12.2020 by mohol byť na Slovensku zaočkovaný prvý občan SR západnou „bezproblémovou“ vakcínou na C-19. Začína sa polemika o tom, ktorí občania SR by mali byť očkovaní, ako prví. A tu sa zrazu Igor Matovič postaví do pozície „kapitána“, že on ako správny kapitán sa dá zaočkovať až posledný, aby on, ako nie papaláš, nemrhal zbytočne, tak vzácnou tekutinou, ktorá si zachová svoju tekutosť aj pri teplote pod -70oC, pri ktorej musí byť skladovaná lebo pri vyššej teplote by „skysla“, ako zle uzatvorená potravina…!!! Avšak na veľký tlak verejnosti, že opak by mal byť pravdou a že on by mal byť prvý, čo sa dá touto „bezpečnou“ vakcínou zaočkovať, Igor občanom SR drzo, sarkastický, odkáže, že on si tú vakcínu nechá pichnúť aj desať krát a že nech aj umrie, ale Slovač on zachráni!

A následne sa celé Slovensko dozvie, že Igor Matovič bol testami označený, ako pozitívny na C-19 a vakcinácia Igora Matoviča, ako prvého občana SR sa nám zrútila ako domček z karát. Je to zámer? Náhoda? Alebo ďalšia zákerná manipulácia zo strany mentálne labilného Igora Matoviča, hlavne s tými občanmi SR, ktorý mu ešte stále bezvýhradne veria a „zobú“ z rúk?! Uvedomme si, že svetom idu správy, že táto „bezpečná“ vakcína nesmie byť aplikovaná tým ľuďom, ktorí boli pozitívny na C-19 (či už naozaj alebo falošne) minimálne 90 dní po tom, ako ich test určil, ako pozitívnych na C-19. To znamená, že Igor Matovič a spol. (Naď, Remišová a kto ešte z vládnej koalície? Žeby v nasledujúcich dňoch všetci vládni?) sa budú môcť dať oficiálne zaočkovať „bezpečnou“ vakcínou až tri mesiace (3!) po tom, ako sa na Slovenku zaočkuje prvý občan! To znamená niekde v polovičke marca 2021! A môže sa celkom dobre stať aj to, že na zaočkovanie touto „bezpečnou“ vakcínou nám umrie niekoľko občanov a značná časť z nich bude mať iné zdravotné problémy! Takéto prípady už svet pozná! Preto nie nadarmo Švajčiarsko pozastavilo nákup týchto „bezpečných“ vakcín! Áno je pravda, že Švajčiarsko nakoniec schválilo (správa vyšla včera 19.12.2020) aplikáciu vakcíny od spoločnosti, výrobcu Pfizer-BioNTech, ale s takýmto odôvodnením – „…Po dôkladnom skúmaní dostupných údajov sme dospeli k záveru, že vakcína proti ochorenou COVID-19 od spoločnosti Pfizer/BioNTech je bezpečná a jej výhody prevyšujú možné riziko…“ (zdroj Swissmedic) Takže žiadne 100% účinky, ale len chabé „prevýšenie pozitív nad negatívami“ a teda Igor Matovič a spol. si počkajú na tie vplyvy „…možných rizík…“ po aplikovaní tejto nanajvýš „bezpečnej“ vakcíny…

Zároveň si je potrebné v súvislosti s pozitivitou Igora Matoviča na C-19 uvedomiť ešte jednu „málo“ podstatnú vec, že všetci naši „naj“ „odborníci“ na C-19, tvrdia, že občan, ktorý bol testami aj tými „presnými“ AG, označený za C-19 pozitívny, následne sa z toho „vyliečil“, tak vraj, až tri (3!) mesiace nie je infekčný a nemôže sa touto chorobou nakaziť! Čo to pre Igora Matoviča a spol. znamená? Nuž „len“ toľko, že po vyliečení (predpovedám, že budú vyliečení za neuveriteľnú krátku dobu, pretože od hlavného hygienika majú výnimku a následný PCR test im preukáže negativitu na C-19, čo znamená vyliečení ale 90 dní neočkovateľní!!!) budú môcť chodiť bezstarostne, nariaďovať nám ostatným nezmyselné proti epidemické opatrenia, pritvrdzovanie opatrení a hlavne nariadenie „dobrovoľného“ očkovania!!!

No a na základe vyššie napísaného (výhradne, ako môj názor z deväťmesačného pozorovania vývoja ochorenia na C-19 v našej republike!) vyslovujem tento môj názor v súvislosti so Zuzanou Čaputovou. Ako „náhodou“ išla aj Zuzana Čaputová do „preventívnej“ karantény (lebo sa bez rúška promenádovala po Vatikáne?!), aby jej následný PCR test tiež „náhodou“ (zámerne?) preukázal pozitivitu na C-19! A potom sa aj na ňu bude vzťahovať 90 dňová výnimka z nemožnosti zaočkovania „bezpečnou“ západnou vakcínou na obzvlášť „nebezpečný“ C-19???

Nuž počkáme a uvidíme. Pretože, ak by Zuzana Čaputová bola v tejto povinnej karanténe, PCR testom označená ako negatívna, tak sa stane jednoduchá vec, Igor Matovič týmto svojim pozitívnym testom na C19, mile rád umožní Zuzane Čaputovej prvenstvo v zaočkovaní sa na C-19. Pretože ak nemôže ísť z „objektívnych“ príčin, ako prvý vzorom v zaočkovaní sa na C-19 predseda vlády SR, tak potom tým prvým by mal byť jednoznačne najvyšší ústavný činiteľ SR a tým je dnes najväčší politický „priateľ“ Igora Matoviča – Zuzana Čaputová!!!

Záver:

Aj napriek tomu že som za celých deväť mesiacov nebol označený, ako C-19 pozitívny (absolvoval som so zaťatými zubami, len jeden „výter“ nosohltanu, ktorý už nehodlám absolvovať nikdy!, aby som mohol chodiť do práce a uživiť rodinu! A to, ako som už viackrát písal – všade kde to je možné, teda aj voľne na ulici v meste, nenosím rúško, a snažím sa správať presne tak zodpovedne, ako pred vypuknutím „pandémie“ na C-19), nehodlám sa dobrovoľne nechať nadopovať tou „bezpečnou“ vakcínou a počkám si na reakciu Matovičovho organizmu, ak sa niekedy v marci 2021 nechá verejne zaočkovať tou „Jarčuškovou“ „bezpečnou“ vakcínou…

 

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

21.04.2024

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť! Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto! Je potrebné [...]

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.