Založ si blog

Opoziční poslanci v NR SR-toto je vaša jediná možnosť, ako zastaviť, odstaviť diktátora I. Matoviča a jeho tichú spoločníčku Z. Čaputovú !

Je evidentne, že diktátor Igor Matovič stupňuje svoju aroganciu moci voči občanom SR a je evidentne, že Zuzana Čaputová mu pritom ticho, tichučko jasne asistuje ! Je evidentné, že v posledných týždňoch sa moci v štáte ujala armáda a to bez vedomia jej nevyššieho, hlavného veliteľa – Zuzany Čaputovej ! Hlavným veliteľom sa stal Igor Matovič a jeho poslušný sluha Jaroslav Naď, zvaný Sancho Panza, ktorý slepo nasleduje svojho pomäteného pána Igora Matoviča, zvaného Don Quijote de la Mancha. Totiž Jaro-Sancho Panza, vykoná akúkoľvek pomätenosť svojho pána Igora-Quijota de la Mancha lebo mu je slepo oddaný a poddaný. Asi nemá význam sa vyjadrovať k „miništrovaniu“ Mareka Krajčího, ako ministra zdravotníctva lebo ten v pozadí na každej TB Igora-de la Manchu pôsobí ako malé ustráchané mokré mačiatko, ktoré práve vytiahli z plytkej vody. Ďalším, ktorý sa „vyníma“ na Igorových-de la Manchových TB je „generál“ Milan Krajniak, zvaný Napoleon.SK . Ten je už tiež naozaj úplne pomätený lebo si nevšimol, že je miništrantom v Igorovej-de la Manchaovej vláde nie vojak-záložak, ale minister-miništrant Práce, sociálnych vecí a rodiny SR a teda by mal chodiť raz v montérkach, potom v žltej veste a napokon v kuchynskej zástere ! No a v pozadí tohto tragikomického „veľdiela“ stojí, sedí a padá tichučká Zuzana Čaputová, zvaná aj ako Zuzana-Dulcinea del Toboso, ktorá vystupuje v románe Miguela de Cervantes y Saavedra, ako šľachtičná a veľká láska pomäteného Don Quijota a pritom je to v skutočnosti slúžka ! A Zuzana-Dulcinea pri Igorovi-de la Mancha vyznieva a pôsobí, presne ako jeho slúžka, ktorá si síce občas dupne nožičkou, ale len jemne, aby to príliš nerozčúlilo jeho blahorodie, jej pána – Igora-de la Mancha. Možno to vyzerá, ako sranda, ale je potrebné si uvedomiť, že situácia je v našom štáte nesmierne vážna! Ono to nevyzerá, že si všetku moc uzurpoval do svojich rúk Diktátor-Igor, ono je to vážení občania SR a hlavne všetci opoziční a nezaradení poslanci v NR SR, dnes už krutá realita – Igor obchádza Zuzanu, ako hlavného veliteľa OS SR, – Igor obchádza NR SR a pozýva na územie SR bez rozhodnutia, súhlasu NR SR príslušníkov cudzích armád a v tejto súvislosti nesmieme opomenúť posledný výrok Jaroslava Naďa, že by bolo potrebné si pozvať na pomoc, pri ďalšom celoplošnom testovaní – NATO lebo vraj takto by to malo byť pre nás lacnejšie – POZOR na takéto výroky ! – Igor obchádza, zosmiešňuje, uráža názory vedeckej obce – zdravotníctvo, ekonómovia, zamestnávatelia, zamestnanci a pod.

A teraz prechádzam k tomu, čo by mali vykonať všetci opoziční a nezaradení poslanci v NR SR, keď chcú (musia!) zastaviť diktátora-Igora a jeho poslušnú družinu, Zuzanu nevynímajúc !

Nie, dnes už nestačí, aby opoziční poslanci vypisovali, aj keď dobre, statusy na FB resp. natáčali videa s témou, kde poukazujú na porušovanie ústavnosti a zákonnosti Igorom Matovičom a spol.!

Nie, dnes už nestačí, že sa opozícia „zjednotí“ a podajú návrh na odvolávanie Vlády SR, ako celku v NR SR – takáto schôdza musí byť otvorená – Zákon č.350 /1996 Z.z., §109 !

Nie toto nestačí ! Bolo by to len ďalšie nič riešiace parlamentné divadlo lebo ako je známe, vládna diktátorská koalícia disponuje v NR SR nie obyčajnou väčšinou (76 poslancov), ale má nebezpečnú ústavnú väčšinu – 95 poslancov ! Dnes, ak im niečo v ústave zavadzia v presadzovaní ich čo raz väčších diktátorských chúťok, tak majú právomoc zmeniť znenie Ústavy SR, tak ako si to želajú a ani Ústavný súd SR im v tom nemôže zabrániť lebo ÚS SR posudzuje zákony prijaté v NR SR, či sú v súlade s Ústavou SR a nemá kompetenciu posudzovať schválené zákony, ktoré NR SR schválila ústavnou väčšinou v NR SR(min. 90 hlasov), ako zákony ústavné resp. meniace, doplňujúce samotnú Ústavu SR !!!

Takže vážení opozičníci a nezaradenci, dnes ak to s občanmi SR myslite vážne a chcete naozaj politický odstrániť Igora Matoviča a spol. a zároveň ukázať Zuzane Čaputovej, ako sa ma správať, ako hlavná veliteľka OS SR a hlava štátu, vám neostáva nič iné, ako vykonať tento pre vás ťažký, ale pre občanov SR nesmierne dôležitý krok, hrdinský čin !!!

Na úvod je potrebné si uvedomiť, čo hovorí Ústava SR o pôsobení a existencií NR SR. V Čl. 72 sa píše – „Národná rada Slovenskej republiky je jediným ústavodarným a zákonodarným orgánom Slovenskej republiky.“ A v nasledujúcom článku č. 73, ods.(1) sa píše – „Národná rada Slovenskej republiky má 150 poslancov, ktorí sú volení na štyri roky.“ A to je presne to, načo chcem v tejto chvíli poukázať a dať na vedomie všetkým opozičným a nezaradeným poslancom NR SR. Dnes už nemá žiaden význam, aby títo poslanci v NR SR dávali všelijaké jalové návrhy – odvolávanie člena vlády, odvolávanie predsedu vlády, odvolávanie vlády SR ako celku a pod. Dôvod je jasný – čísla v NR SR nepustia. Taktiež nemá význam sa hrať v NR SR na obštrukcie – opäť čísla v NR SR nepustia. Čo pomôže a aké je jediné možné riešenie, ako položiť túto diktátorskú vládnu moc ? Je taká možnosť a to okamžite ! Je potrebné, aby zvyšok 55 poslancov v NR SR  si dobrovoľne uplatnili svoje ústavné právo na základe Čl. 81, Ústavy SR, v ktorom sa píše – „Poslanec sa môže svojho mandátu vzdať osobným vyhlásením na schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky. Ak mu v tom bránia vážne okolnosti, môže tak urobiť písomne do rúk predsedu Národnej rady Slovenskej republiky; v takom prípade mandát poslanca zaniká dňom doručenia písomného rozhodnutia o vzdaní sa mandátu poslanca predsedovi Národnej rady Slovenskej republiky.“ !!! Zároveň žiadna opozičná politická strana zastúpená v NR SR si neuplatní nárok na náhradníka za poslancov, ktorí sa vzdali slobodne pre blaho všetkých občanov SR svojho mandátu. Čo sa v tej chvíli stane ?! Nuž stane sa to, že NR SR nebude spĺňať ustanovenie Ústavy SR vyššie citovaného Čl.73, že NR SR má 150 poslancov a teda NR SR nemôže fungovať. Prakticky zaniká jej právomoc fungovať na základe Ústavy SR, pretože je neúplná!!!

Áno len to je dnes jediná cesta, ako sa čo najskôr politicky zbaviť Diktátora Igora Matoviča a spol.

Ukážte panie poslankyne a páni poslanci v opozícií (aj všetci nezaradení), že vám viacej záleží na občanoch SR a nie na dobre platených poslaneckých kreslách. Ja vám garantujem, že po predčasných PV sa vrátite späť do poslaneckých lavíc, ale už v takom počte, že to budete vy a dnes aj niektorí z mimoparlamentnej opozície, čo vyskladáte silnú a odborne zdatnú, novú vládu SR a s dnešnou diktátorskou vládnou garnitúrou, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc, sa vysporiadate, za nás vašich voličov, za ich dnešné ponižovanie všetkých občanov SR tak, ako sa patrí, ale výhradne len a na základe ústavnosti a zákonnosti, ktoré platia dnes na území SR. Nemôžete sa spoliehať, že to za vás spraví ulica ! Ani náhodou ! Lebo ak to necháte na „ulicu“, tak potom sa stávate tiež tichým spoločníkom Diktátora Matoviča a môžeme nadobudnúť dojem, že vašou snahou je nás, občanov-voličov potrestať za to, že v PV 2020 sme svojim slobodným hlasovacím právom posadili do vládnych kresiel práve týchto dnešných uzurpátorov moci ! Nič na tom nemení, že ja som nebol voličom dnešnej vládnucej Chunty ! Trpíme všetci bez ohľadu nato, kto ako slobodne volil v posledných PV!

To je z mojej strany nateraz všetko. Teraz je to vážení opozičníci a nezaradení poslanci v NR SR na Vás !!! Nuž ukážte sa a KONAJTE !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.