Založ si blog

Z. Čaputová, I. Matovič-toto vám nemôžeme a nesmieme ODPUSTIŤ! Prečo? Aj a hlavne pre toto! !!

Nerozumiem, ako je možné, že po vyjadrení Igora Matoviča na nedeľňajšej „zhodnocovacej“ TB a po FB statuse, ktorý uverejnila Zuzana Čaputová, tak isto v nedeľu, je v republike pohodička, „objektívny“ novinári sú spokojný a pritom sa v našej republike udialo niečo, začo by sa nemusel hanbiť ani Kim Čong-Un. A myslím to absolútne vážne ! Prečo? Nuž preto !

Igor Matovič sa bez hanby, drzo, cynicky, diktátorsky, postaví pred kamery a občanom SR odkáže toto – „…odpustite, že sme vás prinútili prísť sa nechať otestovať…“ Toto je niečo nenormálne! Igor Matovič sa v priamom prenose priznal k spáchaniu viacerých trestných činov lebo jednoznačne potvrdil, že použil nátlakové prostriedky, aby sa občania prišli „dobrovoľne“ otestovať pofidernými antigénovými testami a v médiach je kľud !!!

Zuzana Čaputová v piatok predpoludním urobí vyhlásenie, kde okrem iných zbytočných vecí povie aj toto – „…Zároveň však žiadam ešte pred spustením testovania prehodnotiť podmienky zákazu vychádzania a netrestať následne ľudí, ktorí sa z objektívnych dôvodov na test nedostanú, alebo ktorí z iných dôvodov na test nemôžu prísť…, … Žiadam teda zrušiť kategorizovanie občanov na tých, ktorí budú mať priepustku na slobodu a tých druhých…, … Umožnime ľuďom, aby sa dobrovoľne otestovali. Občania, využite túto príležitosť vo vašej obci, meste, ak máte takúto možnosť. A to bez strachu a iba v záujme ochrany zdravia.“ A prešlo len pár hodín a Zuzana Čaputová zázračne zmení svoj „právny“ názor na túto maškarádu a napíše tieto nehorázne slová – „…Som rada, že sa nenaplnili obavy, vrátane tých mojich, a že vo výsledku každý, kto sa otestovať chcel, sa na test dostal…“ Niečo neskutočné ! Zuzana Čaputová bohapusto a bez hanby tvrdí, že otestovať sa mohol každý, kto chcel ! Kde sa podela veta o dobrovoľnosti ? Kto Zuzanu Čaputovú právne presvedčil, že prítomnosť občanov SR na testovaní je dobrovoľná ?! A to Zuzana Čaputová napíše potom, čo Igor Matovič farizejský žiada ľudí, aby sme im (teda tým myslel Zuzanu Čaputovú?) odpustili, to že nás k „dobrovoľnému“ testovaniu donútili !!! Prečo Zuzana Čaputová nenapísala vo svojom oslavnom statuse na celoplošné testovanie, že aj ona sa pripája k Matovičovej žiadosti o odpustenie za to, že aj ona má značný podiel na tom, že občania SR boli jednoznačne protiústavne a protizákonne donútení zúčastniť sa testovania a nezriedka čakali aj v štvôr a viac hodinových radoch, ako teľce na porážku…

Dnes sa chcem venovať jednému z najzávažnejších dôvodov, prečo tvrdím, že by sme Čaputovej, Matovičovi a spol. nemali a nesmieme odpustiť ! Tým dôvodom sú naše nevinné a bezbranné deti. Hovorím teraz hlavne o deťoch vo veku niekde od 7 do 13 rokov. Prečo práve o tejto vekovej kategórií ? Nuž preto, že človiečik v tomto veku, už vie čítať, vníma svoje okolie a utvára si svoj vlastný názor na veci, ktoré sa okolo neho dejú. Tieto naše deti už od marca 2020 denne počúvajú, aký je C-19 nebezpečný, že ten kto ho má môže celkom kľudne zomrieť a tieto nehorázne a ničím podložené informácie sa v posledných dňoch a týždňoch vystupňovali a vyústili do neuveriteľnej absurdnosti a tou je jednoznačné celoplošné testovanie na C-19 ! A teraz nech mi povie Zuzana a Igor, či si uvedomujú čo sa dialo v tých rodinách počas víkendu, ale aj dnes a určite to potrvá značne dlhú dobu, kde bol minimálne jeden z rodičov vylosovaný, ako pozitívny ? Vy si neuvedomujete Zuzana a Igor, že v rodinách, kde tento vírus považovali za „smrteľný“ mohlo a pravdepodobne aj vyvolalo u týchto detí obrovský psychický stres. Viete si predstaviť, že sa takto vystrašené dieťa hodilo okolo krku svojej mamky alebo ocka so slovami „ja nechcem mamka, ocko, aby ste umreli! Ja chcem, aby ste tu boli so mnou!“ Skúste Zuzana a Igor vysvetliť sedem ročnému dieťaťu, že je všetko v poriadku, keď od rána do večera z médií nepočúvajú nič, len aká je situácia zlá, koľko testovaných, koľko pozitívnych, koľko na kyslíku, koľko na umelej pľúcnej ventilácií a hlavne koľko ľudí za včerajšok umrelo na C-19 a očakáva sa, že v nasledujúcich dňoch to nebudú desiatky, ale stovky a podobné nehoráznosti ! Uvedomujete si čo to robí z našimi nevinnými deťmi ? Oni toto všetko vnímajú svojím detským rozumom a svojou zraniteľnou detskou dušičkou ! A práve pre toto, že ste našim deťom spôsobili takúto životnú traumu, ktorá ich môže poznačiť na celý život, vám to nemôžem, nesmiem a nemienim odpustiť a už vôbec nie zabudnúť !

My s manželkou našťastie nemáme s našim potomkom, ktorý má 13 rokov, takýto problém, pretože mi sme sa v našej rodine už od počiatku k tejto „pandémií“ správali rozumne. Nepodceňujeme totiž žiaden vírus, ani žiadne riziko, riziká iných chorôb, ale jednoznačne to ani nepreceňujeme a už vôbec to nedramatizujeme. U nás tento C-19 ošiaľ berieme, ako súčasť našich životov a odkedy sa objavila prvá správa o prvom samo vyliečenom človeku z tejto „smrteľnej“ choroby sme si svoje názory na tento „obzvlášť nebezpečný“ vírus C-19 na dennej báze prispôsobovali skutočnosti, bez zbytočného strachu, stresu a napätia.

V dnešnom článku už nebudem viacej rozoberať aj iné dopady na spoločnosť, ktoré sme si týmto ostatným víkendovým celoplošným zbytočným testovaním privodili a ešte len privodíme! Určite sa tomu podrobnejšie povenujem v mojich nasledujúcich článkoch. Dnes som len chcel celkom jasne poukázať na to, že Zuzana Čaputová a Igor Matovič, celkom vedome a zámerne spôsobili najväčšiu psychickú traumu tých najnevinnejších a najbezbrannejších, na našich deťoch ! Vždy som tvrdil a budem tvrdiť, že sa nikdy nezmierim s tým, ak trpia  nevinné deti. Žiadne dieťa na svete nesmie trpieť preto, že niektorí dospelí sa správajú ako tyrani, diktátori… Toto sa jednoducho neodpúšťa !!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.