Založ si blog

Voliči OĽANO a spol. ešte ani toto vám nestačí. .. ? !

…aby sa vám otvorili oči a myseľ ?! Vy nevidíte, ako vami diktátor Igor Matovič manipuluje v mene akejsi koronakrízy ?! Ja netvrdím, že stav, aký sme tu mali pred PV 2020 bol ideálny bez nedostatkov a problémov. To určite nie. Ale to čo tu máme dnes nie je dôsledkom COVID-19, ale dôsledkom manipulátora Igora Matoviča. Na úvod uvediem svoj vlastný citát, ktorý mal byť dnes nadpisom tohto článku, ale nakoniec som sa rozhodol pre iný nadpis v titulke môjho článku (je výstižnejší pre celkový obsah) – „Rúško pomohlo najviac tým, čo ho nenosili!“

Áno a to zistia všetci tí, čo ho „zodpovedne“ nosili aj v situáciách, kedy nemuseli – napr. keď boli sami v aute, vo voľnej prírode, na záhradách svojich rodinných domov alebo ak boli na ulici celkom sami a pod. Zistia to vtedy, keď sa im po nejakom čase preukážu problémy s dýchacími cestami, pľúcne problémy a celkové oslabenie imunity organizmu. Zistia to aj tí, čo ešte aj dnes nosia rúško tam, kde už nemusia a hlavne si za každým všade, kde sa dá, „dezinfikujú“ ruky chemickým roztokom z alkoholu, aby na svojich rukách zabili aj ten najposlednejší  mikrób – vírus. Teda vlastným rozhodnutím sa snažia žiť v sterilnom prostredí, čo jednoznačne oslabuje imunitu ich organizmu ! Ale budúcnosť im dá krutú odpoveď na to, ako sami sebe škodili.

A teraz poďme k tyranovi, manipulátorovi a diktátorovi Igorovi Matovičovi. Ak vás vážení voliči Igora Matoviča a strán jeho koaličných partnerov neuráža a vám nevadí, že občanov SR predseda vlády SR nazýva múdrosráčmi (lebo majú iný názor), že vám nevadí, že vašich spoluobčanov, ktorí si chránia svoje živobytie nazve ironicky „svalovcami“ a chce ich za vyjadrenie nespokojnosti pozatvárať a spraviť z nich zločincov, keď vám nevadí, že nespokojných ľudí, ktorí sa aj v čase zákazu zhromažďovať sa počas núdzového stavu zídu na námestiach a sú „objektívnymi“ médiami zosmiešňovaní, ako je ich „málo“ a on (Igor) sa na ich adresu vyjadrí arogantne a diktátorsky „…treba ich nechať nech sa vyrozprávajú…“, teda nie, aby povedal, že im bude načúvať a príde aj teraz medzi nich a vysvetlí im svoje „rozhodnutia“,  keď vám nevadí, že vašich spoluobčanov, ktorí sa chcú vrátiť k svojim rodinám zo zahraničia a jeho (Igorove) opatrenia im v tom na hraniciach bránia a oni sa voči tomu ohradia, tak ich nazve „štekajúcimi psami za plotom“, tak toto by vás malo už definitívne presvedčiť o tom, že ste sa v Igorovi škaredo zmýlili a je potrebné ho v čo najkratšom čase „zosadiť“ z trónu predsedu vlády SR.

Keď v piatok 06.06. pri otváraní hraníc medzi Maďarskom, Rakúskom a Slovenskom, na brífingu na hraničnom priechode Medveďov – Vámoszabadi, povedal aj túto nehoráznu vetu, ktorá musela v každom občanovi SR, bez ohľadu nato, akú stranu volil v posledných PV, vyvolať nesmiernu dávku zlosti a nevôle – „…ja sa usmievam, keď ste si to všimli. Ten dôvod mám taký, že som si vlastne uvedomil, že včerajšou alebo dnešnou polnocou, ktorá bola, skončilo také obdobie 100 rokov od Trianonu a dnes sme tu na hraniciach a pozeráme do budúcna a zároveň to, čo sa usmievam je to, že vlastne pre mňa je to dnes prvá tlačová konferencia v pozícií premiéra bez rúška. Čiže prídem na územie Maďarskej republiky a zrazu mám slobodu, takže ďakujem vám za túto slobodu…“ (https://www.youtube.com/watch?v=V266axXIGVY)   Ako mám slušne nazvať túto Matovičovu bezočivosť a aroganciu voči občanom SR ?! No povedzte občania, ktorí ste si ešte zachovali zdravý rozum, nie je to napľutie do očí všetkým „zodpovedným“ občanom SR, ktorí poctivo nosia rúška ?! To niekoľko metrov za slovenskou hranicou je iný vzduch, tam už koronavírus neexistuje ? To si necháme zo seba robiť idiotov ?! Matovič nám neustále vtĺka do hláv „…chovajme sa zodpovedne, chovajte sa zodpovedne, noste rúška, berte ľudí okolo vás ako potencionálnu hrozbu nákazy COVID-19…“ atď. atď. A väčšina našich občanov mu to s prepáčením žerie aj z navijakom a on sa vytešuje, akú ma moc v rukách a ako občanmi SR manipuluje. Veď spojenie Matovičových slov v súvislosti s u nás povinným nosením rúšok „…čize prídem na územie Maďarskej republiky a zrazu mám slobodu…“ musí každému dávať jasný význam v zmysle, že u nás máme neslobodu a je to pravda ! Tú neslobodu u nás vytvára Matovič a očividne sa v tom vyžíva ! Takže my sa máme dusiť v rúškach (dnes už „len“ v interiéri, aká to úľava), dýchať svoj vlastný vydychovaný odpad a on najrovnejší z rovných si bude chodiť do Maďarska, aby si mohol užívať bezrúškovej slobody !!!

Ďalšia možnosť slobodne sa mu nadýchnuť, sa mu naskytne aj dnes v piatok – 12.6., keď má opäť navštíviť Maďarskú republiku. Verím, že rozumný Viktor Orbán ho usmerní a ukáže mu kde je sever !

My občania SR po tom všetkom, čo tu za pár mesiacov Igor Matovič s nami navystrájal, už tiež vieme kde je sever a pošlime tohto arogantného diktátora do politického zabudnutia .

Občania SR – rúška dole, hlavy hore !!!

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.