Založ si blog

Matovič manipuluje, Čaputová asistuje. .. !

…Igor Matovič súčasnú umelo vytvorenú celosvetovú „pandémiu“ nie len že využíva, ale celkom jasne aj zneužíva. Keby držal v šachu, len svojich „verných“ koaličných partnerov, tak to by mi absolútne nevadilo, ale on drží v zajatí celý slovenský národ a všetkých občanov Slovenska ! Čaputová asistuje – mlčí !

Zneužíva danú situáciu hlavne na to, že je zákaz sa zhromažďovať (jasne porušenie ľudských práv a Ústavy SR !), pretože sa obáva, že by ho jeho milovaná ulica hnala s postu premiéra istým zvieracím krokom. Čaputová mlčí – asistuje !

Zneužíva danú situáciu na to, aby občanov SR neustále strašil, ako tu všetci pomrieme, ak nebudeme nosiť rúško, ak nebudeme dodržiavať prísne hygienické opatrenia, ak nebudeme doma, ak nebudeme ešte toto a ešte toto a takýmto neuváženým (avšak ním premysleným) konaním vyvoláva v občianskej spoločnosti strach, paniku a postupnú nenávisť jedného voči druhému, lebo jeho primitívny odkaz občanom SR – „…správajte sa jeden k druhému, ako keby práve ten oproti vám bol nakazený SARS-2…“, v ľuďoch vyvoláva emóciu strachu jedného voči druhému a je to jasne vidieť na ulici, keď sa vám náhodou rúško skĺzne milimeter pod nos, tak vás tí ostatní obchádzajú širokým oblúkom, ako keby ste mali lepru !!!

Keď takúto nedôveru zasial Igor medzi občanov SR, ako sa jej následne zbavíme ?! To nám povie – „…občania SR a teraz už môžete jeden druhému dôverovať lebo vďaka mne a mnou nariadenými pokynmi, samozrejme, že to len na základe tých druhých, sme SARS-2 porazili a teraz sa už všetci môžete na ulici aj bozkávať a to priamo na pery, nie len tak ledabolo na čelo…“ !!! Čaputová mlčí, asistuje, svedčí !

Igor neustále melie dookola len to svoje „…situácia sa síce zlepšuje, ale ešte si Janko nepreskočil alebo, ako sa to hovorí a preto buďme obozretní, rúšok sa tak skoro ešte nezbavíme, ešte sa to všetko môže zvrtnúť …“ a bla, bla, bla . Čaputová asistuje, mlčí a prikyvuje !

Igor sa nechal počuť, že ak sa „pandémia“ pominie a opatrenia sa uvoľnia, tak on sa postará o to, že tu nazvláča zahraničných investorov (samozrejme západ a USA), aby pomohli sa pozviechať našej zbedačenej ekonomike jeho nezmyselnými opatreniami, prepáčte to nie on rozhodol, to konzílium odborníkov, veď on je predsa len premiér, budem citovať jeho obľúbenca – „…čo on s tým má…“ ! Čaputová mlčí, asistuje !

Zahraničný „najväčší“ ekonomický expert – Guntram Wolff, ktorý radí najvyšším predstaviteľom EÚ, Slovensku radí, napumpujte do ekonomiky značné množstvo peňazí, ktoré si však máme požičať !!! Takže máme si požičať miliardy nekrytých eur a na území Slovenska predovšetkým ekonomicky sanovať veľké nadnárodné korporáty (automobilky a pod.) Čo je toto za nezmysel ! Veď práve teraz je najlepší čas nato, aby sme sa zamerali na dlhé roky zanedbávané a zaznávané poľnohospodárstvo (rastlinná a živočíšna výroba, ovocie, zelenina, včelárstvo, ryby a pod.), lesy, polia, lúky, vodné hospodárstvo a taktiež rozvoj turizmu. Tu je potrebné „naliať“ dnes tie požičané peniaze, lebo len z toho sa nám môžu v budúcnosti vrátiť a zabezpečíme do budúcnosti aj našich potomkov. Na Slovensku už nepotrebujeme ďalšie montážne haly, betónové stavby, betónové veľké manipulačné a parkovacie plochy, ktoré si tieto montážne haly vyžadujú a zaberajú našu neúrodnejšiu pôdu. To sa zahraniční turisti budú k nám chodiť pozerať na veľké betónové plochy a veľké montážne haly ?! A to s tých požičaných peňazí chceme sanovať straty nadnárodných korporátov, aby následne u nás mohli zamestnávať pracovnú silu z tretích štátov lebo naša pracovná sila je už pre nich pridrahá ?! A aby následne svoje zisky u nás takto vyprodukované, vynášali späť do svojich domovský štátov ?! Nie ani náhodou !!! Ale Igor to chce spraviť a ak ho nezastavíme, tak to aj spraví ! Čaputová mlčí, svedčí a asistuje !

Nikdy pred týmto „nebezpečným“ SARS-2 vírusom neboli na Slovensku tak prázdne nemocnice, ako dnes ! Na jednej strane je to z časti aj ukážka, koľko ľudí zneužívalo náš zdravotný systém, tým, že s každou maličkosťou utekali do nemocnice a požadovali nasadenie antibiotík a tým si umelo znižovali imunitu voči „novým“ vírusom, a na strane druhej sú prázdne práve preto lebo sa výhradne vyčlenili pre tých až 500 000 pozitívne nakazených korona, ktoré inštitút zdravotnej politiky predpovedal na základe matematického modelu a samozrejme oni ho zverejnili len preto lebo sa chudák Pellegrini preriekol a ani za toto nemôže „sultán“ Matovič ! A teda musíme mať v tisícoch pripravené lôžkové kapacity, len pre túto jednu pliagu a doteraz ostatné choroby išli nabok, tak som zvedavý, kto ponesie trestno-právnu zodpovednosť za úmrtia na iné choroby, ktoré nemuseli byť, ale keďže nemocnice teraz na to nemajú resp. nesmeli mať kapacity z nariadenia Igora, pardon odborného konzília, tak sa všetky iné prípady, operácie odsúvali až do odvolania !!!

Zároveň si je potrebné všimnúť aj jednu podstatnú vec o ktorej dnes nikto nehovorí ! Veď sa stal zázrak, na Slovensku sme v tomto roku nezaznamenali ani jeden prípad ochorenia na bežnú chrípku, hlavne v tom kontexte, že po minulé roky práve v tomto jarnom období vrcholila epidémia chrípky a bolo niekoľko stotisíc nakazených a v niektorých regiónoch sa kvôli tomu minimálne na jeden týždeň zatvárali školy a čuduj sa svete nebolo povinné nosiť rúška, nebol potrebný blackout a čuduj sa svete dnes na Slovensku nemáme ani jeden prípad bežnej chrípky. Nuž ako hovorím, zázrak !!!

Veď sa už konečne vráťme k zdravému rozumu. Tak napr. pozrime sa, aký je rozdiel medzi onkologickými ochoreniami (rakovina) a dnešným „nebezpečným“ SARS-2 vírusom. Ani na jedeno z týchto ochorení nemáme účinnú protilátku, tak na SARS-2 sa ľudia uzdravujú (sú vyliečený) len  a len na základe vlastného silného imunitného systému, tak ak sa aj niekto (a ja im to zo srdca prajem) „vylieči“ na rakovinu, tak je to na základe nie ľahkej a časovo náročnej liečby, samozrejme finančne veľmi nákladnej. A tieto onkologické ochorenia sú dnes dávané nabok, lebo korona, a pýtam sa počas terajšej korona panike, koľko žien sa bolo dať preventívne ošetriť na ženské onkologické hrozby a koľko mužov sa bolo v nemocnici dať vyšetriť na mužské onkologické hrozby ?! KOĽKO ??? Veď počas tých dlhých týždňov, kedy sú nemocnice vyhradené len výhradne pre potreby korona vírusu sa mohli u niekoľko tisíc žien a niekoľko tisíc mužov začať šíriť práve tieto onkologické diagnózy, ale to sa týka aj iných pre zdravie a život človeka nebezpečných ochorení, ktoré sú oveľa nebezpečnejšie, ako samo liečiaci sa korona vírus. Prečo k štatistikám o nakazených korona vírusom, ktorý tak úpenlivo na dennej báze sledujeme, Igor nepriloží aj štatistiky koľko ľudí ročne, na Slovensku, zbytočne umiera na choroby vyvolávané fajčením. Áno je to okolo 11 000 !!! A koľkí majú ťažké zdravotné problémy z toho, že sú pasívnymi fajčiarmi, teda že sa nachádzajú v spoločnej miestnosti, kde sa fajčí a tu bezpochyby patria aj deti ! Tu by asi bolo na mieste aby Igor po porade s odborným konzíliom rozhodol o tom, že kto sa nachádza v jednej miestnosti s fajčiarom, tak si musí povinne nasadiť rúško a to aj vtedy, ak bude stáť s takýmto fajčiarom na ulici resp. keď ho bude len míňať. Absurdné ? Áno, pre zdravo zmýšľajúceho človeka to je absurdné, pre Igora je to prirodzené „ A takýchto „prirodzenosti“ u Igora nájdeme a denne nachádzame neúrekom !

Nuž bolo by o čom ešte písať čo tu teraz Igor vystrája a čo sa ešte navystrája, pravda, ak sa ako prvé a nanajvýš žiadúce uvoľňovacie opatrenie neurobí to, že sa uvoľní Igor Matovič s postu predsedu vlády SR – nato nateraz stačí, ak NR SR neschváli PVV alebo sa to neskôr udeje na základe tlaku ulice, áno tej ulice, ktorá sa doteraz vždy dožadovala odstúpenia vlády (tej smeráckej) a bola vedená takými apolitickými, od všetkých a všetkého nezávislými občianskymi aktivistami akým je dnešný podpredseda Kiskovej strany Za ľudí a podpredseda NR SR !!!, ktorú Igor tak všemožne miluje, ak sa pravda nejedná o neho samotného.

A Zuzana Čaputová sa na toto Igorove vyčíňanie nečinne pozerá, prizerá, prikyvuje a asistuje pri všetkom, čo je hodnotovo najbližšie len jej samotnej a nie čo je na prospech drvivej väčšiny občanov SR ! To znamená, že je spoluzodpovedná a uvoľňovanie sa bude týkať aj jej a teda aj ona bude občanmi SR uvoľnená zo svojej funkcie viď Ústava SR, Čl. 106, ods. (1) – „Prezidenta možno odvolať z funkcie pred skončením volebného obdobia ľudovým hlasovaním. Ľudové hlasovanie o odvolaní prezidenta vyhlasuje predseda Národnej rady Slovenskej republiky na základe uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky prijatého najmenej trojpätinovou väčšinou všetkých poslancov Národnej rady Slovenskej republiky, a to do 30 dní od prijatia uznesenia tak, aby sa ľudové hlasovanie vykonalo do 60 dní od jeho vyhlásenia.“ Samozrejme že toto hlasovanie nebude v tomto zložení NR SR, ale o tomto bude hlasovať nové zloženie NR SR, ktoré vzíde s predčasných PV, ktoré predpokladám pri súčasnom stave vládnej koalície budú do roka a do dňa ! V novej NR SR po predčasných PV zasadnú také pro národné a pro slovenské politické sily, ktoré nebudú mať najmenší problém, zákonnou a ústavnou cestou, zbaviť Zuzanu Čaputovú kresla najvyššieho štátneho činiteľa SR. Predčasné voľby, predpokladám, by sa mohli uskutočniť na jeseň 2021 ! Nereálne ? Nuž uvidíme ! Všetko záleží od občianskej spoločnosti, od toho či bude i naďalej taká pasívna, ako doteraz a či si nechá skákať aj naďalej po hlave, či sa nechá aj naďalej takto klamať, manipulovať, ponižovať, zneužívať a využívať !

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.