Založ si blog

Matovičovi to nesmieme dovoliť. .. !

…to že sa korona ráči porúčať, nie je ani náhodou zásluha Matoviča a spol. Jednoducho každá chrípka sa raz skončí a následne opäť, keď nadíde pre ňu ten „správny“ čas, tak opäť udrie.

Ja sa na pýtam, ako je možné, že svet na tento „nový“ korona vírus nemá žiadny účinný liek a k dnešnému dňu, keď masívnym a doteraz ničím rozumne neodôvodneným, sledovaním tohto jedného jediného vírusu máme údaje, že je ním infikovaných (nie chorých, ako to počúvame denne z „objektívnych“ médií a úst Matoviča) okolo 3 milióny obyvateľov našej planéty, ale už sa nevyzdvihuje najpodstatnejší údaj, že až jedna tretina z nich, teda 1 milión infikovaných sa tohto vírusu zbavilo (vyliečilo!) svojou vlastnou imunitou a teda je to presne tak, ako hovorí najuznávanejšia česká molekulárna genetička Soňa Peková, tento vírus javí známky „umelého“ vírusu a je najpravdepodobnejšie, keďže nevznikol dlhodobým mnohoročným vývojom, tak si ani nenájde prirodzeného hostiteľa (teda živé bunky) a zanikne sám od seba a teda nie je namieste žiadna panika a ani šírenie poplašnej správy, ako to urobil a stále robí Matovič ! Táto vedkyňa dokonca tvrdí, že je málo pravdepodobné, žeby sa na jeseň tento vírus „vrátil“ vzhľadom na jeho umelý genóm. ( https://www.youtube.com/watch?v=3AfokVbej8I )

Nuž, ale nie toto je podstata dnešného môjho článku i keď sa jedná o veľmi zaujímavé informácie, úplne iné akými „disponuje“ vystrašený a uplakaný Matovič.

Čo je však podstata môjho dnešného článku je to, že v žiadnom prípade nesmieme dovoliť Matovičovi, aby teraz, keď korona sama od seba ustupuje, nás Matovič „odtiahol“ od tejto témy a začal nás kŕmiť inými nezmyslami – napr. ako jeho vláda nakopne ekonomiku, ako je potrebné za pozviechať, ako tu nasáčkovať zahraničných investorov, aby zničili ešte posledné zvyšky našich malých a stredných podnikateľov, ako ešte viac vyžmýkavať našich poctivo pracujúcich ľudí a živnostníkov a podobné nezmysli.

Hneď teraz je potrebné začať sledovať, koľko nám pribudne iných chorôb a ťažkých psychických stavov, vzhľadom na to, že niekoľko týždňov bol na Slovensku z medicínskeho hľadiska prvoradý akýsi vírus a všetky ostatné choroby išli bokom. Je potrebné, aby denne boli v našich celoplošne sledovaných médiách a hlavne na RTVS prezentované čísla, koľko pribudlo ochorení – onkologických, ochorení spojené s fajčením, s nadmerným užívaním alkoholu a pod. a hlavne, denne uverejňovať koľko ľudí umrelo na jednotlivé choroby, ich vekovú skladbu a následne z toho vyvodiť štátne opatrenia napr. onkologický pacienti môžu chodiť do obchodov v tomto vymedzenom čase, pacienti ktorých príčinou ich ochorenia je fajčenie budú chodiť do obchodov v inom pre nich vymedzenom čase, to isté bude platiť pre pacientov, ktorým ich ochorenie zapríčinilo nadmerne užívanie alkoholu a pre ostatnú „zdravú“ populáciu bude i naďalej povinné nosiť ochranu horných dýchacích ciest (pýtam sa existujú aj dolné a stredné dýchacie cesty ?!) tzv. rúšok pre prípad, keď okolo vás prejde jedinec so zapálenou cigaretou lebo sa tým pádom stávate pasívnym fajčiarom a máte nábeh na istú chorobu s týmto spojenú. Je potrebné, aby štát na kontrolu týchto opatrení vydal pokyn pre armádu SR a políciu SR, aby prísne strážili tieto vládou nariadené opatrenia . A samozrejme, že bude potrebné na istý čas, kým si obyvateľstvo neuvedomí, že aj toto ohrozuje naše zdravie a životy, uzatvoriť fabriky, obchody a iné prevádzky, kde sa môže v jednom čase a na jednom mieste nachádzať len jedna osoba na 25 m2.

Áno ono to vyzerá ako nezmysel, ale je potrebné sa nad tým všetkým zamyslieť, aké budú následky toho nezmyselného vypnutia chodu nášho štátu a hlavne je potrebné sledovať, koľko zbytočných životov to bude stáť našu spoločnosť zo psychického sa zrútenia niektorých jedincov, ktorí následkom týchto prehnaných opatrení, zbytočne dlhých, prišli o prácu a iné s tým spojené depresívne stavy. Je potrebné sledovať na dennej báze nárast pacientov s psychickými poruchami a taktiež nárast samovrážd a nárast kriminality.

Nie je možné, aby sa tieto následky nechali bokom a zakryli sa samochválou Matoviča, ako to on všetko perfektne zvládol. Som presvedčený, že situácia na Slovensku bude z tohto hľadiska nesmierne ťažká a náročná a preto bude potrebné, aby občianska spoločnosť, teda občania SR požadovali, vyžadovali, aby za tento budúci nelichotivý stav našej spoločnosti, ktorý bezpochyby nastane, niesli konkrétne osoby aj trestno–právnu zodpovednosť a zároveň aj hmotnú zodpovednosť za to, že ich rozhodnutím o vypnutí ekonomiky na tak dlhý čas, sme ako celok – štát, utrpeli nesmierne národohospodárske škody !!!

Nemôžeme dopustiť, aby si Matovič z kresla ministerského predsedu SR urobil indiánsky tábor (všetka česť americkým indiánom), kde si zriadi jurtu resp. wigwam a na koly si tam „napichoval“ foto tvári tých nenávidených ľudí spojených s bývalou vládnou koalíciou, ktorí sa stali jeho skalpom – prvý už má – Kičura. Nie, toto nie je pracovná náplň predsedu vlády SR, toto je práca orgánov činných v trestnom konaní, ale nie skalpovať ! Len na základe zistených skutočností, všetkých darebákov riadne obžalovať a následne spravodlivo súdiť !!!

Na záver, kontrolujme Matoviča, sledujme jeho ďalšie nezmyselné rozhodnutia, denne sledujme čo sa bude diať v zdravotníctve, či ich po koronavíruse nezahltia pacienti a hlavne nový pacienti, ktorým sa počas uplynulých týždňov nedostalo tej zdravotnej starostlivosti akej by sa im dostalo, ak by sa v spoločnosti nenavodila atmosféra strachu a paniky prostredníctvom Igora Matoviča.

A na Matoviča ešte jedna otázka a teraz prosím nech ma nikto neobviňuje z rasizmu a nenávisti, jednoducho sa ho chcem opýtať, teraz, keď sa uvoľní ekonomika a všetko by sa malo vrátiť do „normálu“, tak čo sa týka prístupu k svojim pracovným a rodinným povinnostiam, stále bude trvať na tom, že nám dáva za vzor tých, na ktorých ukazoval z toho kopca nad istou „obcou“ na východnom Slovensku ?, lebo keď áno, tak mu odkazujem, že na naštartovanie slovenskej ekonomiky nech zabudne a nech si ju naštartuje so svojimi vzormi !!! Týmto ste Igor Matovič urazili všetok slovenskí pospolití poctivo pracujúci ľud, ktorí tomuto štátu odvádzajú dane, aby vy ste mohli mať svoje „vzory“ !!!

Dnes viac, ako kedy inokedy, je živý, odkaz Júliusa Fučíka (bojovníka proti nacizmu, nacisti ho popravili obesením 8. september 1943 v Berlíne ) – „Lide bděte“ !, „inak povedané“, majme sa pred Matovičom a jeho ďalšími krokmi na pozore, buďme ostražití !!!

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.