Založ si blog

Zuzanka Čaputová, ako to vlastne robí. .. ?!

…klasik by povedal „…já ti ani nevím Karle…!“ Áno, otázka smeruje k „objektívnemu“ údaju „objektívnej“ prieskumnej agentúry AKO, ktorá po dlhšom mediálnom spánku, zverejnila svoj ďalší objektívny prieskum verejnej mienky o dôveryhodnosti slovenských politikov. A ako je to s tejto agentúry už chronicky známe, najdôveryhodnejším slovenským „politikom“ je podľa ich „objektívneho“ prieskumu environmentalistka Zuzana, ktorej dôveruje nepredstaviteľných 84 % (83,5 %) občanov SR !!! Nuž takejto dôvere sa netešia ani poprední predstavitelia v Číne, v Severnej Kórei, Vietname alebo na Kube, a to si prosím uvedomme, že tam je dôveryhodnosť, podľa toho čo denne počúvame v našich „objektívnych“ médiach, povinná a aj tak sa im tam nedarí získať takúto dôveryhodnosť hraničiacu so 100 % !!!

Čo také výnimočné Zuzana robí pre blaho SR a jej občanov, že sa teší takej nesmiernej dôveryhodnosti, ktorá z nej priam robí kult osobnosti ! Nikto iný len Zuzana a opäť Zuzana !

Naozaj nedôstojné zavádzanie verejnosti. Nuž tak sa pýtam, čo také prospešné Zuzana pre SR a nás obyvateľov tohto štátu vykonala ?, keď v marci 2019 získala v prezidentských voľbách dôveru 24 % všetkých oprávnených voličov a teda 76 % všetkých oprávnených voličov, ktorí ju nevolili, ju jednoducho odmietli a dnes je výsledok v jej prospech úplne opačný ?! Agentúra AKO vykonala tento prieskum na „reprezentatívnej“ vzorke 1000 respondentov, ale výsledok dôveryhodnosti neprezentuje tak, či tých 84 %, ktoré Zuzana dostala, to sú tí čo by sa volieb zúčastnili, ak by sa teraz konali napr. prezidentské voľby, ale surovo nám to naservírovali, že Zuzana má takúto masívnu podporu u všetkých oprávnených voličov SR !

Naozaj je to maximálne nekorektné a zavádzajúce a ďalšia samozrejmosť je, že tento paškvil s veľkou radosťou prevzali všetky „objektívne“ a „mienkotvorné“ média !

A kto vlastne zadal tento prieskum, to si AKO platila sama zo svojich zdrojov, z tých čo získala za vypracovávanie prieskumov verejnej mienky pred prezidentskými voľbami 2019 resp. PV 2020 ?! Nuž to asi ťažko, prečo by robila niečo na vlastné náklady a takto nezištne – takže vyvstáva otázka, kto je zadávateľ a hlavne z akého dôvodu, keď štát gniavi nie korona vírus, ale hlavne šašopremiér Igor ?! Áno, takémuto prieskumu a takýmto výsledkom, by sa dalo uveriť, ak by bol vykonaný medzi všetkými, ktorí sa podieľajú na chode prezidentskej kancelárie a prezidentského paláca, spolu s osadenstvom USA ambasády na Slovensku a s inštitúciami, ktoré na Slovensku propagujú Brusel, ako jedinú správnu európsku politiku ! Vážení netreba si mýliť dôveryhodnosť s obľúbenosťou. Zuzana môže u niektorej časti obyvateľstva SR požívať akú, takú mieru obľúbenosti, lebo väčšina ľudí ju nevníma ako političku (teda političku v úvodzovkách!), ale vníma ju predovšetkým, ako ženu matku (aj ja za toto, úprimne obdivujem všetky mamičky, ktoré sa o svoje deti s láskou starajú), ktorá sa milo správa (pretvárka na verejnosti), pekne sa oblieka (teda ju obliekajú za naše peniaze), nosí primerané rúško podľa aktuálnej róby a podobné spoločenské aktivity, ktoré sú príjemné len pre ňu samotnú, ale štátu ako takému nie sú ničím na prospech. Čo už však občan nevníma, lebo ju naše „objektívne“ média, na čele so štátnou RTVS neodprezentujú nestranne, je to, aké sú jej konkrétne kroky a skutky. Je jasné, že Zuzana sa dostala na prezidentskú pozíciu nie vlastnou politickou minulosťou, ale leskom peňazí rôznych protislovenských záujmových skupín, ktorí z neznámej ženy dokázali mediálnou masážou hláv slovenských občanov za necelý polrok „vyrobiť“ modlu, ktorá je bez chýb a má tie správne hodnotové nastavenia a zároveň tie isté peniaze a tie isté „objektívne“ média urobili z jej protikandidátov (ktorí mali za sebou už jasnú politickú minulosť a boli pre občana už známymi dlhé roky) politických, ale aj mravných špinavcov, ktorí nie sú hodní zastupovať slovenskí ľud lebo si dovolili mať svoj názor, iný ako je ten žiadúci, teda jednostranne pro severoatlanticky, pro bruselský, pro USA a proti ruský, proti čínsky !

Zuzana sa na svojom facebookovom profile na jednej strane, akože veľmi obáva o zdravie a životy našich seniorov a na strane druhej jej na tom, až tak veľmi záleží, že pre krátkosť času si nemôže dôsledne naštudovať PVV Igora Matoviča (lebo ho predložil naschvál na poslednú chvíľu) a preto si do prezidentského paláca pozve na konzultáciu  aspoň ministerku spravodlivosti a ministra vnútra, aby si s nimi prebrala čo by ešte bolo možné do PVV zapracovať, aby to bolo na „prospech“ všetkých občanov SR ! Zuzana si nepozve ministra práce a sociálnych vecí a rodiny, lebo toto ministerstvo úzko súvisí so seniormi, o ktorých sa ona Zuzanka, tak veľmi bojí ! Zuzana si nepozve ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, aby zistila či SR bude robiť všetko preto, aby sme boli potravinovo čo najviac sebestační a či sa seniorom dostane na stôl, čo najviac zdravých slovenských potravinových výrobkov, ovocia a zeleniny za primeranú cenu, ktorú si budú môcť seniori dovoliť, aby ich organizmus získal väčšiu imunitu voči všetkým vírusom a nie len voči nateraz tomu „najnebezpečnejšiemu“ ! Zuzana si nezavolala ministra hospodárstva, aby zistila či v PVV je hlavne myslené na rozvoj domácej slovenskej produkcie, či vláda sa bude hlavne zameriavať na domácich podnikateľov a živnostníkov, či vláda bude brať na zreteľ, aby slovenskí pracujúci ľud mal dôstojné pracovné prostredie a za jeho poctivý výkon práce aj primeranú mzdu, aby mladí a schopní pracujúci ľudia sa mohli potom aj adekvátne postarať o svojich starích rodičov, teda o tých seniorov, ktorí tak ležia na srdci Zuzany s prezidentské paláca. A hlavne, prečo si Zuzana nepozvala do prezidentského paláca ministra financií a neprehovorila mu do duše, aby v štátnom rozpočte SR vzhľadom na vzniknutú situáciu, ktorú nikto pri jeho tvorbe nemohol predpokladať, vykonal také zmeny a presuny finančných prostriedkov, aby v plnej miere podporil vyššie menované ministerstvá, ktoré sú predurčené na to, aby pomohli aj lepšiemu životu jej „drahých“ seniorov ?! Nie, ona si pozve ministerku spravodlivosti a ministra vnútra, aby si spoločne prebrali, ako sa dá národ a ľud tohto štátu a tým pádom aj seniori udržať v čo najväčšej poslušnosti a ako ich postupne dávať na šašov detektor lži ! Naozaj toto sú tie výkony Zuzany, ktoré ju jednoznačne pasujú za „najdôveryhodnejšiu političku“ na slovenskej politickej scéne s takmer 100 % podporou, čo ešte raz opakujem, nerobí z politika v národe obľúbenca, ale jednoznačne je to pestovanie kultu osobnosti !!!

Na záver ešte prezradím, prečo je aj pre mňa Zuzana „dôveryhodná“ ! Nuž pozrime sa na jej dôveryhodnú zahraničnú politiku. Keď sa v médiach a na sociálny sieťach začali objavovať úvahy o tom, že korona vírus je umelého pôvodu a že je za tým USA administratíva, tak to bolo okamžite označené, ako za hoax a konšpiráciu, ale keď dnes USA administratíva jasne vyzýva Čínu na prevzatie zodpovednosti za tento vírus lebo oni „vedia“, že tento vírus je jednoznačne umelý a unikol z chemického laboratória v čínskom meste Wu-chan, tak sa to už v našich „objektívnych“ médiach berie, ako za jedinú povolenú pravdu a naša Zuzana sa k tomu nevie postaviť čelom a zároveň nemá ani toľko slušnosti, aby natočila krátke video a zverejnila ho na svojej facebookovej stránke s týmto textom – „…milé spoluobčianky a spoluobčania, ja viem že našimi najbližšími spojencami sú USA, NATO a štáty EÚ, ale nedá mi nepoďakovať sa Ruskej federácií a predovšetkým Čínskej ľudovej republike za pomoc, ktorú nám poskytli a stále poskytujú v boji proti SARS-2. Naozaj nech sú ideologické rozpory medzi našimi štátmi akékoľvek, ale za toto im za nás všetkých, občanov SR úprimne ďakujem…“

Ak by toto dokázala a mne by agentúra AKO tiež zavolala či Zuzana z prezidentského paláca je pre mňa dôveryhodná, tak potom by som ani ja nemal problém navýšiť jej percenta kultu osobnosti o niečo vyššie. Ale zatiaľ je to len scifi a obávam sa a zároveň som o tom presvedčený, že v tejto rovine to ostane až do konca jej volebného obdobia !!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.