Založ si blog

Matovičova prvá žltá karta Sulíkovi. .. !

…ešte ani nezačali vládnuť a už je tu problém. Ak to zoberieme futbalovou terminológiou, tak jeden z hráčov tejto „súrodej“ vládnej koalície už útočí a tiahne na vlastnú bránku !

A to si predsa hrajúci kapitán a zároveň šéftréner mužstva šašopremiér Igor, nemôže dovoliť a ani to nedovolí ! Takže Riškovi vytiahol žltú kartu a jasne mu dal najavo, že nateraz dáva jeho hráčku na trestnú lavicu a keď sa „nepolepší“ a neuvedomí si, že je potrebné jednoznačne hrať na bránku protivníka, tak bude nasledovať červená karta a táto jeho hráčka bude vylúčená zo spoločného mužstva.

O koho ide ? Áno, ide o poslankyňu za SaS Janku Cigánikovú, ktorá sa ako prvá, ako taký predvoj, postavila na zadné a jasne šašo premiérovi odkázala, že ona teda za takýto paškvil, teda PVV nezahlasuje ba priam bude proti lebo sa jej nepáči tá stáť PVV, ktorá sa venuje zdravotníctvu. To znamená milá Janka, že vy ako najväčší odborník na medicínu v SaS ste neboli členkou tej časti družstva, ktorá rozhodovala o znení PVV o zdravotníctve ? To je ako možné ?! Je to preto, že ministerstvo zdravotníctva je výlučne v kompetencií OĽANO a teda mu do toho nebude nikto kecať ?!

Nuž ale, kde je to suverénne vyhlásenie Richarda Sulíka, že keď sa poskladá taká vládna koalícia, ktorá bude nielen proti slovenská, ale hlavne proti ficovská, tak v takejto vláde bude SaS stabilným článkom a ani náhodou nijako neoslabí takúto šašo koalíciu ! Čo sa Richard stalo, že ešte ste ani nezačali vládnuť, lebo NR SR vám ešte neschválila vaše „super“ PVV a už sa stávate jasným nestabilným článkom tejto šašo koalície ?! A za revoltou Janky Cigánikovej je čo ? Nie je to náhodou tá skutočnosť, že sa nenaplnili jej osobné ambície a byť minimálne aspoň štátnou tajomníčkou na rezorte zdravotníctva ? Veď to bola milý Richard práve Janka, čo pri vás stála v ťažkých časoch pre SaS, keď tesne pred PV 2020 od vás odišli vaši „verní“ ! Prečo ste na ňu zabudli ?! Veď to sa predsa nerobí, takto odkopnúť svojich ľudí ! No, no, no Richard !

Jankin príklad ukazuje, ako to so „súdržnou“ vládnou šašo koalíciou vypadá a ako to s ňou nakoniec dopadne. Je to taká cibuľová šašo koalícia z ktorej, ako zo starej cibule, budú pomaly odlupované zaschnuté a vyschnuté zvršky, až nakoniec ostane štipľavá, nahnitá už nažltla dužina po ktorej ostane nepríjemný zápach !!!

Pozor Igor – šašo uplakaný premiér, polčas rozpadu sa už začal a jeho trvanie je do roka a do dňa !

Záver :

Len nerozumiem jednej veci . Prečo dnes šašo premiér Igor, sa tak tvrdo a nekompromisne  ohradil voči tomu, ak má niekto z ich koaličného košiara iný názor, keď v časoch opozičnej politiky, vždy tvrdil, že jeho klub poslancov je absolútne slobodný vo svojom myslení a konaní lebo oni nie sú stroje na stláčanie gombíkov v NR SR, ako tie cvičené opičky z bývalej vládnej koalície pod kuratelou SMER-SD a dnes, keď už je terazky šašo premiérom, tak mu to zrazu vadí ! Toto je čo za rozpoltenosť osobnosti ?! Takže Igorova filozofia znie, keď si náš a si opozičný poslanec = konaj slobodne = myslí slobodne, ale ak si náš koaličný poslanec = koniec slobode myslenia a konania !!! A zároveň si ťa „demokratický“ zaviažeme tým, že si povinný podpísať aj koaličnú dohodu !  Apropo, Janka Cigánikovie podpísala koaličnú dohodu ?

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.