Založ si blog

Matovič – keď vodca nemá prirodzenú autoritu. .. ?!

…odkedy Igor Matovič „famózne“ (20 mil. eur za položenie vlády I.R. – vraj vtipný priateľ) vstúpil na slovenskú politickú scénu v roku 2010, nikdy nebol, nie je a ani nikdy nebude považovaný, ako osobnosť s prirodzenou autoritou ! Dnes je nadmieru jasné prečo sa tak bál mať otvorené politické hnutie resp. politickú stranu, ktorej by sa mohol stať členom, každý občan SR, ktorý by o to prejavil záujem. Igorovi stačili štyria „rodinný“ členovia lebo u nich mal „prirodzenú“ autoritu hlavne tým, že ich držal v šachu na základe štátnych dotácií za volebný výsledok – teda celkom jasná politická korupcia ! (štátny príspevok za volebný výsledok pre OĽANO – 2012-4,95 mil. €, 2016-7,09 mil. €, 2020-21,24 mil. € = spolu 33,24 mil. € !) Kam sa podejú v rámci tak „širokého“ politického hnutia, akým OĹANO bez pochyby „je“, tieto desiatky miliónov eur od daňových poplatníkov ?!, keď ich použitie je viazané výhradne na politickú činnosť politického subjektu s jasnými politickými celoštátnymi štruktúrami ?!

Nie je možné sa stáť vodcom, ak isté, na to potrebné vlohy ten, ktorý jedinec nenosí v sebe už od narodenia. Nie je možné sa vodcovstvu naučiť bez toho, žeby to človek v sebe nemal, musí to mať jednoducho v génoch a po rokoch „praxe“ to nakoniec pre blaho všetkých aj zužitkovať.

Spomeniem vám Igor, len troch novodobých vodcov : Adolf Hitler – ak by v sebe nemal zabudovaný kód vodcu, nikdy by sa mu nepodarilo zmagoriť toľké desiatky miliónov Nemcov na to, aby šli do vojny za jeho choré ideály a bezcitné ideály. Áno história ukázala, že to bola jedna ľudská zrúda, beštia, ale zobrať mu punc vodcu národa by bolo neadekvátne. Počuli ste niekedy, keď sa prihováral svojmu národu, žeby sa mu zlomil hlas ?, nezlomil sa mu ani vtedy, keď sa posledný krát prihováral k svojmu národu, v dobe, keď mu obrazne povedané, sovietska Červená armáda klopala na bránu jeho bunkra. Jednoducho ako vojak a vodca národa si svoju porážku priznal a vpálil si guľku do hlavy !

Josif Vissarionovič Stalin – rodený vodca sovietskeho ľudu a zároveň jeho najväčší tyran !

Počuli ste Igor jeho prejav k sovietskym občanom, keď nacistické Nemecko napadlo ich vlasť ?! Áno, Stalin celkom prirodzene vedel, ako sa jednoducho prihovoriť k svojmu národu a v oslovení nepoužil „…drahé súdružky a súdruhovia…“, ale keďže vedel, že teraz je tá správna chvíľa osloviť všetkých občanov sovietskeho zväzu, tak ich oslovil prostredníctvom rozhlasu „…drahé občianky, drahí občania…“ Stačilo, národ svojho vodcu pochopil !

Sir Winston Leonard Spencer-Churchill – váš najviac uznávaný vodca národa, ľudu, západnej demokracie, vo svojom príhovore k národu pred vstupom GB do vojny proti nacistickému Nemecku občanom odkázal „…budem vás viesť v boji proti nemeckému tyranovi a môžem vám sľúbiť, že to bude o krvi, drine, pote a slzách…“, viac jeho národu nebolo treba povedať, všetci pochopili, bol to prejav štátnika a vodcu zároveň, ktorému sa pri tomto prejave ani na chvíľu hlas nezachvel, ba ani nezlomil !

A čo ste predviedli vy Igor, včera na svojej TB ?! Chýbalo už len veľmi málo, aby ste sa nerozplakali ako malý chlapec a aby ste potlačil plačlivú emóciu, tak ste začal počítať koľko s tých 101 infikovaných je občanov starších ako 65+ !!! Tak takéhoto vás národ nielenže nechce, ale ani nesmie vidieť ani počuť !

Prečo si to nezoberiete s tej lepšej stránky a možno sa vám na tvári pod rúškom objaví aj letmý úsmev. Veď testy preukázali, že z utorkových (7.4.2020) 2042 vzoriek bolo 101 pozitívnych, ale radostná správa, hlavne pre vás je tá, že až 1941 bolo negatívnych ! Toto číslo si je potrebné tiež všímať ! A okrem toho, ja si myslím a som aj presvedčený, že tento nový SARS-2 je na Slovensku už všade a nikto a nič ho už nikdy nezničí, jedine samotný imunitný systém toho ktorého jedinca a tých je absolútna väčšina (99%) a ako povedal váš koaličný partner Richard Sulík, musíme sa s tým naučiť žiť !

Vašu slabosť a nehodnosť byť vodcom, ste preukázali na vašej včerajšej TB, kde ste sa ponosovali pred TV kamerami na vašich koaličných partnerov na ministra Richarda Sulíka a jeho poslanca v NR SR Mariána Viskupiča. Nebudem to rozoberať, len vám poviem čo by urobil rodený vodca – na zasadnutí vlády SR, kde ste väčšinovo schválili postup pre sprísnené opatrenia počas veľkonočných sviatkov ste mali každého ministra rázne vyzvať, bez ohľadu ako hlasoval – „…toto je výstup vlády SR a každý člen vlády to musí rešpektovať, dnes nie je vhodná doba (ale ani do budúcnosti) na to, aby ste verejnosť informovali, kto ako hlasoval. Sme jeden orgán, vláda SR a rozhodnutie vlády SR platí pre každého rovnako. Kto sa na verejnosti zachová tak, že toto väčšinové rozhodnutie vlády, akýmkoľvek spôsobom spochybní, tak ho pozbavím funkcie ministra, moja vláda môže byť síce názorovo rôznorodá ale v konečnom dôsledku súdržná lebo tu musí platiť – jeden za všetkých, všetci za jedného…“ A čo sa vám Igor stalo včera ?, váš člen vlády, minister Richard Sulík, síce verejnosti povedal pravdu, že to vaše rozhodnutie o veľkonočných sviatkoch bolo chybné, ale na základe jeho včerajších vyjadrení už dnes nemal sedieť vo vašej vláde !

Jednoducho povedané na záver, Igor nezvládate to, nie ste vodca národa, ktorý by v národe požíval prirodzenú autoritu a preto celkom ľudský, vzdajte sa postu predsedu vlády SR a nech na vaše miesto príde z vašich radov niekto, kto bude prirodzeným, rozumným, nezlomným vodcom tohto národa a občanov SR s prirodzenou autoritou !

Na záver ešte jedna poznámka v súvislosti s veľkonočnými sviatkami, keď sa slávi ukrižovanie a následne zmŕtvychvstanie Ježiša Krista.

Ježiša ukrižovali jeho vlastní a on trpel na kríži za nás všetkých, zatiaľ čo vy, náš vlastný, ste nás umrežovali a my všetci trpíme za vás jediného !!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.