Založ si blog

Matovič – čo ak je toto pravda. .. ?!

…tak, ako Igor ? Už je lepšie ? Už si po tomto štvordňovom Veľkonočnom Blackoute, budeme môcť svoje babičky ísť oliať a pošibať na Veľkú noc v 2021 ?! Alebo sa nájde ďalší dôvod na bezdôvodný, nezmyselný Veľkonočný Blackout 2021, napr. tento : – nie si proti SARS-2 zaočkovaný – nikam nemôžeš !!!

Nuž je potrebné si pozrieť a vypočuť aj takýto názor https://www.youtube.com/watch?v=TDyPimfVINo , kde Dr. Shiva Ayyadurai vyjadruje svoj názor na celý tento „korona proces“ a jasne uvádza, čo je jeho celosvetovou príčinou – boj farmaceutických firiem o „znovuzrodenie“, pretože ich príjmy z predaja „liečiv“ sú oveľa menšie, ako výdavky na „výskum“ nových liečiv pre dosiahnutie absolútnej imunity ľudského organizmu.

Ja netvrdím, že tento názor je jediný správny, ale je potrebné sa aj nad takýmto názorom celkom rozumne zamyslieť a prípadne z toho vyvodiť isté závery. Nie je náhodou pravda to, že za posledných niekoľko desiatok rokov sa značne znížila imunita ľudskej populácie na základe konzumácie rýchlo vypestovaných plodín, genetický modifikovaných resp. rýchlo dochovaných zvierat na konzumáciu, kedy by za normálnych okolností potrebovali na dosiahnutie jatočnej hmotnosti niekoľko mesiacov a namiesto toho túto hmotnosť u nich dokážeme „dosiahnuť“ behom niekoľkých týždňov ?! Nie je pravda, že imunita človeka sa nezískava na základe konzumácie umelo vyrobených vitamínov, ako tým, že doprajeme ľudstvu, aby konzumovalo zdravú zeleninu a zdravé ovocie, vypestované prirodzeným spôsobom a nie rôznymi „urýchľovacími“ procesmi – postreky, chemikálie, genetické a biologické inžinierstvo a pod. Nie je pravda, že najviac vitamínu „D“ ľudský organizmus získa s pobytu na priamom slnku (rozumne dlho) a je pre ľudský organizmus nenahraditeľný ?!

Je mnoho otázok, ale žiadne rozumné vysvetlenia ! Len dennodenné sledovanie jedného „nového“ vírusu, počet infikovaných, počet úmrtí a pod.

Nuž žiadne konšpirácie len legitímne otázky na ktoré žiadame pravdivé, nezavádzajúce odpovede.

Ako je možné, že práve v Číne sa identifikoval pacient „nula“ (17. november 2019) ? To si ako máme vysvetliť ? Tento pánko navštívil ambulanciu vo Wu-chane, že kašle, kýcha, cíti sa unavene a má zvýšenú telesnú teplotu 37,5oC a oni mu okamžite spravili test na „nový“ korona vírus SARS-2 (COVID-19) ? Áno ? A odkiaľ už mali tie dnes, tak nedostatkové a finančne nesmierne náročné, viac fázové testy ?! A tento pacient „nula“ sa vyliečil alebo umrel ? Ako je možné, že k dnešnému dňu je na celom svete už viac, ako 450 tisíc vyliečených a pritom neexistuje žiadna oficiálna vakcína a šéfka Európskej komisie Ursula Von der Leyenová sa nechala počuť, že sa nádeja, že účinná vakcína proti SARS-2, by mohla uzrieť svetlo sveta do konca roka 2020 !!! Takže je legitímna otázka, že najlepším a prirodzeným liekom proti tomuto „novému“ vírusu je samotný imunitný systém človeka ? Áno alebo nie ?! A ten ktorému sa podarí, ako prvému vyvinúť túto vakcínu, v akom postavení bude voči iným národom a štátom sveta ?! Bude nadradený alebo pokorný, a odovzdá túto vakcínu iným štátom a národom za symbolickú cenu ?! A bude nariadené, aby sa touto vakcínou preočkovala celá ľudská populácia ?! A množstvo ďalších otázok (žiaľ zatiaľ vedome, žiadne odpovede), ktoré ak niekto kladie, tak je považovaný za konšpirátora a nebodaj za šíriteľa poplašnej správy, zavádzania a zľahčovania tak „nebezpečného“, „nového“ vírusu !

Dovoľte na záver ešte jednu otázku, a ak môžem kompetentných o odpoveď aj prostredníctvom úst Igora Matoviča (novinári pýtajte sa za nás!).

Všetci virológovia, infektológovia, lekári a pod., nám rázne odporúčajú, aby sme domácnosti a uzavreté priestory, kde sa nachádzalo viacej jedincov naraz, riadne a efektívne vyvetrali, tým že na nejakú dobu otvoríme všetky okná dokorán ! Ale keď sa ideme z takejto miestnosti vyvetrať von na čerstvý vzduch, tak sme povinný si nasadiť rúško ! A teda nedostaneme do pľúc a organizmu čerstvý vzduch, ale vzduchový telesný „odpad“ ! Teda ak je pravda, že ľudské telo sa zbavuje nežiaducich látok z tela, močením, stolicou, ale aj výdychom, tak sa pýtam, prečo ľudskému organizmu bránime, aby sa nadýchol čerstvého vzduchu bez zábrany na dýchacích cestách. Veď si už konečne uvedomme, že ak vydychujeme do rúška, tak sa všetky tie nepotrebné látky pre ľudský organizmus zadržia na vnútornej strane rúška a my nevdychujeme späť do pľúc čerstvý vzduch, ale „prefiltrovaný“ cez už raz vydýchnuté ľudské „splodiny“. Nuž skúsme vážení zástancovia nosenia rúška všade a stále, sa zamyslieť nad tým, či by fungoval benzínový resp. naftový motor aj vtedy, keby sme mu výfuk zaviedli späť do sacieho potrubia ! Viete čo by sa stalo ? Áno, motor by sa takzvane „zadusil“ a jeho výkon resp. chod by bol po určitom čase absolútne nemožný !!!

Nuž vážený Igor Matovič a vaša vláda, na prahu nového, poveľkonočného týždňa sa hlboko zamyslite, ako budete pokračovať ďalej, či bude naďalej umelo „dusiť“ ekonomiku SR a tým aj jej občanov, alebo sa konečne spamätáte a začnete vracať život do normálnych koľají a hlavne budete apelovať na ľudí, nie nato, aby dodržiavali len prísne hygienické opatrenia a hlavne im snímte dole rúška, minimálne na otvorených priestranstvách, aby sa konečne nadýchli čerstvého vzduchu,  a hlavne ich vyzývajte na zdravú výživu – veľa zeleniny, ovocia, zdravého mäsa a rýb, bryndza, tvaroh kvalitné mliekarenské výrobky, žiadne umelé vitamíny, menej cukru a pod. Ja viem, ľahko sa to píše, kde však vziať zdravé potraviny ? Však, pán premiér ? Nuž začnite sa vážne orientovať na domácu produkciu nášho slovenského ovocia, zeleniny, mäsa a to tým, že si v prvej rade uvedomíte, že Slovensko a jeho občania, len vtedy prežijú, keď budú mať svoje vlastné poľnohospodárstvo a nebude sa naša úrodná pôda odovzdávať nadnárodným západným kapitalistickým korporáciám na výstavbu montážnych dielní a my budeme zo západu dovážať „nadopované“ treťotriedne potraviny !!!  Naberte odvahu a napravte chybu všetkých predošlých vlád na Slovensku od roku 1989 resp. 1993 !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.